(11-03-2025, 05:24 PM)Горски штаб 52 Пише: @Луизит
Српски народ неће ни вас вучићевце (квази-националисте) нити ауто-шовинисте са Н1 и Нове. То је сва суштина. Није ваљда тешко за укапирати?
Е одлично! Слушам ја то стално и пречесто, али кога ће онда? Дај ми име и презиме, назив странке који је алтернтива.
Да ли је из ових протеста произашла нека нова политичка странка или личност? Онај новокомпоновани верник Лазар са чуком од два коња и јакном од два сома? Ја нисам видео никога другог да је изашао као нова политичка звезда водиља.
Зашто студенти не направе своју странку или покрет? Сваки пут на улици их има 758,742 и не могу да скупе пишљивих 10,000 потписа? Па толико их је синоћ било испред РТС-а. Одговорићу сам себи на ово питање. Готово сам сигуран да када би студенти формирали странку или покрет да би се у року од пар недеља посвађали око поделе плена. Поделили би се у хиљаду и једну фракцију. Наравно онда би кренула мантра да их је удба-а поделила, а они јадни неискусни наивни прогутали удбашки мамац.
Ипак тренутно влада ДАЈ ДА СРУШИМО ВЛАСТ ПА ЋЕМО ПОСЛЕ ДА ВИДИМО ШТА И КАКО.
Апсолутно је легитимно да тражиш и промену власти. И још легитимније је да тражиш промену овакве дебилне опозиције. Али нико ми не даје одговор зашто неко не формира странку, покрет, групу грађана? У суботу падне Вучић, ко у недељу преузима власт? Име и презиме или назив странке. Немојте само да ми причате приче о поштеном човеку из народа и остале флоскуле. То не може да се догоди ни у најидеалнијем свету.
Највеће лудило је што постоји део људи, наручито млађе добростојеће популације, који верују да је Сава Манојловић са својим покретом трећи пут. Ни власт ни опозиција.
И да се разумемо, ово око Саве Манојловића се не односи на тебе, него ме фасцинира тај синдром који је присутан међу популацијом мало млађом од мене.