Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Причали смо о корупцији,сви кажу да нема везе са корупцијом...Треба послушати оног професора са Грађевинског факултета,који је причао о томе да нема везе са корупцијом...Једино је овде паметан Горски и онај психопата инжињер Ћајић или како се већ презива,што не силази са НДХ1....Горски,твоји коментари су у духу те телевизије,верујем да би те примили као свога...Покушај,ко зна,далеко ћеш догурати...Ево лепо те питао овај човек,мислим не тебе него све...Зашто нису протести у Швајцарској?Зашто нису били у Македонији?Зашто нису били у Србији,после пожара у НС?
Одговори

Па одговорио сам му.
Једно је приватна дискотека, а друго је објекат у власништву државне фирме, који се реновира новцем грађана.

Ако ће адекватно поређење са дискотеком у Швајцарској, онда је то пожар у приватном дому за стара лица од пре отприлике годину дана.

Ви сте оптерећни Н1 телевизијом, а не разликујете се ви, информеровци, нимало од србофоба са Н1.

Иста вам је основа.
Одговори

Никакве везе нема што је приватна....Шта хоћеш да кажеш,да је мања бол људи који су изгубили некога?То што је приватно,не значи да не треба држава да се петља,да би се испоштовали неки критеријуми безбедности?Заборавио сам да споменем Португалији,то није приватно,ти је државни,јел зарђала она жица или шта већ и пала ,и погинули људи?Чији је мост у Венецију ,јел и то приватно?Горски,мани се рђава посла,него лепо у уређивање Данас,тамо би то можда имало прођу...Ако се већ бавиш политиком,не смеш да мрзиш,а ти мрзиш...Ниси ти ово открио све ,што причаш,него су ти то сервирали...а ти наравно не провераваш,јер не долази до разума,већ имаш блокаду од емоција...тако исто и овај твој пајтос Шумадинац...па кад нема ракије,онда ми морамо да трпимо овде његово троловање,без имало учешћа памети,бар да погледа то што постави ...
Одговори

(08-01-2026, 12:52 AM)milan Пише:  Никакве везе нема што је приватна....Шта хоћеш да кажеш,да је мања бол људи који су изгубили некога?

Апсолутно се слажем. Треба да одговарају и одговорни за пад надстрешнице у Новом Саду и одговорни за пожар у дому за стара лица.
И одговорни за издају и смањење државне територије. Да не набрајам даље, могао бих до Јовандана.

Је л' треба, да би теби било јасно, на албанском да напишем да нема неке суштинске разлике између вас, удбашких националиста, и србофоба из Јунајтед Медија групе?
Иста вас је сиса удбашка задојила. Нема неке суштинске разлике између Баје Малог Книнџе и Кесића. Између Драгана Вучићевића и Слобе Георгиева. Између Вучића и Ђиласа. Између неког аналитичара са Пинка и Динка Грухоњића. Између Лазара Ристовског и Драгана Бјелогрлића.

Је л' можеш ово да региструјеш? Или мора на језику Аце Шиптара?
Одговори

Ма све је то тако...ал тебе никад не чух...Да јавно прозбориш о томе...А што изостави студенте,јел намерно или не?Пази шта ћеш да одговориш због твог другара са форума,ако му угасиш последњу наду,може свашта да учини?Видиш како си се променио,када разумно причаш....а не из мржње....Свако треба да одговара за своје поступке,наравно ако се докаже....Дакле,шта кажеш за студенте?Јел и њих иста удбашко лево анархистичка сиса дојила?
Одговори

https://youtube.com/shorts/jMnWe0WkIdQ?s...RcVpckCCIE

Тужан

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Него, шта кажу "ђеца" "СтUденти" "braća i sestre" са којима се солидаришеш из касабе Новог Пазара за дан Републике Српске?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-01-2026, 10:38 AM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/jMnWe0WkIdQ?s...RcVpckCCIE

Тужан

Још једна у низу свињарија које је направио АВ. Правдања нема нити га може бити. Људи који су око преЦедника врло добро знају ко је ко и одакле је. Међутим, пошто "србин Ацо" не-јбе два посто ни Устав, ни законе а народ му дође као спрдња, једноставно је забио прст у око отупелој пучини а самим тим наругао се жртви умоболног "певача".
Е сад, поставља се питање: Чему служе саветници, људи из БИА и  других безбедоносних служби ако нису знали да ће на "увце" АВ певати убица? Како му не рекоше да ће тим чином понизити институцију Председника, државу и Народ?! 
Поново бих устврдио да је све ово терање уз стојка народу. Јер, на Божић треба бити свечано, весело колико то правом СветоСавцу приличи на најрадоснији дан када славимо Христово Рођење. 
Правдање "зубатог" кретена како је убица одслужио своју казну, како нико није ни знао да се рди о убици, који је, забога, одслужио своју казну и сад је равноправни грађанин изазива и бес али и гађење. 
Када би имао и мало части и образа АВ после оваког пљувања Србском народу и васколикој Србији већ сутра би јавно дао оставку на функцију коју обавља.
Одговори

Класичан ријалити шоу и једних и других.

Ови први радикали не могу да узађу из тог муља турбо фолка, Баје Малог Книнџе и тих ријалити шоуа да је Шешељ "војвода" а они су "четници" "патриоте"... недовршени Срби

Ови други исто ријалити шоу "ћаци " ћациленд" аутошовинизам, левица, шугословенство, титоизам, елита, Карл Маркс Универзитети, комунистички пленуми, комунистички зборови, комунистички професори анархизам, атеизам лгбт, мржња према српском народу, традицији, моралу...Недовршени Шугословени.

Нами се и једни и други гаде, не да нам се гаде него нам се повраћа од њих..

Обе стране су исте и кнцереогене за Србе и Србију да ли ти владао Вучић, Ректор Ђокић, Професори са студентске листе, опозиција исти ку*ц дође. 

Све су то љубтељи гњилежно Запада, Папољуби, екуменисти,  нато симпатизери, русофоби, путино фоби итд итд...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Исто све,поводом овога се огласио и Пицула ,не знам јесте видели?Њега је занимало само певање четничких песама,баш га брига ко је певао.Него мене занима нешто друго...Сетите се како је било у јулу за Сребреницу,сви студенти се утркивали ко ће пре до Сребренице,као национални празник да је...Овде је у питању дан када је проглашена српска земља преко Дрине,која је борбом и крвљу извојевана...погинуло много јунака...Јесте чули некога из Пленума око тога?Неко писмо,не ништа....И замисли дођу такви на власт...којима је Српска геноцидна творевина...Стављају видеа Милошевића,како прича о четничким војводама,срам вас било ...Војвода Алексић је велики човек,херој,који је одбранио толико живота ,не само у Сарајеву и око њега...већ у целој Српској...Има овде неких,којима само ако је Пречанин,он је лош,није Србин и не знам шта још ...Па докле више људи то тако...
Одговори

(11-01-2026, 12:58 PM)milan Пише:   ...Па докле више људи то тако...

https://youtube.com/shorts/RsQEaXUACag?s...uGovjDBmba

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-01-2026, 01:28 PM)Шумадинац Пише:  
(11-01-2026, 12:58 PM)milan Пише:   ...Па докле више људи то тако...

https://youtube.com/shorts/RsQEaXUACag?s...uGovjDBmba

Брига ме за Жвакса,да ли му је отац отац,да ли више мајка воли брата или њега,...Овде смо зарад озбиљних ствари....Шумадинац,јеси честитао Српској Дан Републике?То нема везе са Жваксом,тамо су твоја браћа,као и она у Книну,што су окупирана...или је теби само Равна Гора Србија....док имаш које чокањче ракије и да дочекаш Вука на Равној Гори теби добро....
Одговори

(08-01-2026, 10:36 AM)milan Пише:  Ма све је то тако...ал тебе никад не чух...Да јавно прозбориш о томе...А што изостави студенте,јел намерно или не?Пази шта ћеш да одговориш због твог другара са форума,ако му угасиш последњу наду,може свашта да учини?Видиш како си се променио,када разумно причаш....а не из мржње....Свако треба да одговара за своје поступке,наравно ако се докаже....Дакле,шта кажеш за студенте?Јел и њих иста удбашко лево анархистичка сиса дојила?

Ако је све то тако, што нам се ти овде поломи да испромовишеш Бају Малог Книнџу, удбашког националисту, верног свакој удбашкој власти?

За студенте каже Бранко Обрвар да су србомрсци, све то са профила београдинфо.рс, качећи неке дегенерисане сорошевце како иду и крече графите у којима се велича Младић.
А ко смо ти и ја да не верујемо у нешто што тврди Бранко Обрвар?

Отворио си тему ''Трећа страна'' на Политици, о тој трећој страни написао си једну поруку, у осталим порукама нам величаш Бају и реторику Бранка Обрве, Драгана Вучићевића, као и силоватеља и убица из Пионирског парка.
Тотално ми је занимљиво како ваш удбашко-шешељевски национализам не допире даље од 1990-тих. Вама ће још мало Младић, Караџић, Френки и Павковић бити већи од Драже, Калабића, Мишића, Степе или краља Александра. Ако већ и нису.

Што се тиче студената, имају они милион мана и има простора за смислену критику, али ова ваша реторика иде на руку само Аци Шиптару и ником више. Само појачавате два екстремна пола, који су њему неопходни, да би се он представио као нормалан и пристојан. С једне стране ви бучете о Младићу и клали бисте муслимане, с друге стране зелено-леви фронт и остали Н1 дегенерици бучу о србофобији и атеизму. А између та два пола наиђе Аца Шиптар, оближе усне и обећава стабилност.
Феноменална представа.

Једино што вам те бањичарске форе пролазе код све мање људи.
Одговори

Горски,мани ти Бају,Вучића,Слобу,Шешеља...све је то ствар опредељења,неко гласа за овог,неко за оног....Дискутовати можемо до сутра....Горски,овде је реч о Српству,да су неки људи изгинули за Србију,због тебе ,због мене...Да ли су они били за Краља,Вучића,Бају,баш ме брига....дали су овој земљи нешто највредније,што може да се да,свој живот....Мани се ти тих књига,него мало истражуј на терену....Јел то значи да не би ишао на фронт,јел је на власти Додиг,или не знам ко?Него би нам овде причао причу о Калабићу,Дражи и не знам коме....Свака част њима,али је наше Српство поново угрожено....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним