02-01-2026, 03:37 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(04-01-2026, 12:52 PM)Шумадинац Пише: Велики хришћански празник Оци провели смо заједно.Мене занима како се славе Детињци у Пазару?Јесте их везали ?Мислим да њих ни полиција не може да веже?Шуми,јесте планирали и Божић у Пазару?Све са печеницом?Ако вам треба како се то ради,ево примера....
Три недеље пред Божић славе се Детињци, празник посвећен деци. Тада смо били у Новом Пазару на протесту подршке нашим колегама.
Две недеље пред Божић славе се Материце, празник посвећен мајкама. Тада смо сакупљали потписе и умрежавали се на нивоу Србије.
Последњу недељу пред Божић слави се празник Оци, посвећен очевима.
Део овог празника, на позив оних који су нам у претходних годину дана били заштитници попут очева и мајки, провели смо управо са њима.
Хвала ратним војним ветеранима,
хвала ветеранима 63. падобранске бригаде,
хвала људима из мреже поверења.
Хвала вам, Очеви и Мајке!
Ваша деца
Студенти у блока
(07-01-2026, 09:02 AM)Шумадинац Пише: Да се демон ове године сруши, његово царство: коцкарница, кокаина, уцена, мужеложништва, блуда и превара падне !
Да се Срби дигну на ноге, да завршимо са ђецом комунизма и да кренемо напред !
Мир Божији, Христос се роди
(07-01-2026, 07:41 PM)ЛукаЛоко Пише: Не улазим у унутрашња питања Србије,
него питам вас, да ли пратите вести о трагедији која се десила у Швајцарској?
Колико мана је имао тај локал,
никаквих безбедносних мера,
и никаквих контрола од стране локалне општине...
Замислите да би се таква трагедија догодила у Србији...
Шта би причали медији?
Шта би мислили студенти?
(07-01-2026, 08:24 PM)Горски штаб 52 Пише: Је л' и тамо на име трошкова реновирања дискотеке, иза кога стоји државно предузеће, предвиђено три, а потрошено 16 милиона евра?За тамо не знам,ал за надстрешнице је била цена 29000 долара....а било их стотине извођача...па сад види колико би била корупција по једном извођачу,100 долара...Горски јел би ти реновирао било шта да проневериш 100 долара...