Поруке: 14,528
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Па, напредовао је за тридесет година. С почетка деведесетих година је ишао по улици, додуше у пратњи десетак наоружаних типова, и шутирао људе који су демонстрирали. Сада су му дали да пише ове памфлете.
Шта има ту да се коментарише?
Они своју удбашију више и не крију но се поносе њоме. Слика несрећног Овај на прослави у неком кафићу на Сењаку боље описује Србију од иједне речи. Та од пљачке пијана и полулуда братија, са "буржоаског" Сењака, неодољиво подсећа на њихове претке, који су исто тако пијани по кафанама по Београду прослављали што су "ослободили" Београд. Мадера на Сењаку. Ко разуме, схватиће.
А ови "интелектуалци", већ одавно проверени сарадници службе, зар је то икада било за коментар? Док се Србија не ослободи ових гмазова, нема њој Добро јутро. Рекао сам пре три деценије и понављам стално: Или ће преживети удба, или ће преживети Србија..
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
3,065
Колико знам скупштина је изгласала Закон о експропријацији, како може Влада Србије да га повуче из процедуре. То не може ни председник републике, него само скупштина, у врло компликованој процедури. Или да донесу нови закон, па тиме овај ставе ван снаге.
Поруке: 9,133
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Што је нами је закључана тема еколошко уништење Србије?? а тролу Шумадрипцу све теме му откључане иако копи пејстује,тролује по 20-30 постова дневно и у недоглед???
Ми ниђе нити једно тему нисмо троловали и затрпавали километарским копи пејст постовима.Човек не зна сам да напише пост...
Него, знамо ли неког у Канади...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(08-12-2021, 06:58 PM)Бенито Пише: Колико знам скупштина је изгласала Закон о експропријацији, како може Влада Србије да га повуче из процедуре. То не може ни председник републике, него само скупштина, у врло компликованој процедури. Или да донесу нови закон, па тиме овај ставе ван снаге.
Интересантно је да Овај у својим говорима наводи мудрост Милана Обреновића. Није џабе добио његову пушку од Путина.
Народ је данас у најлошијој ситуацији. Налази се између Сциле и Харибде, комунистичке власти и већинске жуто - зелене комунистичке опозиције.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,275
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
Банда, неписмена, лоповска банда.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(07-12-2021, 02:57 PM)Бенито Пише: Па, напредовао је за тридесет година. С почетка деведесетих година је ишао по улици, додуше у пратњи десетак наоружаних типова, и шутирао људе који су демонстрирали. Сада су му дали да пише ове памфлете.
Шта има ту да се коментарише?
Они своју удбашију више и не крију но се поносе њоме. Слика несрећног Овај на прослави у неком кафићу на Сењаку боље описује Србију од иједне речи. Та од пљачке пијана и полулуда братија, са "буржоаског" Сењака, неодољиво подсећа на њихове претке, који су исто тако пијани по кафанама по Београду прослављали што су "ослободили" Београд. Мадера на Сењаку. Ко разуме, схватиће.
А ови "интелектуалци", већ одавно проверени сарадници службе, зар је то икада било за коментар? Док се Србија не ослободи ових гмазова, нема њој Добро јутро. Рекао сам пре три деценије и понављам стално: Или ће преживети удба, или ће преживети Србија..
Да ли је негде могуће пронаћи неку мало обимнију Боканову биографију?
Ја наилазим само на неке неповезане детаље.
Или, ако је нема, да ли ју је могуће написати?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(07-12-2021, 06:38 PM)Ђорђе Ивковић Пише: - Људство радикалско.
Одличан коментар.
Имам само једну малу замерку на ово што сам навео. Људство је из свих постојећих партија.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Углед:
3,065
Овај опасно кренуо у растурање протеста. Много му смета блокада ауто-пута. Некима се прети, неке потплаћују, а проба и са потезима типа "попустио сам"...".
Рио Тинто је баш озбиљно и опасно питање. Буду ли демонстранти упорни, закуваће се... Бојим се да ће и главе да падају.
Понављам свој став - МОРАТОРИЈУМ НА РАД СВИХ РУДНИКА НА ТЛУ СРБИЈЕ ЗА СЛЕДЕЋИХ 100 ГОДИНА.
Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
DJB....samo vi podrzavajte gejeve...daleko ste stigli.
Поруке: 289
Теме: 0
Придружен: Nov 2021
Углед:
28
То је све што умете рећи о намерама да се муља са уставом?
Ако би хтели да будете искрени да кажете ко вам је помогао да саставите „цео тај текст“ који сте написали о референдуму, закону о референдуму и промени устава. Написати ово што сте ви написали захтева изузетан напор...
Претпостављам да поштујете рад АВ и да сте, за сваки случај, успешно завршили вечерњи курс Академије младих снс-оваца и да подржавате шта АВ ради.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(11-12-2021, 05:22 PM)Бенито Пише: Овај опасно кренуо у растурање протеста. Много му смета блокада ауто-пута. Некима се прети, неке потплаћују, а проба и са потезима типа "попустио сам"...".
Рио Тинто је баш озбиљно и опасно питање. Буду ли демонстранти упорни, закуваће се... Бојим се да ће и главе да падају.
Понављам свој став - МОРАТОРИЈУМ НА РАД СВИХ РУДНИКА НА ТЛУ СРБИЈЕ ЗА СЛЕДЕЋИХ 100 ГОДИНА.
И скоро да је успео. Пре свега својом пропагандном машинеријом. Све мање и мање људи. Људи су све више незаинтересовани и безвољни, а и лоше време.... A и они које воде протесте су махом жути комунисти, неки су и потплaћени од Овога да осујети протесте.
Остаје оно чувено питање Чернишевског: Шта да се ради?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М