Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Ово је тема на којој ће се пратити предстојећи председнички избори у Србији 2017. године, а и прогнозирати ко ће победити.

Сматрам (иако се не слажемо у погледу монархија или република) да ће готово сигурно победити Војислав Шешељ.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Ма има Зорана да победи !!!! Ахахахахаах

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Где је Вучић на листи?
Одговори

Kandidat ujedinjene demokratske opozicije Srbije.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

За кога бисте гласали да уђу у други круг Шешељ и кандидат СНС?

Ја за Шешеља.

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(16-11-2016, 05:16 PM)Ројалист Пише:  За кога бисте гласали да уђу у други круг Шешељ и кандидат СНС?

Ја за Шешеља.

Auuuu crni Vlado,

ubićete kralj ako ovo vidi...

Slediti šibanje x10 ako Alek vidi da si za crvenog Vojvodu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Бошко жестоко каштиговао и преслишао агресивног евро-угузљубивог новинара Ћосића и кандидовао се за Србског Председника, па ка'е:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(16-11-2016, 05:21 PM)Mekenzi Пише:  
(16-11-2016, 05:16 PM)Ројалист Пише:  За кога бисте гласали да уђу у други круг Шешељ и кандидат СНС?

Ја за Шешеља.

Auuuu crni Vlado,

ubićete kralj ako ovo vidi...

Slediti šibanje x10 ako Alek vidi da si za crvenog Vojvodu.

Ја нисам ничија својина и поступам по својој савести.

Највероватније ће бити другог круга и у њему кандидат СНС против Шешеља, предвиђам победу Шешеља, као што сам у априлу био сигуран да Трамп добија изборе у Америци!!!

Одговори

Jel to kod Aleka ponestalo para iz fondacija pa sad tražiš novo uhlebljenje.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

И поред чињенице да би ми, као неки Србин Православни који се спотиче, пада и устаје по уској стази, радије видели Бошка као Председника ово мало Новосрбијице него Великог Војвода Шешеља, ипак...ипак...Бошко нешто врда, вероватно по савету ових који су га убедили да веже машну и да имитира америчког Републиканца, па прича о неком недефинисаном "приближааавању Русији" док, окрени-обрни, Велики Војвод

Ј Е Д И Н И

и словима,

Ј Е Д И Н И,

од свих политичких фактора у Новосрбијици, громко тражи и захтева

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У

са Русијом!

Остали, и НАЈЕКСТРЕМНИЈИ, па и Бошко, само муљају, баљезгају и стидљиво мумлају о неком "окретању" Русији, "сараааадњи" са Русијим итд. итд...

Такође!

Велики Војвод је

Ј Е Д И Н И

који тражи и захтијева кад се доводе руске ВОЈНЕ БАЗЕ - да се пјева!

то јест и дословно С-500 и остало, и дословно на Космају!

У надежди смо дакле, да не треба да ви цртамо шта значи

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј А!

Међутим!

Без тоталне, апсолутне и дугорочне, на вјеки вјеков,

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј Е

са Русијом неће бити ни ослобођења ни Србске Крајине ни Косова и Метохије, а неће бити ни живота, ни ђеце ни будућности у Новосрбијици!

Закључак и наравоученије:

Ослобођење поробљених делова Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског у Персоналној Унији са Русијом ипак, ипак...директно зависи од доласка навлас'Великог Војвода, то јест од

ШЕШЕЉИЗАЦИЈЕ

СРБИЈЕ,

ОДМАХ,

САДА,

ТУ!

А послен ћемо МИ то да Обожимо изнутра!

Зато ми дајемо наш глас Великом Војводу и поред чињенице да у гласање не верујемо и да су оно за шта би ми гласали НАШИ СВЕТИ ПРЕЦИ ОДАВНО ИЗГЛАСАЛИ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Велики Војвод је био и остао познат по својим немогућим захтевима. А Ви госн мајсторе, размислите зашто?
Други круг војвода и потрчко. Главна тема , јеси ли за ЕУ ( НАТО) или за Русију. Главно и основно питање, да ли смо за Србију, њих двојица неће поставити.Побеђује потрчко. Војвода кука и пуни бисаге.
Комендија
Одговори

(17-11-2016, 12:03 AM)Mekenzi Пише:  Jel to kod Aleka ponestalo para iz fondacija pa sad tražiš novo uhlebljenje.

До Qурца, провалио си ме начисто меккењаро, а ја таман мислио да мењам корисничко име у Великосрбин Сирома'

И сад се види да сте ви жути створили СНС и да вам је лепо под њиме, чим би ти, њихов портпарол на овом форуму, гласао против опозиционог кандидата.

вУЧКу би било боље да прогласи Краљевину и постави Краља на Престо, иначе - ето му Шешеља у функцији шефа државе...

Одговори

(17-11-2016, 07:47 AM)Ројалист Пише:  
(17-11-2016, 12:03 AM)Mekenzi Пише:  Jel to kod Aleka ponestalo para iz fondacija pa sad tražiš novo uhlebljenje.

До Qурца, провалио си ме начисто меккењаро, а ја таман мислио да мењам корисничко име у Великосрбин Сирома'

И сад се види да сте ви жути створили СНС и да вам је лепо под њиме, чим би ти, њихов портпарол на овом форуму, гласао против опозиционог кандидата.

вУЧКу би било боље да прогласи Краљевину и постави Краља на Престо, иначе - ето му Шешеља у функцији шефа државе...

Ako Šešelj postane predsednik, Alek i Kaća uzimaju avio kartu za London i više se ne vraćaju..

Šešelj ne miriše tvog kralja i gledaće da ga se otarasi, jel je prozapadno orjentisan.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-11-2016, 12:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  доласка навлас'Великог Војвода, то јест од

ШЕШЕЉИЗАЦИЈЕ

СРБИЈЕ,

ОДМАХ,

САДА,
ТУ!

А послен ћемо МИ то да Обожимо изнутра!
Зато ми дајемо наш глас Великом Војводу и поред чињенице да у гласање не верујемо и да су оно за шта би ми гласали НАШИ СВЕТИ ПРЕЦИ ОДАВНО ИЗГЛАСАЛИ!

А до ђавола више с њим! Ваистину!

(17-11-2016, 01:52 AM)Бенито Пише:  Велики Војвод је био и остао познат по својим немогућим захтевима. А Ви госн мајсторе, размислите зашто?
Други круг војвода и потрчко. Главна тема , јеси ли за ЕУ ( НАТО) или за Русију. Главно и основно питање, да ли смо за Србију, њих двојица неће поставити.Побеђује потрчко. Војвода кука и пуни бисаге.
Комендија

А замисли варијанту другог круга Шешељ против Љајића. Кукала нам мајка. Шок
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним