Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 2.83 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Извини @Оcaus41'
Да ли мислиш да треба остати са сатанистима и издајницима, екуменистима у једној целовитој СПЦ?
Да ли мислиш да би се то временом лечило само од себе ако би ми као појединци били бољи?
План разбијања цркве је кренуо давно, па није се владика Артемије одвојио због посете Бајдена... Фора овог система је да те изопшти и покаже издајником, ако се буниш, знају сви то добро зато и ћуте, а наш човек Србин, једва чека да упери прст у неког, да каже, аха знао сам... Ето ко стоји иза њега и тако...
Српски манастири, њихови игумани знају све, ако они ћуте, зашто би неко лајао против цркве? Ако они мисле да ће ово само од себе да се исправи, зашто би ми мислили да неће?
За време патријарха Иринеја иста прича итд. Не смем да пишем то...
Одговори

Хоће ли свратит до Јасеновца...знали се шта...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Неће,стигли су до Вараждина,па после у Аустрију....Јасеновац обележили Милановић и Пленковић,а могли су ови наши доћи,таман су ту близу...Примио их градоначелник Вараждина...
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Што би рекао покојни Просветар ти си шумадрипац а не Шумадинац.
Како те бре није срамота да постављаш ове дрипачке снимке са дебилним порукама?
Додуше, сво време које си провео на форуму своди се на качење дебилних слика или снимака и површник коментара а највише "Ресавске школе"...
Одговори

СТУДЕНТИ - РАДНИЦИ - СЕЉАЦИ, МОБИЛИЗАЦИЈА НА 1. МАЈ:
https://www.instagram.com/p/DI8lmIeooto/...eWs1NTYzNw==
Како спрдају овакве искрене блокадере као што је Шуми, па то није нормално, који свој беџ поносно истичу....
Одговори

Ја биx да сачекам Ђурђевдан, који се прослављао некад, али ћу овај пут у тајности, не од комуниста, већ од колега блокадера са FDU...
Одговори

(27-04-2025, 11:23 PM)milan Пише:  Неће,стигли су до Вараждина,па после у Аустрију....Јасеновац обележили Милановић и Пленковић,а могли су ови наши доћи,таман су ту близу...Примио их градоначелник Вараждина...

Јесу ли ишли са тим усташом од градоначелника из редова Туђманове  ХДЗ да положе цвет на некадашњу касарну у Вараждину која је била међу првима опкољена и где су стрљани први Срби припадници ЈНА..

https://www.glassrpske.com/lat/magazin/i...ine/243838

Јесу ли питали зашто је Вараждин етнички очишћен од Срба..

Што се тиче њиховог 1-ог Маја то је крај као и она блокада РТС-а која им не иде на руку, очекивали су реакцију државе, Власт их је пустила и сад се то свело на сеоску пијацу имају тезге, са храном и пићем, рекламни мазеријал итд

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Koje будале лептејебо

Упали на интерно одељење КЦ Ниш где леже срчани болесници да спрече одржавање клиничке интерне наставе за студенте медицине.....

Шта раде будале...

Е, шумадинац дај јави да упадну у Ковин или ође у Вршцу  у оне "специјалне" установе неби изашли веруј ми...задржали би их...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

ЈА ПОНОВО ОПОМИЊЕМ:

ОСТАВИТЕ СВАКУ ИЛУЗИЈУ ДА БАГРА ПАРТИЗАНСКА МОЖЕ ДА СЕ УРАЗУМИ.
https://www.facebook.com/share/v/1FxS7rF2jA/

РЅ.
Исто овако, петог на шести октобар 1988. смо изводили аутономашке посланике из Бановине. Оне, па ове, док можда једног дана не ослободимо Србију од комуњара, а богами и од четника који хоће да уче. Нема друго.

https://www.facebook.com/reel/1220487209...it&__cft__[0]=AZUM3hfbQKRJpL2JADhX2vIC7lFFovvYH2oE3TkzTAVexhtC1sZqZThJCjUGDGjOFJuEfzw8GAtoXRRFx6EOKuOMMIUTPS5nhWMVYfU6jj4A7qyrTSdcgrWjcjVPbtyDLMaew86HLg5BANMfQjp1uKtqaSrsQJ0XuatGFAa_wjjPxw&__tn__=H-R
Одговори

Не знам целу руту кроз Аустрију,могли би свратити до Блајбурга,није баш успут,ал не трчи се кроз Аустрију сваки дан.
Одговори

(28-04-2025, 01:58 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  ЈА ПОНОВО ОПОМИЊЕМ:

ОСТАВИТЕ СВАКУ ИЛУЗИЈУ ДА БАГРА ПАРТИЗАНСКА МОЖЕ ДА СЕ УРАЗУМИ.
https://www.facebook.com/share/v/1FxS7rF2jA/

РЅ.
Исто овако, петог на шести октобар 1988. смо изводили аутономашке посланике из Бановине. Оне, па ове, док можда једног дана не ослободимо Србију од комуњара, а богами и од четника који хоће да уче. Нема друго.

https://www.facebook.com/reel/1220487209...it&__cft__[0]=AZUM3hfbQKRJpL2JADhX2vIC7lFFovvYH2oE3TkzTAVexhtC1sZqZThJCjUGDGjOFJuEfzw8GAtoXRRFx6EOKuOMMIUTPS5nhWMVYfU6jj4A7qyrTSdcgrWjcjVPbtyDLMaew86HLg5BANMfQjp1uKtqaSrsQJ0XuatGFAa_wjjPxw&__tn__=H-R

Хармоника Ваистину! Аполо Дрид мало да протрчи.
Одговори

Зашто Шумадинац са Динком и осталим војвођанским сепаратистима и фашистима није линчовао Декана ДИФ-а...

Требао је доћи и подржати Динкову кампању!

Сви су они Динко!

И када сам говорио да су ово исти укро нацисти који су спалили живе Русе у позоришту у Одеси а оне што су преживели линчовали до смрти исто сада и са деканом ДИФ-ау Новом Саду!

Ми би то убили бога у њима...Но нећемо не смемо да дирамо нацисте динкове оће данас банују!

Него, ђе нам је горски?

Од 6 интернет ратника симпатизера укронациста тачније евро левих анархо фашиста остаде само Шумадрипац...

Т'гата

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: milan, 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним