Milan Kamponeski
Seksualna orijentacije Ane Brnabić je isključivo njena lična stvar. To je ne čini ni boljom, ni lošijom osobom, niti na bilo koji način utiče na to kako obavlja svoj posao.
Ono što mogu da se saglasim jeste da izbor autovane LGBT žene na najvišu državnu funkciju šalje poruku tolerancije i uvažavanja različitosti od strane diktatora.
Međutim, ta poruka je licemerna kao i sve drugo u Vučićevoj vlasti.
Kao kad se govori na sav glas i pokreću kampanje za borbu protiv nasilja nad ženama, a za to vreme gradonačelnik Beograda svojoj ženi preko razrađene šeme političkih veza otima rođenu decu.
Huligani koji su do juče razbijali Prajd, danas dave novinare na državnim skupovima poput Inauguracije.
Nasilje, bahatost i samovolja su osnovne poluge ove vlasti i izbor Ane sa stanovišta tolerancije i ljudskih prava je čista laž.
Ne smeta mi Ana, najmanje me zanima njena seksualna orijentacija, jer stvarno nikad nisam merio ljude prema tome koga vole, već mi smeta taj politikantski trik, ta priča
- "Šta sad hoćeš, evo LGBT osoba na čelu vlade, smetaju ti ljudska prava?"
- Smeta mi laž i licemerje, smeta mi beda u kojoj živimo, beznađe, to što ljudi beže iz Srbije glavom bez obzira, smeta mi bahatost, lopovluk i nasilje pod državnim okriljem, smeta mi što se pljačka na sve strane, korupcija, nedostatak ideja, državotvornosti, smetaju mi horde sendvičara koji izvode druge sendvičare na glasanje uz pretnju gubitka posla, vrtića za decu, socijalne pomoći.
Smeta mi građanska javnost pod sedativima.
Zapravo, najviše mi smeta što se takozvana svezuba, građanska Srbija bavi krevetom Ane Brnabić, svejedno da li je u dobrom ili lošem kontekstu, jer je to svakako malograđanština, umesto da se bavi pitanjima koja su od suštinske važnost za naš život, na primer, šta ćemo u septembru ove godine sa poglavljem 4. SSP-a, kad budemo morali da liberalizujemo prodaju srpske zemlje i vode strancima?
Koga Ana voli to je njena lična stvar, ali da li će dozvoliti da se Arapi upisuju kao vlasnici srpske zemlje i vode, to je stvar o kojoj treba da razgovaramo.
A sudeći po poverenju koje ima od Predsednika, bojim se da nam se ne piše dobro . .
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.