Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАУЧНО ПОБИЈАЊЕ ДЕРЕТИЋЕВЕ ТЕЗЕ

(10-03-2017, 10:46 AM)Bole Пише:  
(10-03-2017, 01:01 AM)Шумадинац Пише:  Aма човече, он је у истој групи са тим Хрватским надри- историчарима. Он је обичан занесењак и манипулант.

Ни мало научног и методолошког у њега нема. Боље да се бавио производњом радијатора. Јок

Ne kazem da je vrhunski istoricar i prihvatam da je iz tvog ugla kako kazes zevzek ali posto njegova izlaganja i stavovi su u skladu sa drugima, ja ne mislim da ljupa gluposti...

Можда су му ставови у складу са другима, али нису у складу са материјалним и писаним доказима који су нам доступни.

И шта кажеш, не лупа глупости? Јок

Мора да је много срећан кад је чуо да је један Српски тим прошао у осмину финала Лиге шампиона Кидање

Изгледа да је ове вечери био лепо дрогиран Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Можда су му ставови у складу са другима, али нису у складу са материјалним и писаним доказима који су нам доступни.

Које је твоје изворе? Које изворе ти користиш?
Одговори

Ех ти публицисти кад се дохвате историје...
Одговори

(10-03-2017, 11:49 AM)Громовник Пише:  
(10-03-2017, 10:46 AM)Bole Пише:  
(10-03-2017, 01:01 AM)Шумадинац Пише:  Aма човече, он је у истој групи са тим Хрватским надри- историчарима. Он је обичан занесењак и манипулант.

Ни мало научног и методолошког у њега нема. Боље да се бавио производњом радијатора. Јок

Ne kazem da je vrhunski istoricar i prihvatam da je iz tvog ugla kako kazes zevzek ali posto njegova izlaganja i stavovi su u skladu sa drugima, ja ne mislim da ljupa gluposti...

И шта кажеш, не лупа глупости? Јок

Мора да је много срећан кад је чуо да је један Српски тим прошао у осмину финала Лиге шампиона Кидање

Изгледа да је ове вечери био лепо дрогиран Smile

Ne moram da se slozim sa svime sto prica, ali necu ni da ga pobijam....
To da li je u pravu ce se pokazati vremenom ali ne mislim ni da su mu izjave koje si stavio lude....

Inace sad da bi te osporio, bi trebao da ti iznosim neke druge podatke koje sam nasao i iz njih izveo zakljucke a posto nacin na koji govoris puno govori o tebi vidim da nema svrhe...Smile

Ne mislim da si merodavan da ikoga osporis, kao ni ja, ali to sto se podsmevas nekome ko je bar nesto uradio je odraz tvojeg morala i vaspitanja....
Da se ne ponavljam previse, glupo je, i nekome ko zeli da omalovazi coveka ja sigurno necu promeniti misljenje. Ali, mene vise zanima koja je svrha tvog omalovazavanja Akademika Deretica....
Razumem da se ne slazes sa njime ali cemu tolika zelja da ga omalovazis....

Predpostavljam da ti je prihvatljivije tumacenje Hrvata da su oni otkrili Ameriku, ( Fra Ante Suvaric) Ili jos gore ovih nasih nesretnih Akademika...Smile

No, uvazavam tvoje misljenje i ako licno mislim suprotno. Smile
Одговори

(11-03-2017, 04:10 AM)Bole Пише:  Ne moram da se slozim sa svime sto prica, ali necu ni da ga pobijam....
To da li je u pravu ce se pokazati vremenom ali ne mislim ni da su mu izjave koje si stavio lude....

Не мислиш? Ништа нам онда друго не преостаје, него да поставимо питања на Твитеру првотимцима Шпанске репрезентације, јесу ли они упознати са чињеницом да су у ствари Срби Smile

Ако нису сигурни, не брини ништа, повешћемо академика Деретића да их он лично убеди Кидање

(11-03-2017, 04:10 AM)Bole Пише:  Ne mislim da si merodavan da ikoga osporis, kao ni ja, ali to sto se podsmevas nekome ko je bar nesto uradio je odraz tvojeg morala i vaspitanja....

Ја не видим шта је он то урадио, сем што прави циркузанта од себе и историје као науке.

Одговори

(11-03-2017, 04:10 AM)Bole Пише:  To da li je u pravu ce se pokazati vremenom ali ne mislim ni da su mu izjave koje si stavio lude....

Извини а како ће то време да покаже да је Кастро био Србин ?
Одговори

Повампириће се из гроба да нам то каже. Ако не, ископаће њега Деретић Кез

Одговори

https://en.wikipedia.org/wiki/Boudica
Краљица Ирцени Племе у Енглеској.

Бил ми неко могао да рећи шта бих њена имена значила на Српском?
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=hxMkYQcDGV8
Што Деретић је одавно требао да уради, је да извади емоције из своја предавање, и само концентришеш на изворе, и боље снимке и слике, где је нашао податке. Чак бих препоручио да уклући клипове других стручњаци ко потрвђују оно што он каже. Разлог је јесам, ССМ је толико негативну слику ставила на ова потражење. Наћин преставе није било у складу са академског наћин репрезентације, поготово кад се нешто ново понађе.

Уместо Славље Деретић се сукобљава са свагога, и као доста Срба политицира.......што није наћин академска и историчка потраживање.

Али оно што је понашао у разним изворима су супер наћин како да потражукеш сопственог прошлости.
Одговори

[Слика: IMG_8162.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Псеудоисторичар Јован И. Деретић: Главни сатирач Срба је Православна црква
https://recineeu.wordpress.com/2021/03/2...%b0%d0%b2/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Све више озбиљних научника схвата да су Срби староседеоци па су комунисти пронашли Деретића и сличне који то исто кажу али додају такве глупости па више ни тим научницима нико не верује.
Одговори

(21-05-2021, 06:06 AM)пек. Пише:  Све више озбиљних научника схвата да су Срби староседеоци па су комунисти пронашли Деретића и сличне који то исто кажу али додају такве глупости па више ни тим научницима нико не верује.

С тим што то нису "озбиљни научници", него лажни турбо фолк научници који то тврде.

Д М
Одговори

Теби су археолози Ђорђе Јанковић и Драган Јацановић (Срејовић није смео то да каже али по ономе што је писао види се да је и он то мислио) историчар Реља Новаковић лингвисти Трубачов и Алинеји лажни научници.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним