Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(17-03-2025, 11:00 PM)Милослав Самарџић Пише: (17-03-2025, 09:19 AM)Vlad Alekš Пише: (16-03-2025, 12:46 AM)Милослав Самарџић Пише: (15-03-2025, 11:32 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Пратио му Трамп.
https://www.facebook.com/share/v/18rSR51Zhp/
https://www.facebook.com/reel/2003288970162637
Чисто ФБ стручњаке.
Видело би се ово возило.
Дрво је заљуљао неко, не може звук оно да уради.
Занима ме шта је оно било, па ако неко зна, нека напише.
Бранили смо те, Самарџићу, годинама од злонамерних нападача. Они су тврдили да си ти економиста и да не можеш озбиљно да пишеш о темама из историје.
А ти си заправо експерт за акустику?
Ја сам новинар. Западну ми све могуће теме. До синоћ сам морао да напишем чланак за ''Српске новине''. Па сам се распитивао да ли зна неко нешто поуздано о звучном топу, или како већ. Пошто не зна нико, прескочио сам. Сазнаћемо.
Ти си новинар, да. Западну ти све могуће теме, да.
Колико сам видео на сајту Погледа, не постоји нити један (бројевима: 1) текст о најбитнијим догађајима у новијој историји: паду надстрешнице, што је довело до студентских демонстрација, о пребијањима тих истих студената од стране страначких параполицијских батинаша, што је потом довело до блокада факултета. А нема текстова ни о бројним скоро свакодневним демонстрацијама и блокадама. А да не спомињем огромне скупове у Новом Саду (01.02.),
Крагујевцу (15.02), Нишу (01.03) и ево сада Београду (15.03).
Волео бих да ме исправиш ако грешим, али ја сам на сајту нашао ове теме:
Јелена Калабић – ”Амазонка”
Комунисти против краља
Немања, Св. Сава и Стефан Првовенчани о пореклу Срба
Ко је био бољи писац: Радослав Филиповић или Добрица Ћосић?
Зашто Срби пишу хрватским писмом? (1. део)
То су овако баш актуелне теме за једног новинара?
А да се ми ипак вратимо на акустику?!
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 18-03-2025, 11:35 AM од
Vlad Alekš.)
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Када смо пре пар година неђе до 2018 године чули реч студент нама је то било понос да неко нешто студира, образује се, васпитава се као академски грађанин..
Сада када чујемо "student" и после тога сва она патетитчна с*ња која и овај Шумадрипац просипа ми би смо....нећемо рећи јер ће нас бановати...
Ми више волимо сада реч "мајстор". Када видимо младе момке како се труде да буду добри водоинсталатери, аутимеханичари, столари, зидари, електричари, нас нека позитивна енергија прође.
Сада су нам радили два момка од 22 године плочице. Срби. Из добре породице. Поштени. Тихи мирни и вредни. Биће добри домаћини. Частили смо их по 50€.
Кад чујемо и видимо оно чудовиште "student" беспосличаре, дангубе, бахате ликове нама се такав бес буди да би им...нећемо писати јер хоће да нас казне овде..
Какви бре "studenti"...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,441
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(18-03-2025, 09:03 AM)Mekenzi Пише: Частили смо их по 50€.
Ми таман помислили за филм "Ђенерал", кад оно....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
877
Даклем, ономад што су студенти показали 15. марта током највећег скупа у историји Србије је за велико поштовање! Рационалне и правовремене одлуке, пожртвованост да не дође до инцидента. У сваком погледу су надмашили нас старије који се боримо од 90-их против свих режима и једноумља.
Међутим,
Поставља се логично питање: Да ли постоји држава (осим комунистичких) на свету ђе председник ангажује криминалце, хулигане и батинаше да га "бране" од народа?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(18-03-2025, 11:07 AM)Шумадинац Пише: Даклем, ономад што су студенти показали 15. марта током највећег скупа у историји Србије је за велико поштовање! Рационалне и правовремене одлуке, пожртвованост да не дође до инцидента. У сваком погледу су надмашили нас старије који се боримо од 90-их против свих режима и једноумља.
Међутим,
Поставља се логично питање: Да ли постоји држава (осим комунистичких) на свету ђе председник ангажује криминалце, хулигане и батинаше да га "бране" од народа?
Поставља се логично питање: Да ли постоји држава?
Не постоји. Ово је држава Миле Пајић, Цицварића, Пленума, Зборова и остале анархолеве комуноусташке београдске елитне комунистичке деце са ФДУ-а, филозофског, ФПН-а из централних београдских општина који су изманипулисали народ да их "сажаљева" и пиждри над њима...
Да постоји држава: Ми би... Написали би, ал ће да нас банују.
Да држава постоји оне ролекс, бахате и дрске студенте, и студенткиње које возе са 21 године скупе мини морис купее, носе ролекс сатове, добијају од државе 42 милиона динара за неке нискобуџетне лошег квалитета хорор филмове имају 30 година и зову себе "студент", који су из ултра богатих комунистичких београдских породица и који организују пленуме...
Ми бисмо то довели ође да нам од јутра од 6 до увече у 6 раде у воћњаку поготово сада кад има гомила послова, уз једну чутуру воде, парче леба и једно парче саламе, па би видели да ли им до пленума и глупирања...
Како би им ми....нећемо да пишемо ће нас банују...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Мирољубиви крени-стани у две акције за мање од 24. часа:
Прво су блокирали градску скупштину у Новом Саду, под изговором да су то студенти урадили, полиција мало дигла глас, они одмах кренули да кукају како трпе насиље, како је полиција изабрала страну (они и даље верују да је САЈ отказао "послушност"), како трпе невиђено насиље
Другу акцију извео је Жељко Блок 70 (копија Еко страже на ниову новобеградског блока). Насрнузо на предводика парка Милоша, сунце мамино има све десете. Ајде што је насилник као и сваки "покретач", него је тужио државу за 300,000 евра и добио.
Може се закључити да су сви социјални случајеви у грађанским иницијативама и сателитским организацијама. Стварно им је лоше у Србији! Време је за промене. Па када тужи државу да уместо 300 хиљада добије 600 хиљада. Ипак су они најугроженији!
Поруке: 385
Теме: 2
Придружен: Nov 2022
Углед:
56
Још када сам се учланио на форум било ми је јасно да се из редакције Борбе у четнике може отићи само по задатку.Ипак сам мислио да вреди понешто чути и прочитати али . . . Превише је људске беде овде.Остајте ми збогом,.
Углед:
877
(18-03-2025, 04:07 PM)victoria Пише: Још када сам се учланио на форум било ми је јасно да се из редакције Борбе у четнике може отићи само по задатку.Ипак сам мислио да вреди понешто чути и прочитати али . . . Превише је људске беде овде.Остајте ми збогом,.
Зар због двојице напрдњака одустајеш?
Д М
Углед:
877
(18-03-2025, 03:33 PM)Луизит Пише: Насрнузо на предводика парка Милоша, сунце мамино има све десете.
Д М
Углед:
877
(18-03-2025, 06:11 PM)Луизит Пише: https://www.rts.rs/vesti/politika/567568...-sadu.html
Укронацисти на апаратима
Славили су долазак "госпође" која је наводно требала истражи шта се догодило у Новом Саду
Н1 и "њихова истина"
Ја стварно могу да разумем да неко не жели или није у психичком стању да гледам Пинк, Информер или Марића, али не могу да разумем да као "замену" за те канале узме НДХ или Нова Свећија ТВ
Н1 или Нова С су кудикамо бољи од Дезинформера, Пинка и Чмарића. Јер су много објективнији и не лажу толико.
Д М
(Последња измена: 18-03-2025, 06:33 PM од
Шумадинац.)