(10-03-2017, 11:49 AM)Громовник Пише: (10-03-2017, 10:46 AM)Bole Пише: (10-03-2017, 01:01 AM)Шумадинац Пише: Aма човече, он је у истој групи са тим Хрватским надри- историчарима. Он је обичан занесењак и манипулант.
Ни мало научног и методолошког у њега нема. Боље да се бавио производњом радијатора. 
Ne kazem da je vrhunski istoricar i prihvatam da je iz tvog ugla kako kazes zevzek ali posto njegova izlaganja i stavovi su u skladu sa drugima, ja ne mislim da ljupa gluposti...
Можда су му ставови у складу са другима, али нису у складу са материјалним и писаним доказима који су нам доступни.
И шта кажеш, не лупа глупости? 
Мора да је много срећан кад је чуо да је један Српски тим прошао у осмину финала Лиге шампиона 
Изгледа да је ове вечери био лепо дрогиран 
Ne moram da se slozim sa svime sto prica, ali necu ni da ga pobijam....
To da li je u pravu ce se pokazati vremenom ali ne mislim ni da su mu izjave koje si stavio lude....
Inace sad da bi te osporio, bi trebao da ti iznosim neke druge podatke koje sam nasao i iz njih izveo zakljucke a posto nacin na koji govoris puno govori o tebi vidim da nema svrhe...
Ne mislim da si merodavan da ikoga osporis, kao ni ja, ali to sto se podsmevas nekome ko je bar nesto uradio je odraz tvojeg morala i vaspitanja....
Da se ne ponavljam previse, glupo je, i nekome ko zeli da omalovazi coveka ja sigurno necu promeniti misljenje. Ali, mene vise zanima koja je svrha tvog omalovazavanja Akademika Deretica....
Razumem da se ne slazes sa njime ali cemu tolika zelja da ga omalovazis....
Predpostavljam da ti je prihvatljivije tumacenje Hrvata da su oni otkrili Ameriku, ( Fra Ante Suvaric) Ili jos gore ovih nasih nesretnih Akademika...
No, uvazavam tvoje misljenje i ako licno mislim suprotno.