Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДА ЛИ СЕ ПРОДАО ТЕШ'ТЕШАНОВИЋ

Па по овој твојој писанији Хрвати су јако слични ТЕБИ где ти нико, ниђе нити један Србин нити Србија не одговара...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2019, 11:18 AM)Mekenzi Пише:  Па по овој твојој писанији Хрвати су јако слични ТЕБИ где ти нико, ниђе нити један Србин нити Србија не одговара...

Кизо уместо да нападаш нас-а да ни сам не знаш зашто, сем ако није по директиви Крмнада Чварка (из партизанске породице), иди тамо и бори се против пљувача по србским жртвама!

ОНИ СЕ САД КАО ПРЕСВЛАЧЕ, ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ, АЛИ ТВРДЕ ДА СУ У ЈАСЕНОВЦУ УБИЈАНИ....ХРВАТИ!

Шок Шок Шок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Види ко је кога убијао пре 70+ година заболе ме она ствар. Да сад разбирам и пуним мозак глупостима, убиствима, јамама, конц логорима Од пре 70+ год не пада ми напамет.

Уживај у малом остатку живота. Од србовања леба нема поготово се теби не исплати да србујеш онлине из Канаде.

Ми се сунчамо и уживамо у одмору.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2019, 01:36 PM)Mekenzi Пише:  Види ко је кога убијао пре 70+ година заболе ме она ствар. Да сад разбирам и пуним мозак глупостима, убиствима, јамама, конц логорима Од пре 70+ год не пада ми напамет.

Уживај у малом остатку живота. Од србовања леба нема поготово се теби не исплати да србујеш онлине из Канаде.

Ми се сунчамо и уживамо у одмору.

Јес на рвацком приморју? Јашта си
Одговори

Грчка бураз.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2019, 03:27 PM)Mekenzi Пише:  Грчка бураз.

А и где би друго. Једина земља којом ходиш а оно вијори више српских застава него у Србији.

Хтео сам у вези Теше нешто и његове продукције, не знам да ли су се покарабасали међусобно јер видим да су Јеремић и Малагурски(који додуше није био са њима у Балкан инфо) прешли на неку Слободну телевизију. Госин Тешановић доводи много лоше госте и што је још горе људе који немају шта да кажу. Без обзира што немају шта да кажу ти људи константно долазе изнова и изнова. Великан српског глумишта и мој суграђанин, покојни Драгомир Бојанић Гидра је дао тек пар интервјуа у животу. Када су га питали зашто не даје интервјуе он им је одговорио да нема шта паметно да каже. Ови други без обзира на све редовно се одазивају. До прошле године гледао сам скоро сваку емисију, сем оних кад гостује Мирољуб, а ове године гледам само људе из војске, Милослава, Радована и ако буде неко занимљив ко не гостује чести или је ту први пут типа пуковник Крсмановић. Јуче сам после ко зна колико времена погледао њихову емисију и то само зато што је генерал Делић био гост. Југослав Петрушић их је све комплетно послао у пм, све телевизије,а он им је био један од бољих гостију и један од најгледанијих.

Друго,Павковић ме иритира јер сваком госту постави питање да ли је Калабић издао Дражу,као да је седео на ушима док му је Самарџић гостовао. Сваки пут му је лепо објаснио да овај није издао Дражу,али цењени водитељ не одустаје па изнова поставља то питање.

Такође сам пре извесног времена бацио поглед на интервју неког Радована Калабића, гледао сам око 20 минута, за то време тај тип је толико глупости налупао да сам морао да угасим емисију и пребацим се на нешто друго.

Од свих тих са интернета,најдража су ми она два момка из Крушевца што им качим емисије на теми "Занимљивости из српске историје",кад њих гледам бар нисам протраћио време за џабе а препоручујем их и осталима.
Одговори

.
Изгледа да ође нико не схвата шта се гледе, унаточ, догађа у такозваних "хрвата"!

Ми смо сви знали за њихово пресвлачење али ово је ипак изненађење и за нас, јер сам мислио да нас "ништа не смије изненадити", што'но рек'о Амброзије својевремено!

Овај Марко Франциск...ић (тако нешто), предводи, заједно са неким Павићем и Ковачевићем (све 'рват до мојега), ембрион неког покрета који се налази неђе између Родовераца у нас, анархиста, вулгарних антисемита, неких као анти-наци фашиста, па и нео-комуниста по доктрини иако комунисте и Тита шатро нападају итд., итд....

ТО ЈЕ К'О ОНО КАД ЈЕ 'РВАТСКИ ЦИГОЈНЕР СТЈЕПАН РАДИЋ ПУТОВАО У МОСКВУ ВО ВРЕМЈА КРАЉЕВИНЕ!

Такође, неђе крајем 70-их, дошло нам до руке неко усташко гласило ође у Канади где је великим словима писало да Југославију треба рушити и са СССР, па је следио извештај о путовању угледних усташа у Москву уз закључак: "треба ју (мисли на Југославију) рушити и са црним ђавлом" итд...

Даклем изгледа да су такозвани "хрвати" нешто нањушили око предстојећег новог дељења карата на брдовитом Балкану и пресвлаче се убрзано, вреди то видети!

Е сад....дал'ће Србска наива јопет да наседне на "братимљење", то не бисмо знали али....

Цитат:NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENANADITI!
TO

.

Један коментар са реченог сајта, па ка'е:

Цитат:Daklem ovaj gospodin Marko ima prilično iskren nastup, očigledno veruje u ono što priča ali....ima nešto drugo tu...prvi put kad sam ugledao to lice učinilo mi se da taj lik poznajem od nekuda....

Taj izdužen nos, blago proširene nozdrve na kraju....seda brada....ma gde sam video to lice...?!

Njazad danas se setih...slučajno, ali sličnost je toliko upečatljiva da tu greške ne mere bit'!

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/c...aka%29.jpg

[Слика: mqdefault.jpg]

Сличност је таква да не рече ко да је пријевара!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
ТЕШО УБЈЕЖАВА ИЗ СРБИЈЕ, ПРОДАДЕ СЕ ЗАПАРЕ КА ПОТОЊА КУРВА!

https://www.youtube.com/watch?v=JH-YEcdgMz8

Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Тешо потруди се да откријеш Вијетнам са првим парама које зарадиш од пекинеза!

Наш добар пријатељ Канађанин, отишао у Кину као профеоср енглеског а његова девојка као преводилац.

Међутим!

После пар година по кинеским законима, морао да изађе из Кине за кратко еда би опет ушао.

И тако га девојка напусти и врати се у Канаду а човек оде привремено у Вијетнам због те визе и...открије Вијетнам!

Ка'е има толико посла да би зарадио више само ако би се репродуковао у више примерака, живи у малом градићу на обали мора, песак, плажа...

Ка'е цело време се краће само у кратким панталонама и мајици а на ногама сандале, ка'е кад би марамицу додао на гардеробу презнојио би се.

Живи у великој кући, цела вијетнамска породица му чисти, пере....а жене су прелепе за разлику од Кинескиња итд.

Био пре неку годину у Канади само да распрода све што има и сели се у Вијетнам....заувек!

Срећан пут Тешо и чувај плућа од загађења, пекинези и ође у Канади носе докторске маске по улици....по навици!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
(28-12-2019, 03:01 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просветару,велики део Срба говори енглески. Ја сам тај језик научио док сам био дете.

https://www.youtube.com/watch?v=YsQ41aFY0NE

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(29-12-2019, 05:33 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
(28-12-2019, 03:01 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просветару,велики део Срба говори енглески. Ја сам тај језик научио док сам био дете.

Јок

Прецизирај на шта си мислио или који део да одгледам,нема шансе да гледам ово цело.No way Prosvetaru,стварно ме не занимају његови доживљаји из Кине и Азије.
Одговори

(29-12-2019, 11:37 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(29-12-2019, 05:33 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .

Јок

Прецизирај на шта си мислио или који део да одгледам,нема шансе да гледам ово цело.No way Prosvetaru,стварно ме не занимају његови доживљаји из Кине и Азије.

Паааа...пошто рече да од малена одлично стојиш са енглеским и ако си још оран за путовања...Теша је ЦЕО овај прилог посветио Србима који би евентуално могли са знањем енглеског да уштеде лепу пару у Кини!

Међутим!

Погледај изнад наше сведочење о искуству нашег познаника одавде који је после Кине открио...Вијетнам и одселио се тамо заувек!

Smile

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(30-12-2019, 10:25 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Паааа...пошто рече да од малена одлично стојиш са енглеским и ако си још оран за путовања...Теша је ЦЕО овај прилог посветио Србима који би евентуално могли са знањем енглеског да уштеде лепу пару у Кини!

Међутим!

Погледај изнад наше сведочење о искуству нашег познаника одавде који је после Кине открио...Вијетнам и одселио се тамо заувек!

Smile

Немам намеру да одлазим из Србије.Теша и остали нека откривају свет.Ја сам открио одавно без да сам морао да исељавам.Био у Канади,Америци,свуда по Европи,стигао бих и на неке делове Медитерана на којима нисам био, само да не поче оно арапско пролеће.Теша припада групацији српске омладине која пре укидања виза и оних Тадићевих споразума није напуштала земљу никад.Ја нисам један од тих.
Одговори

(30-12-2019, 04:44 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-12-2019, 10:25 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Паааа...пошто рече да од малена одлично стојиш са енглеским и ако си још оран за путовања...Теша је ЦЕО овај прилог посветио Србима који би евентуално могли са знањем енглеског да уштеде лепу пару у Кини!

Међутим!

Smile

Немам намеру да одлазим из Србије.Теша и остали нека откривају свет.Ја сам открио одавно без да сам морао да исељавам.Био у Канади,Америци,свуда по Европи,стигао бих и на неке делове Медитерана на којима нисам био, само да не поче оно арапско пролеће.Теша припада групацији српске омладине која пре укидања виза и оних Тадићевих споразума није напуштала земљу никад.Ја нисам један од тих.

Ма не ради се о исељавању него човек продаје своје знање енглеског, његова цура такође, и враћају се у Србију са солидном уштеђевином!

Ну ако ти ниси у годинама за путовања а материјално добро стојиш....заборави, ово је била добронамерна порука!

Smile

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним