(16-03-2018, 06:57 AM)ЈВуО-КГ Пише: шта нећеш чути од њега.Чуј неко завиди истрошеном екс комунисти који је претупио да је љотићевац!
Болесни човече, већ си потпуно полудео од удвојене личности, нормалан човек може само да сажаљева и тебе и Цркву јер неки кажу да си Свештеник у Крагујевцу (да се прекрстимо и левом и десном!) јер к'о циганин вечито расположен за свађу, трчиш за нами около крештећи, па смо постали и комуниста, а и "
СЛУГА ВЕРМАХТА, ЧИЧА МИТОВАЦ, ЉОТАЧ", зависи која тебе бољка моментално спопа'не, јербо теби и твојим карбон-копијама (преко 100 налога) смета сваки Србин који "није одавле",
и то баш из материјалних разлога јер стално подвлачите ваше сиромаштво тамо и наше као "богатство"!
А
КОМУНИСТА ти је цела фамилија, од ћаће па до свих рођака и комшија, од онијех који су певали Титу кад је долазио у Крагујевац!
Еве ти слика твоја и твојих у Крагујевцу, сигурно можете да се препознате у маси:
Јес'то ти певао умилним дечијим гласићем "Шоку Тито" ил'неко од твојих?
Тагата је србска поголема!
(16-03-2018, 06:57 AM)ЈВуО-КГ Пише: Ми смо за вас били и остали господа јер ми знамо да живимо.А ти не знаш и зато си одртавели баксуз мужеложник.
Мужеложник ти је твој пајтос Господин (или Госпожа), Дарко Трифуновић кога неуморно форсираш ође па се питамо дал'има туна "нека тајна веза"!
Довољно је да се искључи звук и да се посматра како твој топли брат Трифуновић маше рукицама па да је одмах све јасно како и зашто се ође промовише та угојена педерчина:
(15-03-2018, 01:33 PM)Mekenzi Пише: dok ste vi na zapadu radili normalno, imali plate, primali 2-3 hiljade dolara, ođe su ljudi radili za 3-4 marke...
Ево...
ОПШТА ХАЈКА НА СРБЕ ИЗ ИЗГНАНСТВА ВОДИ СЕ ИЗ ЧИСТЕ ЗЛОБЕ И ЗАВИСТИ У ВЕЗИ СА МАТЕРИЈАЛНИМ СТАЊЕМ ТАМО У ПОРЕЂЕЊУ СА 'ВАМО!
Па шта би сад требало да радимо?
Ми доћерсамо "Цара до дувара" и себе до сиромаштва сем ово мало пемзијице, Мила отишла тамо и на путу је да изгуби и кошуљу са леђа све судећи се са системом, Џон Боснић са месечне плате од 45 'иљаде-црни Милораде,
МЕСЕЧНО, еврића превари се-уједе га гуја, па оде тамо, живи неђе близу Кизе и...све изгуби!
Па чиме би ви били задовољни?
Да сваки Србин буде у бедаку и присутан тамо и да проси на улици са цигојнерима?
То су чисто патолошке појаве, изгледа да Мила има право кад каже да је маса народа тамо на "бензидинима", или како се већ зове...и да уствари не зна шта 'оће!