Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(11-03-2025, 05:22 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Свака је навијачка група са демонстрантима, ко мисли да је другачије вара се дебело (кад се каже навијачка - мисли се и на људе који нису више у\са тим групама, а чекају. Овај балон купљених лојалиста у свим сферама друштва ће да пукне ка балон. На друштву је да их одбаци са гађењем, да се на њих показује као на највећи шљам пете колоне (лојалиста).
Навијач је онај који је АКТВИНО укључен у рад трибине, а не ишо сам, јесам, нисам, био сам.

Није навијач онај који кука да неће да дође на Звездину утакмицу "зато што је то Вучићев клуб", празан стадион, а онда дође РАДНИ ДАН и буде 20,000 у Арени на кошарци.   

Оперативни центри који су прави координатори ових протеста, продали би све студенте и пленуме на кило да на својој страни имају цигане. Тај филм ипак неће гледати.
Одговори

Данас се друштво ложи и копира Вељка Бел. као Младобосанци Воју Т. То је оставило масакр у главама нових генерација, нек нам је Бог у помоћи..
А што се тиче Велибора, ја не знам о њему ништа, ни добро, а ни лоше, ал знам да му је отац високи функционер УДБЕ и да је групу преузео његов рођени брат, да се није десила никаква промена у врху, а ситуација је иста, једини им је утицај јачи него икад. Закључак: Да је жив исто би било!
Одговори

Горски:

[Слика: 8890.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-03-2025, 05:24 PM)Горски штаб 52 Пише:  @Луизит
Српски народ неће ни вас вучићевце (квази-националисте) нити ауто-шовинисте са Н1 и Нове. То је сва суштина. Није ваљда тешко за укапирати?
Е одлично! Слушам ја то стално и пречесто, али кога ће онда? Дај ми име и презиме, назив странке који је алтернтива.

Да ли је из ових протеста произашла нека нова политичка странка или личност? Онај новокомпоновани верник Лазар са чуком од два коња и јакном од два сома? Ја нисам видео никога другог да је изашао као нова политичка звезда водиља. 

Зашто студенти не направе своју странку или покрет? Сваки пут на улици их има 758,742 и не могу да скупе пишљивих 10,000 потписа? Па толико их је синоћ било испред РТС-а. Одговорићу сам себи на ово питање. Готово сам сигуран да када би студенти формирали странку или покрет да би се у року од пар недеља посвађали око поделе плена. Поделили би се у хиљаду и једну фракцију. Наравно онда би кренула мантра да их је удба-а поделила, а они јадни неискусни наивни прогутали удбашки мамац.

Ипак тренутно влада ДАЈ ДА СРУШИМО ВЛАСТ ПА ЋЕМО ПОСЛЕ ДА ВИДИМО ШТА И КАКО. 

Апсолутно је легитимно да тражиш и промену власти. И још легитимније је да тражиш промену овакве дебилне опозиције. Али нико ми не даје одговор зашто неко не формира странку, покрет, групу грађана? У суботу падне Вучић, ко у недељу преузима власт? Име и презиме или назив странке. Немојте само да ми причате приче о поштеном човеку из народа и остале флоскуле. То не може да се догоди ни у најидеалнијем свету.

Највеће лудило је што постоји део људи, наручито млађе добростојеће популације, који верују да је Сава Манојловић са својим покретом трећи пут. Ни власт ни опозиција. 

И да се разумемо, ово око Саве Манојловића се не односи на тебе, него ме фасцинира тај синдром који је присутан међу популацијом мало млађом од мене.
Одговори

Мекензи, је л' то позив на крвопролиће?
Одговори

(11-03-2025, 05:30 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Данас се друштво ложи и копира Вељка Бел. као Младобосанци Воју Т. То је оставило масакр у главама нових генерација, нек нам је Бог у помоћи..
А што се тиче Велибора, ја не знам о њему ништа, ни добро, а ни лоше, ал знам да му је отац високи функционер УДБЕ и да је групу преузео његов рођени брат, да се није десила никаква промена у врху, а ситуација је иста, једини им је утицај јачи него икад. Закључак: Да је жив исто би било!
Апсолутно сам сагласан око овог копирања. И свака следећа генерација мора бити екстремнија од претходне да би некоме нешто доказала.

То да му је отац високи официр УДБЕ-е си вероватно чуо на Инсајдеру од Бранкице Станковић? Само си погрешно чуо зато што је она рекла да је високи полицијски кадар. И то није истина. Човек је обичан пандур био.
Одговори

Које цигане?
Ове из Ултра Копа?
Ову 100тку из Бежаније?
Рудничку СА?
Браћу из Републике С
Сине они су само подељени због лакшег извршења и примања задатака. Све то мора из "ревије" да се одобри, само што то иде сад преко Ирене Вујовић-Маре-Пеђа- па до највернијих присталица као што си ТИ и теби слични.
Одговори

(11-03-2025, 05:44 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Које цигане?
Ове из Ултра Копа?
Ову 100тку из Бежаније?
Рудничку СА?
Браћу из Републике С
Сине они су само подељени због лакшег извршења и примања задатака. Све то мора из "ревије" да се одобри, само што то иде сад преко Ирене Вујовић-Маре-Пеђа- па до највернијих присталица као што си ТИ и теби слични.
Можеш да аплицираш да радиш за Јелену Зорић или Бранкицу Станковић.

Све знаш. Од имена група, преко ревије, па до хијарархије. Извор Нова С плус чуо од браће која су се разочарала у трибину.
Одговори

(11-03-2025, 05:38 PM)Луизит Пише:  
(11-03-2025, 05:30 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Данас се друштво ложи и копира Вељка Бел. као Младобосанци Воју Т. То је оставило масакр у главама нових генерација, нек нам је Бог у помоћи..
Апсолутно сам сагласан око овог копирања. И свака следећа генерација мора бити екстремнија од претходне да би некоме нешто доказала.

То да му је отац високи официр УДБЕ-е си вероватно чуо на Инсајдеру од Бранкице Станковић? Само си погрешно чуо зато што је она рекла да је високи полицијски кадар. И то није истина. Човек је обичан пандур био.

Не, упућен сам у стање на тој трибини и на свим другим, нарочито за период пре убиства И Перовића, а нисам гробар.
Одговори

Ако, шта те боли што знам више од тебе, опусти се, какве има везе где сам чуо, био сам где сам хтео, питам ја тебе где си шта чуо, ако мислиш да ја фолирам, питај шта те мучи Кебино...
Одговори

https://www.youtube.com/shorts/sFsvhz2XdnA

Мекензи, провери де нам ово...
Одговори

СХВАТИО САМ ДА СИ ОСТРАШЋЕНИ ЗВЕЗДАШ КО ВУЧИЋ - ДА СИ ЖЕЛЕО ДА БУДЕШ - А НИСИ УСПЕО, АЛ СИ ЗАТО РЕДОВАН У РУПИ. ВИДИМ ДА СИ ЉУБИТЕЉ ДРЖАВНИХ ОРГАНА И ЕИХОВЕ РЕПРЕСИЈЕ (БАШ ЧУДНО ЗА МОМКА СА ШИПКЕ). ТАКО ДА СВЕ СИ МИ РЕКО О СЕБИ КРОЗ ПИСАЊЕ ПРОТЕКЛИХ ДАНА. ПЕЦНЕШ ЗА НЕШТО И ОНДА ПРИЧАШ ТРЕЋУ СТВАР КУЋООО.
Одговори

(11-03-2025, 05:36 PM)Горски штаб 52 Пише:  Мекензи, је л' то позив на крвопролиће?

Joк!

Како крвопролиће!

Човече убише ти ћопав ђедо са штапом сапатника укронацисту.

Ја би се забринуо да су то моји сапатници!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-03-2025, 05:50 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(11-03-2025, 05:38 PM)Луизит Пише:  

Не, упућен сам у стање на тој трибини и на свим другим, нарочито за период пре убиства И Перовића, а нисам гробар.
Па да си упућен не би онда од обичног пандура правио високог офоцириа УДБЕ-е. 

Да си стварно био део неке екипе, колико год се неслагао са њима, имао би кодексе да не износиш имена и гомилу глупости. Сада вероватно не идеш на стадион зато што си разочаран упливом политике и криминогених структура. Не може обичан човек да гледа утакмицу. Све се претворило у бизнис, јел да? Пумпање није бизнис! То је искрена борба наших плавих шлемова под командом пленума који су под командом ко зна чијих оперативних центара.

Сва твоја "упућеност" о навијачким групама и стању на трибинама више личи на трачарење испред локалне продавнице него на релативно веродостојне информације. То што си живео у Првомајском, окружен Таурунима, те не чини ни навијачем ни мангупом. Више личиш на неку сеоску џукелу која иде около и лаје. Сељачка бувара која мало чује на Н(ДХ)1, мало прочита по коментарима, кришом можда погледа и Зорана Кесића, мало гледа Јелену Зорић, мало репризира Бранкицу Станковић... склопи се мозаик истине!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 22 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним