Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ROCK 'N' ROLL ЧЕТНИЦИ

Металика затресла тло: Публика дословно изазвала земљотрес уз Ентер Сендмен

https://bizlife.rs/metallica-zatresla-tl...r-sandman/

Превод песме на српски

Одговори

(13-05-2025, 10:39 PM)Митић Пише:  Металика затресла тло: Публика дословно изазвала земљотрес уз Ентер Сендмен

https://bizlife.rs/metallica-zatresla-tl...r-sandman/

Превод песме на српски

Москва, близу 2 милиона људи

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-05-2025, 11:40 PM)Шумадинац Пише:  

Москва, близу 2 милиона људи

Да су мерили тад, сигурно би забележили мали потрес. Јер за Москву постоје различите процене о томе колико је било људи, од 800 хиљада па до 2 милиона.

Велика је то сила кад скаче 800 хиљада људи или барем пола од тога.

А овај снимак из Москве би требало ући у историјске анале кад се проучава пад комунизма у СССР 1991. године.
Одговори

ПУМПАААААААЈ!!!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ова пророчка ствар би требала бити химна вишемесечних протеста и буђења народа....

Д М
Одговори

(12-06-2025, 11:47 PM)Шумадинац Пише:  

Ова пророчка ствар би требала бити химна вишемесечних протеста и буђења народа....

Кидање Кидање

Прооррррррчкааааа стварр,   Тужан Сирома'

Јели и ЕКВ "прооорооочкиии" Скојевац

Класичан наркоман, син богатог јна официра, титољуб, шугосооовеннн, анархо левичар, који је збрисао у Холандију.

Ми трк у нужжжниккк када чујемо како су шугословени и титови анархисти, ђеца официра јна и чланова ЦК КПЈ нешштоо "прееедвииделлии" и били за "мииииррр"...

Шта си предвидео све ти јбм да ти јбм. Живео си распалој усташкој србомрзачкој СФРЈ и то што си видео пропала предузећа, инфлацију, пар-непар, бензин на улици, дилере на улици, нарастајући нацизам, ратно стање, распад итд...

Сви Шугословени су то видели али нису смели да кажууу..

О онда дођу ове муд*ње и препевају стање у земљи препевају што им ћаће пренесу са колегијума јна или састанака ЦК КПЈ и онда они отпевају о пропасти државе и онда кажуј каккооо је то пророчкии..

Ми кад дођемо на влас' све те тито партија Шугословенске бендове забрањујемо!.

Каки црни Штулић, ЕКВ чији су родитељи гањали и убијали четнике и Србе!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Одговори

(18-06-2025, 12:19 AM)Шумадинац Пише:  

Kукууу и леллеее

А Ђе је ту титина слика, крвава петокрака, пиждрење за ндх и јадраном, спавање у возу, на клупи...

Како ово смрди...осећа се тај шугословенски смрад.....

Ми смо схватили да сва та шугословнска сра*а у виду рок ен ролаа то ћемо ми позабрањивати све...

Ође у Вршцу био неки рок фест. Ми били јер волимо Гоблине. Међутим испред Гоблина певао онај Ален Исламовић шугословен.

Тај Ален пева неку песму пљуни и запевај моја Шугославијо...и тако иде та песма, а нама се диже желудац, диже, диже у стомаку, умало нисмо повратили, озбиљно нам је позлило, бацили смо ону чашу са пивом у страну и псовали све живо.... што је најјтрагичиније, и најјжалије то млади певају у глас и онај рефрен ко не слуша песму (у преводу ко не буде шугословен) слуша ће олују (у преведу следи вам погром)...и ђеца то певају....ужассс!!!

КАТАСТРОООФААА! ТО МИ КАД ДОЂЕМО НА ВЛАС' ЗАБРАЊУЈЕМО!

СВЕ ШУГОСЛОВЕНСКО УСТАШКО БАЛИЈСКЕ БЕНДОВЕ!

Важи и за екв, оргазам, и те београдско аутошовинистичке бендове чији су прађедови и ђедови били високи официри и чланови КПЈ. 

Једино кога не дирамо је СМАК!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Одговори

(18-06-2025, 11:37 AM)Mekenzi Пише:  Ође у Вршцу био неки рок фест. Ми били јер волимо Гоблине.

(18-06-2025, 11:37 AM)Mekenzi Пише:  Ође у Вршцу био неки рок фест. Ми били јер волимо Гоблине.

ПУМПАААААААЈ!!!!

Д М
Одговори

Ганс енд Роузис на Ушћу - прича из првог реда

https://headliner.rs/guns-n-roses-na-usc...87-pa-sta/
Одговори

Преминуо Ози Озборн

https://zena.blic.rs/puls-poznatih/umro-...ta/7qlct11

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним