Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Ухапшен певач Смака.
Одговори

Еве на 1:28 човек је рекао СВЕ, СВЕ, СВЕ....ама гледајте док се не избрише јербо се и Златановић уплашио што је овај ратни ветеран назвао Др. Кона (Коена, Куна) Јеврејином!

Куку....јасно ми је због Косте који живи у Паризу, тамо се 'ћер одриче оца својега ако што рекне на ту тему, ал'од кад су Србима пуне гаће одстра' чим се помене Јеврејин у било ком контексту!

Море да није и овај Златановић неки Голдберг уствари?!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(06-08-2020, 07:39 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Куку....јасно ми је због Косте који живи у Паризу, тамо се 'ћер одриче оца својега ако што рекне на ту тему, ал'од кад су Србима пуне гаће одстра' чим се помене Јеврејин у било ком контексту!

Јок

Шта има везе ако је Јеврејин? Шта је Гидеон Грајф?
Шта је био Ђорђе Вајферт? Јел код нас познат као Немац, тј Баварац, или као Србин? Јел он заступао интересе и био добротвор у Баварској или у Србију? Насупрот: шта је био Димитрије Туцовић који је у време кад Аустријанци кроче на тло Србије он са својим посланицима гласа против нових кредита војсци Србије?

Мислим, мени глупо везати злодела једног човека за његову вероисповест/порекло. Не бих да у ичему дајем предност усташким хрватима.

Слобода или Смрт!
Одговори

(06-08-2020, 07:39 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Еве на 1:28 човек је рекао СВЕ, СВЕ, СВЕ....ама гледајте док се не избрише јербо се и Златановић уплашио што је овај ратни ветеран назвао Др. Кона (Коена, Куна) Јеврејином!

Куку....јасно ми је због Косте који живи у Паризу, тамо се 'ћер одриче оца својега ако што рекне на ту тему, ал'од кад су Србима пуне гаће одстра' чим се помене Јеврејин у било ком контексту!

Јок

1:12:00 pa nadalje brate, brat u dresu Senegala, brat je pokidao, znaci brat

КидањеКидање

Ово мора да је неки просветаров симпатизер.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-08-2020, 09:02 AM)Коста Пише:  Шта има везе ако је Јеврејин? Шта је Гидеон Грајф?
Шта је био Ђорђе Вајферт? Јел код нас познат као Немац, тј Баварац, или као Србин? Јел он заступао интересе и био добротвор у Баварској или у Србију? Насупрот: шта је био Димитрије Туцовић који је у време кад Аустријанци кроче на тло Србије он са својим посланицима гласа против нових кредита војсци Србије?

Мислим, мени глупо везати злодела једног човека за његову вероисповест/порекло. Не бих да у ичему дајем предност усташким хрватима.

Море Коста има везе!

Цитат:Бадава нас успављују маџарски и аустријски чивут-политичари.

Бадава се труде да докажу како је данас мир обезбеђенији него ли икад до сада; — на поднебљу истока указују се крвави барјаци косовски те позивљу паћенички народ да освети јунаке што под њима изгибоше.

Нека се бечки и пештански чивутари подсмевају споразумевању србских огранака и руском пријатељству; —ми смо уверени да они то чине у беснилу игњеву који их обузима кад погледају како се у пркос њиховим мајсторијама прикупља србских снага око Заставе на којој стоји написано:

Освета зулумћарима, освета наметнутим господарима.

Јест, мир је на устима оних који се рата боје; али у њиховој души нема мира, већ је тамо грозничава зебња грешника који се казне боји.

Српски „свињари“ како их бечки министарски листови зову —постали су баук пештанским и бечким готованима...

Они с презирањем говоре о појавима зближења и споразумлења на Дунаву, али из тог надувеног тона провирује страх од шумадинских „свињара.“

Дај Боже да се што скорије увере да су добар нос имала када су са зебњом у срцу почешће погледали на Дунав.

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

И Јевреје неко користи амерички протестанти су већи ционости од Јевреја.
Одговори

(06-08-2020, 04:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Паметном доста!

Ја ту не видим доказ да су Јевреји нешто у целини устремљени против нас или кога. То што цитираш изгледа везано за Први св. рат, и јасно потказује моћнике из Беча и Будимпеште, дакле Аустроугарску круну, која јесте непријатељски одувек расположена против Срба а главна је сила била у Европи са Немачким савезником. Пренето на данас: није Медлин Олбрајт против Срба зато што је Јеврејка, него зато што је Американка. А Америка је непријатељски расположена против Русије и користи све Русофобе и Србофобе да се Русији не дозволи прилаз топлом мору, дакле и Британију и Немачку, главне силе у Европи данас.
(06-08-2020, 06:20 PM)пек. Пише:  И Јевреје неко користи амерички протестанти су већи ционости од Јевреја.
Рекао бих супротно: Јевреје користе у САД, и многи међу њима су против Израела, мада "дубока држава" зна да је једини могући дугорочни савезник у региону Израел, те постоји црвена линија коју неће прећи.

Слобода или Смрт!
Одговори

.
Госн Коста, узалуд трошиш речи. Јер шта очекивати од маторог љотићевца из Канаде осим антисемитизма, веровања у ткзв. јудеомасонску заверу и сл....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(07-08-2020, 11:33 AM)Коста Пише:  
(06-08-2020, 04:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Паметном доста!

Ја ту не видим доказ да су Јевреји нешто у целини устремљени против нас или кога. То што цитираш изгледа везано за Први св. рат, и јасно потказује моћнике из Беча и Будимпеште, дакле Аустроугарску круну, која јесте непријатељски одувек расположена против Срба а главна је сила била у Европи са Немачким савезником. Пренето на данас: није Медлин Олбрајт против Срба зато што је Јеврејка, него зато што је Американка. А Америка је непријатељски расположена против Русије и користи све Русофобе и Србофобе да се Русији не дозволи прилаз топлом мору, дакле и Британију и Немачку, главне силе у Европи данас.
(06-08-2020, 06:20 PM)пек. Пише:  И Јевреје неко користи амерички протестанти су већи ционости од Јевреја.
Рекао бих супротно: Јевреје користе у САД, и многи међу њима су против Израела, мада "дубока држава" зна да је једини могући дугорочни савезник у региону Израел, те постоји црвена линија коју неће прећи.

Ми смо мишљења да се иза кулиса догађа да уствари ЈУДЕО-ЛИХВАРИ БАНКСТЕРИ СА ВОЛ СТРИТА ПОМАЖУ РУСИЈИ И ПУТИНУ!

Зашто?....заграктаће многи!

Из више разлога, а ево неких:

1.
Јудео-Лихвари једноставно не могу да живе а да не пију крв на сламку наивним гојама.

2.
У униполарном свету са Чемериком као ЈЕДИНИМ јаким играчем-НЕМА ВИШЕ ИГРЕ И ПРОФИТА, а све прети да се прича тако лоше заврши за банкстере да ће оно што их је снашло под Анкл Адијем и Страшним Брком бити „маљи деца”!

3.
Не заборавимо пророчанске речи Анкл Адија:
-Кад би вампир знао да ће са последњом капи крви коју посиса из своје жртве, доћи време кад ће и сам морати да крепа-он то не би чинио, али...вампир то не зна!

4.
Не заборавимо, за време Париске Комуне (то је оно доба 'Козета-Гаврош', а не тзв. Француска Револуција) комуњаре су чувале кућу Ротшилдових да гладан и бесан наоружан Народ не улети и код њих да пали и коље! Тада је Ротшилд изрекао ону чувену реченицу:

-Кад крв тече улицама Париза уложимо у камен! (Мисли се на коцку са којом је руља гађала полицију).

5.
Белосветски лихвари су НЕБРОЈЕНО ПУТА У ИСТОРИЈИ ОТВАРАЛИ ГРАДСКЕ КАПИЈЕ СВОГА ДОМАЋИНА ИЗНУТРА ДА НЕПРИЈАТЕЉ СПОЉА ЛАКШЕ УНИЂЕ!

6.
По нашем скромном мненију предстоји урушавање Чемерике слично урушавању СССР-а и...СТАВРАЊЕ МУЛТИ-ПОЛАРНОГ СВЕТА!

7.
За лихварско транге-франге између Ново-Чемерике (која ће остати јака РЕГИОНАЛНА сила), Русије, Европе (какве-такве), Кине, Индије, разних пери*гуза и осталих играча...шта'ш боље за лов у мутном!

8.
Ситни међусобни хладни и врући ратови између нових играча трајаће све док...сви заједно не стану лихварима ногом на гркљан...ако икад!

Сетимо се, јудео-масонерија је оформила и финансирала прве Србске Четнике, Народну Одбрану итд. јер је имала у програму рушење 4 европска Царства, Турског, Аустро-Угарског, Њемачког и...Руског!

Док су тукли углаву прва три Цара ми смо се радовали, ето нами Васкрса Царства Сербскјаго!

Међутим!

Кад почеше бити четвртога...е туна смо се завадили да се никад више не помиримо док је света и века!

Међутим!

Ми смо мненија да ову измену мисли пребацимо на нашу тему доле "КОМУНИЗАМ (ЗНАЧИ НЕГАТИВНО)-КАПИТАЛИЗАМ (ЗНАЧИ ПОЗИТИВНО)" да се ко не би наљутио због ради скретања са главне теме и наше прилоге из потаје обрисао, све правећи се невешт!

Баја

Да прецизирамо, за оне који су бежали са часова из историје, ПАРИСКА КОМУНА је оно време (Козета, Гаврош...) кад су страже комунара чувале кућу Друга Ротшилда да случајно "вуља" (што рек'о Велики Војвод), не упа'не и у његове дворе!

Тада је Друг Ротшилд изрекао ону чувену реченицу:

КАД КРВ ТЕЧЕ УЛИЦАМА ПАРИЗА ВАЉА ИНВЕСТИРАТИ У КАМЕН!

Камен за коцке са којима "вуља" гађа полицију!

(Quand le sang coule dans les rues de Paris, il faut investir dans la pierre!)

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ПОМОЗИ БОЖЕ!

Ваистину!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://srbin.info/politika/protesti-srb...prevariti/

Камо ли Љоткета на протестима? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Ми би да искористимо прилику кад је реч о протестима да обавестимо присутне да се Шумадрипац појавио накратко пред Скупштином, 'сово народ, ка'е АНТИВАКСЕРИ итд., хвалио Др. Кона (Коена, Куна), а називао Оца Атонија именима па је попио мало батина па га зато није било!

Гњевни народ би да се сретне поново са Шумадрипцем па гледа кад ће исти поново да се надува печурки и дође пред Скупштину са све шубаром, јес'да је летње време ал'Шумадрипац брез шубару ни у нужник не иде, шубара се не скида тек тако!

Тако да ако видите у следећем наставку на Србин.инфо како народ јури једног са шубаром, само да знате о чему се ради!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми смо мишљења да се иза кулиса догађа да уствари ЈУДЕО-ЛИХВАРИ БАНКСТЕРИ СА ВОЛ СТРИТА ПОМАЖУ РУСИЈИ И ПУТИНУ!
Остави се те заблуде.
1/ Банкстери немају вероисповест и ако је имају гаје је као неки фолклор.
2/ Имам утисак да не знаш како функционише финансијски систем.
3/ На тржишту су каматне стопе најразвијенијих држава негативне, те нема ту зараде.
4/ Треба да прочиташ Антони Сатона где доказује да су управо Банкстери погурали Хитлера, и подржали га скоро до краја, што је најочигледнији доказ да немају везе са Јеврејима иако међу њима могу поједини изворно бити (као што је Сорош, кога у Израелу углавном мрзе јер и тамо вуче конце левичара као и код нас)

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Не заборавимо, за време Париске Комуне (то је оно доба 'Козета-Гаврош', а не тзв. Француска Револуција) комуњаре су чувале кућу Ротшилдових да гладан и бесан наоружан Народ не улети и код њих да пали и коље! Тада је Ротшилд изрекао ону чувену реченицу:

-Кад крв тече улицама Париза уложимо у камен! (Мисли се на коцку са којом је руља гађала полицију).
Није ми позната та анегдота, имаш ли извор? Јер, Комуна нема везе са банкама и то, већ са тим да су комунисти користили Француско-Пруски рат и окупацију да у сред Париза где није било војске прогласе раскид са "претходним режимом друге Империје Наполенона трећег и успоставе републику". Звучи ли познато?
Француска је била на кораку од капитулације, изашла је из Париза јер су Германи га опколили са северо-истока мислећи да ће непријатељ поштедети град (као што су урадили и 1940-е кад их Хитлер окупирао), онда комунисти наводно желе наставак борбе и Председник општине Париз "успоставља републику". Војска после преговора са непријатељем, се враћа и гуши побуну, како је данас познато, "Париске Комуне".
А иначе закључак ти није тачан: некретнина се овде у жаргону назива "камен" одувек, и то значи улагање у некретнине.

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Белосветски лихвари су НЕБРОЈЕНО ПУТА У ИСТОРИЈИ ОТВАРАЛИ ГРАДСКЕ КАПИЈЕ СВОГА ДОМАЋИНА ИЗНУТРА ДА НЕПРИЈАТЕЉ СПОЉА ЛАКШЕ УНИЂЕ!
То се дешава сваки пут када је држава на прагу пораза од освајача, нема то везе са профитерима и слично. Подсетио бих да је и Јапан, намерно најизолованија империја до пре 150 година била приморана да се отвори када су им Американци бомбардовали и уништили луке.

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  По нашем скромном мненију предстоји урушавање Чемерике слично урушавању СССР-а и...СТАВРАЊЕ МУЛТИ-ПОЛАРНОГ СВЕТА!
Добро јутро! Свет је мултиполаран већ десетак година уназад.

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ситни међусобни хладни и врући ратови између нових играча трајаће све док...сви заједно не стану лихварима ногом на гркљан...ако икад!

А шта није било хладних и врућих ратова пре 500 година кад нису постојале централне банке и банке као такве већ кад је Краљ био уједно и централна банка која емитује новац своје Краљевине?

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Сетимо се, јудео-масонерија је оформила и финансирала прве Србске Четнике, Народну Одбрану итд. јер је имала у програму рушење 4 европска Царства, Турског, Аустро-Угарског, Њемачког и...Руског!

Доказ за тако нешто? Кад су Српски четници хтели да руше Царску Русију?

Слобода или Смрт!
Одговори

(10-08-2020, 11:27 AM)Коста Пише:  
(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Сетимо се, јудео-масонерија је оформила и финансирала прве Србске Четнике, Народну Одбрану итд. јер је имала у програму рушење 4 европска Царства, Турског, Аустро-Угарског, Њемачког и...Руског!

Доказ за тако нешто? Кад су Српски четници хтели да руше Царску Русију?

Понекад вреди применити правило кримокатолика Вука ЧИТАЈ КАО ШТО ЈЕ НАПИСАНО, а то је:

(07-08-2020, 04:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  8.
Ситни међусобни хладни и врући ратови између нових играча трајаће све док...сви заједно не стану лихварима ногом на гркљан...ако икад!

Сетимо се, јудео-масонерија је оформила и финансирала прве Србске Четнике, Народну Одбрану итд. јер је имала (ОНА, ЈУДЕО-МАСОНЕРИЈА) у програму рушење 4 европска Царства, Турског, Аустро-Угарског, Њемачког и...Руског!

Док су тукли углаву прва три Цара ми смо се радовали, ето нами Васкрса Царства Сербскјаго!

Међутим!

Кад почеше бити четвртога...е туна смо се завадили да се никад више не помиримо док је света и века!

Даклем ми нијесмо рекли, казали нити написали да су Србски Четници "хтели да руше Царску Русију", него да је то хтела, и успешно одрадила ОНА, Јудео-Масонерија!

Међутим!

Пошто видимо да се овај дијалог захуктава ми смо мненија да ову измену мисли пребацимо на нашу тему доле "КОМУНИЗАМ (ЗНАЧИ НЕГАТИВНО)-КАПИТАЛИЗАМ (ЗНАЧИ ПОЗИТИВНО)" да се ко не би наљутио због ради скретања са главне теме и наше прилоге из потаје обрисао, све правећи се невешт!

Баја

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: milan, 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним