Гласање: Србија 2017. г. - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Српска Радикална Странка
0%
0
0%
Српски покрет Двери
42.86%
3
42.86%
Проглашење Уставотворне Монархије
14.29%
1
14.29%
Окупљање Срба око Цркве
28.57%
2
28.57%
Бог са небеса гледа и синуће нам светла зора
14.29%
1
14.29%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија 2017. г.

Пошто су сви на форуму или симпатизери Радикала или Двери, ево једна анегдота. Куда плови овај брод... Ко ће победити на изборима већ је окачена тема. Шта нам доносе избори већ је испричана тема. Време брзо пролази а ништа се не мења. Шта је то што ће Србију издигнути из пропасти?
Одговори

(05-12-2016, 05:32 AM)Филип Пише:  Пошто су сви на форуму или симпатизери Радикала или Двери..

Nisu svi..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-12-2016, 05:32 AM)Филип Пише:  Пошто су сви на форуму или симпатизери Радикала или Двери, ево једна анегдота. Куда плови овај брод... Ко ће победити на изборима већ је окачена тема. Шта нам доносе избори већ је испричана тема. Време брзо пролази а ништа се не мења. Шта је то што ће Србију издигнути из пропасти?
Два начина су позната у нашој историји:
промена ситуације у свету, пре свега у Европи или
Карађорђе.
Одговори

(05-12-2016, 08:13 AM)Mekenzi Пише:  
(05-12-2016, 05:32 AM)Филип Пише:  Пошто су сви на форуму или симпатизери Радикала или Двери..

Nisu svi..

Тачно!

Има нас и фанова Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Два начина су позната у нашој историји:
промена ситуације у свету, пре свега у Европи или
Карађорђе.

Док ми чекамо промене, заборављамо стално да смо мали народ и то жестоко израњавани па не знам дал нас има уопште.
И ја бих волео Карађорђа-проклети рат...али ајде да не сањаримо иначе ћемо до краја живота гледати ''Белу лађу''
Одговори

Имa jeднa зeмљa нa Бaлкaну коja сe ГРAНИЧИ сaмa сa собом.
Гдe људи слaвe слaву, a псуjу Богa.
Гдe сe рaтови никaд нe зaвршaвajу.
Гдe сe историja понaвљa свaки дaн.
Гдe постeнe проглaшaвajу будaлaмa,a лоповe способнимa.
Гдe сe свaко свaком смeшкa, a нико никомe нe жeли добро.
Гдe сe живи од будућности, jeр нa сaдaшњост нeмaмо прaво.
Гдe влaст прeзирe грaђaнe кaо нeжeљeнe свeдокe.
Гдe смaтрajу дa ћe зeмљa дужe нaпрeдовaти aко што вишe нaзaдуje.
Гдe нормaлни свaкaко ником нису потрeбни.
Гдe je свeтскa кризa добилa држaвљaнство.
Гдe су нajбогaтиjи они коjи никaд нису рaдили.
Гдe нeписмeни пишу историjу.
Гдe су зaкони нeзaконити, a aнaрхиja нормaлно стaњe.
Гдe судски поступци трajу дужe од животa.
Гдe живe нajлeпшe жeнe, a нaтaлитeт опaдa.
Гдe нeзaпослeни нajвишe рaдe,
Гдe нa нajплодниjоj зeмљи живe људи коjи глaдуjу.
Гдe возови кaснe по рeду вожњe.
Гдe сви игрajу фудбaл, a побjeђуjу у другим спортовимa
Гдe сви журe нa посaо, a нико нe стижe нa врeмe.
Гдe осмосaтно рaдно врeмe трaje двaнaeст сaти.
Гдe je здрaвство бeсплaтно, a лeчeњe скупо.
Гдe су новинaри слободни дa нaпишу што год им сe нaрeди.
Гдe су сaмо поплaвe нaчин нaводњaвaњa зeмљиштa.
Гдe су jaвнe нaбaвкe тajнe, a држaвнe тajнe jaвнe.
Гдe je стрaнa вaлутa узeтa зa домaћу.
Гдe призивajу диктaторa, a дeмокрaтиjу смaтрajу порeзом нa будaлe.

A и сaм живот je нajвeћи пaрaдокс; живиш сaмо дa би умро, рeћи ћe нaм они коjи мислe дa je врeмe бeсконaчно, a они нa влaсти бeсмртни.”

Тај ко је ово написао је добро сватио стање!
Одговори

Г. Милослав Самарџић ми је казао да се форум бави Другим светским ратом и Четничким покретом..

Можда смо ми мало заокренули са темама...

Али кад сам већ отворио тему, питање је колико заиста верујемо у Бога и српство?

Колико волимо Републику Српску једину крштену српску земљу, где се крст сија на свакој малој црквици као да је од злата?

Ово сам узмеђу осталог написао, зато што неки старији људи (и на форуму, не само овако) који су интелектуалци-а у ствари полу интелектуалци, јер у својим и зрелим, па и не зрелим годинама спуштају људима који у форум уносе свежину-поента СРБУЈТЕ ЉУДИ и запалите свећу за благостање свих нас јер овај форум опет нападоше.

Цитат:Колико волимо Републику Српску једину крштену српску земљу, где се крст сија на свакој малој црквици као да је од злата?

Чист шмекерај. Сваку српску рану су Срби преко Дрине отпевали. На многаја љета
Одговори

(08-12-2016, 02:13 AM)Филип Пише:  1. Али кад сам већ отворио тему, питање је колико заиста верујемо у Бога и српство?

2. Колико волимо Републику Српску једину крштену српску земљу, где се крст сија на свакој малој црквици као да је од злата?

1.

2.

Увод у 2017. годину, удри Брате не жали гранате Баја
Одговори

Да анализирамо најпре досад познате кандидате С'ОВЕ СТРАНЕ, па каже:

1.
ШЕШЕЉ
.
ПОЗИТИВНО:
.
Залаже се ЈЕДИНИ, за ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ, мада још није појаснио до краја шта за њега значи ИНТЕГРАЦИЈА.
.
НЕГАТИВНО:
.
Булазни о демонократији и љуцкиправа, то мож'да му опростимо јербо је страдао под Амброзом али ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ!
.
Баљезг о СРБИМА-ПРАВОСЛАВНИМ, СРБИМА-МУСЛИМАНИМА, СРБИМА-КРИМОКАТОЛИЦИМА и (што је најгоре) СРБИМА-АНТИХРИСТИМА-АТЕИСТИМА. И ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ, ТО ЈЕ КАО ШУГОСЛАВИЈА У МАЛОМ!
.
Залаже се за Републику а против је Монархије, замера ПРИМОГЕНИТУРУ, а да притом није проучио СРБСКУ ВОЈНИЧКУ МОНАРХИЈУ и чињеницу да ПРИМОГЕНИТУРА није у Срба играла важну улогу ни код Немањића ни код Петровића ни код Карађорђевића ни код Обреновића.
.
Залаже се за СЕКУЛАРНУ ДРЖАВУ ОДВОЈЕНУ ОД НАШЕ СВЕТЕ ЦРКВЕ, а и то смо већ имали!
.
Толико засад од нас, погледајмо остале кандидате.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Да закључимо са кандидатуром Великог Војвода, па каже:

Сабирајући и одузимајући горе наведено, ми долазимо до закључка:

1.

Све што предлаже Велики Војвод баштине и други кандидати на патриотској страни, сем што се он ЈЕДИНИ залаже за ИНТЕГРАЦИЈУ са Русијом!

2.

Међутим!

3.

Велики Војвод у последњим наступима почиње да врда и са том ИНТЕГРАЦИЈОМ еада би се више допао пучини која гласа, а то озбиљно шкоди интегритету његове партије сучим се Радикали диче!

4.

Велики Војвод изгледа све болесније упркос пувању, са округлинама које је добио и оштрица његове мисли се некако отупила и заокруглила.

5.

Не замерајући му на евентуалном договору о ненападању са Вучићем јер људи смо, слаби....ипак (највероватније да је туна било: "Буди миран иначе идеш у Хаг") ми ипак сматрамо да је Велики Војвод заслужио одмор и пемзију. У Радикала нема никог сем Красића који има неки завидан капацитет. Војин шаровић (мали шаров), сигурно није тај који може да води Србију са својим плачним гласом.

ЗАКЉУЧАК:
.
ШЕШЕЉИЗАЦИЈА СРБИЈЕ БЕЗ ШЕШЕЉА,

ОДМАХ!

САДА!

ТУ!

А послен ћемо МИ да то обожимо изнутра!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Za sada od ovih kandidata naš favorit ođe

je gosn. Vuk Jeremić.

obrazovan, pametan, diplomata, poltičar poštovan u svetu....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Чек чек.... а Крмнад Просметлар Чварак? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-01-2017, 01:31 AM)Mekenzi Пише:  Za sada od ovih kandidata naš favorit ođe

je gosn. Vuk Jeremić.

Ма пусти ту ЖУТУ СТРАНУ, што'но рече онај Вучићев Арапин црни Ибн-Ђука, тај је свуда изгубио и пук'о па се сад сетио Новосрбијице!

Да анализирамо најпре досад познате кандидате С'ОВЕ НАШЕ СТРАНЕ, па послен да погледамо и кандидате ЖУТИХ и ЖУЋКАСТИХ, од Томе-Коме фон Дипломе па све до Крмнада Чварка (из партизанске породице) или Чеде Мандова!

Иначе од понуђених могућности горе, ми смо гласали за проглашење УСТАВОТВОРНЕ Монархије!

По нами ми смо разумели да се туна не ради о БЛАБЛАМЕНТАРНОЈ Монархији него баш о УСТАВОТВОРНОЈ, која ће донети УСТАВ и ЗАКОНИК Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!
.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА,
НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(19-01-2017, 01:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(19-01-2017, 01:31 AM)Mekenzi Пише:  Za sada od ovih kandidata naš favorit ođe

je gosn. Vuk Jeremić.

Ма пусти ту ЖУТУ СТРАНУ, што'но рече онај Вучићев Арапин црни Ибн-Ђука, тај је свуда изгубио и пук'о па се сад сетио Новосрбијице!

Да анализирамо најпре досад познате кандидате С'ОВЕ НАШЕ СТРАНЕ, па послен да погледамо и кандидате ЖУТИХ и ЖУЋКАСТИХ, од Томе-Коме фон Дипломе па све до Крмнада Чварка (из партизанске породице) или Чеде Мандова!

Иначе од понуђених могућности горе, ми смо гласали за проглашење УСТАВОТВОРНЕ Монархије!

По нами ми смо разумели да се туна не ради о БЛАБЛАМЕНТАРНОЈ Монархији него баш о УСТАВОТВОРНОЈ, која ће донети УСТАВ и ЗАКОНИК Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!
.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА,
НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним