Гласање: Србија 2017. г. - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Српска Радикална Странка
0%
0
0%
Српски покрет Двери
42.86%
3
42.86%
Проглашење Уставотворне Монархије
14.29%
1
14.29%
Окупљање Срба око Цркве
28.57%
2
28.57%
Бог са небеса гледа и синуће нам светла зора
14.29%
1
14.29%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија 2017. г.
#15

Prosvetar pojasni mi uniju sa Rusijom? Kakvu uniju da pravis i kad ne mozes da ujedinis Srpske zemlje?

Za koga god da glasas nista se ne pitas mozemo samo eto da razglabamo po forumu, Vucic dobija izbore samo pogledajte spot Nema vise i sve ti je jasno.
Nisam pobornig ZBORa odnosno njihovog liberalnog naslednika Dveri ali takav neki pravac vracanja porodici i korenima je jedino odrziv a to ovde nece da se desi bez nekog bratoubilack stranackog rata.
Одговори
#16

Унија са Русијом, је као Братски и православни поздрав. Али ево док се наше комшије на пример Хрвати наоружавају, ми добијамо пар Миг-ова 29... С обзиром на то да су нас издали, преварили 1941. године, довели домобрана (усташу) на чело државе 1945. године. Док су нас засипали бомбама 1999. није их било. Прво што нам географски нису по вољи, само иритирамо аждају Европу да почне синове да нам шаље у Хаг јер србују. Љутко , постали би смо Руски резерват. Сад одједном појави се социопата Путин и Србија одмах сила, Трамп победио итд. Председник највеће државе на свету (земље) бомбардује Сирију, тако православац не ради.
Ми смо ситна бурунтија, али проблем је што зна сво зло овог света да се скупи овде. Република је лоша солуција, али ко ће да прогласи Уставотворну монархију... Ми Срби изгледа најише волимо своју земљу зато се и секирамо што није таква каква би требало. Али да је народ уједињен јесте, уједињен је јер нема за хлеб и десет јаја.
Одговори
#17

Ево одговора за обојицу:

МИ НИСМО ЗА ПРОЈЕКАТ КОЈИ ПРЕДЛАЖЕ СРБИЈУ У НЕКОЈ ЕВРОАЗИЈАТСКОЈ УНИЈИ ИЛИ ЗА МАСОВНО СЕЉЕЊЕ СРБА У РУСИЈУ ЂЕ БИ, ПОСЛЕ ЛЕПОГ УХЉЕБЉА, МОГЛИ ДА ОТКРИВАЈУ КАО ТУРИСТИ ЛЕПОТЕ ИРАНА, ЧАРИ ЊИХОВИХ ЗАБРАЂЕНИХ И УСМРЂЕЛИХ БУЛИЏА И ДОСТИГНУЋА ЊИХОВИХ МУЖЕВА, ГЛАВОСЕЧА И ПЕРИГУЗА!

НЕ!

НАШ ПРОЈЕКАТ ЈЕСТЕ ПРЕ СВЕГА, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ МАТУШКОМ А РУСИЈА НЕКА БУДЕ У ЕВРОАЗИЈСКОЈ УНИЈИ, МИ ПЕРИГУЗА ИМАМО ДОВОЉНО У СРБИЈИ!

Персонална Унија би била кад би ми крунисали неког нашег заслужног Војника-Србина за Србског Краља и понудили Русији да Краљевство Сербско буде као Козачка Крајина (илити Украјина) Руске Империје под директном командом Императора или у међувремену, Председника Путина!

Србине изгуглај па види Козачку Државу Украјину (Крајину), улогу Украјинског Хетмана као и дефиницију Персоналне Уније.

Уосталом то смо већ имали за време Србске Крајине само смо били под директном командом ПОГРЕШНОГ ИМПЕРАТОРА!

Исто важи и за Србију под Милошем Обреновићем!

Независна Држава, Персонална Унија преко турског Падишаха кога је Милош формално признавао, ма јопет ПОГРЕШАН ИМПЕРАТОР!

Ми би радије да Србину понудимо Круну Петра Мркоњића ал'коме?

Од могућих СПОСОБНИХ кандидата (важно да се подвуче СПОСОБНИХ, неспособног већ имамо).

Међутим!

Руски Козаци сматрају да ће Владимир Путин једног дана бити Руски Светац и са нестрпљењем чекају тај дан а дотада...свакодневне вежбе тела и Духа у Козачким Војним Логорима!

УКРАЈИНА = ВОЈНА КРАЈИНА!

Е сад ми би да поставимо, по многима „безвезно” питање:

МОГУ ЛИ СОЈЕДИЊЕНЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ ЈЕДНОГА ДАНА ПОСТАТИ ВОЈНА КРАЈИНА СВЕТЕ РУСИЈЕ?

ВОЈНА КРАЈИНА, ТО ЈЕ НЕЗАВИСНА ВОЈНА ОБЛАСТ КОЈА ЈЕ ПОВЕЗАНА СА МАТИЦОМ КРОЗ ПЕРСОНАЛНУ УНИЈУ, ЗНАЧИ ПОД ДИРЕКТНОМ КОМАНДОМ ИМПЕРАТОРА!


Тако је вековима живела и Србска Војна Крајина-једини проблем је био што је била под комндом ПОГРЕШНОГ ИМПЕРАТОРА!

Данас само ВЕЛИКИ одлучују па би ми требало да се потрудимо да станемо уз оне ВЕЛИКЕ који нам гарантују ЖИВОТ и ОПСТАНАК!


А то је:

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,

НА МНОГАЈА ЉЕТА!


Амин, Боже дај на данашњи Празник!

Србија је данас исувише мала по броју становника, да се, без велике штете по Србски Народ, одупре великим силама, а посебно удруженим великим силама, које имају моћ и средства да ратују и разарају бесконачно тако малу државу као што је наша.

ТУНА ЈЕ ДАКЛЕ ПРЕКРЕТНИЦА, И ДОВДЕ СЕ СЛАЖЕМО И СА ОЛИЊАЛИМ КОЈОТОМ И СВИМ ЊЕМЧУРИМА, ЛАТИНИЧАРИМА И НЕДОВРШЕНИМ ХРВАТИМА КОЈИ СЕДЕ У ИЗДАЈНИЧКОЈ СКУПШТИНИ ДАНАС КАО ПОЗИЦИЈА ИЛИ ОПОЗИЦИЈА, КАО И СА ЦЕЛОКУПНИМ ПАТРИОТСКИМ БЛОКОМ КОЈИ ЈЕ ИЗВАН РЕЧЕНЕ СКУПШТИНЕ!!!

Међутим!

ШТА ДА СЕ РАДИ-ПИТАЊЕ ЈЕ САД?!!!

По нашем скромном мишљењу за Србију постоје само

ДВЕ

могућности!

ТРЕЋЕ НЕМА !!!

Међутим!

Честити легалиста Војислав Коштуница и његови следбеници-НЕУТРАЛЦИ, мисли да има!

Међутим!

Нами је јасно да је и он одувек знао да нема, ал'шта'ш...мора се угодити пучини због гласова, а притом се заборавља да је пучина

СТОКА ЈЕДНА ГРРРДНА...

(Без намере да вређамо!)

Да поновимо дакле, јер „повторавање јесте мајка свих наука”, па каже:

Оно што Срби у огромној већини нису способни да сагледају је да је Србија данас:

1.
Сувише мала по броју становника,

и

2.
Да би се, без велике штете по Србски Народ, одупрла великим силама, а посебно удруженим великим силама, које имају моћ и средства да ратују и разарају бесконачно тако малу државу као што је наша!

Човек који не може да сагледа ту једноставну математику, а воли да се бави политиком и да убеђује друге у своје политичке ставове, може се слободно рећи да припада 'покрету с'ума сшедшавших'.

Само луд и неодговоран човек може да гура неспособну особу у конфликт са групом људи, без икакавих помоћних средстава и оружија!!!

Ако узмемо у обзир чињеницу да на овим просторима нема више од 7-8 милиона Срба, који су између себе несложни до закрвљења – а што је додатна мука, као и да је Србима у последњих 20 година уништено наоружање, а са друге стране постоји пакт као НАТО који броји око 700 милиона људи и који троши милијарде милијарди долара годишње на војску и наоружање, који очигледно хара светом – осваја и покорава мале државе својим хордама, чланицама НАТО пакта...

Како је уопште могуће да неко закључи да Србија може бити независна, или, оооо лепе бајке,

Н Е У Т Р А Л Н А,

у времену када се освајају и покоравају, на очиглед свих нас, расе и државе, и покушавају да се ставе под њихов диктат односно контролу?

Зар то није бесмислена дилетантско – имбецилска филозофија такве политике?!

Излаз из те ситуације дакле,

МИ

видимо на дијаметрално различит начин од балавог Вучића, олињалог којота, жутих и жућкастих, црвеног Дачића и свих осталих као Чеде мандова и Крмнада Чварка (из партизанске породице), и уопште Новосрба

ЊЕМЧУРА, ЛАТИНИЧАРА.НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, БЕЕЕЕЕОГРАЏАНА, МУЖЕЛОЖНИКА, ЛЕЗБАЧА, ЖЕНЕТИНА У ЦРНОМ, ЉУЦКОПРАВАШИМА БЕЗ ЉУЦКОДУЖНОСТИ, И ЈОШ ПРИДЕ МАЏАРА, ТАКОЗВАНИХ "ХРВАТА", ЖВАЉАВИХ ШИФТАРА И ПОТУРИЦА...

...из'ињавамо се онима које нисмо набројали а који се тоже броје у „граџане Србије”!

(Све ово без намере да вређамо!)

МИ

дакле сматрамо да, са друге стране, Србија има велике могућности и чак је више пута позвана да буде једна од главних Држава - центара моћи – Евроазијске Заједнице Држава, заједнице у успону, која гомила богатство и обухвата највећи део светских резерви: воде, нафте, гаса, злата, дијаманата ...

Београд би постао један од 4 центра те заједнице (четврти од више стотина градова!), што би значило да би брзо видели огромну количину новца инвестирану у Србији, брзу изградњу Београда, што би наравно утицало и на остале градове у Србији.

Србија би од тога добила посебну позицију и...

З А Ш Т И Т У ,

јер ово се такође односи и на срце Србије – КиМ.

Евроазијском заједницом не управљају хомосексуалне структуре и НВО!!!

Коме смета да Срби буду удружени у ПЕРСОНАЛНУ УНИЈУ са најјачом силом на свету и да туна штите своје интересе?

Зашто би неком то сметало, ако се види шта се са Србијом дешавало последњих 20 година?

Зар је последњих 20 година разарања страних сила уништило и сву србску памет да не можемо једноставну чињеницу да видимо да имамо алтернативу која нам се нуди, као и благостање које нам се нуди?

Имамо са једне стране понуђени просјачки штап,

ЈЕР УЛАЗАК У ЦРЕВА ЊЕМАЧКО-ЛИХВАРСКЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ НИЈЕ НИШТА ДРУГО НЕГО ЛАГАНО УМИРАЊЕ...

док нам се са друге стране нуди материјално, а пре свега ДУХОВНО Благостање, ако не баш свима нама-оно НАШОЈ ЂЕЦИ СИГУРНО!

Је ли неко луд да не може то да разликује, нити да одабере шта је боље?

Јесмо ли до те мере разорене памети?!!!

Да ли су људи који траже

Н Е У Т Р А А А А Л Н У

Србију толико болесни да не виде све ово?

Они који траже НЕУТРААААЛНУ и НЕЗААААВИСНУ Србију су очигледно

Ж У Т И,

јер је циљ Трулог Запада да Русија НИКАД не добије примат на простору Србије!!!

Србији је директно поручено од стране еуРОБске уније да не желе да виде Русију у Европи!!!

КОНКРЕТНО,

1)
Србске евроазијске интеграције:

Модел Калињинграда може да буде примењен и на Србију!!!

Полазна вест је да је Председник Колегијума Евроазијске Економске Комисије, Виктор Христенко, у свом интервјуу за новине „Ведомости” између осталог изјавио да је пројекат учлањења у Царинску унију са Русијом могућ и за све земље које се НЕ граниче директно са Русијом и да оне могу да се базирају на искуству Калињинграда и Калињинградске области!

За оне који не знају Калињинград и Калињинградска област су такозване „ексклаве” у односу на Русију, то јест не налазе се у територијалном јединству са Матицом.

Калињинград и Калињинградска област се налазе у балтичком региону, то је бивши пруски Кенигсберг кога су Браћа Руси очистили и дезинфиковали од присуства Њемаца кад је било време и на време!

Христенко сматра да са садашњим нивоом комуникација Царински савез може да има „ексклаве”.

Он је још рекао да се свет мења и да у арсеналу решења могу да се појаве нови модели међусобних односа којих раније није било!!!

Ово је уједно и за нас Србе изузетно занимљива тема јер би и Србија била потенцијална „ексклава” у будућој Персоналној Унији са Русијом и преко ње у Евроазијском Савезу.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#18

(19-01-2017, 11:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  1. Ми би радије да Србину понудимо Круну Петра Мркоњића ал'коме?

2. МОГУ ЛИ СОЈЕДИЊЕНЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ ЈЕДНОГА ДАНА ПОСТАТИ ВОЈНА КРАЈИНА СВЕТЕ РУСИЈЕ?


1. Има итекако коме Светој круни Карађорђевића. Само ми такни краља Љутко


2. Зашто би другар српском земљом или краљевином управљао Рус. Ово је српска земља и њу ће увек водити Србин и српска свећа је не да ником

П.С. Није те срамота да пишеш о Љотићу, сетих се Бањичког логора где су све били угледни људи, а највише Равногораца.ОВО је четнички форум билмезу!!!
Одговори
#19

Од мајчице Русије до Калињинграда има одприлике кол'ко данас од Русије до Србије!

Међутим!

АКО ЈЕ КАЛИЊИНГРАД РЕАЛНОСТ ДАНАС, ЗАШТО НЕ И СРБИЈА-СУТРА?!

Међутим!

МИ,

За разлику од многих Срба, сматрамо да модел Калињинграда једноставно

НИЈЕ ДОВОЉАН

за Србију, јер:

МИ

не желимо да се сценарио „КРЕНИ-СТАНИ-КРЕНИ” Јанка Хуњадија, Принца Евгенија и Руског учешћа у Ратовима за ослобођење Србије понови моме Народу!

МИ ЖЕЛИМО ДА РУСКО ПРИСУСТВО У СРБИЈИ БУДЕ:

-ШИРОКО,
-ТРАЈНО НА ВЈЕКИ ВЈЕКОВА и...
-ТЕРИТОРИЈАЛНО СНАЖНО ПОВЕЗАНО!

То је наш крајњи циљ!

АКО ОВАКО НЕ МОЖЕ, ТУНА СЕ СЛАЖЕМО СА СКЕПТИЦИМА, БОЉЕ ОНДА НИШТА НЕ ПОЧИЊАТИ!

Међутим!

МИ ЧВРСТО ВЕРУЈЕМО ДА СУ РУСИ ПАМЕТНИЈИ И ДАНАС СПОСОБНИЈИ ДА ИШЋЕРАЈУ СВОЈЕ ИНТЕРЕСЕ ОД ЊЕМАЦА, НАРОЧИТО ЗАТО ШТО СУ ЊЕМЦИ ЈОШ УВЕК У РОПСКИМ ЛАНЦИМА!

И зато кличемо:

РУСКО-СРБСКА ПЕРСОНАЛНА УНИЈА, НА МНОГАЈА ЉЕТА !!!

Ми се што пре морамо окренути Русији не само због тога што Русија ваља и што је то за Србе ЈЕДИНА АЛТЕРНАТИВА, већ и због тога што Европа не ваља!!!

Кад год смо гинули од Турака и крв проливали бранећи и себе и трули запад и ту курву Европу, па до Мученика Србског Драгољуба, уместо захвалности она нам је за дипломатским столом забијала нож у леђа и лицемерно нам делила ордење накићено сатанистичким пентаграмима, као орден Труманов који би им требало бацити у лице да је ОБРАЗА у Србаља!

Не кривимо Русију што нам није могла помоћи неколико пута кад је и она била на коленима већ кривимо то зло, ту Европу, зато што нас је уместо захвалности, покоравала и понижавала.

Рецимо ДОСТА ЈЕ ВИШЕ !!!, јер:

КАД ЋЕ ЈЕДНОМ СРБИНУ КОЈИ ТЕШКО ПАМТИ А ЛАКО ЗАБОРАВЉА, ЈЕДНОМ ДА ДОЂЕ ИЗ ДУ*ПЕТА УГЛАВУ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА САВЕЗНИШТВО СА МАЏАРИМА У РЕДУ ЗМАЈА ВО ВРЕМЈА СВЕТОГ СТЕФАНА ЛАЗАРЕВИЋА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ВОЈЕВАЊЕ ПОД ЈАНКОМ ХУЊАДИЈЕМ И ЕВГЕНИЈЕМ САВОЈСКИМ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА СРБСКУ КРАЈИНУ И ШАЈКАШКУ КРАЈИНУ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА УГУЗЉУБЉЕ ЊЕМЧУРА ОБРЕНОВИЋА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА РАЗОРНУ ДЕЛАТНОСТ КРИМОКАТОЛИКА ВУКА КАРАЏИЋА И КОМПАНИЈЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ЦРКВЕ СА ДВА ОЛТАРА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ПРЕЛАЗАК У УНИЈАТЕ У ЖУМБЕРКУ И ДРУГДЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА БРАТИМЉЕЊЕ СА НЕБРАТОМ У СХС И ЗА КОНКОРДАТ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА 27-И МАРТ ЕДА БИ УГОДИЛИ ЕНГЛЕЗИМА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА САВЕЗНИШТВО СА ЕНГЛЕЗИМА И АМЕРИКАНЦИМА И ЗА СПАСАВАЊЕ ЊИХОВИХ ПИЛОТА ОД СТРАНЕ СРБСКИХ ЧЕТНИКА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ДОСЛЕДНО САВЕЗНИШТВО СА ЊЕМЦИМА ЗАРАД ИСТРЕБЉЕЊА КОМУНО-САТАНИСТА У НЕДИЋЕВОЈ СРБИЈИ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ПАРТИЗАНСКО „БРАТСТВОЈЕДИНСТВО” СА УСТАШАМА И ДОМОБРАНИМА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ВЕРУ У ЗАКЛИЊАЊЕ ЦРНОГОРСКОГ УСТАШЕ СЕКУЛЕ ДРЉЕВИЋА ПАВЛУ ЂУРИШИЋУ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА ТИТОВСКИ АНТИСРБСКИ БОНАПАРТИЗАМ И УЛАЗАК У НАТО СФР ШУГОСЛАВИЈЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ШТО ТОЛИКИ ПРЕЖИВЕЛИ КОМУНИСТИ НА ГОЛОМ ОТОКУ РЕВИДИРАШЕ У КОРИСТ ТИТОВСКЕ ПРО-ЗАПАДНЕ СФР ШУГОСЛАВИЈЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА „НЕСВРСТАНОСТ”, ОПЕТ У КОРИСТ ТРУЛОГ ЗАПАДА?!

И НАЈЗАД:

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЗА „МОЛИТВЕНИ ДОРУЧАК” ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ДЕЈТОНСКИМ СПОРАЗУМОМ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ РЕЗОЛУЦИЈОМ 1244?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ПРЕДАЈОМ ПРЕДСЕДНИКА НА ВИДОВДАН, КАКИ ЈЕ ДА ЈЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ РУКОЉУБЉЕМ И УГУЗЉУБЉЕМ ВУКА ДРАШКОВИЋА?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ШТО ЈЕ НАШ ВЕЉО БИО СПРЕМАН ДА СЕ ЖРТВУЈЕ И „НАГНА” БАБУ ОДВРАЈТ ЗА СПАС СРБИЈЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ЖРТВОВАЊЕМ КОШТУНИЦЕ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ КУКАВИЧКОМ ПРЕДАЈОМ СВИХ НАШИХ ЈУНАКА ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ?!

-ШТА СМО ДОБИЛИ ДЕСЕТОГОДИШЊОМ ИЗДАЈОМ ЖУТИХ СВЕГА СРБСКОГА ЗБОГ „ЕВРОПЕ КОЈА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ”?!

ЗАТО ЈЕ ВАЉДА И НАЈГЛУПЉЕМ ЈАСНО ДА НАМ ЈЕДИНО ОСТАЈЕ РУСИЈА КАКВА ЈЕ ДА ЈЕ, ПА АКО ЈЕ ДА СЕ МРЕ ОНДА СА БРАЋОМ ПРАВОСЛАВНОМ БОГУ НА ИСТИНУ А НЕ УЗ СКУТЕ ВЕКОВНОГ ДУШМАНИНА !!!


Свима јасно...или још није?!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Благодаримо на лепим речима!

Међутим!

Не заборавимо, пример Калињинграда за нас Србе је само УСПУТНА СТАНИЦА, ка крајњем циљу:

ИЗЛАСКУ СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ, НА СРЕДОЗЕМЉЕ, ШИРОКО, СТАМЕНО И НА ВЈЕКИ ВЈЕКОВ!

ДАКЛЕ НА ДОБРОМ ПУТУ СВАКА УСПУТНА СТАНИЦА ЈЕ ДОБРА!

НА ПОГРЕШНОМ ПУТУ СВАКА УСПУТНА СТАНИЦА ЈЕ ПОГРЕШНА!

ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#20

Поздрав са Брата Шумадинца!

Обраше се виногради доле крај Тополе SmileАко ће неко да мења нашу Србију онда ће ови...

Одговори
#21

Филипе, од срца једну праву..... Хармоника


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#22

Брат мој SmileОдговори
#23

БОГ СЕ ЈАВИ!


Во Јордање крешчајушчусја тебје, Господи,
Тројическо и јависја поклоненије
.
Родитељев бо глас свидјетелствоваше Тебје,
возљубљенога тја Сина именуја
.
и Дух во видје голубиње,
извјествоваше словесје утвержденије;
.
јављајсе Христе Боже и мир просвјешчеј,
слава Тебје.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#24

Па и они су носили кокарде (за круну), само што су убијали српски народ. Нацисти их створише, а шта ћемо са онима које су такође створили Нацисти црнокошуљашима, где су мојих 500.000 Срба из Јасеновца.

Боже нек се умире те душе на овај Свети данашњи дан.


А што се тиче идеологије/политике Вук из партизанске породице Херцеговац, СПО кад је основан тад је нестао. Шешељ Херцеговац, обојицу их је створила држава (некадашња).

Много грешака има у систему Р. Србије још од 1945. године, моје мишљење да ће бити боље само треба мало стрпљења.

П.С. Србијанац на челу државе!!!, свако лети своме јату...
Одговори
#25

Srbija je NEZAVISNA DRŽAVA I NIČIJA GUBERNIJA NEĆE BITI

NITI JE NEKO VODITI IZ MOSKVE.

Srbija je država srpskog naroda i ostalih naroda.

Državu Srbiju jedino može da vodi

S R B I N

tj.

S R P S K I K RA LJ ( al ne ovaj)

I niko drugi...

Ovo što prosvetar navodi su price su bajke...

Srbija treba da bude parlamentarna monarhija sa demokratskim uređenjem...ž

Kao što su Kanada, Britanija, Skandinavske zemlje, Australija itd...

Srbija treba da ima svoju srpsku vojsku, nikakvu tuđinsku...

Srbija treba da ima regione

Srbiji pod hitno

ODMAH

SADA

TU

JE POTREBNA

D E C E N T R A L I Z A C I JA

D E B E O G R A D I Z A C I J A

Ovako sada kako je gde je sve podređeno Beogradu ( Politika, Kultura, Sport, itd), gde Srbina neće biti više u Vranju, Raški Leskovcu, Kuršumliji...

Gde godišnje iz centralne i južne Srbije nestane 65 hiljada ljudi, gde je danas natalitet najjniži u istoriji Srbije, gde je jug i centralni deo Srbije ekonomsko, društveno, kulturno klinički mrtvo.

Mora se pristupiti

D E B E O G R A D I Z A C I J I SRBIJE.

Pametnom dosta!

Use i svoje kljuse.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#26

(19-01-2017, 01:28 PM)Mekenzi Пише:  Srbija je država srpskog naroda i ostalih naroda.

КидањеКидањеКидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#27

(19-01-2017, 01:41 PM)Громовник Пише:  
(19-01-2017, 01:28 PM)Mekenzi Пише:  Srbija je država srpskog naroda i ostalih naroda.

КидањеКидањеКидање

Заборавио је НАРОДНОСТИ!

Кизо укуцај дакле ПЕРСОНАЛНА УНИЈА на Гугла па ћеш сазнати више о будушчем уређењу Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Србског!

У заједници самосталних Држава које су у савезу кроз ЛИЧНОСТ Цара, Краља или, у нашем случају Председника, свака самостална чланица је баш то, САМОСТАЛНА!

Наравно, Војна Команда у Персоналној Унији мора да буде ВОЈНА, значи озго надоле, иначе ништа од нас!

Па ко мож'да буде Врховни Војни Командант Србије до онај коме цео стадион без остатка кличе "Ти си Србски Четник"?!

Замисли шта би клицали Томи-коми или Крмнаду Чварку (из партизанске породице) или пак нашем несрећном Претенденту кад би се усудили да се појаве на почасној трибини!

За Вучића се зна текст, да не понављамо!

Ми смо већ објаснили да ћемо користити сва расположива и доступна сазнања о уређењу Војничке Државе као што су искуства Царства Ромејског, Руске Козачке Државе или Израиљских кибуца, а понајвише искуства вама Војвођанерима драге Аустро-угарске Царевине и Србске Војне Крајине у њој.

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Међутим!

Ни ми ође се не слажемо да Србија постане нека удаљена Руска Губернија, далеко од тога!

Напротив!

Ми се ође залажемо да Војно-Крајишко Краљевство Сербско постане ЖИВОТНО ВАЖНА КОМПОНЕНТА ВАСЦЕЛЕ РУСИЈЕ И ЖИЛА КУЦАВИЦА РУСКЕ ГЕОПОЛИТИЧКЕ ДОКТРИНЕ ШИРОКОГ, СТАБИЛНОГ И НА ВЈЕКИ ВЈЕКОВ ВАСПОСТАВЉЕНОГ ИЗЛАСКА РУСИЈЕ НА ТОПЛА МОРА!

Зато ми и кличемо:

ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#28

Prosvetar mnogo toga si rekao a nista konkretno. Zbog zdrave i normalnr diskusije ne vrti istu plocu, smatram te veoma inteligentnom osobom.

Prvo me zanima ko ste to vi? Drugo me zanima koji kralj?

Zar se Srbi nisu borili za samostalnu drzavu kao i zar to nije cilj svih naroda?

Evo ti jedan moj prost odgovor nas Srbe su kurcem ubili, a to se ogleda u tome sto mozemo potpuno da nestanemo ako se nastavi ovakav prirastaj za 100 godina. Po mom misljenju mi Srbiju moramo da gradimo od nase dece u duhu njihovih predaka i da se nadamo da ce ta deca da izgrade Srbiju. I sto ne bi imali neku novu Dinastiju ?
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним