Поруке: 1,402
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
140
Јуче на слави (Јовањдан) као и обично разне теме. Приличан број гостију разних профила (обичних људи, локалних политичара, општинских одборника , мањих и већих бизнисмена...). Разних прича се прича, у једном се помену Додик. Углавном сви га осуђују и сви причају како су они још одувјек говорили како је он издајник, лоповчина, шверцер..., како је одговоран за пропаст електроенергетског сектора РС, за пропаст Шума Српске, за жељезнице..., за задуживање, како су они све знали, видјели и указивали. Не могу да вјерујем како већина безочно лаже, јер их све познајем и знам да су били подршка Додику, да ли директно кроз његову странку или кроз ове његове сателитске странчице формирана од прелетача.
Хоћу рећи да Додик губи подршку и да они који су га подржавали очигледно припремају терен да дистанцирају од њега.
Поруке: 303
Теме: 3
Придружен: May 2022
Углед:
28
"Kada se prestanem baviti politikom biću oslobođen javne odgovornosti kao predsjednik Republike, a kada mi zabrane, formiraću udruženje za nezavisnost Republike Srpske", naglasio je Dodik.
Ето тако је то.
Оно чега се ја плашим јесте да ће изостати најважније : процесуирање за криминал и корупцију , кроз двије деценије уништавања привреде , и са тим десетине хиљада исељених Срба.
Овај процес јесте политички.Тачно је да у Сарајеву никога не занима његова корупција која уништава српски народ.
За нас је свакако боље да му се суди , него да му се не суди.
Милославе требао си у видео ставити ко је више трошио новца дневно Броз или Додик , пошто су и сународници...
Поруке: 1,250
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
329
Јесте криминалац али врана врани очи не вади.
Поруке: 1,259
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
562
Пошто је "Косова" приведена крају, на реду је РС.
Поруке: 14,500
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М