Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ana Brnabić novi premijer

(16-06-2017, 03:09 PM)смедерево Пише:  Хоће ли Енглези моћи да изговоре Брнабић а да не звучи као burn a bitch?

Pitaj prosvetara ili zahumlja kako se izgovora prezime na engleskom?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

На Бејзик Инглишу ка'е се:

Burn the fucking bitch!

Ал'то није лепо ни уштивно!

Себи убраду:

Тагата је наша поголема кад смо дочекали да једна пролупала лезбача уједини Новосрбе и Србе!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Тај изјава бих енглези одма сватили....и тешко је можеш избегавати...поготво ако се мало брже изјави...и тако верујем да ће путовати....
Одговори

(16-06-2017, 04:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  На Бејзик Инглишу ка'е се:

Burn the fucking bitch!

Ал'то није лепо ни уштивно!

Себи убраду:

Тагата је наша поголема кад смо дочекали да једна пролупала лезбача уједини Новосрбе и Србе!

Tagata je pogolema jel niko nije održao javno niti jedan protest.

Svi buntovnici piskaraju po Zukerbergovoj kompaniji koju CIA kontroliše..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Руски медији: Својим предлогом мандатара, Вучић издаје националне интересе; Брнабићева ће удаљити Београд од Москве
у Вести, Политика 16. јуна 2017. 1 Коментар

Београд / Москва — Председник Вучић предложио је Ану Брнабић за премијера, што је први пут у историји Србије да премијер буде жена и то с нетрадиционалном сексуалном оријентацијом.
То је оцена московских медија.
Владин лист Росијска газета пише да је та кандидатура у „тој конзервативној земљи и целом балканском региону изазвало неједнозначну реакцију“.
„Поред тога, тај предлог, по оценама опозиције, показује да председник издаје националне интересе у корист западним патронима“, додао је лист.
Рен ТВ наводи да „политички посматрачи сматрају да ће ово именовање приближити Београд са осталом Европом и удаљити је од Москве“.
„Брнабић има репутацију прозападног политичара, а при том није члан владајуће партије“, наводи РИА Новости.
„Први пут у историји српске државе жена може да стане на чело Владе“, пише агенција Регнум.
Либерална Нова газета пренела је да је „посебну пикантност“ њеној кандидатури даје то што се отворено изјашањава као „припадница нетрадиционалне сексуалне оријентације“.
„У Србији и на Балкану већина становништва се с неодобравањем односи према представницима ЛГБТ заједнице“, додаје лист.
Одговори

Milan Kamponeski

Seksualna orijentacije Ane Brnabić je isključivo njena lična stvar. To je ne čini ni boljom, ni lošijom osobom, niti na bilo koji način utiče na to kako obavlja svoj posao.

Ono što mogu da se saglasim jeste da izbor autovane LGBT žene na najvišu državnu funkciju šalje poruku tolerancije i uvažavanja različitosti od strane diktatora.

Međutim, ta poruka je licemerna kao i sve drugo u Vučićevoj vlasti.

Kao kad se govori na sav glas i pokreću kampanje za borbu protiv nasilja nad ženama, a za to vreme gradonačelnik Beograda svojoj ženi preko razrađene šeme političkih veza otima rođenu decu.

Huligani koji su do juče razbijali Prajd, danas dave novinare na državnim skupovima poput Inauguracije.
Nasilje, bahatost i samovolja su osnovne poluge ove vlasti i izbor Ane sa stanovišta tolerancije i ljudskih prava je čista laž.

Ne smeta mi Ana, najmanje me zanima njena seksualna orijentacija, jer stvarno nikad nisam merio ljude prema tome koga vole, već mi smeta taj politikantski trik, ta priča
- "Šta sad hoćeš, evo LGBT osoba na čelu vlade, smetaju ti ljudska prava?"
- Smeta mi laž i licemerje, smeta mi beda u kojoj živimo, beznađe, to što ljudi beže iz Srbije glavom bez obzira, smeta mi bahatost, lopovluk i nasilje pod državnim okriljem, smeta mi što se pljačka na sve strane, korupcija, nedostatak ideja, državotvornosti, smetaju mi horde sendvičara koji izvode druge sendvičare na glasanje uz pretnju gubitka posla, vrtića za decu, socijalne pomoći.
Smeta mi građanska javnost pod sedativima.

Zapravo, najviše mi smeta što se takozvana svezuba, građanska Srbija bavi krevetom Ane Brnabić, svejedno da li je u dobrom ili lošem kontekstu, jer je to svakako malograđanština, umesto da se bavi pitanjima koja su od suštinske važnost za naš život, na primer, šta ćemo u septembru ove godine sa poglavljem 4. SSP-a, kad budemo morali da liberalizujemo prodaju srpske zemlje i vode strancima?

Koga Ana voli to je njena lična stvar, ali da li će dozvoliti da se Arapi upisuju kao vlasnici srpske zemlje i vode, to je stvar o kojoj treba da razgovaramo.
A sudeći po poverenju koje ima od Predsednika, bojim se da nam se ne piše dobro . .

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Па са се само питам како су сви тих људи ко су водили београдије у последни 70 година успели да стигну на свој положај.....

На равноправног отвореног конкуренције, на меритократије, знање, образовање, способности....

Рекао бих нема ни један тамо!
Одговори

(16-06-2017, 07:36 AM)Ројалист Пише:  STJEPAN BRNABIĆ - RODJAK PO OCU A.B. SATNIK USTAŠKI

Не занима ме твоја породична историја.

(16-06-2017, 11:46 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па са се само питам како су сви тих људи ко су водили београдије у последни 70 година успели да стигну на свој положај.....

Немој да се замараш , ево ја ћу да ти кажем како су стигли. Довели их педери из Британије и Канаде.
Одговори

Па види оних су ту веш 70 година.....то је неколико генерације.....

Тако да еволуција гаја сама себе.......али са подршком странце....

Порочанство није баш лепо говорило како ће то све завршити!
Одговори

[Слика: giphy.gif]

НАТО и УДБА се удружили против тебе.
Одговори

Цитат:Ројалист

Брабоњићка има само један задатак. Она ће поклопити Србију новим електронским ЦИА-е методама. Иначе је она светски признати стручњак за обавештајно- оперативни рад у домену електронике... Тамо „ђе сунце налази залазак свој" је то и завршила...

Ako je brnabićka CIA, čiji Alek Karađorđević...Čovek ceo život bio operativac britansko američkih službi, ko zna kojih tajnih organizacija, Bildeberg, masonerija, itd.

Inače ja bi voleo da me poklopisa "cia elektronskim metodama" jel danas fizički moram da idem na 100 šaltera čekam u redu, plaćam silne takse da dokažem da sam živ, da sam državljanin, ove zemlje itd. Ovako će biti e-uprava koja će završiti sve za tebe.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Браво за ТВОГ Гашија, вUCKa, Burn-a-bich-ку и остале србске ЈАЊИЧАРЕ, Uдбашу мужеложничко-аџувански, деца и фамилија вам платили за ваше "заслуге"+++

[Слика: FB_IMG_1497680058850.jpg]

(17-06-2017, 07:53 AM)ЈВуО-КГ Пише:  [Слика: giphy.gif]

[Слика: FB_IMG_1497680020091.jpg]

[Слика: FB_IMG_1497680167064.jpg]

(17-06-2017, 07:53 AM)ЈВуО-КГ Пише:  [Слика: giphy.gif]

ГОСПОДЕ,

ОВАКВИМ МУЖЕЛОЖНИЧКО-АЏУВАНСКИМ ЗЛОТВОРИМА УГАСИ СЕМЕ, ДА СЕ НИКАД НЕ ПОНОВЕ!!!+++

У ИМЕ ОЦА И СИНА И СВЕТОГА ДУХА. АМИН.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Vladimire, hoće li kralj koji dolazi iz zapadne demokracije podržati gay-ve

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним