Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Да ли и РТС полако мијења климу или ми се чини?
Одговори

Цитат:1991.март...потрчалисте за Вуком ....сви сви сви ..и дочекасмо рат у Србији подељеној на оне и оне друге...а Вук...па видели сте како националиста постаје  оно што јесте...а где сте ту ви?
1996. колација заједно...добисте лидера Чеду док сте шетали...а спремало се на Косвоу зло и потом оно још горе зло од"Анђела" и дочекасмо опет рат подељени..а Чеда па он је постао незаобилазан фактор политике од 2000 до 2012....а где сте ту ви?
октобра 2000. сте викали Гоооотов је...и добисмо ДОС...добисмо уништење Србије,економско,војно,културно и научно..целокупно уништење ,,епидемију дроге на улицама,,,
они су постали тајкуни ,.,,а где сте ту ви?
сада дал вам се чини да је рат близу?? дал вам се чини да нас опет неко дели?? дал опет оћете нове лидер? Вука,Чеду...
А где ћете бити  ви?
  Пумпај, урла руља... кад пукне балон изненадићете се који смрад и гамад ће преузети државу.
Одговори

Слажем се. Ови су гори од оних из шездесетих који су тражили црвене универзитете.
Одговори

Eво стигли  "студенти" у Вршац.

Кукакала им мајка...

Све у свему испоставила се наша теза тачна:

Сви до једног су анархо хипи левичари, лаки наркомани и та нек "легализе ит" "геј океј" " "стоп д вар" "гив пис д ченс" антифа.

Класична "пацифистичка хипи лево либерална екстремно левичарска пасивно-агресивна антифа прича" руже у рукама, минути ћутања, Само им фали транспарент "Стоп вар ин Вијетнам" и та антифа ср*а. Скојевац

Оне девојчице изгледају као ћерке Наташе Кандић, Соње Бисерко, Биљане Ковачевић Вучо и Сташе Стојановић из жене у Црном.  Тужан

Да смеју а пошто није популарно у овој фази Обојене Револуције, носили би они транспаренте, Сећање на Сребреницу,  или заставу о облику белог цвета као меморијални центар у Поточарима. Заставе "Косова" Заставе "дугиних боја" антифа заставе, ал то ће када се устоличе на власт..

Па када Радомир Лазовић будући премијер Србије оде да се извињава у Сребреници и сви ти горе наведени барјаци има да се вијоре. Поготово застава дугиних боја која ће се вијорити поред српске на свакој институције Србије.

Ова ђеца Као да су испали из 70-их, али реално као да су испали из 96-те године.

Туна нема нити једног честитог Србина нити српкиње.

Сваки честити и поштен Србин треба да батали причу око ове "студентарије"...

Стаћемо први на чело колоне ко буде носио заставу са ликом Радована Караџића.

Ко стане испод барјка највећег србина послен 45-те Радована Караџића е тај је Србин.

Барјак са Радованом је удар директ у главу и срце неолибералне антифа зелене  аждахе...

Сва остала ср*ња, неки србогласи, нека саопштења, свирање ку*у по друштвеним мрежама неки ломпари, ковижи, шаровићи, Мировићи и остало то је све боранија...

Чекамо људину од 2.10 цм да понесе барјаке слободе,барјак са круном, барјак карађорђевића и барјак са Радованом Караџићем који тренутно трпи тешку тортуру у Британском казамату.

Као што крст тера сотону, тако и барјак са Радованом тера антифа неолибералне левичарске усташе.

Паметном доста.

Сва ова антифа ср*а нас више не интересују.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-02-2025, 07:44 PM)Душан Вукашиновић Пише:  Слажем се. Ови су гори од оних из шездесетих који су тражили црвене универзитете.

Гори, но шта! Устремили се на новог Броза и његов обојени режим.

Д М
Одговори

(22-02-2025, 07:55 PM)Mekenzi Пише:  Eво стигли  "студенти" у Вршац.

Ајде, шта си се стис'о, изнеси млађарији нешто од мезетлука, барем воду и рахатлука, пошто не'ш да даш ништа за филм "Ђенерал".

Д М
Одговори

(22-02-2025, 08:33 PM)Шумадинац Пише:  

Ајде, шта си се стис'о, изнеси млађарији нешто од мезетлука, барем воду и рахатлука, пошто не'ш да даш ништа за филм "Ђенерал".

Ми живимо на брду, а у град се спуштамо два пута недељно, а нисмо више у годинама да трчимо у гтад доље..

Паааа они ође добро организовани, имају мензу, спавања у топлим салама, тушеве, ВШ општина им све обезбедила ал неће да спавају.....

Цела болница вршачка је крцата студентима, сви до једног имају жуљеве, изнемогли, они најгоре имају упале, мораће целу ноћ инфузије и хирушка амбуланта да ради целу ноћ. сви доктори позвани у болницу...

Иначе сваки студент је детаљно прегледан.

Богме, баш су у лошем стању, к'о да су стигли са украјинског ратишта...

Ми смо и предвиђали да ће да им се деси...

Што се тиче донација, ми смо шака сиромаха и немамо новце за расипање, наша донација неби помогла ништа туна озбиљно за филм...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нами се чини да си писао нешто на друге тонове малочас. Наркомани и те вредности.
Одприлике, шта год да испадне ти можеш да се похвалиш "Ми смо и предвиђали!"
Добро.
РЅ.
Ја сам твоју информацију пренео  где сам могао, а клетве, кукулелекање и пророчанства, нисам. Не замери.
Одговори

(22-02-2025, 08:33 PM)Шумадинац Пише:  

Ми смо овима што спроводе обојену револуцију, рушећи уставни поредак Земље, изазивајући немире, онемогућавајајући другој деци основно људско право, право на образовање и потенцијално изазивајући могуће крвопролиће  и грађански рат и стварајући анархистичко тооталистички комунистичми систееемм гдеее јее неекии пленнуумм изнад државе и он одлучухе о свему

Ми смо, у таквој ситуацији, једино:

могли само изнети једну велику шибу од 2 м. па док онако пролазе у шпалиру да их опалимо по лећима једно пар пута да се освесте...

То неби било никаквооо " насссииљеее" како би одмах кукали и пиждрили и трчали код полиције да нас пријаве заа нааассссиииљљљеее која би нас истог момента ухапсила и по кратком поступку суд осудио на десетогодишњу робију, јер су они данас ко педери не да не смеш да га удариш него не смеш ни мрко да га погледаш.

То није нааассссииииљљљеее.

Већ искључиво

ВАСПИТНА МЕРА!

Са Размаженноомм децом, једиино их шиба враћа на фабричка подешавања.

То је превентивно васпитна мера.

Тако су се ђеца 1928 васпитавала. ( Aко мени неверујеш, питај Самарџића које су васпитне мере примењивани над ђацима и студентима до 1941 године).

Батина је из раја изашла.  

Да би добили чашу воде од нас, прво би морали да нам окопају 50 воћки и два реда винограда и не да им изнесемо воду, него да они нас замоле да им наточимо у чутуре и тек кад проценимо да су заслужили воду одрадили посао тад би им дали...

Паметним доста.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Jeли шумадинац, 

Шта велиш да одемо до СКЦ-а и да им однесемо теглу слатког од дуња које правимо, балон изворске воде, да се нађе ђеци док дркају кур*ц и уништавају инвентар СКЦ-а и тамо по зидовима цртају знакове анархије, петокраке и тако тих крвавих симбола...

https://informer.rs/politika/vesti/99307...e-studenti

Шта велиш?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-02-2025, 07:47 PM)Mekenzi Пише:  Jeли шумадинац, 

Шта велиш да одемо до СКЦ-а и да им однесемо теглу слатког од дуња које правимо, балон изворске воде, да се нађе ђеци док дркају кур*ц и уништавају инвентар СКЦ-а и тамо по зидовима цртају знакове анархије, петокраке и тако тих крвавих симбола...

https://informer.rs/politika/vesti/99307...e-studenti

Шта велиш?

Шта рећи? Коју послуку порати? И сам не верујеш у оно што пишеш. Али нас забрињава то да се ниси опружио ослободиоцима Вршца, као и због филма "Ђенерал". Ел то с тога зато што се бојиш својих надређених или....?

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним