(27-08-2018, 03:46 PM)ЈВуО-КГ Пише: (27-08-2018, 12:18 AM)Јеремија Пише: Е да, сви који живе далеко од Србије, који је наводно презиру, у суштини завиде нама који смо овде. Јер, на васцелом Западу само можеш да радиш а једино у Србији можеш да живиш!
Тако је Чича Јеремијо !!!
![[Слика: thumbsup.gif]](http://www.sportklub.info/forum/images/smilies/thumbsup.gif)
Ми би без оклевања потписали ову опаску Брат Јеремије да је он претходно ставио појам
СРБИЈА у време и простор
ДО 1918-е, па чак и до јесени '44-е!
Међутим!
Са чињеницом да се Брат Јеремији омаче да
NOVOSRB назове
СРБИЈА тешко да мож'да се сложимо јербо тешко да се може оправдати а камоли бранити нешто што је неодбрањиво.
Теорија о комунистичком (зло)времену где ниси могао догурати ни до портира ако ниси члан партије јесте скоро тачна, али...
ЈЕ ПОСЛЕДИЧНО ТАЧНО И НАШЕ ТВРЂЕЊЕ ДА СУ ТАТЕ И МАМЕ ОГРОМНЕ ВЕЋИНЕ НОВОСРБА, ПА И ОВИХ ПАР ПЉУВАЧА ИЗ "НЕПРИНЦИПИЈЕЛНЕ КОАЛИЦИЈЕ" КОЈИ НАС И СРБЕ ИЗ ИЗГНАНСТВА НАЗИВАЈУ "ИЗДАЈНИЦИ, СЛУГЕ ВЕРМАХТА итд.", БИЛИ ВЕРНЕ СЛУГЕ ТОГ РЕЖИМА, ЗНАЧИ НАДРИ-ИЗДАЈНИЦИ ! (сем ако су сви били портири и чистачи!).
Међутим!
Запитајмо се зашто је то тако?
Јел авет комуно-сатанизма прешла преко Бугарске, Румуније, Мађарске, Чехословачке, Немачке и Пољске?
Мађари су платили страшну цену "описмењавања", а тек Немци.
И, шта се десило после економског краха СССР-а?
Сви остали оно што су били, мислим у националном смислу.
Чак су и републике бивше СФРЈ,
све осим Србије знале шта су и шта хоће.
Имали су сви набројани итекако своје "Чворовиће", потказиваче, жбирове и осталу гамад. И код њих је било полицијско - удбашког терора
ама остадоше свесни ко су били пре комуне и шта им је чинити.
Једино се нама - Србима-
NOVOSRBIMA, догодило да се за циглих пола века заборавимо, погубимо и национално самоуништимо.
Можете се љутити на мене, можете ме називати свакаквим именом,
али истина је ово што тврдим.
А ИСТИНА ЈЕ К'О СТАРА РАКИЈА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!
Срби су свог џелата дигли на пијадестал божанства којем се и данас клањају.
Данас дан многи Србин који није ни био рођен у Брозово време паламуди о "срећном времену" за које је чуо од
својих родитеља,
ОНИХ ИСТИХ САМОУПРАВЉАЧА ЧИЈА БАЛАВА ЂЕЦА САД НЕКОГА НАЗИВАЈУ "ИЗДАЈНИКОМ" И "СЛУГОМ ВЕРМАХТА"!
Које бре срећно време и које благостање?!
Среће није било нигде где је комуна владала, сем ако ћемо да се лажемо.
Док су се све набројане нације и народи очас пресвукли и комунистичку кожу оставили негде уз пут, ми смо своје "златно теле" задржали као једини светионик.
Е, па како су прошли Израиљци који се клањаху "златном телету" тако ћемо проћи и ми.
Да закључимо даклем да смо са жаљењем супротног мишљења од Брат Јеремије!
НЕ ЗАВИДИМО ДАКЛЕ, ЉУДСКОМ МАТЕРИЈАЛУ КОЈИ ЖИВИ У NOVOSRBU, БЕЗ ОБЗИРА ШТО НИЈЕ ЛАКО НИ НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ НИ ДРУГДЕ!
Нећемо сад ође о сапатницима одавле који се преварише, уједе их гуја, па се под старе дане преселише у
NOVOSRB мислећи да се враћају у
СРБ!
Ако је за вајду-доста је!
Паметном доста!