Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Отишли су

(26-02-2017, 03:36 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(25-02-2017, 01:02 PM)гегул Пише:  Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.

Еве има места ођекаре кажу, за два елизабетугузљуба!

Себи убраду:

Већ отиш'о такорећи, пакујемо стварчице које могу живот да значе, сваки минут драгоцен...ама ђе ово да пропустимо!

Пилот

Ја мислим да си ти довољан по том питању те им нећу дозволити да кваре позицију коју си стекао у чмару поменуте.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(26-02-2017, 01:45 AM)Шумадинац Пише:  
(26-02-2017, 01:06 AM)Павле Пише:  Ко гаси пожаре?
Ко долази на терен кад су поплаве?
Ко шаље конвоје камиона на КиМ?
Ко улаже вето на сваку анти-српску одлуку у УН?
Ко даје акомулаторе за МИГове?
Ко завршава Храм Св. Саве?
Чији Иљишин слеће на Београдски аеродром пун хуманитарне помоћи?
Ко нам трпи дугове, даје кредите?
Нема виза? Ко нам даје повољне услове за извоз?
Ко нас подржава по питању КиМ?

Нека глупа слика која нема везе са темом наравно

Дај ми пар дана да размислим, нисам очекивао тако јаке аргументе. Тотално си ме затекао. Буквално си доказао да је све што сам рекао неистина. Тужан
Одговори

Цитат:Павле
Ко гаси пожаре?

Gase, al svaki njihov avion našu državu debelo košta.

Цитат:Ко долази на терен кад су поплаве?

Poplave su bile i druge države su pomogle a ne samo oni.

Цитат:Ко шаље конвоје камиона на КиМ?

Poslali samo jednom putovali 3-4 dana kroz Srbiju pa posle stojali 3-4 dana na granici sa Kosovom.

Цитат:Ко улаже вето на сваку анти-српску одлуку у УН?

92-ge su digli ruku da se uvedu sankcije tadađnoj SR Jugoslaviji
95- Su digli ruku za osnivanje haškog suda...

Цитат:Ко даје акомулаторе за МИГове?

Ti akumulatori su iz doba sovjetskog saveza ko zna u kojim magacinima su 30+ godina stojali. Neispravno.

Цитат:Ко завршава Храм Св. Саве?

Hram Svetog Save se gradi već 100 godina i postoje na stotine srpskih ktitora koji su uložili u njega silne pare.

Цитат:Чији Иљишин слеће на Београдски аеродром пун хуманитарне помоћи?

Iljišin sleće na aerdrome al retko kad je to humanitarna pomoć.

Цитат:Ко нам трпи дугове, даје кредите?

Naravno, kao i mmf, svetska banka, kinezi i svi ostali koji nam daju dolare i trpe naše dugove. Naplatiće oni to sa debelom kamatom.

Цитат:Нема виза? Ко нам даје повољне услове за извоз?

Takođe nemamo vize sa EU a od skora imamo bezvizni režim i sa Kinezima.
Za uvoz možemo samo voće i meso da izvezemo. Dok na primer automobile, farmaceutiku i ostalo nema šans eda izvezemo kods njih.

Цитат:Ко нас подржава по питању КиМ?

To je završena priča Vučko je prodao Kosovo briselskim sporazumom.

A u UN i eu i dalje nam podršku daju Španija, KINA Irak itd

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ау човече, шта ти причаш. Нећу се ја овде натезати са вама, јасно је да никада нећете прихватити ту чињеницу. Не кажем ја де ће се то десити, нити да ја прижељкујем то али моје мишљење је да је то тренутно једини начин. Једини. Нема другог начина. А за ово што си написао не знам ни шта да кажем Smile

1. Да нема тог авиона...колико би то коштало државу? Пара, живота, побијене стоке, уништених воћњака? Најбоље да нам направе хуманитарни центар и дају авионе, пилоте и још да точе гориво. Аргумент ти је стварно у рангу Шумадинца.

2. Помагали су. Али су у обавези то да раде. Јер смо ми на путу ка ЕУ и НАТО пакту. Руси су били први на терену. Дали су огромну помоћ у људима, техници и доброј вољи. Сви су помогли, али нико као они.

3. Колико су послали партнери из ЕУ? Колико су послали, колико су путовали, где су?
Руси су их послали, и шаљу и помажу људе на КиМ и кроз владу Руске федерације и кроз разне организације.

4. 1992 и 1995 су нас наши партнери из ЕУ засипали осиромашеним уранијумом. Отели нам територије, убијали нам децу. Али не причамо о том периоду, зар не? Причамо о периоду СРБИЈЕ! (И не спомињи ми Милошевића, жив ти ја)

5. Акомулатори из доба СССР јер су нам и авиони из доба СССР. Авиони који су били приземљени јер НИСУ имали исправан акомулатор из доба СССР! Стигли су из Русије као донација, ИСПРАВНИ и зато су авиони могли опет да лете.

6. На стотине СРПСКИХ ктитора...јел треба даље да ти објашњавам? Ова ментолска држава док га заврши требаће му реновирање већ. Русија се умешала и захваљујући томе напокон се нешто дешава у последњих 10 година.

7. Готово увек је то нека помоћ. Знаш и сам то.

8. Упоређивати услове ММФ и Русије и Кине? Јеси озбиљан. Не знам да ли схваташ како функционише концепт кредита? Њега узимаш и плаћаш камату. То је тако. Поента је само где га узимаш јер желиш и јер имаш важне пројекте које можеш завршити тим кредитом и ВРАТИТИ ГА а ко те удара по ушима већ 30 година и зеленаши те.

9. Колико дуже немамо визе према Русији, шта се правиш блесав. Док нас је цео свет третирао као стоку тамо смо путовали као господа. Не могу Руси куповати оно што им не треба, зна се колико извозимо у Русију, ко хоће тај ће да види.

10. Управо о томе ти причам. Знам ја твој став, као Вучков је. Али мој став одавно не брани моја влада и моји политичари. Мој став брани влада Руске федерације. Поред још неких, наравно. Мада није у обавези и реално гледајући, КиМ више брани Москва него Београд (политика). И због тога треба да их поштујемо.

На крају, опет помављам, знам ја да вас то боли и знам да је тешко. Нико не говори да прижељкује интервенцију Русије овде али је ЧИЊЕНИЦА да је једина сламка спаса у Владимиру Путину. Не прихватајте то, то је ваше право. Чекајте да се појави Србин који ће да нас извуче из гована. Чекајте. Smile
Одговори

(26-02-2017, 02:41 PM)Павле Пише:  На крају, опет помављам, знам ја да вас то боли и знам да је тешко. Нико не говори да прижељкује интервенцију Русије овде али је ЧИЊЕНИЦА да је једина сламка спаса у Владимиру Путину. Не прихватајте то, то је ваше право. Чекајте да се појави Србин који ће да нас извуче из гована. Чекајте. Smile

Не знам на који ће то начин Путин да спашава Србију, али ако Србији треба неко са стране да је спашава онда можда таква земља не треба ни да постоји,ако нам треба тутор са стране онда смо у рангу хероинске републике Косово и муслимана из Босне.

Бити против једне империје а приклонити се другој је смешно.

Најславнији дани су нам они кад нисмо требали тутора и кад смо се сами бринули о себи,а сви ови који нас јашу данас флертују са западом а заклињу се у Русију. Срце у Москви, каса у Вашингтону.

Ј*беш ту причу, већ виђено.
Одговори

(26-02-2017, 03:00 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-02-2017, 02:41 PM)Павле Пише:  На крају, опет помављам, знам ја да вас то боли и знам да је тешко. Нико не говори да прижељкује интервенцију Русије овде али је ЧИЊЕНИЦА да је једина сламка спаса у Владимиру Путину. Не прихватајте то, то је ваше право. Чекајте да се појави Србин који ће да нас извуче из гована. Чекајте. Smile

Не знам на који ће то начин Путин да спашава Србију, али ако Србији треба неко са стране да је спашава онда можда таква земља не треба ни да постоји,ако нам треба тутор са стране онда смо у рангу хероинске републике Косово и муслимана из Босне.

Бити против једне империје а приклонити се другој је смешно.

Најславнији дани су нам они кад нисмо требали тутора и кад смо се сами бринули о себи,а сви ови који нас јашу данас флертују са западом а заклињу се у Русију. Срце у Москви, каса у Вашингтону.

Ј*беш ту причу, већ виђено.

Који су то дани када нисмо имали леђа?
"Хероинска република" има подршку две империје иза себе и не видим начин да је савладамо без тога да се приклонимо некој империји која нам не жели зло. Никада нас није убијала и која нам жели просперитет и слободу. "Косово" није само против нас. Такође, Муслимани из БиХ нису против нас сами, имају империје које их штите и имају Анђели Џоли. Smile Шта ми имамо?
Вучић, кога треба да скинете има империју иза себе. Империју која га штити. Хоћете да га скинете? Треба вам империја. Ја не знам шта ту није јасно. Вазда су мале земље само могле да бирају. И овде је само питање да ли желите да нас ЕУ понижава, рекетари, угњетава и сатире или желите да живите као у Казахстану и Белорусији.

Јел постоји трећи начин?

Где су биле земље које Путин спашава? Где је била Сирија?
Ми нисмо у рангу хероинске државе, ми смо одавно испод њих.
Одговори

(26-02-2017, 03:11 PM)Павле Пише:  Који су то дани када нисмо имали леђа?
"Хероинска република" има подршку две империје иза себе и не видим начин да је савладамо без тога да се приклонимо некој империји која нам не жели зло. Никада нас није убијала и која нам жели просперитет и слободу. "Косово" није само против нас. Такође, Муслимани из БиХ нису против нас сами, имају империје које их штите и имају Анђели Џоли. Smile Шта ми имамо?
Вучић, кога треба да скинете има империју иза себе. Империју која га штити. Хоћете да га скинете? Треба вам империја. Ја не знам шта ту није јасно. Вазда су мале земље само могле да бирају. И овде је само питање да ли желите да нас ЕУ понижава, рекетари, угњетава и сатире или желите да живите као у Казахстану и Белорусији.

Јел постоји трећи начин?

Где су биле земље које Путин спашава? Где је била Сирија?
Ми нисмо у рангу хероинске државе, ми смо одавно испод њих.

Нећу да живим као у Казахстану и Белорусији.

Хоћу да живим као човек у Србији а тако нешто неће да ми омогуће ни шизофреничари са запада ни екипа са истока. То може само у слободној Србији која не зависи ни од какве империје.И то је могуће, али прво да се Срби реше активности ректалног аплинизма усмерених ка варијанти запад или варијанти исток,небитно. И да престану да се напајају мислима ректално алпинистичких вођа у виду неког Лазанског, Информентола Вучићевића,Цвијановића и осталих " аналитичара",што ће за собом повући и коначно схватање да врхунац српства није да постанеш Рус.
Одговори

ЈБуО-Кг јели си повезан са трећом сменом?
Одговори

(26-02-2017, 05:58 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  ЈБуО-Кг јели си повезан са трећом сменом?

Не разумем, на који начин повезан ?
Одговори

Сад што је твоје мисљење ако се ратујете са Црном Гором?
Одговори

(26-02-2017, 06:46 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Сад што је твоје мисљење ако се ратујете са Црном Гором?

Ко да ратује са Црном гором ?

Не видим разлог да се ратује са ЦГ и откуд сад то ?
Одговори

Тако сам мислио......још ти ниси разумео тај свет у коме живиш!
Одговори

(26-02-2017, 06:56 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Тако сам мислио......још ти ниси разумео тај свет у коме живиш!

Шта причаш бре ти ? Прво нешто да ли сам повезан са трећом сменом, па неки рат са ЦГ да би извео закључак како ја не разумем свет у коме живим?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним