.
Дузтабанлија и иксногаш, неспосбан чак и за неспосбну окупаторску ЈНА, "Министар Војни" Јулин, назива у Скупштини Бошка Обрадовића
ЉОТАЧ!
https://www.youtube.com/watch?v=2lt4dTPPWf8
Нами ово звучи нешта познато, а?
Дал'да се човек смеје ил'плаче!
Ма шалу настрану, ово све озбиљније и надамо се да ће бар неки присебан број Срба схватити да ово води само грађанском рату и...крвопролићу и изгибенију народа са свих страна, тј. "свака вашка обашка" ће да плати цену лудила у
КРВИ, а на радост србских душмана који једва чекају на ово оштрећи каме и кујући маљеве!
ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЈЕСТЕ БРЗИ И БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР, ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС, ЗАТВАРАЊЕ СКУПШТИНЕ И МОМЕНТАЛНО ПОЗИВАЊЕ РУСИЈЕ ДА УЂЕ ВОЈНО, КАО ШТО ЈЕ ТО УРАДИО АСАД У СИРИЈИ!
Не пођемо ли овим Отачким путем
народног, државног и војног соједињења са једноверном и једнокрвном браћом....
ПРОПАШЋЕМО У "НАЈЈИСКРЕНИЈЕМ" ЗАГРЉАЈУ ДУШМАНА ЗА КОЈЕ СМО "МАЛИ РУСИ" ШТО ГОД МИ ЧИНИЛИ И РАДИЛИ!
То јест....
ако није касно, ако већ јесмо покојни ма то још не знамо, као што је рекао Монах Калист једној драгој нам особи још пре пола века!
Сетимо се....непосредно пре свог повлачења из политике Де Гол је изјавио (по сећању):
Цитат:ДРЖАО САМ У СВОМ НАРУЧЈУ МРТВО ТЕЛО ФРАНЦУСКЕ И ЧИНИО СВЕ ДА СВЕТ МИСЛИ ДА ЈЕ ФРАНЦУСКА ЈОШ УВАК ЖИВА АЛИ....ЈА САМ ЗНАО ДА ЈЕ ОНА ВЕЋ ОДАВНО МРТВА!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!