Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГОСПОДО ОД ДАНАС ХОДАЈТЕ НА ПРСТИМА!!!

Opa plaže Meksika, Floride, Karibi..
Kaki crna Rusija, Putin i ostale gluposti..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-08-2018, 08:01 PM)Mekenzi Пише:  Opa plaže Meksika, Floride, Karibi..
Kaki crna Rusija, Putin i ostale gluposti..

И Крим има лепе плажехихихи

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-08-2018, 07:51 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми смо ође поновили једном и више пута да смо отпутовали са 3,000 долара што нам остаде од дела имања што ни грешком нису одузели!

Ниси поновио,него си слагао по ко зна који пут. Много бре неких грешака та комунистичка администрација почини у твом случају. Ниси служио војску а имаш ратни распоред у Миљаковачкој шуми?Ко то даје ратни распоред људима који пушку држали нису ? Тврдиш да си ишао у једину школу у којој се нису носиле пионирске мараме. Па и то ти мало него ти још грешком и земљу оставили. Јеси старији човек, и можда није лепо што ти ово кажем ал' бре лажеш за медаљу.
Одговори

27 godina živeo u Jugoslaviji

-Nije nosio pionirksu maramu a išao u osnovnu školu.
-Nije isao na radne akcije a išao u srednju školu.
-Nije bio regrutovan a imao ratni raspored-
-Nije imao index crveni a studirao
- Nije nikada radio u preduzeću a bio majstor.

Nešto se njegove činjenice i realnost ne poklapaju...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  -Nije nosio pionirksu maramu a išao u osnovnu školu.

Ми смо основну похађали у селу Шумљани неких 50-их ђе је учитељ још увек тукао ђецу прутом! Каква пионирска марама, то је Четнички крај био још увек а Четници су се још скривали по шумама около!

Титовци су имали преча посла но да сељачићима везују пионирске мараме!

И није тамо могло к'о убосни где је Амброз организовао ПРАВИ КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОР за целокупно про-четничко становништво ђе се рађало и умирало! Из тог логора је касније настао дрвно-индустријски комбинат 'Криваја-Завидовићи'!

У нас није могло тако, било је нешто нашијех (нажалост) у врховима, знало се да то тада не може. Касније су се ствари промениле ну нас није више тамо било, Слава Богу.

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  -Nije isao na radne akcije a išao u srednju školu.

Сећамо се к'о да је јуче било, бејасмо у средњој школи и долази нека тешка комуњара избосне, вероватно перигуз, глава коцкаста, бела кошуља са откопчаном крагном раширеном преко сакоа, прави Титов омладинац.

Он као из Омлатине Титове, пита нас да се пријавимо за радну акцију ДОБРОВОЉНО!

То бијаше неких 60-их и репресије су у СФР Шугославији јењавале, исту је Амброз већ увео у НАТО па је морала нека квази-демократија да се испоштује!

Кад је дошао ред на нас ја рек'о ако је ДОБРОВОЉНО ја не да идем!

-Зашто друже?, пита коцкасти избосне.

-Не да идем јер сипате ђеци бром у јогурт!

Било је мало рибање, ово-оно...ну ми не одосмо и то је крај те приче!

Много касније, ође у Канади, сазнали смо да је покојни Први Министар Канаде Пјер Тридо, отац овога данас, био ултра-комуњара у односу на нашу маленкост!

ТАЈ ЈЕ ДОБРОВОЉНО УШАО У ШУГОСЛАВИЈУ И ИШАО НА АКЦИЈУ КОД ТИТА, НИКО ГА НИЈЕ БИО ПО УШИМА!

Рачуњамо дакле да је Тридо нас тада одменио!

Кидање

Међутим!

Нас чуди што то Кизи весељаку и оном НАТО-Четнику толико глава бучи што ми нијесмо носили титовку и певали Пољски Мазурек а њихове тате јесу!

Смирите се бре људи, Пост је ипак! Неко је волео трбатог монструма према коме је Геринг био шланг Господин-човек, а неко није могао да га смисли, ствар укуса!

Јок

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  -Nije bio regrutovan a imao ratni raspored-

Ратни распоред "у случају рата" (у нашем случају је Војна Тајна па ви нећемо кас'ти да је то била шума Миљаковац), се добијао код условног одлагања због студија итд., па се тако и пасош те '74-е могао извадити па смо ми тако 'вамо убјежали и пасош бачили на ђубриште историје одма'по добијању канадског!

Будалаштина је тврдити како је било тешко избећи и војску и СФР Шугославију јер ипак је, и поред разних репресија УДБЕ, то била булумента полуписмених полу-идиота о чему најбоље говори чињеница да је она група обичним чамцем на весла одвеслала за Италију!

Један наш сапатник одавле је служио војску на словеначкој граници и једноставно је пешке прешао грану, бацио опасач и титовку у жбуње и наставио до првог униформисаног Италијана!

Други наш сапатник, већ покојни, је успео да најпре жену пребаци као у посету код рођака напољу а он је добио дозволу да иде на неки конгрес! Тада није било дозвољено да чланови исте породице изађу у исто време ну....билмези то једноставно нису проверили!

Прича човек, кад је воз ушао у Италију из Сежане он је отворио прозор и пљунуо у правцу Амброзове губерније!

То сам и ја хтео да урадим ну не даде ми стјуардеса, авион...ипак!

Међутим!

Нас ође занима зашто се Киза и НАТО-Четник толико убијају губећи време по нету еда би нас као ниско ухватили?!

ПА ЉУДИ ТАМО ЈЕ ОСТАО САМО ОНАЈ КО ЈЕ ХТЕО, ЧЕМУ ЉУТЊА?! ВАШИ ОЧЕВИ И МАМИЦЕ СУ ЈЕДНОСТАВНО ВОЛЕЛИ БРОЗА И СФР ШУГОСЛАВИЈУ-МИ НИЈЕСМО!

Опет кажем СТВАР УКУСА И ЛИЧНОГ УБЕЂЕЊА, чему толика преокупираност нашим животним одлукама?

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  -Nije imao index crveni a studirao

Нетачно!

Имали смо тај документ, беше црвени на чијим је корицама било исписано INDEX, црним латиничним титовским словима! И шта је туна проблем? То што су ваши имали и ЦРВЕНУ ПАРТИСКУ КЊИЖИЦУ?

Ето ми вами на томе не завидимо нит'нам око тога глава бучи! Будите и ви мало парламентарни!

Баја

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  - Nije nikada radio u preduzeću a bio majstor.

Ми јесмо краткотрајно радили у Грађевинском предузећу и туна смо са још неколико истомишљеника основали и посебан ПРИВАТНИ одсек (то се тада звало ОУР), ну то је било моментално укинуто јер је онда зглајзн'о Никезић и његове "реформе" као контра-удар по Србима због "Хрватског прољећа"!

Међутим!

Ти помињеш некакве "комбинате" у којима је вероватно твој тата радио певајући Мазурек, ну нами ти "комбинати" остадоше нејасни!

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  Nešto se njegove činjenice i realnost ne poklapaju...

Напротив, све се уклапа унас но не укалпа се код тебе!

Видимо да се не скидаш са нашије прилога ама не видесмо да си протествовао кад се онај НАТО-угузљуб darkob залагаше за повраћај кућа вршачким швабама!

Што то?

Да се није и твој тата уселио у неку лепу швапску кућу-набијачу са кибиц-фенстером?

А?!

Кез

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(17-08-2018, 07:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-08-2018, 06:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(17-08-2018, 05:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јадо кукавни, НАТО-ЧЕТНИЧЕ, Прст_у_ока говори о Војсци КРАЉЕВИНЕ, то јест о Војницима и Официрима КРАЉЕВСКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ, то јест о КЈВуО!

И ја говорим о њима....бла, бла, брља, брља...

Јок!

ТИ СЕ ПОТПИСУЈЕШ СА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) И ГОВОРИШ О БОРЦИМА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) КОЈИНО СУ, ПО ТВОЈИМ РЕЧИМА, "ЈЕЛИ, ПИЛИ И ВЕСЕЛИЛИ СЕ ПО СВАДБАМА И СЛАВАМА" У ВРЕМЕ БРОЗА!

ПРЕДПОСТАВЉАМО ДА СУ ОНАКО ВЕСЕЛИ, ПОНЕКАД И ЗАПЕВАЛИ ОНАЈ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШТО ЈЕ ТВОЈ ТАТА ТАКО РАДО ПЕВАО:

Овај љотан је пукао скроз. Како је кренуо има да се покатоличи и да постане Пољак.
Једино никако да пресане да кваче ко патка док прича.
Одговори

Дарко,
као прво, ја одавно нисам дечко,
и о томе да сам затрован од комунистичке идеологије боље да ти не одговорим,
него да су неки од вас толико глупо антикомунисти да размишљате фанатично исто као и комунисти.
А податке које сам цитирао о преко 5 милиона убијених немачких војник и 4 милиона њих убијених на руском фронту, то су резултати једне немачке научне студије.
Не смеш да ми причаш о Катину, ја сам знао за то и све полемике о томе, када ти највероватније ниси још био рођен.
Неки број руских сељака које су изгубили имања због колективизације земље, јесу дочекали Немце као ослободиоце, али њих је очекивала будућност као слуге, то су ипак били мањина. Ти људи који су дочекали Немце као ослободиоце, то су били Унијати и остали антируси и невероватно је да за такве симпатизујеш.
За остало ћу да ти одговорим кад добијем време за то.
Могу да ти унапред говорим да ће предмет мог одговора бити колико снаге су имали Немци у Африци а колико у Русији.
Овако на брзину, Фон Паулусова 6-а Армија је у Стаљинграду била састављена од отприлике 30 дивизија, плус Панцерармија коју је водила Фон Манштајн у спас Немцима у обручу. Ромелов Африкакорпс је била састављена од две оклопне дивизије и једне лаке дивизије плус неки додаци.
Одговори

Лука изгледа ја нисам једини ко је то видео!
Од ти 4-5 милиона ”немаца” колико од тих су били из Централне и Источне Европе.
Колико од тих су били
Румунци
Молдованца
мађари
хрвати
Украјинци
Латвијанци
Литванци
Естонијаци
Чеци
Словака
Грузијанаца
Арменци
Бугари
”Бело Руса”
Одговори

(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  27 godina živeo u Jugoslaviji

Пионирску мараму нисам носио ни ја, као још многи моји исписници. Први пут сам видео ту мараму на једној приредби када сам био 4 разред у О.Ш. Слободан Савковић, Стари Бановци, а носили су је "глумци" т.ј. дрмска група поменуте школе.

Радне акције нису биле обавезне од шездесетих.
Одговори

(18-08-2018, 07:05 PM)Јеремија Пише:  
(17-08-2018, 08:43 PM)Mekenzi Пише:  27 godina živeo u Jugoslaviji

Пионирску мараму нисам носио ни ја, као још многи моји исписници. Први пут сам видео ту мараму на једној приредби када сам био 4 разред у О.Ш. Слободан Савковић, Стари Бановци, а носили су је "глумци" т.ј. дрмска група поменуте школе.

Радне акције нису биле обавезне од шездесетих.

Ti si Jeremija drugo, ti si bio pravi, pravcati srpski disident. Tebe je udba ganjala sedamdesetih godina, sakrivao si se po po šumama, privodila te, bio si i na ratištu 90-ih, učestvovao si u mnogo čemu za srpski narod ovde i u Danskoj, bio si član SN O, vratio si se u Srbiju, i ostao si vernik SPC..

Ti si zaista oduvek bio pravi srpski nacionalista i to si se dokazao na delu.

Ovaj nesrećnik iz Kanade je slobodno živeo u SFRJ 27-28 godina u SFRJ, dlaka mu sa glave nije falila posle je u Kanadu otišao kao ekonomski migrant sa tri hiljade dolara u dzepu i titovim pasošem. Tamo je u crkvi video prvi put u zivotu srpske četnike i onda se i on poistovetio sa njima. Tj postao plagijat četnik.
Odrekao se srpske pravoslavne crkve, sad je u nekoj ruskoj crkvi.
Nikada pušku za srpski narod nije nosio.
Nikada ništa nije korisno uradio zaista za srpski narod.
Odrekao se svoje familije, čak im na grob nije otišao, sveću da zapali piše za prijatelje, rodbinu koji su ostali kako su šugosloveni koji su nosili titovku i pogrdnim imenima ih naziva.

Nikad nije u Srbiju kročio i ništa konkretno za ovaj narod nije učinio.

Piskara, fantazira ima neke sulude iluzije u glavi o nekim vojnim pučevima, državnim udarima, Rusiji, Caru Putinu-...Vidi se da je čovek psihički oboleo..

Ti i on ste nebo i zemlja.

Tebi zaista svaka čast šta si sve uradio i to malo za srpski narod, i garantujem da si i sutra spreman da pogineš za srpstvo, a ovaj iz Kanade bi kukako te ovo te ono....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2018, 06:42 PM)ЛукаЛоко Пише:  Дарко,
као прво, ја одавно нисам дечко,
и о томе да сам затрован од комунистичке идеологије боље да ти не одговорим,
него да су неки од вас толико глупо антикомунисти да размишљате фанатично исто као и комунисти.

ЛукаЛуко, браво за пост. У потпуности се слажем с тобом. Ја нисам могао то раније да напишем јер сам више пута проглашен за бота.
Само није Дарко једини коме је фанатизам и притивизам једини аргумент у било каквој расправи. Има њих још који се иза антикомунизма, борбом против диктатуре Вучића крију свој право став аутошовинизам и(ли) русофобију...
Одговори

(18-08-2018, 07:48 PM)Mekenzi Пише:  Ti si Jeremija drugo, ti si bio pravi, pravcati srpski disident. Tebe je udba ganjala sedamdesetih godina, sakrivao si se po po šumama, privodila te,

Кукуууу....весели следебеник Крмнада Чварка (из партизанске породице) се упетљава сваки пут чим узме реч к'о пиле у кучине па сад у очајању покушава да баци коску међу Србе....Шок

Било би тужно да није жалосно...шта'ш....

Као и 'номад кад смо се ми усудили да критички анализирамо како Гос'н Самарџић брани Четнике трудећи се из петних жила да докаже како Четници нису носили браде еда би се уподобио комуни, а притом заборављајући да Србин носи браду по традицији кад је рушан, то јест у знак жалости, овај пут за поробљеном Отаџбином, што има исто значење као црни флор око капе Срба из Црне Горе или капе Личке а због изгубљеног боја на Косову!

Тад је Киза Весељак скочио на нас исто као и овај пут, вели "како ти смеш да критикујеш Гос'н Самарџића, ОН ЈЕ БИ ПРИВОЂЕН!

ПА ШТА АКО ЈЕ БИО ПРИВОЂЕН, ЗА НАШЕ СХВАТАЊЕ ЈУНАШТВА ЈУНАК НИЈЕ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ БИО ПРИВОЂЕН НО ОНАЈ КОЈИ ЈЕ ПРИВОЂЕЊЕ ИЗБЕГАО, ТЈ. ОНАЈ КО ЈЕ КАДАР СТИЋИ И

У Т Е Ћ И

И НА СТРАШНОМ МЈЕСТУ ПОСТОЈАТИ!

То мишљење дели и Бата Доналд са нами кад каже за Маккејна, па каже:

"Он је ратни херој зато што је био заробљен-ја ценим људе који НИСУ били заробљени!"

("He's a war hero because he was captured. I like people that weren't captured.")

http://www.chicagotribune.com/news/natio...7-157.html

Кизин проблем је што је младенац, вероватно и рођен ПОСЛЕ рецимо 68-е, исто као и овај ДВОЈАЦ који се свађа сам са собом, А КОЈИ ОТВОРЕНО ПРИЗНАЈЕ ДА ЈЕ ЈОШ 90-ИХ КАКИО НА НОШИ!

ТЕ 68-Е ОНО МАЛО СРБА ЈЕ ПОВЕРОВАЛО ДА СЕ НЕШТО ДЕШАВА АЛИ ЈЕ НАШЕ ДРУШТВО МОМЕНТАЛНО СХВАТИЛО ДА СЕ ТУНА РАДИ О МАОИСТИЧКИМ ДЕМОНСТРАЦИЈАМА И ДА ТУ НЕМА НИ "С" ОД СРБИНА НО ПУЧИНА ТРАЖИ УСТВАРИ ВИШЕ КОМУНО-САТАНИЗМА И ОД САМОГ БРОЗА!

И ШТА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА МИ УРАДИМО ПО КИЗИ?

ДА СЕ БИЈЕМ СА МИЛИЦИЈОМ ЕДА БИ БИО "ПРИВОЂЕН"?

МА ИДИ БРЕ...АМБРОЗИЈЕ ЈЕ ТАДА МАЈСТОРСКИ ПРЕДРИБЛАО СТУДЕНТЕ И ДОК ЈЕ ВУК СТРАСТВЕНО ИГРАО КОЗАРАЧКО ОРИЛО СЕ "БАНДО ЦРВЕНА" УЛИЦАМА БЕОГРАДА И НА ФАКУЛТЕТИМА АМА СА ЛАМЕНТОМ ЗА ВИШЕ КОМУНО-САТАНИЗМА У КИНЕСКОМ СТИЛУ!

СВИ СУ ТАДА НЕШТО ОЧЕКИВАЛИ, СВАКО ИЗ СВОГ УГЛА, МИ БЕЈАСМО СА ИКОМ ФЛОРИДОМ СА ШАЈКАЧАМА ЧЕКАЈУЋИ ЧУДО А ПРИМЕЋЕНИ СУ И ЂИЛАС И РАНКОВИЋЕВЦИ КАКО ОБИЛАЗЕ К'О МАЧКЕ ОКО СЛАНИНЕ!

Међутим!

КАД ЈЕ ВУК ОДИГРАО КОЗАРАЧКО А МИЋУНОВИЋ ПРЕКРСТИО ФИЛОСОФСКИ ФАКУЛТЕТ У "ЦРВЕНИ УНИВЕРСИТЕТ КАРЛ МАРКС" (лажно име Кисела Леви-Мордекаја, сина чифутског рабаја), ВИДЕЛО СЕ ДА НЕМА ТУНА НИШТА ОД СРБИЈЕ И ДА СУ ТЕ ДЕМОНСТАРЦИЈЕ БИЛЕ УСТВАРИ ОДРАЗ МАОИСТИЧКИХ ГИБАЊА У ЕВРОПИ, ТО ЈЕСТ ДА ЊИМА АМБРОЗОВ КОМУНО-САТАНИЗАМ НИЈЕ БИО ДОВОЉНО ЦРВЕН!

БЕЈАСМО ТАМО СА ПОКОЈНИМ ДРУГАРОМ ИКОМ ФЛОРИДОМ КОЈИ ЈЕ МНОГО КАСНИЈЕ 90-Е, СА ЈОВИЋЕМ И ОСТАЛИМА ИШЋЕРАО ВУКА И ОСНОВАО СНО, КОМЕ СУ СЕ ПРИКЉУЧИЛИ ПОКОЈНИ КАЛАЈИЋ И БОКАН, КОЈИ ЈЕ ОСНОВАО ОМЛАДИНСКУ СНО КАО "БЕЛЕ ОРЛОВЕ" ДОК ЈЕ НАМИ ИКА БРАТСКИ САВЕТОВАО ДА СЕ ВРАТИМО У КАНАДУ ОДАКЛЕ БИ БИЛИ КОРИСНИЈИ ЈЕР ПО ЊЕГОВИМ РЕЧИМА "ОВДЕ САМО МОЖЕ НА ДЕМОНСТРАЦИЈАМА НЕКО ДА ТИ ИШЋЕРА ОКО"!

СВИ ИЗ СНО СУ ОСТАЛИ НА РАТИШТУ У КРАЈИНИ СА ОДРЕДОМ "ПЕТАР МРКОЊИЋ" ДО САМОГ КРАЈА КАД ЈЕ И ШЕШЕЉ НАПУСТИО КРАЈИШНИКЕ, А ПОЛА ВОЂСТВА СТРАНКЕ ТАМО ЈЕ И ИЗГИНУЛО!

И ШТА САД...ТРЕБАЛО ЈЕ ДА ПОГИНЕМО ТАМО, И ТО НАЈВЕРОВАТНИЈЕ С'ЛЕЂА УПУЦАН, ЈЕР СЕМ ЛОВАЧКЕ ПУШКЕ ЗА ДРУГО ОРУЖИЈЕ НИЈЕСМО ЗНАЛИ-ЕДА БИ КИЗО ВОЈВОЂАНЕР БИО ЗАДОВОЉАН

Међутим!

ОНИ КОЈИ СУ ВЕРОВАЛИ ВУКУ И ЗБОГ ЊЕГА БИЛИ "ПРИВОЂЕНИ" ДОЖИВЕЛИ СУ ВРХУНАЦ ЛУДИЛА СА ОЛИЊАЛИМ ДРАШКОВИЋЕМ КАД ЈЕ ПОСЛЕ РАТОВА И СИЛНИХ ИЗГИБЕНИЈА НА РАВНОЈ ГОРИ ПОЗИВАО НА ИЗРУЧЕЊЕ МЛАДИЋА И КАРАЏИЋА ДОК ЈЕ ПУЧИНА ГРОМОГЛАСНО КЛИЦАЛА "ВУЧЕ, ВУЧЕ...", А СВИ СА МАЈИЦАМА СА МЛАДИЋЕВИМ И КАРАЏИЋЕВИМ ЛИКОВИМА!

За тај мазохизам нијесмо били спремни, ТО ЛУДИЛО ЈЕ ДОВЕЛО ДО ЧИСТЕ ШИЗОФРЕНИЈЕ ЛИКОВЕ ПОПУТ ОВОГ НАТО-ЧЕТНИКА СУДВА НАЛОГА, ИНАЧЕ ВУКОВОГ СЛЕДБЕНИКА КОЈИ СЕ САД ИСТОГ СТИДИ, И КОЈИ СЕ КАО УДВОЈЕНА ЛИЧНОСТ СВАЂА САМ СА СОБОМ ОВУДЕН ПО ФОРУМУ!

Тако исто је био ПРИВОЂЕН и наш скоро па истомишљеник Мома Селић, који је веровао да му се ништа не може догодити ако пролаје јер му је тата био велико му*до међу црногорским Удбашима!

Међутим!

ПРИВЕЛО ГА ИПАК, ПА ЈЕ ПОСТРАДАО У ТАМНИЦИ ОДАКЛЕ СЕ ЈЕДВА ИЗВУКАО ПА СЕ СКЛОНИО КОД НАС У СНО КАНАДЕ ГДЕ МУ ЈЕ ПРУЖЕНО БРАТСКО УХЉЕБЉЕ И ГОСТОПРИМСТВО!

Међутим!

То га није спречило да по повратку олајава Србе из Канаде , а посебно Бору Драгашевића, вели "Љотићевац здимио са стрељања"!

ШТА ЈЕ ТРЕБАЛО БОРА ДА УЧИНИ-ДА ДОЗВОЛИ ДА ГА СТРЕЉАЈУ ДА БИ ТАМО НЕКО ПОПУТ КИЗЕ ВЕСЕЉАКА БИО ЗАДОВОЉАН?

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Prosvetaru onda lepo kaži kukavica sam, nemam muda da se borim za srpstvo, vec vise volim da gledam sa par desetina hiljada km i da navijam kako ginete.

Ako ne znaš a tu se kurčiš kao da si neki vojvoda, najjveća čast za srbina je poginuti za Srbiju.

Jeremija je heroj covek, iako se ideoloski ne poklapamo al covek je uvek delom bio na strani srpskog naroda i trpeo progon. Da bi na kraju dosao i zivi u Srbiji. Skidam mu kapu.

A ti iz Kanade ko baba tetka ili ko neka lalinska sosa koja ustaje u podne u kucnoj haljini i papucama nja nja, te micun, te ika, te mita, vuk, crvenkapa.. .

Daleko si ti od četnika, srbina nacionaliste..

Jake reči nikakva dela.

[/quote]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-08-2018, 01:06 PM)Mekenzi Пише:  ....najjveća čast za srbina je poginuti za Srbiju.

Ја....видимо како сте погинули ти и твој тата и породица ти титиних самоуправљача и следбеника Крманада Чварка (из партизанске породице)!

И Карађорђе је стртешки избегао кад је због "СВАКА ВАШКА ОБАШКА" све пропало, ма превари се-уједе га гуја, па се врати само да би му главу откинули, одрали кожу, напунили сламом и послали Турчину на пешкеш!

Без ЈАКЕ ВОЈНЕ УПРАВЕ, по могућству ВОЈНИЧКЕ КРАЉЕВИНЕ СА КРАЉЕМ-ВОЈНИКОМ НА ЧЕЛУ, ЧИЗМОМ И КНУТОМ-НЕМА СРБИЈИ ОПОРАВКА!

И друго, нема тамо ни "С" од Србије, народ који ПОСЛЕ ПОЛА ВЕКА РОПСТВА ПОД АМБРОЗОМ И 20 ГОДИНА ДОСОВАЊА ДАЈЕ 1,6% ГЛАСОВА БОШКУ ОБРАДОВИЋУ А 89% БАЛАВОМ ШИФТАРУ ВУЧИЋУ ЈЕДНОСТАВНО НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА СЕ ЗА ЊЕГА НА БИЛО КОЈИ НАЧИН БОРИ А КАМОЛИ ГИНЕ!

Ено сондаже Вукадиновића, ИСПИТИВАЊЕ УЗОРКА ОД 1000 ДУША-НЕМА ПРЕВАРЕ НИ ВАДИЛИЦА КАО "БИРАЧКИ СПИСКОВИ, АПСТИНЕНЦИЈА, ОВО-ОНО"!

ИСТИНА ЈЕ К'О ДОБРА РАКИЈА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!

Зато се ми из петнијех жила трудимо да ђецу оданде 'вамо повратимо док је време јер ође НЕМА ПРИНУДНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ ДЕЦЕ, а није се родио тај који ће ђецу насилно узимати из Породица разних етничких и верских група диљем Канаде!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним