Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милош Ковић

(25-03-2023, 08:30 PM)НЕБОЈША БГ Пише:  
(25-03-2023, 12:55 AM)Бенито Пише:  
(22-03-2023, 12:24 AM)НЕБОЈША БГ Пише:  Мени лично антипатичан тип, а сад када га је Вучић лично именовао на место управника Народног Музеја Србије, и када је ишао на турнеју у САД са Вуком Драшковићем, Ивицом Дачићем и Порфиријем, ствар је огољена, подвала службе, ко зна која по реду....

Није управник Народног музеја.
Уосталом, Народни музеј нема управника него директора. А није ни то.

Председник Историјског музеја само сам погрешио име али то је то суштина Вучић је га тамо постовио тј аминовао постављење као и "Димломатски пут" у САД са опаком екипом типа Вук Драшковић и Ивица Дачић
пошто ми је обрисан први налог без образложења и било какве опомене, нећу више писати поздрави свима остајем у клубу читалавца на форуму  Баја
Види овако синовац...
Твој налог сам ја лично активирао и Ти си га користио. После неког времена тражио си помоћ од Милослава јер ниси могао да се логујеш на исти. 
Послао сам поруку Милославу да је са твојим налогом све у реду, сем ако си заборавио шифру, па ако јеси да јавиш како бих ти послао нову.
Затим си Ти отворио ДВА налог у истом дану која сам активирао (један од њих) а онај стари брисао. Најпосле, на форуму је дозвољено имати само један налог, прочитај правила  Читај
Одговори

(25-03-2023, 08:33 PM)Бенито Пише:  Какав "први" налог? Не може нико да има два налога.

немам сад два јер ми је први обрисан без образложења на њему сам имао неки 40-ак небитно, па сам отворио овај са истим корисничким именом и истом емаил адресом, овај где пише гост је обрисан када сам пробао да се улогујем писало је да подаци нису пронађени а онда сам видео да је налог обрисан или деактивиран па сам направио други са истим подацима (име и е-маил) небитно Баја
нисам отворио два налога него сад отворио други када је овај први био мртав, обрисан или деактивиран (имао статус гост) небитно у супротом и корисничко име и емаил би били заузети и не би могли поново да се користе, да јесам писао Милославу није био имаила када је стигао да је налог активан рекао сам му да је све ок, и питом сам користио тај налог неколико дана исписао 40-ак порука а ујутјру податак и налога није било тек потом сам отворио овај са кога сада пише, све у свему све ок

[Слика: image.png]
Одговори

(22-03-2023, 11:20 AM)Mekenzi Пише:  
(22-03-2023, 12:24 AM)НЕБОЈША БГ Пише:  Мени лично антипатичан тип, а сад када га је Вучић лично именовао на место управника Народног Музеја Србије, и када је ишао на турнеју у САД са Вуком Драшковићем, Ивицом Дачићем и Порфиријем, ствар је огољена, подвала службе, ко зна која по реду....

Лик је каријериста, немам ништа против Ковића лично али не делује ми искрено и да је спреман са речи на дела да пређе.

Био је сведок одбране Ђенерала Младића...то веома поштујем.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Гостовање Милоша Ковића код Вука Росандића

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним