jelicki_cetnicki_odred_
Гост
(11-03-2025, 06:00 PM)Луизит Пише: (11-03-2025, 05:50 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: (11-03-2025, 05:38 PM)Луизит Пише: (11-03-2025, 05:30 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Данас се друштво ложи и копира Вељка Бел. као Младобосанци Воју Т. То је оставило масакр у главама нових генерација, нек нам је Бог у помоћи..
А што се тиче Велибора, ја не знам о њему ништа, ни добро, а ни лоше, ал знам да му је отац високи функционер УДБЕ и да је групу преузео његов рођени брат, да се није десила никаква промена у врху, а ситуација је иста, једини им је утицај јачи него икад. Закључак: Да је жив исто би било!
Апсолутно сам сагласан око овог копирања. И свака следећа генерација мора бити екстремнија од претходне да би некоме нешто доказала.
То да му је отац високи официр УДБЕ-е си вероватно чуо на Инсајдеру од Бранкице Станковић? Само си погрешно чуо зато што је она рекла да је високи полицијски кадар. И то није истина. Човек је обичан пандур био.
Не, упућен сам у стање на тој трибини и на свим другим, нарочито за период пре убиства И Перовића, а нисам гробар.
Па да си упућен не би онда од обичног пандура правио високог офоцириа УДБЕ-е.
Да си стварно био део неке екипе, колико год се неслагао са њима, имао би кодексе да не износиш имена и гомилу глупости. Сада вероватно не идеш на стадион зато што си разочаран упливом политике и криминогених структура. Не може обичан човек да гледа утакмицу. Све се претворило у бизнис, јел да? Пумпање није бизнис! То је искрена борба наших плавих шлемова под командом пленума који су под командом ко зна чијих оперативних центара.
Сва твоја "упућеност" о навијачким групама и стању на трибинама више личи на трачарење испред локалне продавнице него на релативно веродостојне информације. То што си живео у Првомајском, окружен Таурунима, те не чини ни навијачем ни мангупом. Више личиш на неку сеоску џукелу која иде около и лаје. Сељачка бувара која мало чује на Н(ДХ)1, мало прочита по коментарима, кришом можда погледа и Зорана Кесића, мало гледа Јелену Зорић, мало репризира Бранкицу Станковић... склопи се мозаик исти
ТАЧНО ТАКО!
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
НИСАМ БУДАЛА ДА НАВИЈАМ ЗА КОМУНИСТИЧКУ ЗАОВСТАВШТИНУ, ТОЛКО САМ ПИСМЕН. А ТЕЛЕВИЗОР И ГОРЕ НАВЕДЕНИ КАНАЛИ СУ У МОМ ДОМУ, КАО ПЕТОКРАКА, НЕ ПОСТОЈЕ. КАЖЕМ ТИ, МНОГО СИ ОСТРАШЋЕНИ ЧОВЕК, КАО И ОВА ДВА, НЕМАШ ЕЛЕМЕНТАРНУ КУЛТУРУ ДИЈАЛОГА. ЈА НЕ ЗАМ КОЈИ ЈЕ ТВОЈ ЦИЉ ПОСЕТЕ ФОРУМУ, СЕМ БОТОВАЊЕ, СВИ ТЕ ПРОВАЛИЛИ...
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
А РЕКО САМ ТИ ПИТАЈ, НЕМОЈ ТИ ЦЕНИТИ ТУЂЕ УПУЋЕНОСТИ. ВИДИМ ЈА ДА ТИ НИСИ УПУЋЕН У МНОГО ШТА ПА ТРПИМ...
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
(11-03-2025, 06:22 PM)Луизит Пише: (11-03-2025, 06:17 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: НИСАМ БУДАЛА ДА НАВИЈАМ ЗА КОМУНИСТИЧКУ ЗАОВСТАВШТИНУ, ТОЛКО САМ ПИСМЕН. А ТЕЛЕВИЗОР И ГОРЕ НАВЕДЕНИ КАНАЛИ СУ У МОМ ДОМУ, КАО ПЕТОКРАКА, НЕ ПОСТОЈЕ. КАЖЕМ ТИ, МНОГО СИ ОСТРАШЋЕНИ ЧОВЕК, КАО И ОВА ДВА, НЕМАШ ЕЛЕМЕНТАРНУ КУЛТУРУ ДИЈАЛОГА. ЈА НЕ ЗАМ КОЈИ ЈЕ ТВОЈ ЦИЉ ПОСЕТЕ ФОРУМУ, СЕМ БОТОВАЊЕ, СВИ ТЕ ПРОВАЛИЛИ...
Прави клуб за тебе је Раднички из Крагујевца. И навијачи и клуб. Чврста, стамена опозиција.
Ниси за петокрако, али ти је прихватљиво све што каже ПЛЕНУМ. Мада сада видим имају и Збор. Само још да поднесу пети захтев да Бањички логор поново буде функционалан.
Ја сам јако острашћен и немам културу дијалога, али зато си ти неострашћен и умерен. Вешао би свакога ко не подржава оно што пленум каже. Ја никога не бих вешао нити јурио зато што другачије мисли од мене. Да ли треба мало да ради пендрек и сузавац зато што блокирају факултете и улице? Да. Али то не значи да било ко од њих треба да буде јурен и бешен.
Знам ја и за Ивана Богданова и његове посете УДБи, за гашење припадника делија од стране гробара, чуо сам да је било и тешких прелома, ал сам против да Србин на Србина иде због петокраке нарочито, знам ја и за одметање УРЋолаца, зачување зведних графита од стране МУП. Признајем, озбиљна сте КРИМИНАЛНА ГРУПА. Знам ја и знао сам свашта још, али није то сад што кажеш ти за свачије очи...
Нигде нисам рекао да бих вешао све, нит радим у суду - нити ћу, али неко ће некад одговарати за и ту причу. Опет ти кажем, гнуша ми се навијање, поготову данашње.
Јел ја теби пишем шта лоше у одговору да ти мене етикетиран? Ти си се декларисао као звездаш и ја ти се обраћам Кућо, Кебино... Као шала..
Поруке: 14,457
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Кад МИ "мртва глава - кости двије" дођемо навлас' има да прво укинемо комунистичке клубове Ц. Звезду и Партизан. Жекса, Вучићевића, Жвакса (Овај), Ђиласа, Дачића, Маринику, Мр. Пропера, Брнабу, Ђуку Арапина, Грухоњића и још пар 'иљада свих који раде за данашњу Удбу по многим институцијама на вишегодишње робије, уз укидање свих прокомунистичких режимских и опозиционих странака. Доста је било, ево већ 80 година.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
МИСЛИО САМ ДА ЋЕШ ДА МИ ОДГОВАРАШ КОНКРЕТНИ ИЛИ ЧЕЊЕНИЧНО, А НЕ НЕКЕ ПРИЧЕ ШТА САМ ЈА, ТАКОЂЕ САМ ПРИМЕТИО ДА ВОДИШ ДИЈАЛОГ САМ СА СОБОМ, ЛУПИШ НЕШТО И ЗАТИМ НАСТАВЉАШ КАО ДА САМ ЈА ТО РЕКАО.
МИСЛИО САМ МАЛО ДА ЗАЧЕПРКАМО ИСПОД НАВИЈАЧКИХ ПАРАВАНА, БАРЕМ ОВИХ ВЕЛИКИХ, А ТИ МЕНИ ПРЕБАЦУЈЕШ ТЕИ ИМЕНА: РАДЕ, ИВАН И ПЕЂА... КО ЊИХ ТО ПА НЕ ЗНА, ОНИ СУ ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ, ЛЕГИТИМНИ ПРЕДСТАВНИЦИ НАВИЈАЧА У УДБИ.
ЈЕДИНО ШАВИЈА ПРИПАДА ТЕЛЕКОМУ СРБИЈЕ.
ТО ПРОДАВАЊЕ ШИПТАРСКЕ ГУДРЕ И ЧУВАЊЕ РЕЖИМА ПАРАЛЕЛНО СА ПАТРИОТИЗМОМ ВАС ЈЕ И ДОВЕЛО У ОВУ СЛЕПУ УЛУЦУ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИТЕ...
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
(11-03-2025, 06:42 PM)Шумадинац Пише: Кад МИ "мртва глава - кости двије" дођемо навлас' има да прво укинемо комунистичке клубове Ц. Звезду и Партизан. Жекса, Вучићевића, Жвакса (Овај), Ђиласа, Дачића, Маринику, Мр. Пропера, Брнабу, Ђуку Арапина, Грухоњића и још пар 'иљада свих који раде за данашњу Удбу по многим институцијама на вишегодишње робије, уз укидање свих прокомунистичких режимских и опозиционих странака. Доста је било, ево већ 80 година.
ТО МОРОМО АКО СМО ПРАВОСЛАВНИ...
Поруке: 9,148
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(11-03-2025, 06:29 PM)Горски штаб 52 Пише: Али мораће ти обучени и добро утренирани прво да ударе на ове:
https://www.youtube.com/shorts/sFsvhz2XdnA
И да, је л' увреда рећи форумашу који има мишљење супротно од твог да је ''особа без грама мозга''?
Донекле да!
Ево ти вежбица да имаш више од грама мозга.
Устанеш ујутро и кажеш себи 10х на глас, Ја нисам укронациста, ја нисам комуноусташа!
После пар дана тежина мозга се повећа а може ако се настави са вежбицом "ја не подржавам пленум" од ена кило...
Него,
Ође на форуму нас је редовно било 3-4 у вр' главе...
Откуд одједаред ови сви ликови, јелички, лујзит, горски,
Ајд био је некада горски штаб 52, био кул лик, ал то није овај, овај бре најјвећи фан Степана Бандере, Аналене Бербок, Владимира Зеленског, обожава пленуме и терористичке акте, вели да ми позивамо на крвопролиће а он се уби човекк о подршци укронацистичког комуноусташког пленумма....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,457
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Свако ко буде подржавао и штитио криминални и диктаторски режим, укључујући Овај као главног организатора и вође највеће криминалне организације у Европи, сносиће пуну одговорност као и сви они које буду штитили.
Народ Србије и студенти немају никакве рушилачке и насилне намере према војним и државним установама. Србија се дигла против једног криминалца и његове криминалне организације. Србија се дигла против свакодневног кршења Устава од стране ЈЕДНОГ ИМБЕЦИЛА, кршења свих људских права, изазивања нових ратних сукоба у Региону, његове дугогодишње злоупотребе власти и диктатуре страха коју је спровео и коју свакодневно спроводи Овај. Злоупотреба војске, полиције, тужилаштва и свих државних ресурса у одбрани ЊЕГА, једног криминалца и издајника, је супротно Уставу, закону и права свих грађана Србије на њихову борбу против организованог државног криминала.
Међутим,
Овакви потези одлазећег диктатора не доприносе смиривању ситуације већ напротив, ствара се атмосфера грађанских сукоба неслућених размера и катастрофалних последица...ЗБОГ КОГА?
ЗБОГ ЈЕДНОГ ЛУДАКА?!?!
ДИКТАТОР ОВАЈ И СВИ УДБАШКИ ПОМАГАЧИ МОРАЈУ БИТИ СМЕЊЕНИ, УХАПШЕНИ И ОСУЂЕНИ ЗБОГ ДУГОГОДИШЊИХ КРШЕЊА УСТАВА, ЗЛОУПОТРЕБЕ ВЛАСТИ, МЕЂУНАРОДНОГ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА, БАНКРОТА ДРЖАВЕ, ИЗДАЈЕ КИМ, ПОЛИТИЧКИХ УБИСТАВА И УГРОЖАВАЊА МИРА У ЦЕЛОМ РЕГИОНУ!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,148
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(11-03-2025, 08:19 PM)Шумадинац Пише: Свако ко буде подржавао и штитио криминални и диктаторски режим, укључујући Овај као главног организатора и вође највеће криминалне организације у Европи, сносиће пуну одговорност као и сви они које буду штитили.
Народ Србије и студенти немају никакве рушилачке и насилне намере према војним и државним установама. Србија се дигла против једног криминалца и његове криминалне организације. Србија се дигла против свакодневног кршења Устава од стране ЈЕДНОГ ИМБЕЦИЛА, кршења свих људских права, изазивања нових ратних сукоба у Региону, његове дугогодишње злоупотребе власти и диктатуре страха коју је спровео и коју свакодневно спроводи Овај. Злоупотреба војске, полиције, тужилаштва и свих државних ресурса у одбрани ЊЕГА, једног криминалца и издајника, је супротно Уставу, закону и права свих грађана Србије на њихову борбу против организованог државног криминала.
Међутим,
Овакви потези одлазећег диктатора не доприносе смиривању ситуације већ напротив, ствара се атмосфера грађанских сукоба неслућених размера и катастрофалних последица...ЗБОГ КОГА?
ЗБОГ ЈЕДНОГ ЛУДАКА?!?!
ДИКТАТОР ОВАЈ И СВИ УДБАШКИ ПОМАГАЧИ МОРАЈУ БИТИ СМЕЊЕНИ, УХАПШЕНИ И ОСУЂЕНИ ЗБОГ ДУГОГОДИШЊИХ КРШЕЊА УСТАВА, ЗЛОУПОТРЕБЕ ВЛАСТИ, МЕЂУНАРОДНОГ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА, БАНКРОТА ДРЖАВЕ, ИЗДАЈЕ КИМ, ПОЛИТИЧКИХ УБИСТАВА И УГРОЖАВАЊА МИРА У ЦЕЛОМ РЕГИОНУ!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.