Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(11-03-2025, 08:19 PM)Шумадинац Пише:  Свако ко буде подржавао и штитио криминални и диктаторски режим, укључујући Овај као главног организатора и вође највеће криминалне организације у Европи, сносиће пуну одговорност као и сви они које буду штитили.

Народ Србије и студенти немају никакве рушилачке и насилне намере према војним и државним установама. Србија се дигла против једног криминалца и његове криминалне организације. Србија се дигла против свакодневног кршења Устава од стране ЈЕДНОГ ИМБЕЦИЛА, кршења свих људских права, изазивања нових ратних сукоба у Региону, његове дугогодишње злоупотребе власти и диктатуре страха коју је спровео и коју свакодневно спроводи Овај. Злоупотреба војске, полиције, тужилаштва и свих државних ресурса у одбрани ЊЕГА, једног криминалца и издајника, је супротно Уставу, закону  и права свих грађана Србије на њихову борбу против организованог државног криминала.

Међутим,

Овакви потези одлазећег диктатора не доприносе смиривању ситуације већ напротив, ствара се атмосфера грађанских сукоба неслућених размера и катастрофалних последица...ЗБОГ КОГА?
ЗБОГ ЈЕДНОГ ЛУДАКА?!?!

ДИКТАТОР ОВАЈ И СВИ УДБАШКИ ПОМАГАЧИ МОРАЈУ БИТИ СМЕЊЕНИ, УХАПШЕНИ И ОСУЂЕНИ ЗБОГ ДУГОГОДИШЊИХ КРШЕЊА УСТАВА, ЗЛОУПОТРЕБЕ ВЛАСТИ, МЕЂУНАРОДНОГ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА, БАНКРОТА ДРЖАВЕ, ИЗДАЈЕ КИМ, ПОЛИТИЧКИХ УБИСТАВА И УГРОЖАВАЊА МИРА У ЦЕЛОМ РЕГИОНУ!
Изазивање нових сукоба у региону? Па до јуче сте му причали да је пичка која не сме да пошаље дрон, а сада изазива нове сукобе у региону. Јел си ово ти писао или си преписао од неког медија из "сусједства". Ово ми више личи да је изашло из кухиње неког "забринутог" домобрана него просечног Шумадинца. Јел опет преводиш текстове са латинице на ћирилицу, црни Шумадинац? 

Већа већина безбедносних и обавештајних служба у свету, па тако и овде, подређена је владајућој структури и њеним интересима који се врло често у јавности изједначавају са националним интересима. Све је код нас најјадније и најгоре. Увек је код комшије трава зеленија, а код нас ништа не ваља.

Какав је он диктатор када је изгубио сувернитет над факултетима? Какав је то диктатор када му вређате све живо и мртво. Какав је он диктатор ако нико није ухапшен месецима уназад? Више је похапшено људи којима су докурчиле блокаде улица него блокадера. Да си рекао да је аутократа па и да разумем. Који владар наше земље није био аутократа? Могу се избројати на прсте једне руке.

Да ли сам ја на списку удбашких помогача? Мислим ако јесам да ти дам адресу да ме одмах решите. И ако смо суграђанин, али не живим у Краљеву, врло радо ћу доћи назад у родну груду да извршиш грађанско хапшење. Преваспитајте ме, осудите ме на вишедеценијску робију, вешајте ме на Милутину или шта год пленум нареди.

Да поновим питањем: јел си ово сам смишљао или опет преводиш еко стража текстове са латинице на ћирилицу?
Одговори

@Мекензи

Није питање било упућено теби.

Што се тиче вежби за мождане вијуге, препорука и за тебе: свако јутро кад се пробудиш, умијеш се 'ладном водом са бунара, окренеш ка хоризонту, ка братској Румунији која нам даде омиљену краљицу и заиграш казачок!
Након тога окренеш се за 180 степени и узвикнеш јако: ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!
Одговори

[Слика: IMG-f102cb35b4b0b0b9d0424a694ac26945-V.jpg]

Едукација о раду служби и бот фарми.

"Паметнији не попушта, паметнији се организује"

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-03-2025, 10:33 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-f102cb35b4b0b0b9d0424a694ac26945-V.jpg]

Едукација о раду служби и бот фарми.

"Паметнији не попушта, паметнији се организује"
МАЛО СУ ЈАЧИ ОД КИСЕЛЕ ВОДЕ!
УТЕРАЛИ СМО ИХ У ТОР, САД ПАСУ, А СУТРА ЋЕ ДА ЊАЧУ. АКО ЈЕ ДОНЕТА ТАКВА ОДЛУКА ОД СТРАНЕ "ПЛЕНУМА", ПОДРЖАВАМ, СТУПА НА СНАГУ ОДМАХ.
Одговори

(11-03-2025, 08:41 PM)Горски штаб 52 Пише:  @Мекензи

Што се тиче вежби за мождане вијуге, препорука и за тебе: свако јутро кад се пробудиш, умијеш се 'ладном водом са бунара, окренеш ка хоризонту, ка братској Румунији која нам даде омиљену краљицу и заиграш казачок!
Након тога окренеш се за 180 степени и узвикнеш јако: ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ, ИЗДАО СИ СРБИЈУ!

Aј оцо педеру и некако,

Него мене већ 40+ година копка ово "Издао си Србију"

Да ли ми можеш објаснити а ко то од 1945 па на овамо није издао Србију?

и Под два,

И када ће се певати неком председнику "Сачувао си Србију"

Срушимо Вучића, дође укронациста и комуноусташа Радомир Лазовић за премијера дочека Аљбина Куртија као премијера Косова хоћеш му певати

Лазовићу Србине, Сачувао си Србију?

Питам пошто видим да подржаваш левицу?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

"КО СЕ МАЧА ЛАТИ - ОД МАЧА ЋЕ И ДА СТРАДА"
ЧИКА ЖИКА МИЛОГОРАЦ
Одговори

НЕЋЕ ОВДЕ ФРЕНКИЈЕВЦИ КОЛО ВОДИТИ!
https://youtu.be/VKQnPGRK7tA?feature=shared
Одговори

НЕЋЕ ОВДЕ ФРЕНКИЈЕВЦИ КОЛО ВОДИТИ!
https://youtu.be/kNhlEOnSs08?feature=shared
Одговори

(11-03-2025, 11:16 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  НЕЋЕ ОВДЕ ФРЕНКИЈЕВЦИ КОЛО ВОДИТИ!

Шта, сад ти и мртав Милошевић смета? 
Данас је годишњица смрти Слободана Милошевића који је ако ништа друго сачувао северну Србију да се не отцепи од Србије. 
Да није 1989 поништио аутономију а следеће године променио Устав, данас би Војводство Србско било у некој подунавској регији.

Де да поновимо час историје:

https://www.facebook.com/watch/?v=2513764348928805
Одговори

Ајд док се зезало зезало се...

Замолио бих админе да опомену и запрете бановањем са форума ове лажне налоге који ударају на српство и који су се ниоткуда појавили пре пар дана и по цео дан спамују.

Лик вређа Френикја Симатовића а нема појма ко је био Он и колико су беретке искрвариле на Косову..

Осећам се као да се дописујем са Наташом Кандић или Сташом из жена у Црном...

Да би разумео ко је вио Френки Симатовић, хрват који је стао на страну Србије и Срба, мораш се вратити у 1990 годину и читати, читати, гледати јако пуно да би разумео шири контекст Црвених Беретки.

Још ће овде слике Тита и Партизана да каче..

Имате бре ваше пленумске комуноусташке укронацистичке форуме, твитере, вајбере па удрите са вашим лево либералима.

Вређати Беретке на овом форуму је ужас...

Ми смо ЈЕДИНИ у Србији који имамо свих 32 књиге Милорада Улемека Легије I издања па би ови анархо леви ботови могли нешто паметно да прочитају узмите Гвоздени ров, момцци из Бразила, Прах и пепео, Пурпурно срце...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-03-2025, 10:54 PM)Mekenzi Пише:  

Aј оцо педеру и некако,

Него мене већ 40+ година копка ово "Издао си Србију"

Да ли ми можеш објаснити а ко то од 1945 па на овамо није издао Србију?

и Под два,

И када ће се певати неком председнику "Сачувао си Србију"

Срушимо Вучића, дође укронациста и комуноусташа Радомир Лазовић за премијера дочека Аљбина Куртија као премијера Косова хоћеш му певати

Лазовићу Србине, Сачувао си Србију?

Питам пошто видим да подржаваш левицу?

Је л' може да допре до твог централног нервног система да постоји неко ко није ни за Вучића ни за Ђиласа, ни за Брнабић ни за Радомира Лазовића, ни за Информер ни за Н1?

Суштина је да ти све време овим несрећницима другосрбијанцима (идеолошки наследници стамболићеваца са Осме седнице) импутираш ово што ради све време овај несрећник и његови сатрапи (идеолошки наследници милошевићеваца са Осме седнице).
А онда ко год није за Вучића, аутоматски га убацујеш у кош са најгорим србофобима.

Е па неће бити.
Одговори

(11-03-2025, 11:28 PM)Јеремија Пише:  
(11-03-2025, 11:16 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  НЕЋЕ ОВДЕ ФРЕНКИЈЕВЦИ КОЛО ВОДИТИ!

Шта, сад ти и мртав Милошевић смета? 
Данас је годишњица смрти Слободана Милошевића који је ако ништа друго сачувао северну Србију да се не отцепи од Србије. 
Да није 1989 поништио аутономију а следеће године променио Устав, данас би Војводство Србско било у некој подунавској регији.

Де да поновимо час историје:

https://www.facebook.com/watch/?v=2513764348928805

ПРИЈАВИ МЕ У МАРШАЛАТ,
НЕЋЕ МЕНЕ ФРЕНКИЈЕВЦИ ОЂЕ..!
Одговори

ТИ ПРИЧАШ АНТИКОМУНИЗМУ, ВЕЛИЧАШ ФРЕНКИЈЕВЦЕ, ЉУДЕ ОД ПОВЕРЕЊА РЕСОРА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ, КОГА БРЕ ТИ ЗАЈЕБАВАШ ОВДЕ, СРАМ ТЕ БИЛО!
Одговори

Је л' може да допре до твог централног нервног система да постоји неко ко није ни за Вучића ни за Ђиласа, ни за Брнабић ни за Радомира Лазовића, ни за Информер ни за Н1?

Суштина је да ти све време овим несрећницима другосрбијанцима (идеолошки наследници стамболићеваца са Осме седнице) импутираш ово што ради све време овај несрећник и његови сатрапи (идеолошки наследници милошевићеваца са Осме седнице).
А онда ко год није за Вучића, аутоматски га убацујеш у кош са најгорим србофобима.
У суботу падне Вучић. Ђилас и екипа побегну заједно са Вучићем. Oтера их пола Србије. КО ОНДА ПРЕУЗИМА ВЛАСТ? Која странка? Који лидер? Који покрет? Ко? Која група грађана? Било какво име. Јел пленум у том случају преузима државу? Збор? Ћута? Ко?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним