Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Доста је било

Ха,ха,ха важно да су партизанери били швалерчине.
Ајде пошто се то учило на војној школи из српске историје, просветли нас, који су то министри и јунаци били педери?
Одговори

Ко то каже да су партизани швалерчине? Говорим уопштено па и у ЈНА знам неке људе...Ништа то ново није. Па овај поп или патијарх Иринеј се сликао са лезбачом, нема боље промоције од те слике.
Одговори

Деспот Стефан Лазаревић се борио за човека који је његовом оцу одсекао главу. И шта то доказује?
А то је , ваљда, мало више од фотографије. И новински чланци из неког периода имају се сматрати извором историјским, али су по категорији у нивоу мемоара, дакле у последњем реду.
Него , изгледа да увек треба провући неку , макар минималну, љагицу на српску војску.
Ако хоћеш баш до краја, ево ти серије Сенке над Балканом. Тамо је аксиом да је генерал Петар Живковић био педер, а за принца Ђорђа се то у серији не помиње. Јер, аутору један треба као негативац, а други као позитивац. Иако су извори за принца Ђорђа много релевантнији, а у суштини и један и други случај су плод вечито бујне маште београдске чаршије. Још кад се то нафилује споља.
Према томе, ваљда је овај Радуловић овде тема, а не појава педерлука у српској војсци почетком 20 века.
Одговори

Настраности и изопачености ће увек да буде али то су толико наметнуте теме српском друштву да се не сетимо неких других ствари.

Таман посла да желим да српску војску оцрним.

Г. Бенито и за Пахомија нисам веровао па и за Качавенду зворничког да му је гузица у процепу. Е кад сам видео слику Патријарха Иринеја за болесницом премијерком е онда стварно....могу сви комотно да оргијају.

А рецимо Качавенда је лично обилазио положаје војске и дизао морал виђао сам га пар пута.

Искрено ТВ нисам упалио дуго дуго година немам појам шта су то Сенке над Балканом. Не гледам ТВ повремено ми деца укључе компјутер па уђе на занимљиве сајтове да видим вести нешто напишем, али за серију не знам.

Али сам сигуран да је све што је у нашој режији је тешка досада, доконо, смешно и ЗАКАСНЕЛО!

Мени сероње од српских глумаца неће писати историју!

Кад смо требали да снимамо-нисмо!

За Живковића су писали и неки историчари да је гузичар.

У управу сте тема је Радуловић а не гузичари.
Одговори

(02-01-2018, 10:07 PM)luka.luke Пише:  http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portal...voljackoj/

По овоме, овај човјек је једна безлична особа, као и његов отац начелник и комадант, који изгуби главу као обична овца. Оваквим људима никад не би поклонио глас, јер им тако поклањаш и сопствену главу, а они ни своју не знају чувати и сачувати.

Znači bolje da se predao sda i muslimanskim uličnim bandama, nego sto je pokusao da izvuce jedinicu iz Sarajeva?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-01-2018, 10:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  нијесмо знали да и ође има симпатизера дугиних боја!

Ми ође у држави имамо критичнијих и алармантијих проблема од педера, те мало другачије гледамо на ствари, за разлику од вас материјално ситуираних и обезбеђених канађана којима ништа у животу не мањка (сем Сунца наравно), па сте се сетили педера.

Нама ође влада анархија, отимачина и лоповлук на сваком кораку, те немамо времена бавити се тим стварима, нити ту тражити узрок проблема.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(03-01-2018, 01:50 AM)Громовник Пише:  Ми ође у држави имамо критичнијих и алармантијих проблема од педера,
Нама ође влада анархија, отимачина и лоповлук на сваком кораку, те немамо времена бавити се тим стварима, нити ту тражити узрок проблема.

Мммммда....БРАКОВИ МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА ће да вам реше те проблеме!

Наравно уз њих иду и ПЕДОФИЛИ, па Радуловић можда рачуња да попуни буџет са продајом деце педофилима на Трулежном Западу!

Креативно за економисту, нема шта!

Међутим!

КАКО ВАМ НИЈЕ ЈАСНО ДА ДЈБ ПОКУШАВА ДА ЧАЛАБРЦНЕ ПО КОЈИ ГЛАСИЋ ПОКОЈЕГ БИЛМЕЗА, ОД ДВЕРИ ЕДА БИ ПРЕШЛИ ЦЕНЗУС?!

Зато су и сели поред њих у Скупштини еда би се пучина некако навикла да су заједно!

Тако су се и Ђинђић и ДС пришљамчили уз олињалог Вука па су се на крају преко њега докопали власти са једва 2% подршке, а верући се уз Вуков Монтгомери мантил на ону трибину 5-ог октомбра!

Ц,ц,ц....никад ништа не научи пачурлија та....како оно рече чика Јова?

(03-01-2018, 12:37 AM)Капетан Пише:  Г. Бенито и за Пахомија нисам веровао па и за Качавенду зворничког....

Па наравно да ниси веровао кад ЗНАШ како је и шта је Амброзова УДБА подметала кроз свакојаке гадости Свештенству и свим преживелим Србима за пола века!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-01-2018, 11:44 PM)Капетан Пише:  Нису се они предали него су веровали међународој заједници која је са Алијом договорила да неће бити нападани...међутим један позив Алији из једне стране амбасаде је све променио....
Они су се предали без борбе, то је права истина. Као кад се фудбалској утакмици предаш код резултата 2:0 за противника , а тек 53. минута.
Предали су команду, касарну, наоружање и пошли под туђом заштитом да се извуку.
Молим те капетане. Како се то зове?

Ми смо били на само два километра од њих, у много горој позицији од њих, па се нисмо предавали. Разлика је у томе што нам је ментални склоп био другачији, па смо се другачије организовали.

(03-01-2018, 01:07 AM)Mekenzi Пише:  
(02-01-2018, 10:07 PM)luka.luke Пише:  http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portal...voljackoj/

По овоме, овај човјек је једна безлична особа, као и његов отац начелник и комадант, који изгуби главу као обична овца. Оваквим људима никад не би поклонио глас, јер им тако поклањаш и сопствену главу, а они ни своју не знају чувати и сачувати.

Znači bolje da se predao sda i muslimanskim uličnim bandama, nego sto je pokusao da izvuce jedinicu iz Sarajeva?

Не него, цитирам те: "da izvuce jedinicu iz Sarajeva", ово читај "ДА ИЗВУЧЕ СВОЈУ ГУЗИЦУ".
Јединицу је он оставио.
Одговори

(03-01-2018, 04:14 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Мммммда....БРАКОВИ МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА ће да вам реше те проблеме!

Нисам приметио да се Радуле нешто претерано активно бави тиме. Да ниси поставио овај видео, не бих ни знао који је став странке поводом тога, јер као што рекох, имамо ми овде пречих проблема од педера.

(03-01-2018, 04:14 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Наравно уз њих иду и ПЕДОФИЛИ

Ми'ш као онај твој миљеник музикант, који не само да је сатаниста, него се и јавно хвали тиме? Rolleyes

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Кад ти омотоваш политичке партије Србије је једна врло уска мањина што захтева да Косово и Метохије остане у Србији.
Као да сви се нагомилају да СРЕДЕ ПОСЛА......

Тако да буквално нема ИЗБОРЕ......нити ИЗБОР!

Јесули СРБИ, једино као места рођења, али у духу НИКАКО.

Само како можеш без било која велика крвопролића, да се доживотно склоне за веков Амин!
Одговори

Дакле, видим да су ставови махом позитивни, што ме радује. Ја бих стварно волео да они и Двери постану велике странке, јер мислим да могу да воде државу како треба. Да не буде дугачак пост, поделићу га на два дела. Прво критике.

Прво, ово троловање око педера мислим да је депласирано. Нит' је став око педера битан, нит' треба нешто посебно обраћати пажњу на Јасмину - мада видим да је Просветару запала за око Јок - имала је она још проваљивања. Ако већ обраћамо пажњу на женскиње, изгуглајте Мирославу Миленовић, она зна знање.

Даље, ово око његовог оца је исто мало безвезе, спочитавати нешто Радуловићу што је његов отац радио или није радио како треба. Много је битније да је њему отац погинуо од муслиманске руке, па - ако има поштовања према погинулом оцу - то ће и одредити његов однос према спиновању ратних злочина како се сада ради на српску штету.

Треће, ово узимање гласова од Двери је исто безвезе. Њихова "природна" гласачка група је тотално контра Двери - екс-Југословени, про-Европа, либералних опредељења итд. По мени је много боље да такви гласају за ДЈБ него за ДС или ЛДП, зато што ДЈБ има тежиште програма на искорењивању корупције који је проблем број један у Србији.

На крају, ово да је парничар, да је Вучићев тројански коњ јер је био с њим у власти па се посвађао због плена, те да је стечајни управник који се невиђено накрао итд. и тсл. - то је, наравно, намазивање говнима која долазе из Вучићеве кујне. Ево примера зашто:

https://stanjestvari.com/2017/05/10/radu...m-vucicem/

Ко има времена, нека погледа ЈуТјуб видео у чланку где Радуловић говори два и по минута како је Динкић наместио крађу приликом приватизације Вршачких винограда, Вучић преузео, а он покушао да је спречи и - између осталог - због тога био принуђен да оде из владе.
Одговори

(05-01-2018, 03:10 PM)Небојша Пише:  Прво, ово троловање око педера мислим да је депласирано. Нит' је став око педера битан, нит' треба нешто посебно обраћати пажњу на Јасмину - мада видим да је Просветару запала за око Јок - имала је она још проваљивања.

Не дајте да вас радикалски бот омета, нема право гласа у Србији.
Одговори

(05-01-2018, 03:10 PM)Небојша Пише:  Ја бих стварно волео да они и Двери постану велике странке, јер мислим да могу да воде државу како треба.

Прво, ово троловање око педера мислим да је депласирано. Нит' је став око педера битан, нит' треба нешто посебно обраћати пажњу на Јасмину....

Треће, ово узимање гласова од Двери је исто безвезе. Њихова "природна" гласачка група је тотално контра Двери - екс-Југословени, про-Европа, либералних опредељења итд. По мени је много боље да такви гласају за ДЈБ него за ДС или ЛДП, зато што ДЈБ има тежиште програма на искорењивању корупције који је проблем број један у Србији.

Можда сам глуп или "радикалски бот" што рече Шумадинац, ну нами није јасно како да ДВЕРИ и ДЈБ постану једно, то јест "велика странка", ако је гласачка група ДЈБ "тотално контра ДВЕРИ"?

Друго, "троловање око педера" јесте веома важно за ДВЕРИ ако није за тебе, Шумадинца или Гроковника, ЈЕР ЈЕ СРЖ ПРОГРАМА ДВЕРИ БОРБА ЗА ПОРОДИЧНЕ ВРЕДНОСТИ а ту бракови мужеложника и лезбача не спадају!

Или можда спадају....ко ће га знати у данашњој Новосрбијици где је дошло до правог стампеда у претрчавању, више се и не зна ко где претрчава!

Није тачно да лијепа Јасмина није важна, провери ти то тамо, ОНА ЈЕ СИВА ЕМИНЕНЦИЈА У ДЈБ!

Чалабрцкање гласова од ДВЕРИ јесте реалност а доказ си ти, јер многи, попут Гроковника, "нијесу знали" за њихову про-мужеложничку и про-европску политику нити им је то битно, најважније је да се има за појести, попити и ујутру испи*шати а што ће неки педофили сутра да ти отимају дете...отом-потом!

Слажемо се сотим да је боље да пучина гласа за њих него за жуте, далеко им лепа кућа!

Нека ДВЕРИ дођу навлас'а ДЈБ нек'им буде опозиција, то може да буде добитна комбинација за Србију.

Међутим!

Нами се чини да ће ДЈБ са Поздерцем, један од њих двојице је виђен за Калифа уместо Калифа од стране Трулог Запада а обојица су ТРОЈАНСКЕ КОЊИНЕ истог!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Сад оно зашто ја мислим да ДЈБ ваља. Наравно, ово је програм који они обећавају да ће да спроведу. Да ли ће стварно - хтети или успети - остаје да се види, кад и ако дођу на власт.

Ја сам доста пратио Радуловића још као Б92 блогера, зато што је као стечајни управник видео како се и колико краде у Србији. На пример, нисам знао колико су огромне паре које сваке године цуре на све стране:

- око милијарду евра (750 милиона по рачуници Светске банке) на субвенције да се покрију губици, порези, доприноси пропалих јавних предузећа у "реструктуирању";
- још милијарду на партијске кадрове у државној администрацији који фиктивно раде и примају пуну плату због страначке припадности;
- и још једна милијарда која иде на "субвенције" страним инвеститорима, што је параван за мито који одлази политичарима на власти.

То су огромне паре од којих:

- може да се финансира модерна социјална заштита по угледу на Запад (дакле свима угроженима праведна социјална помоћ и здравствена заштита за све, уместо делукс социјале само за партијски подобне), и

- да се финансира широко смањење пореза којим би се најбоље развојно кредитирала привреда (дакле не субвенција "странцу" која се дели пола-пола за финансирање странке на власти, него субвенција свим пореским обвезницима кроз смањење пореза и доприноса)

То је отприлике суштина програма ДЈБ, пустите педерлук и остале трице и кучине Креза

Кога више интересује, а мрзи га да дрнда Интернет и губи време, најбоље је да узме из библиотеке или купи књигу Душана Павловића, потпредседника ДЈБ,, "Машина за расипање пара" где описује Радуловићевих пет месеци у Министарству привреде. Ево исечка:

http://www.dusanpavlovic.in.rs/mypage/Bl...va%206.pdf
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним