.
Изгледа да ође нико не схвата шта се гледе, унаточ, догађа у такозваних "хрвата"!
Ми смо сви знали за њихово пресвлачење али ово је ипак изненађење и за нас, јер сам мислио да нас "
ништа не смије изненадити", што'но рек'о Амброзије својевремено!
Овај Марко Франциск...ић (тако нешто), предводи, заједно са неким Павићем и Ковачевићем (све 'рват до мојега), ембрион неког покрета који се налази неђе између Родовераца у нас, анархиста, вулгарних антисемита, неких као анти-наци фашиста, па и нео-комуниста по доктрини иако комунисте и Тита шатро нападају итд., итд....
ТО ЈЕ К'О ОНО КАД ЈЕ 'РВАТСКИ ЦИГОЈНЕР СТЈЕПАН РАДИЋ ПУТОВАО У МОСКВУ ВО ВРЕМЈА КРАЉЕВИНЕ!
Такође, неђе крајем 70-их, дошло нам до руке неко усташко гласило ође у Канади где је великим словима писало да Југославију треба рушити и са СССР, па је следио извештај о путовању угледних усташа у Москву уз закључак: "треба ју (мисли на Југославију) рушити и са црним ђавлом" итд...
Даклем изгледа да су такозвани "хрвати" нешто нањушили око предстојећег новог дељења карата на брдовитом Балкану и пресвлаче се убрзано, вреди то видети!
Е сад....дал'ће Србска наива јопет да наседне на "братимљење", то не бисмо знали али....
Цитат:NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENANADITI!
TO
.
Један коментар са реченог сајта, па ка'е:
Цитат:Daklem ovaj gospodin Marko ima prilično iskren nastup, očigledno veruje u ono što priča ali....ima nešto drugo tu...prvi put kad sam ugledao to lice učinilo mi se da taj lik poznajem od nekuda....
Taj izdužen nos, blago proširene nozdrve na kraju....seda brada....ma gde sam video to lice...?!
Njazad danas se setih...slučajno, ali sličnost je toliko upečatljiva da tu greške ne mere bit'!
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/c...aka%29.jpg
Сличност је таква да не рече ко да је пријевара!