25-03-2023, 09:05 PM
(25-03-2023, 08:30 PM)НЕБОЈША БГ Пише:Види овако синовац...(25-03-2023, 12:55 AM)Бенито Пише:(22-03-2023, 12:24 AM)НЕБОЈША БГ Пише: Мени лично антипатичан тип, а сад када га је Вучић лично именовао на место управника Народног Музеја Србије, и када је ишао на турнеју у САД са Вуком Драшковићем, Ивицом Дачићем и Порфиријем, ствар је огољена, подвала службе, ко зна која по реду....
Није управник Народног музеја.
Уосталом, Народни музеј нема управника него директора. А није ни то.
Председник Историјског музеја само сам погрешио име али то је то суштина Вучић је га тамо постовио тј аминовао постављење као и "Димломатски пут" у САД са опаком екипом типа Вук Драшковић и Ивица Дачић
пошто ми је обрисан први налог без образложења и било какве опомене, нећу више писати поздрави свима остајем у клубу читалавца на форуму
Твој налог сам ја лично активирао и Ти си га користио. После неког времена тражио си помоћ од Милослава јер ниси могао да се логујеш на исти.
Послао сам поруку Милославу да је са твојим налогом све у реду, сем ако си заборавио шифру, па ако јеси да јавиш како бих ти послао нову.
Затим си Ти отворио ДВА налог у истом дану која сам активирао (један од њих) а онај стари брисао. Најпосле, на форуму је дозвољено имати само један налог, прочитај правила