(19-01-2026, 01:15 AM)Шумадинац Пише:
Идемо Чачак....
С вером у Бога - за студенте, Краља и Отаџбину!
Бог се јави!
Mи и даље ал са мањим интензитетом подржавамо екипу из Недељица.
Око приче Риа Тинта је требала да се формира опозиција.
Међутим Британцима и Њемцима то није одговорало па је госпоџа лева анархо "зелена" швабица Аналена Бербок подметнтула неким Србим анархо леве нво терористички обучено "офанзивне" "студенте".
95% тих студената су анархисти, атеисти, еу-нато и 5% је патриотско опредељено. 0% национално опредељено.
То на терену и у пракси значи: ми нисмо ни леви ни десни ми смо да се сруши режим. Нећемо да ратујемо гледајмо у будућност. Усташе, балије и шиптарија су наша братија. Шугословенство је наша идеологија. Србија у ЕУ и НАТО, Педерска права (и они су људи). Гив пис. Ширимо љубав. Рок анд рол. Легализуј мо траву у медицинске сврхе. Отимајмо спрчад преко центра за социјални рад. Уништићемо Војску, нас ће нато да брани. Нећемо да рађамо децу. Тетовираћемо се, бошћемо се Спровођење 1000% анархо демонске воке агенде. СУБНОР. Мржња према четничком покрету. Ми смо анархисти, атеисти и непоштујемо никога и ништа, радимо како ми хоћемо.
Ових 5% које су патриоте (горски, шумадинац и тако ти који се ложе).
То на терену и у пракси значи: Рецитације Оскараа да Вача, Певање Химне, дивиљење јаловом Милу Ломпару, студентско едукативно историјски обиласци цркава и манастира и ношење српске заставе и ту се цела прича завршава.
Међутим ми смо за 100% националну опцију а то у пракси значи:
- ОБАВЕЗНО СЛУЖЕЊЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА ОД МИНИМУМ 15 МЕСЕЦИ.
- НАОРУЖАВАЊЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ДО ЗУБА МОДЕРНИМ НАОРУЖАЊЕМ ПО МОГУЋСТВУ И НУКЛЕАРНИМ ОРУЖЈЕМ. Ово је врло важно да нам се не деси ЈНА кад војник нема чиме да ратује и када српске војнике хапси територијална одбрана и ловци.
- ФОРМИРАЊЕ БАР ЈОШ 6-7 ЈЕДИНИЦА ЗА СПЕЦИЈАЛНЕ ОПЕРАЦИЈЕ.
- ФОРМИРАЊЕ ВОЈНИХ БАЗА ШИРОМ СРБИЈЕ!
- ВРАЋАЊЕ ДРЖАВИ СУВЕРЕНИТЕТ, ВРАЋАЊЕ ПОШТОВАЊА ИНСТИТУЦИЈА ДРЖАВЕ СВИХ ИНСТИТУЦИЈА. КО БИЛО ШТА БЛОКИРА И УНИШТАВА ОСУЂУЈЕ СЕ ЗА ТЕРОРИЗАМ ОД 20 ДО 40 ГОДИНА. КО БЛОКИРА ФАКУЛЕТ УЛЕЋУ СПЕЦИЈАЛЦИ РАЗБИЈАЈУ БЛОКАДЕ И ХАПСИ СВЕ ПА ДА ВИДИМО!
- МИ СМО ЗА МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА И НИСМО ЗА ДЕМОНКРАТИЈУ ГДЕ УОПШТЕ НЕМАТЕ ИЗБОР, ВЕЋ БИРАТЕ ИСТЕ ЛИКОВЕ КОЈИ СУ У ТРУЛЕЖНОМ ДЕМОНКРАТСКОМ СИСТЕМУ.
То у преводу значи: БИРАТЕ ЉУДЕ И ЛИЦА КОЈИ СУ ПРОШЛИ НВО ОБУКУ И КОЈИ СУ АПСОЛУТНО 100000% ОДАНИ ДУБОКОЈ ДРЖАВИ, СВЕТСКОЈ БАНЦИ, ММФ-У, ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ, ЕВРОПСКИМ КОМЕСАРИМА, НАТО АЛИЈАНСИ И КОЈИ СУ 10000% НЕМАЧКО-БРИТАНСКИ ОРЈЕНТИСАНИ И ДА ПОШТИВАТЕ ЉУЦКА ПРАВА, ПРАВА ПЕДЕРА И ДА СЕ НАСТАВИ УНИШТАВАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНИХ И МОРАЛНИХ ВРЕДНОСТИ СВИХ ЕВРОПСКИ ДРЖАВА.
ПЕДЕРИ МОРАЈУ БИТИ У ВЛАСТИ. КАО ШТО ЈЕ АНА БРНАБИЋ ТАКО ЋЕ И КОД ОВИХ ДА ПЕДЕРИ БУДУ У ВРХУ, ЈЕР НЕМАЧКА ЛЕВО АНАРХОО АГЕНДА СЕ МОРА ПОШТОВАТИ! ТАКО ДА ЋЕ ПЕДЕР И ГЕЈ РЕКТОР ЂОКИЋ БИТИ НЕКИ к*АЦ У ДРЖАВИ.
- ВОЈНО ВРАЋАЊЕ КОСОВА, БЕЗ РАЗМИШЉАЊА КОГА ЧУВА. ИНВАЗИЈА И ЈУРИШНЕ ЈЕДИНИЦЕ КА КОСОВУ..
- ИНТЕГРИСАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У САСТАВ СРБИЈЕ. ПОНИШТАВАЊЕ ДЕЈТОНА.
И НАРАВНО СВЕЕ ОВО У КООРДИНАЦИЈИ СА РУСКОМ ДРЖАВОМ И ЦАРОМ ПУТИНОМ.
Што се тиче наших слика, ми се не сликамо. За живота смо се сликали 10х.
Ми смо у петој деценији живота, а са 20 смо богами боље од ове тројице изгледали са слике.
А богме завршили смо и две висооке државне школе, по старом програму.
Ми их не ружимо, него констатујемо. А да, интернет такође пржи мозак и обара коефицијент интелигенције. Да даш овој ђеци да ти наброје 5 дела Достојевског и 5 дела Андрића немају благе везе.
Ова ђеца, реално никада се неће бавити политиком у животу већ су ИХ СТРАНЕ ЗАПАДНЕ АГЕНТУРЕ УБАЦИЛЕ ЈЕР ЗНАЈУ ДА НАРОД ЕМОТИВНО РЕАГУЈЕ НА РАЊИВЕ ГРУПЕ ДРУШТВА И ИМА ЕМПАТИЈУ ПРЕМА ЊИМА ЈЕР СУ ЂЕЦА. ИЗА ОВЕ ЂЕЦЕ СЕ КРИЈУ ЗЛИ СРБОМРСЦИ, УСТАШЕ, ЛЕВИ ФАШИСТИ, ЕКСТРЕМНИ АНАРХИСТИ, МУСЛИМАНСКИ СЕПАРАТИСТИ И ФУДАМЕНТАЛИСТИ, ВОЈВОЂАНСКИ АУТОНОМАШИ И СЕПАРАТИСТИ, КОЈИМА ЈЕ ЦИЉ ДА УНИШТЕ СРБИЈУ И СА УЖЕ СРБИЈЕ, СВЕДУ ЈЕ НА БЕОГРАДСКИ ПАШАЛУК И ЕНКЛАВЕ! ТО ЈЕ БРИТАНСКИ ЦИЉ ЈОШ ОД 1945-ТЕ!
ТО СУ ПОКУШАЛИ СА РУСИМА ПА СУ ДОБИЛИ ПО ТАМБУРИ.
ПАМЕТНОМ ДОСТА!