Дакле, видим да су ставови махом позитивни, што ме радује. Ја бих стварно волео да они и Двери постану велике странке, јер мислим да могу да воде државу како треба. Да не буде дугачак пост, поделићу га на два дела. Прво критике.
Прво, ово троловање око педера мислим да је депласирано. Нит' је став око педера битан, нит' треба нешто посебно обраћати пажњу на Јасмину - мада видим да је Просветару запала за око

- имала је она још проваљивања. Ако већ обраћамо пажњу на женскиње, изгуглајте Мирославу Миленовић, она зна знање.
Даље, ово око његовог оца је исто мало безвезе, спочитавати нешто Радуловићу што је његов отац радио или није радио како треба. Много је битније да је њему отац погинуо од муслиманске руке, па - ако има поштовања према погинулом оцу - то ће и одредити његов однос према спиновању ратних злочина како се сада ради на српску штету.
Треће, ово узимање гласова од Двери је исто безвезе. Њихова "природна" гласачка група је тотално контра Двери - екс-Југословени, про-Европа, либералних опредељења итд. По мени је много боље да такви гласају за ДЈБ него за ДС или ЛДП, зато што ДЈБ има тежиште програма на искорењивању корупције који је проблем број један у Србији.
На крају, ово да је парничар, да је Вучићев тројански коњ јер је био с њим у власти па се посвађао због плена, те да је стечајни управник који се невиђено накрао итд. и тсл. - то је, наравно, намазивање говнима која долазе из Вучићеве кујне. Ево примера зашто:
https://stanjestvari.com/2017/05/10/radu...m-vucicem/
Ко има времена, нека погледа ЈуТјуб видео у чланку где Радуловић говори два и по минута како је Динкић наместио крађу приликом приватизације Вршачких винограда, Вучић преузео, а он покушао да је спречи и - између осталог - због тога био принуђен да оде из владе.