Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГОСПОДО ОД ДАНАС ХОДАЈТЕ НА ПРСТИМА!!!

Проблем са вас је ви неможете да сакријете своје КОМУНИСТИЧКИ АУТОРЕФЛЕКС и ПРИРОДНА МИСЉЕЊЕ колико гол желите да га кријете.......

Ви у животу нисте никад ни видели сала пуних бивши војника Војске Краљевине!

Колико гол се трудите да се кријете, колико гол се покушавате да се мењате, колико гол провате, ви ће увек бити деца индоктренираних од КОМУНИСТА.

Има само неколико особа на овај форум ко то има,, али оних реко стижу овде!

Тако ова тема је баш занимљива зашто он је буквално окупљао вас!

Неозбилни сте!
Одговори

(16-08-2018, 02:38 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(16-08-2018, 01:26 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar je dubini duše dobar čo'ek.

Јесте к*рац.

Гњида над гњидама.Лажљиви усранко који пише да су нечији родитељи издајници. Па објаснио би ти ја ко је издајник час посла да се не кријеш и за те тастатуре и да ниси у далекој Канади љигави љото бедниче.Пун ми га је к*рац више. Иживљава се над људима тип чији глас више личи на квакање патке него на човечији говор,неандерталац који се укључује у програм HAPPY телевизије и ту га Љубиша Ристић после 5 секунди провали да је љотан.

ХА,ХА,ХА....кх,кх....ОФИРА СЕ ЧОВЕК 'НАКО АУТОМАТСКИ!

Кидање Кидање Кидање

НАДРИ-КОМУЊАРА И АРХИ-ИЗДАЈНИК, БРОЗОЉУБ ЉУБИША РИСТИЋ МУ СИМПАТИЈА А НЕКИ ИЗБЕГЛИ "ЉОТАЧ, ЉОТАН" МУ КРВНИ НЕПРИЈАТЕЉ!

Па после прети ИЗДАЈНИК ОД ИЗДАЈНИКА: "Ћу да бијем ако ми неко каже да сам ја, ТАТА И МАТЕР МИ И СВИ ДАЉИ И БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ ЏУМЛЕ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ПЕВАЛИ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) 'ПАРТИЗАН' И 'ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ' НАВИЈАЛИ (и јошт навијају!), И НА КРАЈУ КАД ЈЕ АМБРОЗИЈЕ ЛИПС'О, ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛИ ДАНИМА....ИЗДАЈНИЦИ!

Ћу да бијем бре ако ми неко отвори очи и скреше ми да смо ја и моји најобичнија јањичарска булумента најгорих изрода и одрода, ћу да бијем јер....ИСТИНА БОЛИ!"

ИСТИНА ЈЕ К'О ДОБРА РАКИЈА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!!!

И запамти гњидо, СВАКИ ТАЈ ЧЕСТИТИ "ЉОТАН" ИЗ ИЗГНАНСТВА, у које себе због година и идеолошких разлика нажалост не убрајамо, ЈЕСТЕ У ОДНОСУ НА ТВОГ КОМУНО-САТАНИСТУ ЉУБИШУ РИСТИЋА СВЕТАЦ И ЧЕЛИК СРБИН!

И сваки пут кад увредиш неког од тијех часних старина подсетићемо те на неокајани грех према Отаџбини Србији и Светом Православљу и тебе и твојих!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Koliko smo to gola dali Кез

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-08-2018, 04:59 PM)Mekenzi Пише:  Aj ne zezaj, gde se javio daj link te emisije ga cujemo.. Smile..
Ljubisa Ristic i Prosvetar Кидање

Па качено је ту негде, потражи мало, где да нађем сад у гомили постова. Кез Коментарисао је и Просветар и други. Кез Ал' како га извали комуњара...[Слика: ha.gif]

Ове године је то било, пролетос негде,чини ми се. Кез
Одговори

(16-08-2018, 05:22 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(16-08-2018, 02:38 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(16-08-2018, 01:26 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar je dubini duše dobar čo'ek.

Јесте к*рац.

Гњида над гњидама.Лажљиви усранко који пише да су нечији родитељи издајници. Па објаснио би ти ја ко је издајник час посла да се не кријеш и за те тастатуре и да ниси у далекој Канади љигави љото бедниче.Пун ми га је к*рац више. Иживљава се над људима тип чији глас више личи на квакање патке него на човечији говор,неандерталац који се укључује у програм HAPPY телевизије и ту га Љубиша Ристић после 5 секунди провали да је љотан.

ХА,ХА,ХА....кх,кх....ОФИРА СЕ ЧОВЕК 'НАКО АУТОМАТСКИ!

Кидање Кидање Кидање

НАДРИ-КОМУЊАРА И АРХИ-ИЗДАЈНИК, БРОЗОЉУБ ЉУБИША РИСТИЋ МУ СИМПАТИЈА А НЕКИ ИЗБЕГЛИ "ЉОТАЧ, ЉОТАН" МУ КРВНИ НЕПРИЈАТЕЉ!

Па после прети ИЗДАЈНИК ОД ИЗДАЈНИКА: "Ћу да бијем ако ми неко каже да сам ја, ТАТА И МАТЕР МИ И СВИ ДАЉИ И БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ ЏУМЛЕ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ПЕВАЛИ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) 'ПАРТИЗАН' И 'ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ' НАВИЈАЛИ (и јошт навијају!), И НА КРАЈУ КАД ЈЕ АМБРОЗИЈЕ ЛИПС'О, ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛИ ДАНИМА....ИЗДАЈНИЦИ!

Auuu al su tebe ubijali od batina kada pišeš tako za tvoje rodjake, blisku familiju, bliske prijatelje, kolege, koji su ostali ovde i nisu hteli da idu za Kanadu da udišu izlzučevine debelih Kanađana i otpušavaju kanadska govna u cevima..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-08-2018, 05:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Проблем са вас је ви неможете да сакријете своје КОМУНИСТИЧКИ АУТОРЕФЛЕКС и ПРИРОДНА МИСЉЕЊЕ колико гол желите да га кријете.......

Ви у животу нисте никад ни видели сала пуних бивши војника Војске Краљевине!

Колико гол се трудите да се кријете, колико гол се покушавате да се мењате, колико гол провате, ви ће увек бити деца индоктренираних од КОМУНИСТА.

Има само неколико особа на овај форум ко то има,, али оних реко стижу овде!

Тако ова тема је баш занимљива зашто он је буквално окупљао вас!

Неозбилни сте!

Значи ми смо комунисти а ви нисте? Највише ме нервира кад почне да ми соли памет неко ко је побегао за Америку, Канаду или Аустралију и онда ми паметује како на западу не ваља а како је у Русији супер.

Што не одосте за Русију него побегосте на запад? Кунете се у Путина а живите код Доналда Трампа, Џастина Трудоа, Малколма Турнбула?

Шта чекате? Што не идете под заштиту моћног руског оружја већ седите код ових чика из НАТО-а? Зар ово није мало лицемерно?

Како вас није срамота да будете такве љиге и смрадови? Само ме то занима?

(16-08-2018, 05:22 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ХА,ХА,ХА....кх,кх....ОФИРА СЕ ЧОВЕК 'НАКО АУТОМАТСКИ!

Кидање Кидање Кидање

Просветар, чекају ови из Луфтханзе кад ћеш да стигнеш. Не могу сви да чекају због тебе.
Пита Путин кад долазиш. Смучило им се више да чекају на аеродрому.
Одговори

Mani ga Darko,

Kad ono ovo kaže za svoje koji su ostali ovde i koji nisu hteli sa njim pobegnu u Kanadu za dolarima i kanadskom kanalizacijom.
Цитат:

ТАТА И МАТЕР МИ И СВИ MОЈИ ДАЉИ MИ БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ ЏУМЛЕ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ПЕВАЛИ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) 'ПАРТИЗАН' И 'ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ' НАВИЈАЛИ

Dok je on mirisao svaki dan po osam sati kanadske izlučevine, i dok je visio po kanadskim kanalizacijama itd. Dok je bio najjgori sloj društva u Kanadi, gde su ga kanadjani tretirali kao gradjanina trećeg reda, gde je potpisao da prihvata sve seksualne, manjinske i ljudske slobode i gde podržava slobodu govora...

Kakva njegova crna Rusija, to on mašta, ima iluzije, fantazije...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-08-2018, 05:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Ви у животу нисте никад ни видели сала пуних бивши војника Војске Краљевине!

Тачно! Нисмо видели никада, али само ако су били у униформама,виђали смо их у цивилу на славама, свадбама, весељима.Како официре тако и војнике.Да су тебе ти велики Срби који су те васпитавали научили српски како треба можда би и могли то да ти објаснимо да знаш српски како треба. Више припадника ЈВуО је остало у земљи него што их је побегло преко границе.

(16-08-2018, 05:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Колико гол се трудите да се кријете, колико гол се покушавате да се мењате, колико гол провате, ви ће увек бити деца индоктренираних од КОМУНИСТА.

Не качимо ми линкове крипто комунистичких портала него то радиш ти. Сваки дан !

Патолошки си србомрзац. А ја сам најпоноснији када видим да се сваки Србин из Србије у односу на тебе господски понаша, јер оне твоје претње о престанку финансирања Погледа(мада могу да замислим који су то износи, али ајде...) не би изрекао нити један човек одавде јер је то срамота. А пошто ти не знаш ни шта су Срби ни Србија ни шта је господско понашање онда ти не вреди ни причати.
Одговори

(11-08-2018, 11:59 AM)Прст_у_ока_латиници Пише:  За ДаркРоб, моја порука вама је лепо сазнај нешто од Руског оружање.

Овако испадаш, а сам ниси ни свестан колико!

Овде има тема

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-rusko...je?page=37

Руци су изпровали више од 200 новог оружање у Сирији.

Па ако толико волиш Русију, зашто не живиш у Русији него на западу? Да чујем.
Одговори

(17-08-2018, 04:31 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(16-08-2018, 05:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Ви у животу нисте никад ни видели сала пуних бивши војника Војске Краљевине!

Тачно! Нисмо видели никада, али само ако су били у униформама,виђали смо их у цивилу на славама, свадбама, весељима.Како официре тако и војнике....Више припадника ЈВуО је остало у земљи него што их је побегло преко границе.

Јадо кукавни, НАТО-ЧЕТНИЧЕ, Прст_у_ока говори о Војсци КРАЉЕВИНЕ, то јест о Војницима и Официрима КРАЉЕВСКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ, то јест о КЈВуО!

Међутим!

ТИ ДИВАНИШ О ОНИМА КОЈИ СУ СЕ ОДРЕКЛИ КРАЉА И ПРЕИМЕНОВАЛИ СЕ У ЈВуО, (највероватније под утицајем комуњаре Топаловића који је писао прогласе и документа и за Комуно-сатанистичку партију КПЈ и за Равногорски Покрет...ИСТИ ЧОВЕК!

Историјски подаци су неумољиви и веле да је на Другом конгресу КПЈ изабрани следећи чланови Централног партијског већа, па ка'е:

Иво Баљкас, Лазар Вукичевић, Гојко Вуковић, Ђуро Ђаковић, Јово Јакшић, Ловро Клеменчич, Влада Марковић, Сима Марковић, Павле Павловић, Лаза Стефановић, Митар Трифуновић Учо, Душан Цекић, Филип Филиповић, Ђуро Цвијић, Владимир Чопић и....

И...ко?

Па Живко Топаловић бре!

РАДИ СЕ ДАКЛЕ О РАВНОГОРСКОМ ПРОГЛАСУ КОЈИ ЈЕ "ГАЗДА ЖИВКО" ЛИЧНО НАПИСАО И ПОНЕО СА СОБОМ У ЏЕПУ КАД ЈЕ СА ДРУГАР'ЦОМ ДОШАО НА РАВНУ ГОРУ!

Питање је само дал'је речени проглас писао истим плајвазом или пенкалом као и Манифест Комуно-сатанистичке партије (Капејот)!

Даклем није ни чудо што лик који је АМПУТИРАО Краљевину из имена Краљевске Југословенске Војске у Отаџбини и окачио сличицу Србског Грба Ђенерала Недића, А НЕ ОНОГ ГРБА КОЈУ ЈЕ КЈВуО НОСИЛА, нема појма ни о чему само баљезга по форуму величајући ликове од зла оца и од горе мајке, од хермафродита Трифуновића до олињалог Драшковића и назад!

ИНАЧЕ ЈЕДИНИ ПОЗИТИВАН ДОПРИНОС ЖИВКА ТОПАЛОВИЋА СРБСКОЈ ИСТОРИЈИ ЈЕСТЕ У ЧИЊЕНИЦИ ДА ЈЕ ЗБОГ РОВАРЕЊА ЊЕГОВЕ КПЈ БЛАЖЕНОПОЧИВШИ ВИТЕШКИ КРАЉ АЛЕКСАНДАР УЈЕДИНИТЕЉ ПРОГЛАСИО ОБЗНАНУ, ЗАТВОРИО ТАДАШЊУ СКУПШТИНУ, ПРВИ РИЈАЛИТИ У СРБА ПРЕ ОВОГ САДАШЊЕГ, УКИНУО СВЕ ПАРТИЈЕ И ЗАВЕО ЛИЧНУ ВЛАДАВИНУ!

После изнуђеног говора Краља Петра и упада титоваца у Србију иза совјетских тенкова и преобучених блгара и Месићевих усташа, маса збуњених сељака под притиском је бријала браде, стављала "титовке" на главу, и на смрт прогањала своју дојучерашњу браћу која су остала верни Краљу и Влади и поред тога што их је иста предала титовцима-џелатима зарад угађања "сааааааааааааавезницима"!

Има тога доста код Крсмановића, њему верујемо јер има масу сведока тих догађаја који су сведочили уживо на магнетофон.

Та жива реч вреди понекад више од докумената који могу бити фалсификовани.

ДАКЛЕ, НЕ СУМЊАМО ДА ЈЕ МАСА ТИХ БОРАЦА КАСНИЈЕ, У ТИТОВО ВРЕМЕ УЖИВАЛА "на славама, свадбама, весељима..." док су се њихови саборци злопатили на Гњилежном Западу у време кад све није било лако као кад смо ми убјежали!

Шта'ш....

(17-08-2018, 04:31 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(16-08-2018, 05:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Колико гол се трудите да се кријете, колико гол се покушавате да се мењате, колико гол провате, ви ће увек бити деца индоктренираних од КОМУНИСТА.

Патолошки си србомрзац. А ја сам најпоноснији када видим да се сваки Србин из Србије у односу на тебе господски понаша, јер оне твоје претње о престанку финансирања Погледа(мада могу да замислим који су то износи, али ајде...) не би изрекао нити један човек одавде јер је то срамота. А пошто ти не знаш ни шта су Срби ни Србија ни шта је господско понашање онда ти не вреди ни причати.

Па пријатељу данас на територији такозване 'Републике Србије' СРБИ И СРБИЈА ТАКОРЕЋИ НЕ ПОСТОЈЕ, ЧАСТ ИЗУЗЕЦИМА ОД НЕКИХ 3 ДО 5%!

ПОГОТОВУ НАТО-ЧЕТНИЦИ НИТИ СУ СРБИ НИТИ СУ СРБИЈА НО МОГУ ЈЕДИНО ДА СЕ РАЧУЊАЈУ У НЕКИ NOVOSRB
, што твоја "беспринципијелна коалиција са Војвођанером Кизом весељаком и доказује!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-08-2018, 05:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јадо кукавни, НАТО-ЧЕТНИЧЕ, Прст_у_ока говори о Војсци КРАЉЕВИНЕ, то јест о Војницима и Официрима КРАЉЕВСКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ, то јест о КЈВуО!

И ја говорим о њима љото циркузанту полуписмени искомплексирани који никада ни у чему ниси учествовао сем што си јео оно што се не једе по форумима.

Иди бре на неки канадски форум па тамо са дебилима расправљај и овако им плаћаш порез и држављанин си њихов. Који ћеш к*рац овде следбениче убица српске деце.
Одговори

(17-08-2018, 06:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(17-08-2018, 05:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јадо кукавни, НАТО-ЧЕТНИЧЕ, Прст_у_ока говори о Војсци КРАЉЕВИНЕ, то јест о Војницима и Официрима КРАЉЕВСКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ, то јест о КЈВуО!

И ја говорим о њима....бла, бла, брља, брља...

Јок!

ТИ СЕ ПОТПИСУЈЕШ СА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) И ГОВОРИШ О БОРЦИМА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) КОЈИНО СУ, ПО ТВОЈИМ РЕЧИМА, "ЈЕЛИ, ПИЛИ И ВЕСЕЛИЛИ СЕ ПО СВАДБАМА И СЛАВАМА" У ВРЕМЕ БРОЗА!

ПРЕДПОСТАВЉАМО ДА СУ ОНАКО ВЕСЕЛИ, ПОНЕКАД И ЗАПЕВАЛИ ОНАЈ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШТО ЈЕ ТВОЈ ТАТА ТАКО РАДО ПЕВАО:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-08-2018, 07:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јок!

ТИ СЕ ПОТПИСУЈЕШ СА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) И ГОВОРИШ О БОРЦИМА ЈВуО (БЕЗ КРАЉА) КОЈИНО СУ, ПО ТВОЈИМ РЕЧИМА, "ЈЕЛИ, ПИЛИ И ВЕСЕЛИЛИ СЕ ПО СВАДБАМА И СЛАВАМА" У ВРЕМЕ БРОЗА!

ПРЕДПОСТАВЉАМО ДА СУ ОНАКО ВЕСЕЛИ, ПОНЕКАД И ЗАПЕВАЛИ ОНАЈ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШТО ЈЕ ТВОЈ ТАТА ТАКО РАДО ПЕВАО:

Немој да претпостављаш,глуп си за то. Него реци ти нама, како се ти оно запосли код комуниста и одакле нађе оних 20.000 долара у данашњим парама да отпутујеш тамо. И одакле пасош теби дисиденту, да се можда ниси држао за воз одоздо као један мој деда који је тако стигао до Француске? Или си их можда превеслао за пасош па побегао као покојни Миодраг Бељаковић?

Наравно да не, комуњарче звано Просветар је Титов економски емигрант који је имао посао у Југославији и 20.000 долара у данашњим парама за пут и наравно пасош. Сео на авион и отпутовао у Канаду.
Одговори

(17-08-2018, 07:21 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Него реци ти нама, како се ти оно запосли код комуниста и одакле нађе оних 20.000 долара у данашњим парама да отпутујеш тамо. И одакле пасош теби дисиденту, да се можда ниси држао за воз одоздо као један мој деда који је тако стигао до Француске? Или си их можда превеслао за пасош па побегао као покојни Миодраг Бељаковић?

Наравно да не, комуњарче звано Просветар је Титов економски емигрант који је имао посао у Југославији и 20.000 долара у данашњим парама за пут и наравно пасош. Сео на авион и отпутовао у Канаду.

Прво, не сањај и не измишљај, није инфлација у Канади као што је била у вољеног Маршала твоје породице! Ми смо ође поновили једном и више пута да смо отпутовали са 3,000 долара што нам остаде од дела имања што ни грешком нису одузели!

И још увек имамо једно парче земље навр'брда ђе је и ваздух разређен, а које нису одузели јер нису могли да се пењу онако под гасом!

А пасош смо добили легално као и стотине хиљада који су од 60-их емигрирале у Њемачку!

Узгред, једном на плажи у Мексику случајно смо упознали човека који је са том групом превеслао за Италију! Бавио се послом везаним за нафту и живи у Чемерици о којој нема лепо мишљење као и огромна већина Срба који тамо живе!

Нашао је и жену Србкињу, свака част!

Лепо смо се испричали, беше код нас на ручку у нашој кући тамо итд...

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним