Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ГОСПОДО ОД ДАНАС ХОДАЈТЕ НА ПРСТИМА!!!
#43

(20-07-2018, 09:46 PM)Јеремија Пише:  Питање за ДаркоБ:
Ако је тако као што кажеш, ако Руси не смеју да промоле нос од Амера, зашто им онда "Каубоји" не отму оно за чиме жуде?
Знамо сви колика је Русија, колико рудно и остало богатсво поседује, а знамо и жеље чифутских лихвара... Мислим, Олбрајтова је то рекла сасвим гласно.
Русија је за нас недокучива јер је знамо само из прича.
Међутим, свако ко је кренуо на Руса у старту је најебао!
Тако је и данас.
Када су сви били уверени да је Русија сјебана, да је питање дана када ће је распарчати као Србију, кад оно... Путин!
Да се разумемо, није Путин изникао сам од себе, то једноставно не бива. Створили су га они који су задужени да очувају Русију и који попут "чувара ватре" бдију над православном Русијом.

Што се тиче савезништва и оружја...
Оружја да нема давно би Русија била само Подмосковље а можда ни то.
Савезници су тамо где треба и колико треба.
Сирија ратује против целог НАТО Савеза плус "кљунати" било да су јеше или исламисти. Мислиш ли да би то могло без Русије?

Русију једино штити нуклеарни арсенал који није могуће зауставити. Да није тога и пошто се не зна шта би радила Кина у том сукобу, напад на Русију није могућ.

Америка има једно три пута више становника од Русије, имају опрему и трупе које могу без проблема да ратују у Сибиру по најгорим условима јер је све то испробано на Аљасци која има исте услове као Сибир.

Русија је одустала од ловца пете генерације јер се показало да је инфериоран у односу на Ф-35 и у односу на израелски систем "Гвоздена купола". Муче га лоши мотори, лоше наоружање, лош квалитет радара, слаба невидљивост.
Лош радар мучи и систем С-400. Израел је у стању да омета те радаре без икаквог проблема.

Русија са овим недостацима које има остаје без противваздушне и противракетне одбране а савремени рат не може да се води без авијације. То смо утврдили 1999-те.

Успут. Ова садашња Русија је посткомунистичка а не православна. Путин се диви Стаљину, човеку који је директно одговоран за смрт 22.000.000 совјетских грађана зато што није дозволио да се земља спреми за рат против Немачке иако су до њега стигли довољно поуздани подаци шта ће бити. Путин се диви човеку који је најбоље официре или побио или послао у гулаге, диви се човеку који је са својим глупавим хировима дозволио да буде уништена већина ратног ваздухопловства у првих сат времена зато што је веровао Хитлеру.

Шта би било да је и Јапан кренуо у исто време на Русију и да није било америчке војне помоћи? Немачки текови би стигли на Урал и кад би га прешли све би било готово.
Једини ко је у другом светском рату ратовао истовремено на два фронта су били Американци и Британци то јест Аустралија и Нови Зеланд против Јапана и британске трупе у Индији проти Јапанаца у Бурми.
Америка је од 1942-те у Африци водила рат на два фронта. Стаљин је на Јапан кренуо тек после 90 дана од капитулације Немачке. Ово довољно говори колико је СССР био слаб а истовремено довољно показује колико је Русија слаба.
Амери иду миц по миц и иду полако али су све ближи и ближи, као маца кад лови миша.

Ја са таквим човеком и са таквим системом нећу да имам посла. Са комунистима ништа.
Одговори
#44

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Русију једино штити нуклеарни арсенал који није могуће зауставити. Да није тога и пошто се не зна шта би радила Кина у том сукобу, напад на Русију није могућ.

'Ајде и ми једном да се сложимо са овим паметњаковићем који се свађа са времепловом јербо је такве "стручњаке" време одавно прегазило!

ПА НАРАВНО ДА ЈЕ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД, А НАРОЧИТО ЧЕМЕРИКА, ВЕЋ ПООДАВНО СХВАТИО ДА НАПАД НА РУСИЈУ НИЈЕ МОГУЋ!

Најзад и од тебе нешто паметно!

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Америка има једно три пута више становника од Русије, имају опрему и трупе које могу без проблема да ратују у Сибиру по најгорим условима јер је све то испробано на Аљасци која има исте услове као Сибир.

Тај њихов "број" од "три пута више становника" у рату ништа не значи ако им фали СОЈ, а то немају јербо у њиховој гломазној војсци чађави и латиноси не могу да спавају у истим баракама са белима јер се преко ноћи онако дрогирани одмах покољу!

У тој војсци има и педера и жена, нарочито лезбача, па ако могу да ратују у Сибиру што их нема на Арктику где једино Руси држе и нож и погачу!

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Русија је одустала од ловца пете генерације јер се показало да је инфериоран у односу на Ф-35 и у односу на израелски систем "Гвоздена купола". Муче га лоши мотори, лоше наоружање, лош квалитет радара, слаба невидљивост.
Лош радар мучи и систем С-400. Израел је у стању да омета те радаре без икаквог проблема.

Ауууу...па цео свет је сведок лекције из модерног ратовања космичких и ваздухопловних снага Русије у Сирији где су се Амери осрамотили!

Међутим!

Амери сигурно имају премоћ у неким сегментима ама ти њихови "невидљиви" су се показали 99-е у Србији, то је већ свима позната и превазиђена технологија.

Проблем Чемерике јесте што се иста налази на својој СИЛАЗНОЈ ПУТАЊИ док су Русија, Кина и остали у УСПОНУ!

Амери више неће бити у стању да школују нове кадрове, УБИ ИХ "ПОЗИТИВНА ДИСКРИМИНАЦИЈА", сем ако Бата Доналд то некако не спречи (ако га не убију!).

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Русија са овим недостацима које има остаје без противваздушне и противракетне одбране а савремени рат не може да се води без авијације. То смо утврдили 1999-те.

Кидање Кидање Кидање

Ово једноставно није могуће коментарисати!

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Успут. Ова садашња Русија је посткомунистичка а не православна. Путин се диви Стаљину, човеку који је директно одговоран за смрт 22.000.000 совјетских грађана зато што није дозволио да се земља спреми за рат против Немачке иако су до њега стигли довољно поуздани подаци шта ће бити. Путин се диви човеку који је најбоље официре или побио или послао у гулаге, диви се човеку који је са својим глупавим хировима дозволио да буде уништена већина ратног ваздухопловства у првих сат времена зато што је веровао Хитлеру.

Ово је само понављање к'о шваба тра-ла-ла одавно превазиђене пропаганде из прошлог миленијума!

Цар Путин је подигао 25,000 Православних Цркви, и словима ДВАЕС'ИПЕТ ХИЉАДА, а са Патријархом Кирилом је у ПРАВОСЛАВНОЈ СИМФОНИЈИ ТРЕЋЕГ РИМА (а четвртог неће бити!), што свет није видео од пада Свете Русије под јудео-бољшевичку секту финансирану од Запада, и пропасти Царства Ромејскога!

Путин није обожавалац Стаљина али му одаје дужно признање за БОНАПАРТИСТИЧКУ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈУ коју је Стаљин спровео крвавим али успешним методама, ЕЛИМИНИШУЋИ ТАКО ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ ГЛОБАЛИЗАМ!

Узгред...ДОНАЛД ТРАМП ЈЕ НА ИСТОМ ПОСЛУ ПОКУШАВАЈУЋИ ДА СЛОМИ ЛИБЕРАЛ-ДЕМОНОКРАТСКИ ГЛОБАЛИЗАМ, ну нажалост не располаже истим полугама власти као својевремено Стаљин!

Једина шанса за Чемерику и за бело европско човечанство уопште, јесте договор између Трампа и Путина и обрачун са банкстреима диљем планете!

Ко то не види нек'се не меша у гео-политику!

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Шта би било да је и Јапан кренуо у исто време на Русију и да није било америчке војне помоћи? Немачки текови би стигли на Урал и кад би га прешли све би било готово.

Којешта! Њемачки тенкови јесу постигли феноменалне успехе у почетку али Хитлер није слушао своје искусне Генерале и развукао је и истањио фронт до пуцања!

Утицај Чемерике на исход рата је био безначајан сем против сиротог Јапана. Ту је и крај те приче и либерал-демонократске пропаганде према којој је Гебелс био "маљи деца".

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Једини ко је у другом светском рату ратовао истовремено на два фронта су били Американци и Британци то јест Аустралија и Нови Зеланд против Јапана и британске трупе у Индији проти Јапанаца у Бурми.

Тја...та ратишта су била апсолутно ирелевантна за крајњи исход! Толике снаге против малог Јапана кога Гњилежни Запад НИКАД не би победио да нису бацили атомске бомбе!

Чак ни тако нису победили, ЈАПАНЦИ СУ ЗАДРЖАЛИ ЦАРА!

(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Америка је од 1942-те у Африци водила рат на два фронта. Стаљин је на Јапан кренуо тек после 90 дана од капитулације Немачке. Ово довољно говори колико је СССР био слаб а истовремено довољно показује колико је Русија слаба.
Амери иду миц по миц и иду полако али су све ближи и ближи, као маца кад лови миша.

Ништа од тога "миц-по-миц", Путин је са новим оружјем преко ноћи претворио њихове планове у влажне снове а њихово наоружање у старо гвожђе!

ТРАМП ТО ВРЛО ДОБРО ВИДИ И ПОКУШАЋЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ СА ПУТИНОМ ЈЕР ИМАЈУ ЗАЈЕДНИЧКОГ НЕПРИЈАТЕЉА-ЗМИЈУ У НЕДРИМА!

БАНОН ЈЕ ВЕЋ ПОСЛАТ У ЕВРОПУ ДА ЛОМИ КИЧМУ ИНТЕРНАЦИОНАЛНОЈ ЛИХВАРСКОЈ ХИДРИ!


(25-07-2018, 08:09 PM)darkob Пише:  Ја са таквим човеком и са таквим системом нећу да имам посла. Са комунистима ништа.

Пријатељу ти си у дебелом закашњењу! Кад смо ми својевремено пре 40 зима, убјежали у Канаду, ступили смо у контакт са Челик-Србином, покојним Слободаном Драшковићем, који је нас неискусне обавестио да центар Интернационалног комуно-сатанизма није у Москви него у Вашингтону, тачније на Вол-Стриту!

Али шта вреди глувом шапутати и ћоравом намигивати!

Љутко

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#45

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПА НАРАВНО ДА ЈЕ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД, А НАРОЧИТО ЧЕМЕРИКА, ВЕЋ ПООДАВНО СХВАТИО ДА НАПАД НА РУСИЈУ НИЈЕ МОГУЋ!

Па шта тражиш на том гњилежном западу? Што ниси у Русији?

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Тај њихов "број" од "три пута више становника" у рату ништа не значи ако им фали СОЈ, а то немају јербо у њиховој гломазној војсци чађави и латиноси не могу да спавају у истим баракама са белима јер се преко ноћи онако дрогирани одмах покољу!

У тој војсци има и педера и жена, нарочито лезбача, па ако могу да ратују у Сибиру што их нема на Арктику где једино Руси држе и нож и погачу!

Друже Просветар. Не причај глупости. Да је њихова војска тако лоша, њих би Садам или Слоба олупао као никога. Причаш будалаштине друже Просветар.

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ауууу...па цео свет је сведок лекције из модерног ратовања космичких и ваздухопловних снага Русије у Сирији где су се Амери осрамотили!

Који су то примери? Да ли су то они примери где су се Амери осрамотили кад израелски Ф-35 излупа Иранце или онај аветни непобедиви Панцир С1?

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Проблем Чемерике јесте што се иста налази на својој СИЛАЗНОЈ ПУТАЊИ док су Русија, Кина и остали у УСПОНУ!

Видим колико су Амери у силазној путањи. Све што користим пише Patented by US.

Него када се селиш у те државе у успону? Греота је да тавориш ту. Има Путин одмах да ти да дачу у Подмосковљу и има да добијеш сопствену вилу на Криму.

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Цар Путин је подигао 25,000 Православних Цркви, и словима ДВАЕС'ИПЕТ ХИЉАДА, а са Патријархом Кирилом је у ПРАВОСЛАВНОЈ СИМФОНИЈИ ТРЕЋЕГ РИМА (а четвртог неће бити!), што свет није видео од пада Свете Русије под јудео-бољшевичку секту финансирану од Запада, и пропасти Царства Ромејскога!

Чак 25.000? Имаш ли ти неки доказ за то? Успут, то мени личи на окајавање греха као код казанџије али од тог посла нема ништа. Једнок комуниста, увек комуниста. Комунистичку заразу само лечи иловача.

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Путин није обожавалац Стаљина али му одаје дужно признање за БОНАПАРТИСТИЧКУ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈУ коју је Стаљин спровео крвавим али успешним методама, ЕЛИМИНИШУЋИ ТАКО ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ ГЛОБАЛИЗАМ!

Ти ово нас све зајебаваш? Стаљин се борио против бољшевизма? То је као да се Хитлер борио против национал-социјализма. Ајде бре.

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Утицај Чемерике на исход рата је био безначајан сем против сиротог Јапана. Ту је и крај те приче и либерал-демонократске пропаганде према којој је Гебелс био "маљи деца".

Тја...та ратишта су била апсолутно ирелевантна за крајњи исход! Толике снаге против малог Јапана кога Гњилежни Запад НИКАД не би победио да нису бацили атомске бомбе!

Утицај Америке био безначајан????
Да није било њих, пала би Британија, пао би Совјетски савез. Јапан уопште није био сирота земља. Био је јака регионална сила, толико јака да је заузела огромне просторе Азије и Пацифика. Земља са 100.000.000 становника са изузетном војском и ратном морнарицом.

Коме ти продајеш те глупости? Ако неком можеш, мени не можеш.
Јел јасно друже Просветар?

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Чак ни тако нису победили, ЈАПАНЦИ СУ ЗАДРЖАЛИ ЦАРА!

Нису победили Јапан???
Па чија је онда морнарица ушла у токијски залив 1945-те.
Шта је оно потписано на бојном броду Мисури? Да није капитулација Америке? Нисам знао да су Јапанци имали бојни брод који се зове Мисури. То мора да је област у Јапану.

Да ли су ово победници?
[Слика: 1280px-Surrender_of_Japan_-_USS_Missouri.jpg]

Јапан јесте задржао цара али како? Америка је била свесна грешке која је направљена у Немачкој после првог светског рата. Склоњен је кајзер и на то место се увукао Хитлер.
Да се то не би десило у Јапану, зато су оставили цара.

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ништа од тога "миц-по-миц", Путин је са новим оружјем преко ноћи претворио њихове планове у влажне снове а њихово наоружање у старо гвожђе!

Које ново оружје? Да није Су 57? Онај чувени авион пете генерације? Једино што Русију држи на површини је нуклеарни потенцијал и ништа више. Запамти то.

(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Пријатељу ти си у дебелом закашњењу! Кад смо ми својевремено пре 40 зима, убјежали у Канаду, ступили смо у контакт са Челик-Србином, покојним Слободаном Драшковићем, који је нас неискусне обавестио да центар Интернационалног комуно-сатанизма није у Москви него у Вашингтону, тачније на Вол-Стриту!

Добро. Па што онда не оде за Москву? Који ћеш у Канади? Заразиће те тај комунизам из Америке.
Одговори
#46

(28-07-2018, 05:06 PM)darkob Пише:  
(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПА НАРАВНО ДА ЈЕ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД, А НАРОЧИТО ЧЕМЕРИКА, ВЕЋ ПООДАВНО СХВАТИО ДА НАПАД НА РУСИЈУ НИЈЕ МОГУЋ!

Па шта тражиш на том гњилежном западу? Што ниси у Русији?

Нами није јасно зашто сви угузљуби Гњилњжног Запада, а посебно Чемерике, као ЈЕДИНИ аргумент побијања пророчанства Освалда Шпенглера од пре сто година (Освалд Шпенглер: "Пропаст Гњилежног Запада"), ћерају нас да под старе дане селимо наше грешно тијело у Русију на ову скупоћу!

Математика је неумољива дисциплина која није подложна емоцијама, па тако проста рачуница показује да се нами не исплати скупа селидба у далеку Русију но да нам је, пре свега удобније и јефтиније, да са нашом скромном пемзијом користимо САМОУБИЛАЧКИ НАГОН ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, који разним етничким групама дозвољава деловање унутар сопствених енклава у пропадајућем друштву реченог Гњилежног!

Што би се ми дакле селили кад ође можемо, као најскромнији парохијан Руске Цркве, да се причестимо и помолимо Богу за наше и спасеније наших ближњих Православних!

Кад могу разни џихадисти, чађави азиланти који ових дана чопоративно улазе у Канаду јер то Бата Трамп ћера гоф*њивом мотком, разни ортодоксни и неортодоксни чифути, педери лезбаче и остала ЛГТБШКЉ братија, и сви остали љуцкоправаши уопште, да се друже и делују у својим издвојеним световима-што ми дакле да бјежимо?!

Питање је дакле глупо, ну ми смо за то да се и нишчи Духом удостоје одговора јер на њима је Царство Небеско!

(28-07-2018, 05:06 PM)darkob Пише:  
(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Тај њихов "број" од "три пута више становника" у рату ништа не значи ако им фали СОЈ, а то немају јербо у њиховој гломазној војсци чађави и латиноси не могу да спавају у истим баракама са белима јер се преко ноћи онако дрогирани одмах покољу!

У тој војсци има и педера и жена, нарочито лезбача, па ако могу да ратују у Сибиру што их нема на Арктику где једино Руси држе и нож и погачу!

Друже Просветар. Не причај глупости. Да је њихова војска тако лоша, њих би Садам или Слоба олупао као никога. Причаш будалаштине друже Просветар.

Па та "војска" и може да се иживљава над маленом Србијицом или над кукавним Ираком, ну исти нијесу досад иамли судар са озбиљним противником!

Кад је и онаква половна, полу-Србска, војска титића без покрића поватала оне Амере онда видело се која је то војска! Сви су били јадни латиноси који нису имали другог избора да се спасу беде но да се учисле у њихову војску еда би избегли депортовање и сиромаштво!

Амери углавном регрутују или чамуге и латиносе или осиромашене белце "уајт траш", момке који на још увек Дивљем Западу седе на доксатима својих дрвених кућа и пљуцкају у прашину по цео дан!

То друштво са Русима или пекинезима нема никве шансе!

Шта'ш...

(28-07-2018, 05:06 PM)darkob Пише:  
(26-07-2018, 03:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ауууу...па цео свет је сведок лекције из модерног ратовања космичких и ваздухопловних снага Русије у Сирији где су се Амери осрамотили!

Који су то примери? Да ли су то они примери где су се Амери осрамотили кад израелски Ф-35 излупа Иранце или онај аветни непобедиви Панцир С1?

Лако је тући Иран под дивљачким вишегодишњим санкцијама!

И поред чињенице што ми никако не навијамо за перигузе свих фела, мора се признати да Иран итекако одолева свима, па и Израелу који је на америчкој сиси пола века!

Иначе, који бре Ф-35?

Јел'онај који је ових дана послужио целом свету као пример како не треба сипати гориво у ратни ваздухоплов?

Кидање Кидање Кидање

Пај'сад ово...британски (А НЕ РУСКИ) авијацијски инжењер Џеф Рајс објавио је снимак СКАНДАЛОЗНО неуспешног допуњавања горива у ваздуху у којем је учествовао ловац Ф-35!

Како медији Гњилежног Запада (А НЕ РУСКИ) преносе, инцидент се догодио током лета преко Атлантског океана из САД у Велику Британију, а ловац Ф-35 је летео у пратњи авиона А330 „Војаџер“.

Дакле и деци која се овим занимају је познато да авиони Ф-35 имају, поред осталих и акутан проблем када је реч о допуњавању горива у ваздуху!

Према подацима из Пентагона (А НЕ ИЗ РУСКОГ ЂЕНЕРАЛШТАБА), од априла 2014-е до августа 2017-е године таквих неуспешних случајева је било преко 20 !!!


Кидање Кидање Кидање

Кх...кх....кх....загрцнух се човече....мани се оваких коментара, није за наше године оволико смејање грохотом!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#47

Драги и поштовани друже Просветар.
Видим да си се лепо расписао и написао толике глупости да је то за неверовати.

Никако да ми одговориш на питање Кад се селиш за Русију?

Успут, да је америчка војска тако лоша као што кажеш да ли би она била у стању да одржи Амере да буду и даље једина супер сила? То што је заробљено пар војника не говори ништа.
Исто тако су заробљавани руски војници и у Чеченији и у Сирији.
Јел то исто значи да су лоши?

Видим да си окачио и снимак допуне горива на Ф-35. То што није успео из прве је грешка пилота јер пилот је човек и треба му времена да се привикне на нови авион без обзира што је професионалац у питању. Ја колико видим, он је из наредног пута дошао на добру позицију за пуњење горива, тако да не видим у чему је проблем?

Видим и да си парохијан руске цркве па би да питам што се петљаш око српске православне цркве кад јој не припадаш? Да ли ти је познато да Руска православна црква сматра распопа Марка Радосављевића за јеретика јер га је Српска православна црква изопштила и бацила анатему на њега?

То што си променио цркву довољно говори о теби друже Просветар. Кад вам је 1945-те угинула фирерова кобила, онда сте прешли на Путинову кобилу.

Ужас је колико мрзиш народ којем припадаш јер није хтео са вама љотанима. Клели сте се у Немачку и фирера као сада у Русију и Путина и били би сте спремни да као комунисти побијете све који нису за вас.
Ти би хтео да овај народ изгине а да ти из Канаде навијаш. Бојим се да неће моћи.
Ова земља ће ући у НАТО и у ЕУ да би смо се решили ових неокомуниста који су сада на власти и да би се омогућило неком нормалном да преузме власт у држави и да је поведе што даље од Путина и Ердогана.
Одговори
#48

(06-08-2018, 04:39 PM)darkob Пише:  Никако да ми одговориш на питање Кад се селиш за Русију?

Ево ја ћу да ти одговорим. Никад ! Док буде жив типкаће из Канаде нама како да се приближимо Русији док ће он да броји доларе тамо. И кад му ову истину саопштиш он јадник потеже злобу, завист и пакост.

Просветару, како је било на Карибима ове године ? Или сте скочили само до Флориде или Кубе?
Одговори
#49

(06-08-2018, 04:44 PM)ЈВуО-КГ Пише:  [Ево ја ћу да ти одговорим. Никад ! Док буде жив типкаће из Канаде нама како да се приближимо Русији док ће он да броји доларе тамо. И кад му ову истину саопштиш он јадник потеже злобу, завист и пакост.

То сви знамо али да приупитам човека. Можда је заборавио да одговори. Ипак је он чика у годинама.
ЈокЈокЈок
Одговори
#50

(06-08-2018, 04:39 PM)darkob Пише:  Никако да ми одговориш на питање Кад се селиш за Русију?

Нами није јасно зашто сви угузљуби Гњилњжног Запада, а посебно Чемерике, као ЈЕДИНИ аргумент побијања пророчанства Освалда Шпенглера од пре сто година (Освалд Шпенглер: "Пропаст Гњилежног Запада"), ћерају нас да под старе дане селимо наше грешно тијело у Русију на ову скупоћу!

Математика је неумољива дисциплина која није подложна емоцијама, па тако проста рачуница показује да се нами не исплати скупа селидба у далеку Русију но да нам је, пре свега удобније и јефтиније, да са нашом скромном пемзијом користимо САМОУБИЛАЧКИ НАГОН ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, који разним етничким групама дозвољава деловање унутар сопствених енклава у пропадајућем друштву реченог Гњилежног!

Што би се ми дакле селили кад ође можемо, као најскромнији парохијан Руске Цркве, да се причестимо и помолимо Богу за наше и спасеније наших ближњих Православних!

Кад могу разни џихадисти, чађави азиланти који ових дана чопоративно улазе у Канаду јер то Бата Трамп ћера гоф*њивом мотком, разни ортодоксни и неортодоксни чифути, педери лезбаче и остала ЛГТБШКЉ братија, и сви остали љуцкоправаши уопште, да се друже и делују у својим издвојеним световима-што ми дакле да бјежимо?!

Питање је дакле глупо, ну ми смо за то да се и нишчи Духом удостоје одговора јер на њима је Царство Небеско!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#51

Као што сам и мислио. Друг Просветар неће да се сели из Канаде.
Нама прича како требамо да идемо за Русијом а он живи у држави која је члан НАТО пакта и којој је шеф државе енглеска краљица.

Зар то није мало лицемерно друже Просветар?
Одговори
#52

Zašto ne uzmeš i rusko državljanstvo, odrekneš se svega srpskog (a već jesi) , šta te koči da postaneš Rus?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#53

(07-08-2018, 08:33 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кад могу разни џихадисти, чађави азиланти који ових дана чопоративно улазе у Канаду јер то Бата Трамп ћера гоф*њивом мотком, разни ортодоксни и неортодоксни чифути, педери лезбаче и остала ЛГТБШКЉ братија, и сви остали љуцкоправаши уопште, да се друже и делују у својим издвојеним световима-што ми дакле да бјежимо?!

А што си бјежао одавде ако је било мање више као што ту наводиш? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#54

(07-08-2018, 05:21 PM)Mekenzi Пише:  Zašto ne uzmeš i rusko državljanstvo, odrekneš se svega srpskog (a već jesi) , šta te koči da postaneš Rus?

Па ја и јесам

Р А С,

Отаџбина ми је РАСИЈА, још од Винче па преко РАСИЈЕ Етрурске из пред-римског доба па све до Престонице ми РАС у РАССКОЈ , РАШКОЈ и до оснивача Цркве ми РАСТКА...и даљше до СВЕТЕ РАСИЈЕ коју турско-аварске хорде одвојише од нас јужније, што јужније-то тужније!

РАС дакле означава ДРЖАВУ а кад ДРЖАВЕ нема онда се Народ, СЕБРИ, СРБИ или СРБЉАЦИ из Закона Васојевича, сналазе како могу!

Даклем појам "Rus" не значи ништа, НИ НА РУСКОМ, а нарочито кад је исписано крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM!

О томе зашто су Срби као Народ уствари РАСИ, кад до ДРЖАВЕ дођу, детаљније може да се обавести ко ваистину хоће, А КО КУЦА-ОТВОРИЋЕ МУ СЕ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#55

Слађе изгледа у Канади него у Расији Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#56

(07-08-2018, 08:02 PM)Громовник Пише:  Слађе изгледа у Канади него у Расији Кидање

Neda ti on Kanadu ni za tri cara Putina Smile

Ta zemlja mu je sve obezbedila i najjbolje godine u njoj proveo, đe da kaže reč protiv tamošnjih vlasti, kada ima socijalno, zdravstveno.


Al što s*re o Rusiji, za neverovati....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним