10-02-2019, 12:15 PM
Brka sto je uhapsen u KG zbog vesala, stari SPO- ac i ratni veteran.
(10-02-2019, 12:15 PM)Мића Адмирал Пише: Brka sto je uhapsen u KG zbog vesala, stari SPO- ac i ratni veteran.
Цитат:Kako navodi agencija Beta, jedan od starijih učesnika protesta nosio je maketu vešala i obešenog čoveka na kome piše "Ja sam opljačkani penzioner. Vučiću, vrati pare ili se besim"
(10-02-2019, 03:09 PM)ЈВуО-КГ Пише:(10-02-2019, 12:15 PM)Мића Адмирал Пише: Brka sto je uhapsen u KG zbog vesala, stari SPO- ac i ratni veteran.
Цитат:Kako navodi agencija Beta, jedan od starijih učesnika protesta nosio je maketu vešala i obešenog čoveka na kome piše "Ja sam opljačkani penzioner. Vučiću, vrati pare ili se besim"
Е мајку им бандитску, црвендаћку, зашта ухапсише човека...
Онај Томин и Драгичин дебил вероватно ни не зна што се демонстрира, мисли дебилаћ ,можда, да је због њега.
Не може ни људски да се оде на протесте јер су их узурпирали разни деривати Ђиласовске провинцијенције што му дође исти к**** ко и Вучић.Комунистичке и педерске заставе на све стране, а замлаћени Шумадинац долази да пише против СПО и тих ствари. Е сад пиши , па после са педерима у шетњу Шумадинац. Немој само ташницу да заборавиш и поведи баку прасе.
(10-02-2019, 07:01 PM)Шумадинац Пише: А прави "педери" су матори Курјак и шачица осталих СПО- ваца који седе на удобним СНС-фотељама.
(13-02-2019, 02:15 PM)Српски Четник Пише:(13-02-2019, 02:09 PM)смедерево Пише:Ozbiljno, u eri društvenih mreža nije moguće uspostaviti diktaturu.Da ne pominjem brojne novine na kioscima koji su kritični prema vlasti...(13-02-2019, 10:20 AM)Српски Четник Пише: Zašto mislite da je Vučić diktator?