Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srbine šta to uradi od Srbije...

(01-02-2017, 06:25 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ако га МИ сменимо и доведемо СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ и ДРАГОСЛАВА БОКАНА као

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА

ТРОНА СЕРБСКОГ
,

плакаћете сви за Бошкићем а Крмнад Чварак (из партизанске породице) одблата ће га зидати!

Šta znači to MJASTOBLJ.....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-02-2017, 07:32 PM)Mekenzi Пише:  Šta znači to MJASTOBLJ.....бла, брља....

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ је онај који привремено чува!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(01-02-2017, 07:39 PM)ПРОСМЕТЛАР Пише:  
(01-02-2017, 07:32 PM)Mekenzi Пише:  Šta znači to MJASTOBLJ.....бла, брља....

МАЈСТОРБЉУВОТИТЕЉ је онај који привремено бљува!

Све је могуће. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цитат:50 m2 u BG - koliko u ostatku Srbije?

Stan od 50 kvadrata u centru Beograda, na Starom gradu, u proseku košta oko 84.500 evra, a za tu sumu se mogu pazariti skoro četiri nekretnine od po sto kvadrata u Kuli. Tamo je kvadrat oko 220 evra, pa ispada da se može kupiti čak sedam kvadrata za jedan u centru prestonice, pišu Večernje novosti.

Deluje da je povoljno kupiti nekretninu i u Bečeju, jer je kvadrat 212 evra, u Topoli 223, u Priboju 311, Šidu 313, Žablju 232 evra, a u Boru 335 evra. Toliko ih plaćaju kupci koji uzimaju stambene kredite osigurane u NKOSK.

Najjeftiniji kvadrat u centralnim beogradskim opštinama je u Rakovici, 922 evra, dok je u prigradskim opštinama najpovoljnije skućiti se u Barajevu, gde je kvadrat upola jeftiniji i košta oko 500 evra.

“Osim u velikim gradovima u Srbiji, svi drugi manji gradovi imaju vrlo niske cene kvadrata, jer je i kupovna moć u njima vrlo slaba”, objašnjava Lazarevićeva.

Više na

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?...id=1227675

Znači u Srbiji možeš kupiti 4 kuće po 100 kvm sa placem od nekoliko ari u odnosu na neku buvaru na 15-om spratu u Beogradu!!..

LJUDI PA JEL OVO NORMALNO!!!

Da ne pričamo o selima gde možeš 10 kuća kupiti u odnosu na beogradsku buvaru!

GDE SRBIJA IDE KADA OVAKO, KADA SE OVAKO SUROVO PRAZNI.

KO ĆE ŽIVETI NA JUGU I CENTRALNOJ SRBIJI ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-02-2017, 12:47 PM)Mekenzi Пише:  KO ĆE ŽIVETI NA JUGU I CENTRALNOJ SRBIJI ?

Шиптари.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(06-02-2017, 03:13 PM)Громовник Пише:  
(06-02-2017, 12:47 PM)Mekenzi Пише:  KO ĆE ŽIVETI NA JUGU I CENTRALNOJ SRBIJI ?

Шиптари.

Pa eno lobiraju da medveđa, bujanovac i preševo uđu u sastav kosova a mi da dobijemo sever kosova..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-02-2017, 12:47 PM)Mekenzi Пише:  [b]КУКУУУУУУ....LJUDI PA JEL OVO NORMALNO!!![/b]

КУКУУУУУУУУ....Da ne pričamo o selima gde možeš 10 kuća kupiti u odnosu na beogradsku buvaru!

КУКУУУУУУУУУУУУУУУ.....GDE SRBIJA IDE KADA OVAKO, KADA SE OVAKO SUROVO PRAZNI.

КУКУУУУУУУУУУУУУ.....KO ĆE ŽIVETI NA JUGU I CENTRALNOJ SRBIJI ?

Кизо ОД КУКАЊА НЕМА ВАЈДЕ!

Зато заборави како су Србију уништили твој Крмнад Чварак (из партизанске породице) и остали жути и жућкасти, него подржи својим гласом и акцијом НАСИЛНУ ПРОМЕНУ ОВЕ ВЛАСТИ И ВОЈНИЧКУ ДРЖАВУ КОЈА БАШТИНИ ТРАДИЦИЈУ СВЕТОРОДНИХ НЕМАЊИЋА И КОЈА ЋЕ БИТИ У СТАЊУ ДА ПРЕЛОМИ ПРЕКО КОЛЕНА И ВАСПОСТАВИ

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,

и

ТАКО НАСЕЛИ НАПУШТЕНА СЕЛА СА ВОЈНИЧКИМ ЗАДРУГАРСКИМ ПОРОДИЦАМА КОЈЕ ЋЕ ПОЛОЖИТИ ЗАВЕТ ДА БРАНЕ ЗЕМЉУ И ПРОИЗВОДЕ ЗДРАВУ ХРАНУ КРОЗ ЗАДРУГАРСТВО, КАКО ЗА ДОМАЋЕ ПОТРЕБЕ ТАКО И ЗА ИЗВОЗ!

ПС

Јосип је тако населио Истру својим официрима који бејаху комунци-ма пореклом Срби, па такозвани "хрвати" ни дан-дањи не могу тај проблем да реше!

Дај нешто паметно од оба Јосипа Броза и Фрање, да научите ако је завајду и ако сте ви Војвођанери, латиничари и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, гадљиви да учите од Руских и Ромејских Царева!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо ама Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-02-2017, 06:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дај нешто паметно од оба Јосипа Броза и Фрање, да научите ако је завајду и ако сте ви Војвођанери, латиничари и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, гадљиви да учите од Руских и Ромејских Царева!

Да уче од ромејских царева ?
Одговори

(06-02-2017, 06:57 PM)Mekenzi Пише:
(06-02-2017, 06:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дај нешто паметно од оба Јосипа Броза и Фрање, да научите ако је завајду и ако сте ви Војвођанери, латиничари и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, гадљиви да учите од Руских и Ромејских Царева!

Да уче од ромејских царева ?

Кизо могао би и од тајног агента Вука Караџића нешто да научиш, а то је:

ЧИТАЈ КАО ШТО ЈЕ НАПИСАНО!

Значи горе лепо пише:

ОД РУСКИХ И РОМЕЈСКИХ ЦАРЕВА!

Јер не заборавимо да пророчанство каже:

-ДВА РИМА БЕЈАХУ, ТРЕЋИ РИМ ЈЕ МОСКВА А ЧЕТВРТОГ НЕЋЕ БИТИ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-02-2017, 07:11 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јер не заборавимо да пророчанство каже:

Чије је то пророчанство ?
Одговори

(06-02-2017, 07:21 PM)Mekenzi Пише:
(06-02-2017, 07:11 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јер не заборавимо да пророчанство каже:

Чије је то пророчанство ?

Наше, то јест Православно, ми се из'ињавамо ако сте ви тамо у Вршцу СУБОТАРИ па вам то "наше" не паше!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-02-2017, 07:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Наше, то јест Православно, ми се из'ињавамо ако сте ви тамо у Вршцу СУБОТАРИ па вам то "наше" не паше!

Ја сам из Крагујевца а у Вршцу никад био нисам. И не знам што ми дајеш те неке надимке ? Како би било да ја теби окачим неки надимак ,рецимо да те зовем Мушмула ?
Одговори

(06-02-2017, 07:31 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-02-2017, 07:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Наше, то јест Православно, ми се из'ињавамо ако сте ви тамо у Вршцу СУБОТАРИ па вам то "наше" не паше!

Ја сам из Крагујевца а у Вршцу никад био нисам. И не знам што ми дајеш те неке надимке ? Како би било да ја теби окачим неки надимак ,рецимо да те зовем Мушмула ?

Чека', чека'....то нијесмо МИ измислили но су неки цењени дискути са форума, у чије знање ми као аматер не сумњамо, изјавили уз релевантне доказе, да си ти Кизина карбон-копија а "Трећа смена" уствари Шумадрипац у трећем издању!

Раније је имао двојника који се представљао као "асо", скраћеница од "Хасо"!

Међутим!

Ако смо те овим излагањем уцвелили ми се извињавамо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Просветару, рекох ти ко човеку да нисам ничија копија и нећу да понављам више а ти пиши шта хоћеш.

До пре неки дан си тврдио да смо Шумадинац и ја исти лик, сад смо то Мекензи и ја а Трећа смена постаде Шумадинац.

Имаш администрацију па провери.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним