Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Ово је тема на којој ће се пратити предстојећи председнички избори у Србији 2017. године, а и прогнозирати ко ће победити.
Сматрам (иако се не слажемо у погледу монархија или република) да ће готово сигурно победити Војислав Шешељ.
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
(Последња измена: 16-11-2016, 06:45 AM од
Ројалист.)
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Ма има Зорана да победи !!!! Ахахахахаах
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 9,120
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Kandidat ujedinjene demokratske opozicije Srbije.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 16-11-2016, 11:34 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
За кога бисте гласали да уђу у други круг Шешељ и кандидат СНС?
Ја за Шешеља.
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Углед:
373
(16-11-2016, 05:16 PM)Ројалист Пише: За кога бисте гласали да уђу у други круг Шешељ и кандидат СНС?
Ја за Шешеља.
Auuuu crni Vlado,
ubićete kralj ako ovo vidi...
Slediti šibanje x10 ako Alek vidi da si za crvenog Vojvodu.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Бошко жестоко каштиговао и преслишао агресивног евро-угузљубивог новинара Ћосића и кандидовао се за Србског Председника, па ка'е:
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
373
Jel to kod Aleka ponestalo para iz fondacija pa sad tražiš novo uhlebljenje.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
И поред чињенице да би ми, као неки Србин Православни који се спотиче, пада и устаје по уској стази, радије видели Бошка као Председника ово мало Новосрбијице него Великог Војвода Шешеља, ипак...ипак...Бошко нешто врда, вероватно по савету ових који су га убедили да веже машну и да имитира америчког Републиканца, па прича о неком недефинисаном "приближааавању Русији" док, окрени-обрни, Велики Војвод
Ј Е Д И Н И
и словима,
Ј Е Д И Н И,
од свих политичких фактора у Новосрбијици, громко тражи и захтева
И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У
са Русијом!
Остали, и НАЈЕКСТРЕМНИЈИ, па и Бошко, само муљају, баљезгају и стидљиво мумлају о неком "окретању" Русији, "сараааадњи" са Русијим итд. итд...
Такође!
Велики Војвод је
Ј Е Д И Н И
који тражи и захтијева кад се доводе руске ВОЈНЕ БАЗЕ - да се пјева!
то јест и дословно С-500 и остало, и дословно на Космају!
У надежди смо дакле, да не треба да ви цртамо шта значи
И Н Т Е Г Р А Ц И Ј А!
Међутим!
Без тоталне, апсолутне и дугорочне, на вјеки вјеков,
И Н Т Е Г Р А Ц И Ј Е
са Русијом неће бити ни ослобођења ни Србске Крајине ни Косова и Метохије, а неће бити ни живота, ни ђеце ни будућности у Новосрбијици!
Закључак и наравоученије:
Ослобођење поробљених делова Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског у Персоналној Унији са Русијом ипак, ипак...директно зависи од доласка навлас'Великог Војвода, то јест од
ШЕШЕЉИЗАЦИЈЕ
СРБИЈЕ,
ОДМАХ,
САДА,
ТУ!
А послен ћемо МИ то да Обожимо изнутра!
Зато ми дајемо наш глас Великом Војводу и поред чињенице да у гласање не верујемо и да су оно за шта би ми гласали НАШИ СВЕТИ ПРЕЦИ ОДАВНО ИЗГЛАСАЛИ!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 14,504
Теме: 307
Углед:
3,042
Велики Војвод је био и остао познат по својим немогућим захтевима. А Ви госн мајсторе, размислите зашто?
Други круг војвода и потрчко. Главна тема , јеси ли за ЕУ ( НАТО) или за Русију. Главно и основно питање, да ли смо за Србију, њих двојица неће поставити.Побеђује потрчко. Војвода кука и пуни бисаге.
Комендија
Углед:
373
(17-11-2016, 07:47 AM)Ројалист Пише: (17-11-2016, 12:03 AM)Mekenzi Пише: Jel to kod Aleka ponestalo para iz fondacija pa sad tražiš novo uhlebljenje.
До Qурца, провалио си ме начисто меккењаро, а ја таман мислио да мењам корисничко име у Великосрбин 
И сад се види да сте ви жути створили СНС и да вам је лепо под њиме, чим би ти, њихов портпарол на овом форуму, гласао против опозиционог кандидата.
вУЧКу би било боље да прогласи Краљевину и постави Краља на Престо, иначе - ето му Шешеља у функцији шефа државе...
Ako Šešelj postane predsednik, Alek i Kaća uzimaju avio kartu za London i više se ne vraćaju..
Šešelj ne miriše tvog kralja i gledaće da ga se otarasi, jel je prozapadno orjentisan.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(17-11-2016, 12:52 AM)ПРОСВЕТАР Пише: доласка навлас'Великог Војвода, то јест од
ШЕШЕЉИЗАЦИЈЕ
СРБИЈЕ,
ОДМАХ,
САДА,
ТУ!
А послен ћемо МИ то да Обожимо изнутра!
Зато ми дајемо наш глас Великом Војводу и поред чињенице да у гласање не верујемо и да су оно за шта би ми гласали НАШИ СВЕТИ ПРЕЦИ ОДАВНО ИЗГЛАСАЛИ!
А до ђавола више с њим!
(17-11-2016, 01:52 AM)Бенито Пише: Велики Војвод је био и остао познат по својим немогућим захтевима. А Ви госн мајсторе, размислите зашто?
Други круг војвода и потрчко. Главна тема , јеси ли за ЕУ ( НАТО) или за Русију. Главно и основно питање, да ли смо за Србију, њих двојица неће поставити.Побеђује потрчко. Војвода кука и пуни бисаге.
Комендија
А замисли варијанту другог круга Шешељ против Љајића. Кукала нам мајка.
(Последња измена: 17-11-2016, 12:06 PM од
Брада.)