Гласање: Србија 2017. г. - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Српска Радикална Странка
0%
0
0%
Српски покрет Двери
42.86%
3
42.86%
Проглашење Уставотворне Монархије
14.29%
1
14.29%
Окупљање Срба око Цркве
28.57%
2
28.57%
Бог са небеса гледа и синуће нам светла зора
14.29%
1
14.29%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија 2017. г.

Prosvetaru, što ne testiraš tu personalnu uniju u Kanadi, da vidimo dal to funkcioniše...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Трећа смена је Мекензи.
Одговори

(19-01-2017, 05:10 PM)Павле Пише:  Трећа смена је Мекензи.
Od 2005 kao član koji se među prvim registrovao
uvek sam pod nikom Mekenzi

Treća smena nemam pojma ko je.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Осим кад си био Некобитан, ал то је твоја ружна прошлост. Кез
Одговори

Imas ip adrese pa moževda se proveri.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

КидањеКидањеКидање

Дуго не отварам политику,ал видим да овде никад није досадно . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(19-01-2017, 02:59 PM)treca smena Пише:  Prosvetar mnogo toga si rekao a nista konkretno. Zbog zdrave i normalnr diskusije ne vrti istu plocu, smatram te veoma inteligentnom osobom.

Prvo me zanima ko ste to vi? Drugo me zanima koji kralj?

Zar se Srbi nisu borili za samostalnu drzavu kao i zar to nije cilj svih naroda?

Evo ti jedan moj prost odgovor nas Srbe su kurcem ubili, a to se ogleda u tome sto mozemo potpuno da nestanemo ako se nastavi ovakav prirastaj za 100 godina. Po mom misljenju mi Srbiju moramo da gradimo od nase dece u duhu njihovih predaka i da se nadamo da ce ta deca da izgrade Srbiju. I sto ne bi imali neku novu Dinastiju ?

Прво, ниси пажљиво прочитао све прилоге, друго, ниси укуцао на Гугла "ПЕРСОНАЛНА УНИЈА" да видиш о чему се ради па да нема никаквог губљења независности, и треће, овде не може да се дискутује од ових успаљеника и шиљокурана као што је Филип!

Такви успаљеници сносе 100% кривице за 100 за једног, без обзира којим формацијама припадали!

Ко таквима да преда сутра Искандере и Сухоје, па то би изазвало атомски рат сутрадан по примопредаји дужности!

Исти је и овај интелектуални кепец и идеолошки богаљ Шумадрипац; тај трчи за нама у три карбон-копије и до бесвести понавља своје песмице а никако да му падне на памет да проба са прозом!

И на крају, Николај прети брисањем а у нас времени њет да на данашњи Празник понављамо исту песму.

Ако се ситуација поправи јави се на приватну пошту!

Поздрав.

(19-01-2017, 03:04 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru, što ne testiraš tu personalnu uniju u Kanadi, da vidimo dal to funkcioniše...

У Канади ПОСТОЈИ и ОПСТАЈЕ ПЕРСОНАЛНА УНИЈА ево већ 300 љета!

Номинално, де јуре, шеф Државе је Енглеска Краљица а њу представља у Канади Гувернер!

Међутим!

Власт де факто, држи Први Министар Канаде, а још дефактније свака Провинција има своју Скупштину, Владу, Првог Министра, буџет, полицију итд.

Не разумем зашто ти негираш Србији оно што би хтео за кумче-недоношче Јосипа Броза, Autonomnu Pokrajinu Vojvodinu?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(19-01-2017, 05:10 PM)Павле Пише:  Трећа смена је Мекензи.

Pavle nisam sigurno! Ako ti nesto nije jasno obrati mi se na privatno da ne gusimo temu a i ne moras da ne trosim vreme

Prosvetar imas svoj stil pisanja i sve je to super ali ne vidim cemu vredjanje. Ajde probaj da objasnis taj model nama koji ne razumemo.
I nisi mi odgovorio koja je to stranka koja prati ove tvoje principe
Одговори

ПРОСВЕТАР

(19-01-2017, 03:04 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru, što ne testiraš tu personalnu uniju u Kanadi, da vidimo dal to funkcioniše...

У Канади ПОСТОЈИ и ОПСТАЈЕ ПЕРСОНАЛНА УНИЈА ево већ 300 љета!

Номинално, де јуре, шеф Државе је Енглеска Краљица а њу представља у Канади Гувернер!

Међутим!

Власт де факто, држи Први Министар Канаде, а још дефактније свака Провинција има своју Скупштину, Владу, Првог Министра, буџет, полицију итд.

Не разумем зашто ти негираш Србији оно што би хтео за кумче-недоношче Јосипа Броза, Autonomnu Pokrajinu Vojvodinu?
[/quote]

Nami ođe nije jasno kako si sa ideje o Autokratiji i 300 hrabrih skrenuo na put personalne unije sa Rusijom.

Drugo, mi ođe ponavljamo da nikakva personalna unija ili ti okupacija ne dolazi u obzir..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-01-2017, 01:21 PM)Филип Пише:  П.С. Србијанац на челу државе!!!

[Слика: images?q=tbn:ANd9GcTr8S615N4qja0yjR1XwzK...l175OuGBYQ]
Одговори

https://play.google.com/store/apps/detai...aca2&hl=sr

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Наш је, добар је. Шумадинац из Крагујевца, свак лети своме јату

Као што ја не волим да дирам туђу груду, тако ни ја не дам своју.

СРБИЈА ЈЕ ДУША!

(20-01-2017, 12:14 PM)Mekenzi Пише:  https://play.google.com/store/apps/detai...aca2&hl=sr

Само немој ти... Војводина никад истинско српство
[Слика: icon_biggrin.gif]
Одговори

(19-01-2017, 01:21 PM)Филип Пише:  П.С. Србијанац на челу државе!!!

Ало може ли неко да изведе овог успаљеника са теме и да затвори врата?

Какви су га сад СРБИЈАНЦИ спопали, зар нисмо то већ апсолвирали једном и више пута?!

Јок!

Млађане пубертетлије и успаљеници не долазе на овај форум да нешта науче но само да урлају и пљују док урлају, попљуваше цео екран човече!

Нема на брдовитом Балкану никаквих СРБИЈАНАЦА, не ради се туна НИ о неким Индијанцима, једноставно назив

СРБИЈАНАЦ

ЈЕСТЕ

ПОГРДНО

ИМЕ ЗА СРБЕ ИЗ ШУМАДИЈЕ И УОПШТЕ ЗА СРБЕ ИСТОЧНО ОД ДРИНЕ !

ОВАЈ ПОГРДНИ НАЗИВ ИЗМИСЛИЛА ЈЕ ПРИЈА АУСТРИЈА А ОБЕРУЧКЕ СУ ГА ПРИХВАТИЛИ ТАКОЗВАНИ "ХРВАТИ", ПОТУРИЦЕ И РАЗНИ УНИЈАТИ СРБСКОГ ПОРЕКЛА А ПОТОМ И ТИТИНИ ПАРТИЗАНИ, ЛАТИНИЧАРИ И НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ У НОВОСРБИЈИЦИ

НЕМО'ДАКЛЕ ДА ЈОПЕТ ЧУПАМО УШИ !

Погрдни назив

С Р Б И Ј А Н А Ц

су наши непријатељи римске папе, Прија Аустрија и њен Бењамин Калај, извели из појма

С Р Б И Ј А

у XIX-ом веку с'тим да

С Р Б И Ј А

по њима означава само и једино територију са источне стране Дрине између Саве и тадашње јужне србске границе!

Значи по њима, нашим душманима, сваки становник те и такве Србије, која онда није укључивала ни Војводину Србску, јесте

С Р Б И Ј А Н А Ц !

Тај погрдни назив су преузели касније комуно-сатанисти Јосипа Амброза!

Међутим!

СВАКИ СРБИН КОЈИ ИОЛЕ НЕШТО ЗНА О СРБСТВУ И ЊЕГОВОМ УСИЉЕНОМ МАРШУ КРОЗ ИСТОРИЈУ, ЗНА ДА СЕ ПОЈАМ

С Р Б И Ј А

ОДНОСИ НА ЈЕДАН ШИРИ ПРОСТОР КРОЗ ЧИЈУ

С Р Е Д И Н У

ТЕЧЕ РЕКА ДРИНА!

Међутим!

Обрнуто од „технике” наших душмана који изводе име СРБИЈАНАЦ из имена земље СРБИЈА, ми Срби, шака сиромаха, изводимо име наше Државе СРБИЈЕ из појма

С Р Б И Н !!!

ДАКЛЕ МИ СМО СВИ

С Р Б И

А НАША ДРЖАВА ЈЕСТЕ

С Р Б И Ј А !!!

НАЗИВ „СРБИЈАНАЦ” ЈЕ ДАКЛЕ НАКАРАДАН И УВРЕДЉИВ!

ПС

Име државе у којој живе

Е Н Г Л Е З И

јесте

Е Н Г Л Е С К А

према томе, у Духу Србског Језика НИЈЕ да у ЕНГЛЕСКОЈ живе ЕНГЛЕЗИЈАНЦИ него ЕНГЛЕЗИ!

У СРБИЈИ СВЕ ДО УНЕ ЖИВЕ

С Р Б И

А НЕ

С Р Б И Ј А Н Ц И !!!

У САДШЊОЈ КРЊОЈ РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЖИВЕ ТАКОЂЕ

С Р Б И !

У РЕПУБЛИЦИ СРБСКОЈ, КАО И У ЦЕЛОЈ БИВШОЈ БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ, СВЕТОГ САВВЕ ЂЕДОВИНИ, ЖИВЕ ТАКОЂЕ

С Р Б И

А НЕ БОСНОИХЕРЦЕГОВИЈАНЦИ А ЈОШ МАЊЕ РЕПУБЛИКОСРБСКИЈАНЦИ!

Паметном доста!

Даклем кад неки успаљеник ође помиње некакве

С Р Б И Ј А Н Ц Е!

Нами није јасно који су сад па то?

Звучи к'о неки Индијанци или тако некако!

Међутим!

Сви

С Р Б И

којима

С Р Б С К И

Д А М А Р

није

З А К Р Ж Љ А О

знају да никакви

С Р Б И Ј А Н Ц И

не постоје ни као

Н А Р О Д

ни као

Н А Ц И Ј А !

„СРБИЈАНЦИ” СУ ИЗМИШЉОТИНА ПРИЈЕ АУСТРИЈЕ КОЈА ЈЕ НА ТАЈ НАЧИН ПОКУШАЛА ДА СВЕДЕ

С Р Б И Ј У

и

С Р Б С Т В О

НА ПРИВРЕМЕНЕ ГРАНИЦЕ ТРЕНУТНО ОСЛОБОЂЕНИХ СРБСКИХ ЗЕМАЉА У ТО ВРЕМЕ!

ДАКЛЕ УМЕСТО НЕКАКВИХ „СРБИЈАНАЦА” ПОСТОЈЕ САМО И ЈЕДИНО

С Р Б И

ДОК СУ ЕТНИЧКЕ И ИСТОРИЈСКЕ ГРАНИЦЕ САДАШЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ САМО

П Р И В Р Е М Е Н Е !

А што се тиче разних мањина које живе у привременим границама Србије, то такође нису никакви СРБИЈАНЦИ него Мађари, такозвани „хрвати” (уствари углавном пошокачени Срби) затим потурчењаци који себи свако мало мењају име, цигојнери и остали који су се туна затекли!

То што су они правно некакви „грађани или држављани Србије”, то у стварном животу ништа не мења нити шта значи!

ШТА ТУ ИМА НЕЈАСНО?!

Зато Филипе мање галаме но да научиш све ово па се јави да те преслишамо!

Себи убраду:

Са'ће да се јави онај Шумадрипац или нека од његових карбон копија, са оном песмом "Гвоздени ланац-Србијанац", ал'таквима не вреди говорити да је у пасмама дозвољена слобода риме ради, док је ПРИХВАТАЊЕ ПОГРДНОГ НАЗИВА ИЗМИШЉЕНОГ ОД НАШИХ ДУШМАНА РАВНО ИЗДАЈИ И ПУЦАЊУ САМОМ СЕБИ У НОГУ!

Ал'ко ће то да схвати!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Sve to stoji ali kad moj ujak iz Crne Gore kaze Srbijanci on sigurno ne mislis nista uvredljivo, mislim da je to izraz koji je prihvacen u narodu. Svi smo mi Srbi, ali kad neko kaze Hercegovac, Bosanac, Licanin, Krajsnik, ja to gledam kao na geografsko i istorijsko poreklo koji pripadnik Srbskog naroda pripada.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним