Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГОСПОДО ОД ДАНАС ХОДАЈТЕ НА ПРСТИМА!!!
#71

(13-08-2018, 06:52 PM)ЛукаЛоко Пише:  Написао си списак полуистина (и дакле полулажи) како би саставио русофобску причу, коју једву кријеш иза антикомунизма.
Јапанци јесу напали Совјетски Савез: догодило се то 1937. године у Монголији и поражени су од трупа којим је командовао ген. Жуков. То је битка код Халкин-Гола. Њима није више пало на памет да исто понове.
А Совјети су напали Јапан тек 1945. јер наравно нису били толико глупи (како би можда ти хтео) да отворе други фронт док нису завршили са ратом у Европи, него су то учинили када су то од њих тражили Американци, и чим су пребацили дивизије из Европе до Далеког Истока, у мало времена су отерали Јапанце од једне огромне територије у Манчурији.
Најјача војничка сила уз Америку то је по мени била Немачка. Доказ је да су они започели рат и требали су сви остали заједно да их зауставе.
Међутим, Немци су имали преко 5 милиона палих војника у ДСР-у, од њих око 4 милиона су погинули у борбама против Совјетске Русије. Значи: Руси су понајвише поразили Немце.
Афрички и италијански фронт наспрам руском фронту били су споредни. Американци су требали неко време да се увежбају у борби против већ окаљених немачких војника. Они, Американци су почели масовни напад само 1944. У Нормандији.

Дечко, тебе бе затровала комунистичка пропаганда.
Тај СССР би без Амера био мртав.
Да ли си ти свестан да су немачку војску у Украјини, Летонији, Естонији и Литванији дочекали као ослободиоце?
Да ли схваташ колико злодела је направио НКВД по СССР-у?
Има филм на YouTube. Снимила га је немачка војска када су кренули да откопавају масовне гробнице које је направио Стаљин.
Стаљинов НКВД је одговоран и за покољ у Катинској шуми. Тада су бољшевичке банде побиле најбоље и обезглавиле пољски народ.
Тај исти Стаљин нам је навукао црвену кугу за врат и захваљујући њему и маршалу Толбухину, још увек не можемо да их се решимо.

Запамти једно. Да није било Америке, твој омиљени СССР би био спаљен са земљом. Шта би било да су Руси одбили да послушају Руску православну цркву и да је на челу Немачке био неко нормалан? До Москве би стигли као да су на маневрима.
Да ли схваташ зашто је немачка војска тако лако прошла до Москве?
На формацијским местима која су намењена за генерале су седели поручници јер је психопата најбоље официре побио и отерао у Гулаге..
Због лудака као што је Стаљин, изгинуло је само у другом светском рату 22.000.000 становника. Укупна процена је да је Стаљинова и Лељинова владавина збрисала једно 50.000.000 људи.
Прве оклопне јединице које су 1945-те ушле у Берлин су биле из састава првог белоруског фронта наоружане тенковима Шерман. Та јединица је ослободила и Минск у Белорусији.
Америчка војска није морала да се увежбава за Немце. Добро си их утренирали Јапанци.
Да је Јапан кренуо у исто време на СССР, Стаљин би био ухваћен на два фронта и пукао би као бомба. Колика Снага СССР-а је била довољно говори то да је Америка од 1942-ге константно се тукла на два фронта и плус томе помагала савезнике као што су СССР, Велика Британија, Кина. СССР је морао да сачека да падне Немачка па тек онда да се окрене са тим трупама ка Јапану.
Фронтови у Африци и Италији уопште нису били споредни. Ромел је заустављен и спречен је могућ упад Немаца преко колонија Вишијевске Француске која је била немачки савезник у Ирак, Иран и у јужне делове СССР-а. Спречена је могућа масовна арапска побуна у корист Немачке и врло мопгуће спајање јапанске у немачке војске у Индији.
Јел ти је сад јасно шта је врло лако могло да буде?
То што је СССР изгубио толико војника је крив Стаљин и комплетан официрски кор Црвене армије. Једноставно су жртвовали своје војнике и буквално су их бацали на гусенице немачким тенковима. Американац је чувао свог војника колико је могао и своје непријатеље је засипао са тонама бомби и граната пре него што би послао свог војника да крене. Они су чували свог војника јер им је тај исти војник требао и после рата да ради у фабрици или већ шта је радио. Да би добио војника или било каквог радника ти мораш да га храниш, школујеш 20 година. Само будала може да баци таквог човека без потребе.
Стаљинов СССР је уз америчку помоћ једва стигао до Берлина. Цар Александар је сам са руском војском стигао до Париза и победио Наполеона уз минималне губитке у становништву и војсци. Он је повлачио и војску и становништво испред француских трупа и оставио им је спаљену земљу. Цар Александар је водио рачуна о становништву и војницима јер је био свестан да му требају. Стаљина је болело уво јер је мислио да му сви раде о глави.

Мени не пада на памет да подржавам пуковника КГБ-а који слини за Стаљином и плаче за СССР-ом. Серем му се у СССР. Руска империја је била много боља, само је требало да се реформише али на жалост прерани улазак Русије у први светски рат је довео до њене пропасти и до успоставе комунизма.
Камо лепе среће да нису ушли због нас у рат. Имали би прилику да довољно ојачају и да онда заврше са немачким кајзером као са Наполеоном. Тада не би било прилике да било где дође до успоставе комунизма а ни национал социјализма. Оба покрета су иста. Нема разлике између комунизма и национал социјализма. Исти им је циљ.

(14-08-2018, 12:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  НЕ ВРЕДИ ЋОРАВОМ НАМИГИВАТИ И ГЛУВОМ ШАПУТАТИ!

Шта'ш....

Тужан

Кад крећеш за Русију?
Гледам како да стигнеш до Москве.
Мислим да ти је најбоље да кренеш са Луфтханзом до Минхена па одатле до Москве.
Имаш само једно преседање. Видиш како ја мислим на тебе. Ипак си ти човек у годинама.
Само јави кад будеш прелетео у Русију да јавимо Путину да ти организује свечани дочек.

И да не заборавим Просветар. Срећан пут и јави кад стигнеш у Москву.Пилот
Одговори
#72

(14-08-2018, 05:29 PM)darkob Пише:  Само јави кад будеш прелетео у Русију да јавимо Путину да ти организује свечани дочек.

Оркестар је спреман. Свираће химну коју је Просветар често певушио као истакнути омладинац.

Одговори
#73

Чека', чека'....па зар није то онај ПОЉСКИ МАЗУРЕК који су са толико жара певали ТВОЈ ТАТА, МАТЕР ТИ И СВИ ДАЉИ И БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ" НАВИЈАЛИ (и јошт навијају!), И НА КРАЈУ КАД ЈЕ АМБРОЗИЈЕ ЛИПС'О, ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛИ ДАНИМА!

Каква булумента најгорих изрода и одрода....и тај накот сад гаји печурке и пљује по србским јунацима!

ДАКЛЕМ СФР ШУГОСЛАВИЈА ТВОГА ТАТЕ И ЈОСИПА АМБРОЗА, КАД СЕ ТАЈ ПОЉСКИ МАЗУРЕК ПЕВАО, ЈЕ ОВАКО ИЗГЛЕДАЛА, па каже:

Кад смо се ми оне давне јесени '74-е искрцали 'вамо упознали смо Србе и Русе Православне који су ође Цркве градили и изградили ДОК СУ ИХ ТВОЈ ТАТА И ОСТАЛИ САМОУПРАВЉАЧИ ТАМО РУШИЛИ!

У ТО ВРЕМЕ НА СВЕТОСАВСКОМ ПЛАТОУ СУ БИЛИ САМО ОСТАЦИ ПАР ЗИДОВА ЦРКВЕ КОЈА ЈЕ ПОЧЕЛА ДА СЕ ГРАДИ У КРАЉЕВИНИ А У ЂАКОВИЦИ СУ ТИТОВЦИ-СРБИ (А НЕ ШИФТАРИ) СРУШИЛИ ЦРКВУ И ОД ИСТИХ СВЕТИХ ЦИГАЉА НАПРАВИЛИ ЈАВНИ НУЖНИК!

КАД СМО МИ ОДАНДЕ ОДЛАЗИЛИ ЗА СРБСКУ НОВУ ГОДИНУ БИО ЈЕ ЗАВЕДЕН ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС И НАРОД СЕ ОКУПЉАО ПО КАФАНАМА ДА НАЗДРАВИ НА КОЈИМА СУ БИЛЕ НАВУЧЕНЕ ЗАВЕСЕ, К'О ЈУЧЕ СЕ СЕЋАМО!

ТАДА СЕ ЗА „ОЈ БОЈВОДО СИНЂЕЛИЋУ” ИШЛО У ПАДИЊАК И ПОСЛЕДЊИ ЈЕ БИО ОСУЂЕН ЗА ПЕВАЊЕ ТЕ ПЕСМЕ КАСНИХ 80-ИХ!

ЗА ТО ВРЕМЕ СУ СЕ ОЂЕ У ИЗГНАНСТВУ ШТАМПАЛА ДЕЛА СВЕТОГ НИКОЛАЈА, ДР.ЂОКА СЛИЈЕПЧЕВИЋА (иначе Љотићевца), ЛАЗА М. КОСТИЋА, ДР. СЛОБОДАНА ДРАШКОВИЋА И ЈОВАНА ДУЧИЋА КОЈИ ЈЕ ТАМО У ЗЕМЉИ ГДЕ ЈЕ ТВОЈ ТАТА ПЕВАО ТАЈ ПОЉСКИ МАЗУРЕК, У ТО ВРЕМЕ БИО

З А Б Р А Њ Е Н!

НЕ ЗАБОРАВИМО, СРБСКИ ДОБРОТВОР И САМ ИЗГНАНИК, БРАНКО ТУПАЊАЦ ИЗ ЧИКАГА, КОЈИ ЈЕ ОМОГУЋИО ДА СЕ ПОСМРТНИ ОСТАЦИ ЈОВАНА ДУЧИЋА ПРЕНЕСУ У ОТАЏБИНУ, НИЈЕ, ПО СОПСТВЕНОМ ПРИЗНАЊУ, ДО ТАДА ЗНАО НИ КО ЈЕ ЈОВАН ДУЧИЋ,ЈЕР ЈЕ ИСТИ У ТИТОВОЈ ШУГОСЛАВИЈИ БИО

З А Б Р А Њ Е Н!!!

КЛЕТВА


О, како сам их клео са заметених стаза,
По врлетима гладним Босне и Словеније,
У повечерја горка са тифусних богаза,
Клетва у срцу моме никада усахла није!

О, како сам их клео у жицама Ћезене,
Под отвореним небом без хлеба и без воде!
И док су гладна јутра маглила моје зене,
Још теже беху ноћи у жици без Слободе.

Онда ме бројком звали кроз сабиришта разна,
Од јужне Италије до хладних пруских вода,
Да после пет година, као љуштура празна,
Крочим костурним кораком у утробину брода.

И бурним Атлантиком тих јануарских дана,
Оглоданога тела на палубу се пео,
Како бих виновнике својих безбројних рана,
Са урлицима буре – из пуних груди клео!

И после пола века на изгнаничкој сцени,
Кад бих у позне сате своје стихове плео,
Као упорна мис'о, сва у крвавој пени,
Походила ме туга...О, како сам их клео!

Ал' ноћас...чума туге ишчезе са мога крила,
Одњихала се тамом да неког другог мори,
Моја животна клетва најзад се испунила,
КАЛИГУЛИНОМ КОТУ ПОД КОПИТАМА ГОРИ!

Д. Рајковић, Песник – Изгнаник.

Објављено уочи Божића, Лета Господњег 2005,
у листу Србских Четника «Србија», број 489,
Година XLV. Stoney Creek, Ontario. CANADA.

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#74

Mi smo skontali zašto ti nas napadaš i nazivaš titoistima itd..


Elem...

Mi smo ođe razmišljali zašto je to tako kod tebe.

Ti percepiraš Tita (koji je mrtav vec blizu pola veka) na neku osobu koja te mlatila kao vola u detinjstvu i nanela ti tešku traumu. Verovatno otac ili neko iz bliske familije. Jer generacija rodjena oko 1900 godine kojoj pripada dinarski, kosovski ili crnogrski tip ljudi u to vreme je bila mnogo zajebana, namćor generacija i za sitnicu znala je da opali šamar, išiba bičem ili vojnim kaišem, uskrati hranu, vodu itd. Ili pak su te šutirali kao kuče u prolazu...

Elem ti si svima njima tim zlostavljačima da dokažeš da nisi bilo ko, da možeš d auspeš i bez njih. Spakovao si se i otišao u Kanadu.

Tamo kao i svako ko ode odavde, prvo gde ode ode u našu crkvu. Tamo si zaista sreo prave mučenike i četnike koje su zaista komunisti proterivali i ganjali.

Normalno trebalo je neko ko ćete podržati, dati samopouzdanja, ohrabriti, biti tu kada zatreba. A kao covek koji voli da gleda iskljucivo svoj interes to si iskoristio, maksimalno da bi te prihvatili.

Ti si im verovatno složio neku priču kako si i ti antikomunista, protiv tita, priča koju koju bi prihvatili. Takođe sve najjgore si pričao o Jugoslaviji i kanadskim vlastima kako bi što pre dobijo useljeničku vizu.

Takođe dolaskom u kanadu ožderavao si se od koka kole, mekdonaldsa, gledao pederske parade, prihvatio različitost, kada si se zakleo na državljanstvo Kande da ćeš prihvatiti različitost, nacionalne manjine, sve vere, sva sexualna opredeljenja i slobodu govora i mišljenja.

Takođe prihvatio si se komunalnog najjnižeg posla da otpušavaš kanalizicione cevi u kanadi, da gutaš smrad od izlučevina kanadjana i kao takav bio si ponizan i ljubio skute kanadskim šefovima..

Elem koliko te je taj neko tukao ili zlostavljao govori i činjenica da nikada nisi otišao na grob svojih predaka da zapališ sveću, da obiđeš kuću. NIKAD u zadnjih 30 godina..
Sa njima si posvađan, ne govoriš nisu u dobrim odnosima, zato ti i ovde nas vređaš i napadaš. Jer nas gledaš kao na tog tvog što te fizički zlostavljao..

I da u životu nikada nikog nisi poštovao niti cenio, niti roditelje, te četnike si iskoristio da te prihvate da dobiješ papire, nikada ali nikada nisi nikog pomogao,mozda si dva tri dzempera i par dolara kada se skupljalo u srpskom domu za nas ovde kada smo bili pogodjeni ratom...

Cak si se odrekao i srpske pravoslavne crkve, da nista nebi imao sa tvojom familijom, svega si se odrekao u odnosu na njih...

Nemaš ti veze ni sa četnicima, ni sa ljotićevcima ni sa nedićevcima niti fašistima, ti si jedna obična kukavica koja je ceo život beđžala i koja iskorišćavala ljude radi svog ličnog interesa.
Nikada ti nisi uzeo pušku u ruku da ideš u rat, nikad..

Tu pišeš neke bajke o Putinu, koristiš rusku crkvu za svoju unutrašnju borbu protiv onih koji su te zlostavljali...


E moj srbine Rašiću....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#75

Кизо пријатељски совјет, писаније романа ти слабо иде а о поезији да и не говоримо!

Него држ'се ти Крмнада Чварка (из партизанске породице), тај је близак балавом Вучићу, мож'неки послић да па'не!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#76

(15-08-2018, 11:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо пријатељски совјет, писаније романа ти слабо иде а о поезији да и не говоримо!

Него држ'се ти Крмнада Чварка (из партизанске породице), тај је близак балавом Вучићу, мож'неки послић да па'не!

Немој више да помињеш оца, мајку и остале ствари. То није лепо сомино љотанска одртавела некултурна. И у праву је Киза,прочитао те као прваче буквар.Просветар=Србин у покушају.

Војску ниси служио јер си био неспособан или си служио али лажеш да ниси. То лагање је код тебе узело таквог маха да више не можеш да похваташ где си шта писао и лагао па сам од себе често направиш мајмуна.

Ово је једини форум на коме можеш да пишеш а ти се понашаш као најгора багра. Са свих осталих си отеран одавно, мада си и овдашњу модерацију називао титоистима опет си се вратио као јајара нека и није те срамота да користиш форум оних који си извређао више пута.

А најбедније од свега је што се упорно свађаш са свима на овом пдф-у а онда кукаш на нас код модерације као пизда нека. И то радиш редовно, после сваке расправе љотански замлаћенко пише притужбе модерацији на пп.
Одговори
#77

(15-08-2018, 04:36 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(15-08-2018, 11:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо пријатељски совјет, писаније романа ти слабо иде а о поезији да и не говоримо!

Него држ'се ти Крмнада Чварка (из партизанске породице), тај је близак балавом Вучићу, мож'неки послић да па'не!

Немој више да помињеш оца, мајку и остале ствари. То није лепо сомино љотанска одртавела некултурна. И у праву је Киза,прочитао те као прваче буквар.Просветар=Србин у покушају.

Војску ниси служио јер си био неспособан или си служио али лажеш да ниси. То лагање је код тебе узело таквог маха да више не можеш да похваташ где си шта писао и лагао па сам од себе често направиш мајмуна.

Ово је једини форум на коме можеш да пишеш а ти се понашаш као најгора багра. Са свих осталих си отеран одавно, мада си и овдашњу модерацију називао титоистима опет си се вратио као јајара нека и није те срамота да користиш форум оних који си извређао више пута.

А најбедније од свега је што се упорно свађаш са свима на овом пдф-у а онда кукаш на нас код модерације као пизда нека. И то радиш редовно, после сваке расправе љотански замлаћенко пише притужбе модерацији на пп.

Nemoj se gneviti na Prosvetara.

Čovek nosi teške traume iz detinjstva Kao psihicki i nestabilna ličnost on taj svoj bes nema gde iskazati pa ovde to radi, valjda mu je to neki ventil.

A da baljezga, baljzga kroz pisanije.

Inace,

Čovek se odrekao svega srpskog crkve, predaka, vere čak ni precima na grob nije išao..

Tako da trebamo se pomoliti za prosvetara, opseli ga demoni.

Jadan kanadjanin.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#78

(15-08-2018, 11:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо пријатељски совјет, писаније романа ти слабо иде а о поезији да и не говоримо!

Него држ'се ти Крмнада Чварка (из партизанске породице), тај је близак балавом Вучићу, мож'неки послић да па'не!

Јеси ли кренуо за Русију? Јел треба да јавимо Путину да постави почасни вод?

(15-08-2018, 10:46 AM)Mekenzi Пише:  Mi smo skontali zašto ti nas napadaš i nazivaš titoistima itd..


Elem...

Mi smo ođe razmišljali zašto je to tako kod tebe.

Ti percepiraš Tita (koji je mrtav vec blizu pola veka) na neku osobu koja te mlatila kao vola u detinjstvu i nanela ti tešku traumu. Verovatno otac ili neko iz bliske familije. Jer generacija rodjena oko 1900 godine kojoj pripada dinarski, kosovski ili crnogrski tip ljudi u to vreme je bila mnogo zajebana, namćor generacija i za sitnicu znala je da opali šamar, išiba bičem ili vojnim kaišem, uskrati hranu, vodu itd. Ili pak su te šutirali kao kuče u prolazu...

Ауу брате слатки. Уби га. Ја не бих имао срца да овако обришем под са Просветаром.
Ипак је он чика у годинама. Рикнуће пропаст гњилежног запада дочекати неће.
Одговори
#79

https://www.youtube.com/watch?v=dk4oJK7lmhI
Ни су сви стаци исти!
Одговори
#80

НАЈУБОЈИТИЈЕ РУСКО ОРУЖИЈЕ КОГА НА ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ И ПОРЕД СВЕГА НИСУ СВЕСНИ:ГОСПОДО...ИПАК....ХОДАЈТЕ НА ПРСТИМА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#81

(15-08-2018, 10:46 AM)Mekenzi Пише:  Mi smo skontali zašto ti nas napadaš i nazivaš titoistima itd..

Чека'....кога то "нас"?

Ми јесмо скресали шизофреном двојцу разуман одговор на његово (њихово) патолошко прозивање "СЛУГО ВЕРМАХТА, ЉОТАЧ...итд." указавши му на ИСТИНУ да ИЗДАЈНИЦИ нису малобројни и једва живи Љотићевци у изгнанству но да су ПРАВИ ИЗДАЈНИЦИ сви његови (њихови) од родитеља, рођака и комшија до свих самоуправљача, који нису избегли не само да служе јањичарску војску у Амброз-Броза но су целог живота служили и жарко љубили и Броза и његову СФРШ, и горко пиждрили кад су липсали и он и његова губернија!

То што си ти туна ПРЕПОЗНАО и себе и твоје то није наш проблем но твој јербо ти, као убеђени Војвођанер и латиничар, ступаш у "непринципијелну коалицију" са бајаги "четником" (без Краља) који по убеђењу, ако је веровати његовим (њиховим) бусањем у србске груди, није за оцепљење кумчета Брозовог, такозване АП Војводине и остале баљезгарије због којих ти се прети изгоном гофњивом мотком са овог форума!

Даклем Јосип је ВАС ујединио па сад на нас повика!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#82

(15-08-2018, 05:58 PM)darkob Пише:  
(15-08-2018, 11:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо пријатељски совјет, писаније романа ти слабо иде а о поезији да и не говоримо!

Него држ'се ти Крмнада Чварка (из партизанске породице), тај је близак балавом Вучићу, мож'неки послић да па'не!

Јеси ли кренуо за Русију? Јел треба да јавимо Путину да постави почасни вод?

(15-08-2018, 10:46 AM)Mekenzi Пише:  Mi smo skontali zašto ti nas napadaš i nazivaš titoistima itd..


Elem...

Mi smo ođe razmišljali zašto je to tako kod tebe.

Ti percepiraš Tita (koji je mrtav vec blizu pola veka) na neku osobu koja te mlatila kao vola u detinjstvu i nanela ti tešku traumu. Verovatno otac ili neko iz bliske familije. Jer generacija rodjena oko 1900 godine kojoj pripada dinarski, kosovski ili crnogrski tip ljudi u to vreme je bila mnogo zajebana, namćor generacija i za sitnicu znala je da opali šamar, išiba bičem ili vojnim kaišem, uskrati hranu, vodu itd. Ili pak su te šutirali kao kuče u prolazu...

Ауу брате слатки. Уби га. Ја не бих имао срца да овако обришем под са Просветаром.
Ипак је он чика у годинама. Рикнуће пропаст гњилежног запада дочекати неће.

Prosvetar je dubini duše dobar čo'ek.

Međutim jbg ostale su teske posledice iz detinjstva, pa je zato verbalno "agresivan" al kada se desi neka izazovna situacija on je uvek bežao i povlačio se i uvek mu je drui bio kriv gnjilzeni zapad, srpska crkva, tio

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#83

(16-08-2018, 01:26 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar je dubini duše dobar čo'ek.

Јесте к*рац.

Гњида над гњидама.Лажљиви усранко који пише да су нечији родитељи издајници. Па објаснио би ти ја ко је издајник час посла да се не кријеш и за те тастатуре и да ниси у далекој Канади љигави љото бедниче.Пун ми га је к*рац више. Иживљава се над људима тип чији глас више личи на квакање патке него на човечији говор,неандерталац који се укључује у програм HAPPY телевизије и ту га Љубиша Ристић после 5 секунди провали да је љотан. ХАХАХАХХАХАХАХА КидањеКидањеКидање
Одговори
#84

Aj ne zezaj, gde se javio daj link te emisije ga cujemo.. Smile..
Ljubisa Ristic i Prosvetar Кидање

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним