Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srbine šta to uradi od Srbije...

Па овај сајт одлично осликава људи......чак природна понашање грми.....и то грми!

Поглед се бави са Четничком историјом......

Али ту најмање видиш људе са коментарима, па и са нека знање......одавно примећено!!!
Одговори

(27-01-2017, 04:16 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па овај сајт одлично осликава људи......чак природна понашање грми.....и то грми!

Поглед се бави са Четничком историјом......

Али ту најмање видиш људе са коментарима, па и са нека знање......одавно примећено!!!

Немој тако, ево рецимо дискут Шумадрипац бриљира на форуму својом ерудицијом и елоквентним запажањима!

Дискут гегул покушава да га прати ал'је Шумадрипац ипак далеко одмакао!

Он блиста човече!

Ваистину!

(26-01-2017, 07:15 PM)Шумадинац Пише:  Како ти нису познати?

Па ко су ови војници? Rolleyes

Ми туна видимо неки немачки пропагандни филм на коме је приказана Србска Војска која је на данашњи дан певала, заједно са својим Светим Прецима и још нерођеним потомством:

Ускликнимо с љубављу

Светитељу Сави

Србске Цркве врховној

Светитељској глави,

.
Тамо Венци, тамо Слава,

Где нам Србски Пастир Сава,

Појте њему Срби

Песму и утројте!

.
Из те Свете Горе нам,

Дође, Oче Саво,

Сузе Браћи oбриса,

Немањића Славо,

.
Свештениче Цркве сјајне,

Духовниче Свете Тајне,

Саво, Светитељу међу Апостоли!

.
С неба шаље Благослов,

Свети Отац Сава,

Са свих страна сви Срби,

С мора и Дунава,

.
К небу главе подигните,

Саву тамо угледајте,

Саву Србску Славу,

Пред Престолом Творца!

.
Благодарна Србијо,

Пуна си љубави,

Према твоме Пастиру,

Светитељу Сави,

.
Босна и Херцеговина,

Светог Саве Дедовина,

С тобом славе Славу,

Светитеља Саву!

.
Славонијо, Крајино,

Мајко Краљевино,

Војводино, Приморје,

И Србијо Стара,

Раванице, чувај нам

Tело Кнез Лазара!

.
Црна Горо, Сестро мила,

Здраво и ти с нами била!

Да славимо Славу,

Светог Оца Саву!

.
Милешево слави се,

Телом Светог Саве,

Кога славе сви Срби,

С обе стране Саве,

.
Синан паша ватру пали,

Тело Светог Саве спали,

Ал’ не спали Славе,

Нити спомен Саве!

.
Пет векова Србин је,

у ропству чамио,

Светитеља Саве,

Име је славио,

.
Свети Сава Србе воли,

И за њих се Богу моли,

Појте му Срби,

Песму и утројте!

.
Да се србска сва срца,

С тобом уједине,

Сунце мира, љубави,

Да нам свима сине!

.
Да живимо сви у слози

Свети Саво, ти помози.

Почуј глас свог Рода

Србскога Народа!

.
И ми твоји Србчићи,

С ове стране мора,

Србске Цркве верна чада,

Србскога говора,

.
Славимо те Свети Саво,

Србске Цркве сјајна Славо,

О дивнога славља,

Оче Светосавља!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Откад су Крџалије постали "Србска Војска"? Rolleyes

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

Stan u Novom Beogradu od 70 kvm kosta 110 hiljada evra.

U prevodu za te pare u juzmoj i zapadnoj Srbiji ili Vojvodini, možeš kupiti 3-4 komplet sela.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-02-2017, 12:43 AM)Mekenzi Пише:  Stan u Novom Beogradu od 70 kvm kosta 110 hiljada evra.

U prevodu za te pare u juzmoj i zapadnoj Srbiji ili Vojvodini, možeš kupiti 3-4 komplet sela.

Доброј'тро Кизо, то и Бошко стално подвлачи у програму ДВЕРИ и то већ 18 година!

Ну добродош'о кадгођ дош'о, ма и у пет до дванес'!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-02-2017, 01:00 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-02-2017, 12:43 AM)Mekenzi Пише:  Stan u Novom Beogradu od 70 kvm kosta 110 hiljada evra.

Доброј'тро Кизо, то и Бошко стално подвлачи у програму ДВЕРИ и то већ 18 година!

Ну добродош'о кадгођ дош'о, ма и у пет до дванес'!

Mani se političkog marketinga.

Boškić živi u zgradi u četvorosobnom stanu, taj selo, domaćina nije ni video. Ima odelo i cipele od dve-dve ipo hiljade evra.

Mi u Boškića nismo sigurni. Gledali ga sinoć na tv, i razočarali se. Videli smo da su amerikanci i srbi preko okeana umešali prste u Boškića pre svih tetka profesorka iz CIA Jaca koja mu je glavni savetnik.

Međutim!

Mi se zalažemo za decentralizaciju i OBNOVU SELA BEZ POLITIČKOG IZBORNOG MARKETINGA!

Kad DOĐE KAMPANJA SVAKA ŠUŠA UZIMA SELO U USTA.

KAD UĐE U SKUPŠTINU DALJE OD KRUGA DVOJKE NE VIDI!

Prema tome,

SELO SE MORA SA ZDRAVIM PROJEKTIMA OŽIVLJAVATI.

ZAŠTO SELO

Zato što je uvek davalo vojskovođe, profesore, naučnike, akademike, doktore.

Zato što je srpsko koren Srbina.

Zato što se znalo šta je kuća, domaćin,porodica, imanje.

Zato što se iz sela znalo i čulo dalje koje iz kakve porodice.

Zato što bez sela nema Srbije.

NE MOŽE BEOGRAD BITI SRBIJA.

[b]BEOGRAD JE VEŠTAČKA TVOREVINA NA BALKANU TAJNIH I FINANSIJSKIH DRUŠTAVA (Ko Džu Jork) kojima je cilj da unište srpsku tradiciju, srpski kod, srpsko selo, srpski um. Zato teraju Srbe u Beograd.

ZATO GA PRAVE PO NJIHOVOM SISTEMU OD TROUGLOVA, ŠESTARA, I NEKIH TRŽNIH CENTARA I ZGRADA SA TIM SIMBOLIMA NE MOŽE DA SE ŽIVI SVUDA TROUGLOVI, TRŽNI CENTRI. ZATO JE SVE TRULO, BOLESNO, ZAGAĐEN VAZDUH, NARKOMANI, KRIMINALNI OBRAČUNI, ALKOHOLIČARI, PROSTITUCIJA, NEMORAL, PEDERI ITD!

SA DRUGE STRANE IMAMO ZDRAVO SELO, PRIRODU, VAZDUH, SLOBODU, SVOJE IMANJE KOJE NAM LIHVARI RAZARAJU.

ZATO LIHVARI PRODAJU SRBIMA JEDAN STAN NA NOVOM BEOGRADU KOLIKO VREDI KOMPLET 3-4 SELA U SRBIJI.

TREBAMO SE VRATITI KORENIMA.

ZATO SELO! BEZ MARKETINGA!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, опет износиш програм Српског Покрета Двери? Немо' да види Крмнад Чварак.... па после ће да бидне "нисам знао, ја то онако"! Јок

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

(01-02-2017, 02:24 PM)Шумадрипац Пише:  Кизо, опет износиш програм Српског Покрета Двери? Немо' да види Крмнад Чварак.... па после ће да бидне "нисам знао, ја то онако"! Јок

'Ајд и ми једном да потпишемо изјаву Шумадрипца овдашњег!

Јок

Кизо не вреди ти да преписујеш програм ДВЕРИ хрватском гајевицом, боље се одма' учлани, стави Крмнада Чварка (из партизанске породице) пред свршен чин!

И шта смета ако га финасира Јеца кад је тамо на власти човек који:

А. Има лице бијело,

и

Б. Кришом носи Четничко одијело!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Boškić kao i svi ostali političari lažno se zalažu za selo, a jedva čekaju da se uvale u beogradske stanove.

Bitka za Srbiju,
Se pretvorila u bitku za stan u Beogradu.

Uostalom,

Koji politicar u Srbiji zivi na selu?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, мораћеш моментално да смениш Бошка у Дверима и да узмеш ствар у своје руке! Јок

Одговори

(01-02-2017, 05:25 PM)Шумадинац Пише:  Кизо, мораћеш моментално да смениш Бошка у Дверима и да узмеш ствар у своје руке! Јок

JOK!

To će emigracija i krdžalije da urade.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.... и то оних 300 храбрих. Јок

Одговори

Ако га МИ сменимо и доведемо СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ и ДРАГОСЛАВА БОКАНА као

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА

ТРОНА СЕРБСКОГ
,

плакаћете сви за Бошкићем а Крмнад Чварак (из партизанске породице) одблата ће га зидати!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-02-2017, 05:16 PM)Mekenzi Пише:  Boškić kao i svi ostali političari lažno se zalažu za selo, a jedva čekaju da se uvale u beogradske stanove.

Bitka za Srbiju,
Se pretvorila u bitku za stan u Beogradu.

Uostalom,

Koji politicar u Srbiji zivi na selu?

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним