Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srbine šta to uradi od Srbije...

Srbine što prodaješ voćnjake i livade da bi živeo u Beogradu...

Srbine zašto napuštaš sela, i odlaziš u Beograd

Srbine domaćine zašto ti kćerke idu za Beograd.

Srbine domaćine zašto ti sinovi idu za Beograd..

Devojko srpkinjo zašto su ti idoli beogradske starlete...

Devojko srpkinjo zašto se oblačiš ko beogradske drolje

Devojko srpkinjo zašto izlaziš po splavovima do tri ujutro...

Devojko srpkinjo zar je sramota živeti na srpskom selu.

Srbine momče zašto gasiš ognjište ideš u Beograd

Srbine momče zašto prodaješ očevo imanje da bi došao u Beograd..

Srbine momče zašto prodaješ svoju prirodnu slobodu za buđavi beogradski stan na Vračaru...

Srbine momče prodaješ, šljivare, livade i pašnjake zarad beogradskog asfalta punog heroina kokaina...

Srbine momče umesto da ti srbski domaćini budu prve komšije, tebi će u Beogradu biti zavisinici, kriminalci i bitange.

Srbijo zar si zapustila Srbiju.

Srbijo beograd se gradi dok je Srbija na gladi..

Srbijo srpski momci idu u Albaniju po žene.

Srbijo zar si dozvolila da srpska domaćinska kuća košta koliko tri kvadratna metra stana u Beogradu

Srbijo zemljo dal si dozvolila da se šljivari prodaju u bescenje.

Srbijo zemljo dal si dozvolila da natalitet bude -65 hiljada Srba ove godine...

Srbijo zemljo zapamti nije samo Beograd Srbija...

Srbijo zemljo probudi se dok ne spadneš na beogradski pašaluk.

Kada pogledate ovaj video sve će biti jasno...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Zato sto na selu nema zivota, zato sto je zivot samo jedan, zato sto su sve sjebali oni pre nas, zato sto je nazalost Srbija Beograd. Zato da ako zelis posao moras da budes u stranci, zato sto se fakultet ne vrednuje, zato sto razmisljas kakko da prezivis sta ce ti dete sutra jesti, zato sto podizes kredit jer ne mozes struju da platis, zato sto nema vise Srbije!
Bice Srbije kad bude para a para nema samo krpelja stranackih vojnika laznih ljudi koristoljubljivih namazanih koji bi i mamu prodali za taj Beograd.

I ja se nekada pitam kao rodjeni Beohradjanini , drugo koleno, kad prosetam gradom da li cu cuti neki naglasak a da nije crnogorski, bosanski, juznjacki. Nema apatija je ogromna narod je sjeban uplasen i Srbija je u ovom trenu samo klinicki ziva.

A kad moze da ozivi, onda kad ja budem mogao bez ustezanja da razmisljam da pravim drugo dete da se ne bojim da ce da mi sutnu zenu ili ja da ostanem bez posla. Mi smo Srbiju ostavili u kurcu i molite se da nasa deca budu pametnija od nas i da izgrade onu Srbiju o kojoj mastaju generacije pre njih
Одговори

Veliko Srpsko imanje košta pola beogradske garsonjere na Vračaru...

I nebih se složio da na selu nema života.

ITEKAKO IMA.

NA SELU ti je 10x jeftiniji život u odnosu na Beograd.

Ti u buđavom Beogradu za garsonjeru izdvajaš za komunalije od 60 do 100 evra..

Svuda buka, smog, nemaš kola gde da parkiraš, ili plaćaš neki parking 30-50 evra na mesečnom nivou.

Da ne pričam o narkomanima, kriminalcima, bitangama itd. itd..

ČOVEK NA SRPSKOM SELU IMA SVE.

SVOJU VODU

SVOJU HRANU

SVOJ ŽIVOT

ČIST VAZDUH

SVOJE VELIKO DVORIŠTE

SVOJE IMANJE.

DA POŽELIŠ TAKAV ŽIVOT...

MEĐUTIM

Uticaj beogradskih medija, i beogradske kulture je učinio da se Srbin STIDI SVOG SELA.

Ako kažeš ispred beograđnina da si npr iz okoline Niša, Leskovca, Čačka ima da te ismejavaju cinično, tebe i tvoje poreklo, tvoj naglasak..

Pa nesrećni srpski premijer iz Beograda je u sred skupštine ismejavao nagalasak poslanika iz Čačka kada je rekao "Beežite".

Ismejavanje, vređanje, omalovažavanje, sujeta Beograda prema ostatku Srbije je dovela dotle da su SRPKA DOMAĆINSKA OGNJIŠTA I SELA PRAZNA I DA SE PRODAJU ZA 10 BEOGRADSKIH KVADRATA.

SRBIJA AKO MISLI DA OPSTANE MORA DA SE ODREKNE BEOGRADSKOG NAČINA ŽIVOTA..

AKO MISLIMO DA SRPSKI ROD TREBA DA OPSTANE:

SRBIJI TREBA VELIKA PROMOCIJA SRPSKOG SELA I OGNJIŠTA, DA SE TU ULAŽU MILIONI EVRA NE U BEOGRAD NA VODI, NEKE BEOGRADSKE MOSTOVE, SPLAVOVE, MALOG ITD...

AKO NE MISLIMO DA NIŠ I LESKOVAC USKORO POSTANU DEO VELIKE ALBANIJE.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-01-2017, 10:47 PM)treca smena Пише:  Zato sto na selu nema zivota, zato sto je zivot samo jedan, zato sto su sve sjebali oni pre nas, zato sto je nazalost Srbija Beograd. Zato da ako zelis posao moras da budes u stranci, zato sto se fakultet ne vrednuje, zato sto razmisljas kakko da prezivis sta ce ti dete sutra jesti, zato sto podizes kredit jer ne mozes struju da platis, zato sto nema vise Srbije!
Bice Srbije kad bude para a para nema samo krpelja stranackih vojnika laznih ljudi koristoljubljivih namazanih koji bi i mamu prodali za taj Beograd.

I ja se nekada pitam kao rodjeni Beohradjanini , drugo koleno, kad prosetam gradom da li cu cuti neki naglasak a da nije crnogorski, bosanski, juznjacki. Nema apatija je ogromna narod je sjeban uplasen i Srbija je u ovom trenu samo klinicki ziva.

A kad moze da ozivi, onda kad ja budem mogao bez ustezanja da razmisljam da pravim drugo dete da se ne bojim da ce da mi sutnu zenu ili ja da ostanem bez posla. Mi smo Srbiju ostavili u kurcu i molite se da nasa deca budu pametnija od nas i da izgrade onu Srbiju o kojoj mastaju generacije pre njih

Синовац, а што не би ми градили боље сутра за нашу децу - унучад? Мислм да није добро тако размишљање, тј. боље је по оној народној: "Што можеш данас не остављај за сутра".
Ево ћу ти рећи још и ово: После 45 година вратио сам се са Запада и могао сам да бирам где ћу да живим, од Суботице до Пирота. Значи, сваки град сам могао изабрати па и Београд или Нови сад. Одабрао сам село.
Морам још нешто напоменути...
Новаца никад доста, али новац не сме бити одредница колико деце ће мо имати. Моја генерација је расла уз "Труманова јаја" а одећа је ишла од старијег до млађег што нас није спречавало да будемо срећни. Јели смо хлеб и маст или пекмез а посластичарницу виђали само за вашар.
Дакле, у оно недоба људи су се трудили да одрже породицу и да граде.

Мислим да ако хоћемо Србију да оставимо поколењима Срба а не цигана треба да радимо на свим пољима али највише на свом национално - православном коду.
Одговори

Pravoslanom kod?

Svo postovanje prema vama ali ja kao osoba koja je odrasla u Srbiji stojim iz svake svoje reci. U mom drustvu a ima nas od 83-88 samo sam ja ozenjen samo ja imam dete. Mozda smo razmazena deca ali valjda je normalno da tezimo ka boljem a ne da slusamo price masti i hleba, obesni ste, mi nista nismo imali itd.

Srbiju nisam sjebao ja , ni moja generacija vec generacije pre nas.Mi smo generacija X generacija koja je propala od 78-91 god i za nas je vec kasno.

Dugo si bio na zapadu obde ti je ona recenica Cvijanovica iz munja opis cele ove zemlje.

Lako je tebi na selu kad je inostrana penzija koju si svaka cast zasluzuo i nistanlose ne mislim, ali plate na jugu nisu vece od 20 hiljada i zato svi idu u Beograd za boljim zivotom
Одговори

Da se i to rešiti...

Država treba žestoko da oporezuje devojke koje se ne udaju ili koje promene prebivalište iz sela u Beograd.

Drugo Da stimuliše svaku majku sa dve prosečne plate koja rodi više od troje dece i ostane na selu da živi...

Momcima kojima država nađe žene a ne ožene se porez...

Domaćinima koji dovedu na selo devojku da živi subevncije i olakšice za poljoprivredu...

Ako srpkinje neće sa srpskim momcima sa sela da se žene pravac Albanija ili Rusija, Belorusija..

Trenutno Srbiji fali 100-200 hiljada žena koja bi se udale za srpske domacine...

Evo sad citam nove tri kule u beogradu sky line vrednost 200 milioooonnnnaaa dolara..

Te pare ne vidi celo srpsko selo u narednih 10 godina.

Takođe,

Sve bračne parove koje se odluče da se vrate iz Beograda na selo maksimalno stimulisati davati im subvencije, imanje itd...

Danas je era interneta i dal živeo na selu ili gradu isto možeš sve.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, па ти износиш програм Српског Покрета Двери! Кез

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-01-2017, 04:18 PM)Шумадрипац Пише:  Кизо, па ти износиш програм Српског Покрета Двери! Кез

Време претрчавања је дошло!

Да'иш сад кад Киза пређе на Србско Писмо а Шумадрипац наручи код ДВЕРИ једно метар сабраних дела Д. В. Љотића!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Mekenzi da li ti mislis da imas pravo na ovo sve sto zelis?
Program ozivljenja nacije kroz radjanje dece ne sme da bude namet odnosno porez. Muskarac mora da ima da obezbedi zeni da moze da radja i da se ne boje za opstanak.

Pogresan primer povratka na selo. Povratak na selo mozes samo da vidis ako coveku obezbedis da moze da zivi a na selu to ne moze. Mislim da odlazak za boljim zivotom nije losa stvar i da nema niko pravo nikome da prica gde ce i sta ce. Pa sto ovi iz Dveri ne zive na selu?

Ajde primer da ja odem na selo uzmem dve krave da li znas koliko je otkupna cena mleka?
Одговори

(25-01-2017, 04:32 PM)treca smena Пише:  Mekenzi da li ti mislis da imas pravo na ovo sve sto zelis?
Program ozivljenja nacije kroz radjanje dece ne sme da bude namet odnosno porez. Muskarac mora da ima da obezbedi zeni da moze da radja i da se ne boje za opstanak.

Pogresan primer povratka na selo. Povratak na selo mozes samo da vidis ako coveku obezbedis da moze da zivi a na selu to ne moze. Mislim da odlazak za boljim zivotom nije losa stvar i da nema niko pravo nikome da prica gde ce i sta ce. Pa sto ovi iz Dveri ne zive na selu?

Ajde primer da ja odem na selo uzmem dve krave da li znas koliko je otkupna cena mleka?

То може да обезбеди једино ВОЈНИЧКА ДРЖАВА коју МИ предлажемо по доласку навлас'насилним путем, то јест ВОЈНИМ УДАРОМ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Којим војним ударом? Је ли овако нешто? Јок

(25-01-2017, 04:43 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(25-01-2017, 04:32 PM)treca smena Пише:  Mekenzi da li ti mislis da imas pravo na ovo sve sto zelis?

То може да обезбеди једино ВОЈНИЧКА ДРЖАВА коју МИ предлажемо по доласку навлас'насилним путем, то јест ВОЈНИМ УДАРОМ!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Za boljim životom...

Gde leba ti u Beogradu bolji zivot..

Smog, kriminal, prostitucija, laka dostupnost droga, parking 100jura svaki mesec, komunalije enormne..itd..

Život na selu, mir, tišina, čist vazduh, nema naplata parkinga, bus plusa, kimunalne policije..

Jel vi shvatate da ste u Beogradu puki robovi. Sve vam naplaćuju. I onaj smog što udišete..

Nemo odma' kravu. Prvo uzmi imanje sredi ga, napravi kuću, osveštaj je. Popričaj sa komšijana, vidiš šta je isplativo pa kreneš malo po malo.. Pa polako niđe ne žuriš.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шумадрииииипац....ПСТ!

(25-01-2017, 05:00 PM)Mekenzi Пише:  Život na selu, mir, tišina, čist vazduh, nema naplata parkinga, bus plusa, kimunalne policije..

Jel vi shvatate da ste u Beogradu puki robovi. Sve vam naplaćuju. I onaj smog što udišete..

Nemo odma' kravu. Prvo uzmi imanje sredi ga, napravi kuću, osveštaj je. Popričaj sa komšijana, vidiš šta je isplativo pa kreneš malo po malo.. Pa polako niđe ne žuriš.

Кизо свака част!

У надежди смо да ћеш бар дати свој глас Бошку кад толико цениш програм ДВЕРИ!

Наравно...ПСТ....кришом од Крмнада Чварка(из партизанске породице), не мора он баш све да зна!

Међутим!

И он ће да претрчи, наш Вељо је повукао ногу, са'ће сви парцови да напуштају трком брод који тоне!

Лелееееее....већ видимо каква ће то гужва и рвање да буде око чамаца за спасавање!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Prosvetar da li ti stvarno mislis da neko ima sanse na izborima osim Vucica?

Moze da raspise parlamentarne i da napravi haos, a moze i da predlozi Dacic za premijera i dobije podrsku SPS -a i svi ostali mogu da se slikaju. Ili ne daj Boze da Dacica podrzi kao kolicionog partnera i onda mogu svi da se slikaju
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним