Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Новинарство- од Миломира и пре њега

(22-01-2019, 10:30 AM)ватхра Пише:  
(21-01-2019, 09:12 PM)Милослав Самарџић Пише:  А ово је иначе новинар преписао из приручника за наставнике и професоре историје.
Јел јесте?
Има ли слика?

Аутор је Немања Баћковић, писао је и раније текстове о ДСР у Забавнику, нпр о Дангићу. Мислим да гугла материјал и тражи, па како шта убоде. Сад је изгуглао погрешно...
Не знам где ми је сада тај приручник. Цитирао сам га пре 15 година у књигама о Дражи. Мислим да је Завод био издавач. Уосталом ово јесте службени став о љотићевцима и недићевцима, сем код оних који су ортодоксни црвени. Још од 1993, када је Недић увршћен у 100 најважијих Срба 20. века.
И једна и друга фракција црвених све ради да потисне улогу Драже и четника, поред осталог и у спасавању народа преко Дрине.
Одговори

Аутор је илустровао текст фотографијама из Сече Реке које су снимили Немци после окршаја (а које је очигледно скинуо са Погледа) и навео како их је снимио Лаутнер, иако је он погинуо у тој борби.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Разговарају два "интелектуалца" јутрос, јануара 2019. године, на телевизији са националном фреквенцијом. Један се зове Миломир Марић, а други је Предраг Марковић.
Марић:
- Мора се рећи да су љотићевском покрету припадали изванредни интелектуалци. Љотићевци су имали много више образованих људи,него што су имали , рецимо, четници.
Марковић:
- Да,да,да.... То је несумњиво.
КидањеКидањеКидањеКидањеКидањеКидање
Да не говорим да је Марић рекао да је у Јасеновцу стварно била позоришна представа коју је лично гледао Макс Лубурић.
Одговори

Гледао сам, уз ову двојицу и онај блесави Мирољуб Петровић, дође као интелектуалац. Јок
Одговори

Драган Филиповић објаснио разним сераторима, ботовима, коментаторима и "патриотама" како стоје ствари. Само напред Драгане, своју медијску кућу одржавај како мислиш да треба и у складу са својим могућностима без да себи реметиш приватни живот. Не знају они да цене ништа. Такви су рођени, такви су им преци били и због таквих смо и стигли довде. Хвала ти што си народу отворио очи и указао на четвороструког зунзара и квази патриоту Драгана Петровића и медијске залуђиваче сличне њему. Само напред Српски колектив!

Одговори

Драган Филипивић
https://www.youtube.com/watch?v=Dpubq4U_y8Q
Одговори

https://www.pravda.rs/2019/2/26/rusija-d...na-dolara/

Незнам кад ће бити крај глупости твз Српског новинарство....ово је заслужило тотално ругање!
Одговори

(26-02-2019, 01:33 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Драган Филипивић
https://www.youtube.com/watch?v=Dpubq4U_y8Q

Захумље,крећеш у разваљивање тема, кад год размениш пар реченица са мном, моментално настају неке "случајне" несугласице. Врло снисходљиво и увредљиво понашање које ја више нећу толерисати нити ти попуштати јер ти си једноставно безобразан лик и приче са таквим нема. Ајде сад развали још пар тема. Видим да си озбиљно кренуо са четничким покретом, још једна серија препоручених књига које ниси прочитао. Браво за тебе. Према питањима која постављаш рекао бих да ни Самарџићеве ниси читао. А Драган Петровић не може да раскринка никог јер је он раскринкан као главни збуњивач и масовни оснивач унапред пропалих покрета.

п.с. Не може РТС без Милошевића!!!

Одговори

Ja

For someone who has the audacity to put the JVuO-Kg as an avatar, takes some arrogance. Especially if you’re born couple of generations after an event.

Particularly for someone who’s grandfather and certainly father has totally accepted Communism, and continued to accept Communism. Purely from the simple fact, they all have appeared to have continuously remained living in a communist Serbia state. When hundred’s of thousands of other Serbs have left? Does this mean you’re family was never persecuted or has ever been hindered?

Please note Communism always arrived from the bourgeoise and never from the poor, the poor have always been cannon fodder.

Despite Serbia’s continued persistency to retain and hold a Communist Revolution position on the Second World War. Regardless of the fact that many post communist “new democracies” have opened their secret police archives to its citizens. Serbia’s dictatorship has chosen to keep these archives closed, 38 post Tito. And the “sheeple” of the “Serbian” nation continues to accept this position. So much for so-called Cetnicism Serbia style, which incidentally has organisations with members from the UDBA. Who previous generations have killed many member of JVuO and its family members.

I am fully aware of what Serbia’s media decides to post on its sites, and print in its papers, I have followed Serbia’s media from the time it has decided to use the internet! Furthermore I have been a member of the very first Pogledi forum, so I am aware of how untrustworthy people can be from the SFRJ, and how much pure bullshit they are capable of spewing.

I am uncertain if your primitive arrogance allows you to mentally understand the concept of simply providing information. Regardless of its source, regardless of its political persuasion, regardless of the author, regardless of its opinion, as long as it bears relevance to a theme? You apparently share this sub-conscious trait with a couple of others members of the forum. Must be something in the schooling!

As for questioning Samardzic, its obvious you appear to be unaware of the timing of arms shipment Major Louis Huot of OSS.

As for openly smearing people on the forum, it just perfectly illustrates the individual, using Sunchaser’s word’s “piece of work”.
Одговори

(27-02-2019, 12:22 AM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Particularly for someone who’s grandfather and certainly father has totally accepted Communism, and continued to accept Communism. Purely from the simple fact, they all have appeared to have continuously remained living in a communist Serbia state.

Мислиш да ћу после овакве увредљиве будалаштине да дам било какав одговор. Ако је тако као што кажеш,постави себи питање шта ћеш ти са таквима и на форуму такве земље.Искључивост,ароганција,искривљена перцепција стварности и генерализација,све у само једном твом упису.
Одговори

Не требаш зашто мени је пун К....... великих твз ”Четника из Србије и бивша СФРЈ” ко стижу у нашим организације диаспори и лично су крали новац из касе клубове! И свак до једног у рођени тим Божије осуђеним крајевима!
Одговори

Срећа наша што смо Југословенска Војска у Отаџбини па од оваквих савремених Пећанаца и кабадахија можемо да се оградимо увек. Е Марићу, Марићу, на шта си ти спао.

Одговори

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ово што се данас расписах и нема много везе са мном, сем оног на квизу, једноставно ме инспиришу и подстичу сопственом глупошћу поједини људи да једноставно не могу а да се не осврнем на њихове баљезгарије.

Опет ова дотична, што би на Миру да личи, изненади старог вука Милована Бркића, дотле да га доведе да занеми на тренутак. Поставила му је питање "Да ли ви мислите да се српски народ огрешио о Слободана МИлошевића?" .Такво питање може да постави само озбиљна камуфлирана комуњара која се поздравила са памећу. А ово јој није први пут да намлати нешто слично.Српски народ односно ондашњи лидери ДОС-a огрешили су се о српски народ шаљући Геду глуперду у Хаг. Уместо да смо му ми судили за све што нам је направио, досовци су пристали да за извесну суму новца ову комуњарску наказу пошаљу у Хаг и тако га спасу од нас Срба.

Емисија о којој сам говорио може се видети на каналу Српска прича који води Мирина мала. Ја јој линк емисије нећу качити. Емисија је из два дела, питање је поставила у првом делу.

На маторе комуњаре сам некако и навикао али ови омлаТинци њихови су почели озбиљно да иритирају васколико српство,самим тим и мене а верујем и многе од вас.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним