(08-03-2025, 07:42 PM)Горски штаб 52 Пише: (08-03-2025, 07:12 PM)Луизит Пише: (08-03-2025, 07:02 PM)Горски штаб 52 Пише: (08-03-2025, 04:04 PM)Луизит Пише: (08-03-2025, 12:57 PM)Шумадинац Пише: Даклем, овако стоје ствари из прве руке. Полицајци су се умешали и расклопили чадоре, наместили вреће и подметаче јер ови не умеју. Хотел Балкан Додиков хотел у центру Београда је препун Ћација, ту на смену спавају и ту једу, ноћас је у чадорима спавало тачно њих 6. Сакупљају их по кладионицама, конкретно синоћ је био ред у Сокеру, дневница је 150-200 евра, најпожељнији су парови момак -девојка или брат - сестра. Рок је 7 дана да се кампује, око 1500 евра по „студенту" се даје унапред (25 мил. евра су издвојили за ово све). Окупиће у наредна два дана око 5000 „студената" из Србије, Црне Горе и Реп. Српске. Придружиће им се наравно „спонтано" грађани који бране државу и „национални" Срби. Од недеље долазе и из Косовске Митровице и из Републике Српске и они ће бити ту, за њих је посебан буџет.
Шумадинцу је моторолом јављена информација прва рука... Једино што си се ти потрудио да ово "преведеш" са латинице на ћирилицу.
Информације прва рука ни мање ни више него од Бојана из Еко страже. Срамота га је да каже да је из Дрвара, а представља се као велики Србин. У последњих пар месеци спинује горе него сви "слободни" медији заједно. Највећи успех му је свађа са Карлеушом. То му је врхунац политичке каријере.
Шумадинац брате када ћеш да даш 500 евра за филм? Шта је то за тебе таквог Србина и патриоту. Буди нам звезда водиља.
Ај док није Шумадинац ту, да ти одговорим ја. Шумадинац је седам дана за редом долазио о свом трошку из Краљева на Равну Гору и остајао од јутра до мрака на снимању, испуњавао све што се од њега тражило.
Ако знамо да је дневница за статисту 3.000 динара, то је уштеда од 21.000 динара.
Рачунај на то и да је човек о свом трошку плаћао гориво (сваки дан 140 км). То је око 10.000 динара за гориво за тих седам дана.
То је што се тиче филма ''Ђенерал''. Пре него што кренеш у атак на мене, ја сам донирао 20.000 динара за филм ''Ђенерал'', а даћу и још кад буде прилике.
Пренеси Мекензију да новац за филм није скупљен, да фали још много.
А ти?
Чему си ти допринео осим што покушаваш да очуваш ''мир и стабилност''?
Па да мирно и стабилно опет неки Цвијан зарони у Дунав у сред јануара месеца...
Све је то лепо само што ниси разумео моју поенту. Он је тај који овде набија људима на нос да ли је неко уплатио новац или није. Није свако у могућности да дође нити да уплати новац. Неко би можда дошао, али нема слободног времена. Неко можда би пре дао новац у хуманитарне сврхе. Неком је можда сто евра потребно да опреми дете за школу или факултет или шта год.
Он је са својим питањем више провоцирао и скретао пажњу са релативно здраве политичке расправе. Када не зна шта ће онда крене са питањима.
И нисам планирао никакве атаке на тебе нити на било кога да ли је неко дао за филм или за било шта. Не знам зашто ово лично схваташ, али добро. Хвала ти што си нас све овде обавестио колико си донирао. Дај Боже да ти се вратило пута.
Када сте толико солидарни и када сте већ у могућности онда Шумадинац и ти скупите 100 евра па уплатите Шаровићу на кантину да исплива још нека истина о хладној јануарској води. Ипак је он угрожен, а ми живимо у диктатори са картелом на челу.
Нико Мекензију није тражио 100 евра, док није сам открио да му стоје докони и чекају оног ко испребија студента.
Није их наменио ни детету за школу ни у хуманитарне сврхе. Већ оном ко, ако се добро сећам, добро ишамара студента, који жели да се објави сва документација везана за пад надстрешнице у Новом Саду.
Па ето, сматрамо солидарно Шумадинац и ја да је паметније дати Самарџићу који саставља крај с крајем да сними истинит историјски филм него за шамарање неког ко жели да се открије истина о паду надстрешнице.
Кад Шумадинац или ја или неко трећи кажемо да имамо доконих 500 евра и нудимо их за шамарање, одваљивање од батина и слично тад и нама тражите за неку српску ствар.
И како је? Је л' ти се допада живот у диктатури са картелом на челу, где Цвијан иде на роњење у парном оделу у јануару месецу? Или где 300 тона бетона падне на 15 људи? Или где Ивановића изрешетају после Жељковог спота? Да не набрајам, могу до прекосутра...
Од свега тога смета Шаровић...
Тако је!
Нас играни филмови не занимају нити смо икада гледали било који филм, за живота смо можда одгледали 2 филма. Од глумаца знамо за Чкаљу, Бату Стојковића и још по којег!
Што се тиче филма платићемо карту или предпремијеру ође да га одгледамо, ми немамо 20 иљада за филм!
Што се тиче пара Самарџић је стара је то кајла и стари лисац, у који год пројекат је ушао тај је пројекат и завршио, не сумњам да ће и за филм бити све у реду!
Што се наших 100 еура тиче, нисмо добро дефинисали, не ради се о обичним студентима, већ о:
КОМУНОУСТАШАМА, ТИТОИСТИМА, ШУГОСЛОВЕНИМА, АНАРХО ЛЕВИЧАРИМА, АНТИФА, ГЕЈ ЛОБИЈУ, ЛГБТ ОРГАНИЗАЦИЈИ, УКРОНАЦИСТИМА, УСТАШОИДИМА, ШИПТАРИЈИ И ФАШИСТИМА ИЗ СС ДИВИЗИЈЕ ПОЗНАТИЈЕ КАО "ПЛЕНУМ" ПОД КОНТРОЛОМ НОВОГ АДОЛФА ХИТЛЕРА, ДОДУШЕ ЗЕЛЕНОГ АНАЛЕНЕ БЕРБОК!
ЗНАЧИ ЗА " ФАШИСТУ ПЛЕНУМАША" СЛЕДИ НОВЧАНА НАГРАДА!
КО 45-ТЕ ЗА ОКУПАТОРЕ И ФАШИСТЕ!
Што се тиче "дииккккктттаааттууурррреее" јебо диктатуру у којој ти комуноусташе њих пар стотина паралишу образовање, ође у Србији дође битанга са микрофоном провоцира све живе ухапсе га, и пусте га на слободу. Онај пребије Министра државе, ником ништа....
Кака црна диктатута, ово је бре анархија.
Замисли у Немачкој, Француској, Италији или било којој другој земљи да нападнеш министра културе и нанесеш му повреде.
Ми кад дођемо на влас' или наши када дођу (То су беле коже, црвених крстова и белих плаштова, јахачи од 1.90) е тада ће да видиш шта је диктатура и како се комунофашизам сече у корену...
Проблем Вучићу је што ово организује директно Немачка која је спровела комплет инструктажу, обуку, уложила милионе евра у обојену револуцију и комуноусташе"пленумаше" и зелени Адолф Хитлер Аналена Бербок а он неће да се замери фашистима и укронацистима ...
Да смо ми влас' решили би кризу за једно поподне.