Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

.
Марковић одбио предлог Митрополита: Можемо разговарати али након што изгласамо Закон

https://www.in4s.net/markovic-odbio-pred...amo-zakon/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Црна Гора на ногама....
https://www.in4s.net/video-foto-crna-gora-je-na-nogama/

Сјајан говор политичара са крстом и МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА Зете Србскјаго

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Рек'о ја пре пар година да је Мило Ђукановић највећи издајник у историји српског народа. Тада ми Милослав рече да је велика конкуренција. Ваљда је сад свима јасно да горег изрода српска мајка родила није.
А овај његов зет, који се видео са њим пре пар дана у Тирани, нит ромори нит говори. Иако му је уставна обавеза да заштити српски народ како у Србији, тако и ван ње. Уместо тога он стално понавља како треба да се правимо мртви и све ће једног дана бити у реду
Не би да слутим несрећи, али ово у Црној Гори неодољиво подсећа на бановину Хрватску 1939. године, када почињу прогони православних свештеника, Сокола и угледних српских трговаца и банкара. После две године користе напад Немачке за свеопшти покољ.
Није народ блесав када је у оволиком броју изашао на улице широм Црне Горе. Осећају они добро да смо на корак од ножа под српским грлом.
Одговори

(27-12-2019, 03:06 AM)Бенито Пише:  Рек'о ја пре пар година да је Мило Ђукановић највећи издајник у историји српског народа. Тада ми Милослав рече да је велика конкуренција. Ваљда је сад свима јасно да горег изрода српска мајка родила није.
А овај његов зет, који се видео са њим пре пар дана у Тирани, нит ромори нит говори. Иако му је уставна обавеза да заштити српски народ како у Србији, тако и ван ње. Уместо тога он стално понавља како треба да се правимо мртви и све ће једног дана бити у реду
Не би да слутим несрећи, али ово у Црној Гори неодољиво подсећа на бановину Хрватску 1939. године, када почињу прогони православних свештеника, Сокола и угледних српских трговаца и банкара. После две године користе напад Немачке за свеопшти покољ.
Није народ блесав када је у оволиком броју изашао на улице широм Црне Горе. Осећају они добро да смо на корак од ножа под српским грлом.

Стање у Ц. Гори мирише на почетак грађанског рата. Шта по теби Бенито треба учинити доље у Црњој и још Горој србском земљи?

Д М
Одговори

Не знам шта да Ти кажем. По сваком правилу, матична држава би требало да заштити права Срба у Црној Гори. Овде се води наопака, односно никаква национална политика, јер је овај никоговић немачка слуга.
Они доле морају да се мобилизују и да се бране како знају. Једина нада им је велики број свештеника и монаха и да се окупе око њих.
На жалост, знам за доста случајева Срба који су се иселили у задњих две-три године јер не могу више да трпе терор монтенегрина.
Врло тешка ситуација. Једина нада им је што су монтенегрини кампањци и нерадници. Стрпљење је велики адут за сваког верника и предност у односу на неверника.
Одговори

(27-12-2019, 03:06 AM)Бенито Пише:  Рек'о ја пре пар година да је Мило Ђукановић највећи издајник у историји српског народа. Тада ми Милослав рече да је велика конкуренција. Ваљда је сад свима јасно да горег изрода српска мајка родила није.
Како је Вучић Милов зет?
Одговори

Тако што је оженио ћерку његовог брата од стрица.
Одговори

Чуо сам за ту причу.Мислио сам да је измишљена...
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Nisu nama neprijatelji Milo, siptari, hrvati, muslimani i ostale izmisljene nacije, sa tim se ne treba zavaravati Srbi!

Oni su smeće i američka moneta za potkusurivanje protiv Srba i ništa više, hrpa govana, potezi koji se vuku u CG idu direktno iz SAD ambasade u Podgorici! Nama su SAD i NATO neprijatelj!!!

Lavrov je rekao da pravoslavlje razbijaju SAD!

Bez porlivanja krvi nema slobode i da te neko razume!

Strpljivo sto neko veli, kad se promeni odnos medju velikim silama menjace se odnos na Balkanu, a odnos se menja u svetu, ali nazalost jedini uspeh NATO je na Balkanu, tu jedino mogu da se dure, sve ovo ste se desava u Monrenegru je njihovo maslo, razbijanje jedinog drzavotvornog naroda, Srba, nema tu mnogo price!

Bitno u prvim udarima na Srpstvo sacuvati glave bitne vladike, mitropolita, politicara koji mogu da vode narod!

NATO pao u Siriji, Kinezi izasli na more sa raketama sabijaju na sve strane, mora se izdrzati, Balkan je problem zbog izmisljenih nacija!
Одговори

....да ли је могуће да нико у Србији не пружа подршку нашој браћи у Црној Гори нити нико не реагује осим Бола и Двери?

Где су прозападни главодржитељи АВ - СПО, СПОК, Чеда Мандов и Крмнад Чварак?
Где су проруски главодржитељи АВ - СРС, Заветници, и др.?
Где су део опозиције, тј еврослинавци - Жути, Поздерац и Борко?

Д М
Одговори

(27-12-2019, 05:57 PM)Шумадинац Пише:  ....да ли је могуће да нико у Србији не пружа подршку нашој браћи у Црној Гори нити нико не реагује осим Бола и Двери?

Где су прозападни главодржитељи АВ - СПО, СПОК, Чеда Мандов и Крмнад Чварак?
Где су проруски главодржитељи АВ - СРС, Заветници, и др.?
Где су део опозиције, тј еврослинавци - Жути, Поздерац и Борко?

Je li Vi zivite u Srbiji, pratite li politiku?

1. Bili na kongresu DPS pre dve nedelje gde je najvaljena otimacina imovine SPC.

2. Minorni, beznacajni...svi imaju racune u zapadnim zemljama ne u Rusiji! Nisu tu proruske partije!

3. Gori nego ovi prvi i drugi! Kad se usvoji neki zakon ono tobouz protiv!

Svi smeće, šlljam i govna, gori nego svi milogircci zajedno!

Nama trebaju ljudi koji jedu srpski hleb!!!
Одговори

.
Дузтабанлија и иксногаш, неспосбан чак и за неспосбну окупаторску ЈНА, "Министар Војни" Јулин, назива у Скупштини Бошка Обрадовића ЉОТАЧ!

Кидање

https://www.youtube.com/watch?v=2lt4dTPPWf8

Нами ово звучи нешта познато, а?

Дал'да се човек смеје ил'плаче!

Ма шалу настрану, ово све озбиљније и надамо се да ће бар неки присебан број Срба схватити да ово води само грађанском рату и...крвопролићу и изгибенију народа са свих страна, тј. "свака вашка обашка" ће да плати цену лудила у КРВИ, а на радост србских душмана који једва чекају на ово оштрећи каме и кујући маљеве!

ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЈЕСТЕ БРЗИ И БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР, ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС, ЗАТВАРАЊЕ СКУПШТИНЕ И МОМЕНТАЛНО ПОЗИВАЊЕ РУСИЈЕ ДА УЂЕ ВОЈНО, КАО ШТО ЈЕ ТО УРАДИО АСАД У СИРИЈИ!

Не пођемо ли овим Отачким путем народног, државног и војног соједињења са једноверном и једнокрвном браћом....

ПРОПАШЋЕМО У "НАЈЈИСКРЕНИЈЕМ" ЗАГРЉАЈУ ДУШМАНА ЗА КОЈЕ СМО "МАЛИ РУСИ" ШТО ГОД МИ ЧИНИЛИ И РАДИЛИ!

То јест....ако није касно, ако већ јесмо покојни ма то још не знамо, као што је рекао Монах Калист једној драгој нам особи још пре пола века!

Сетимо се....непосредно пре свог повлачења из политике Де Гол је изјавио (по сећању):

Цитат:ДРЖАО САМ У СВОМ НАРУЧЈУ МРТВО ТЕЛО ФРАНЦУСКЕ И ЧИНИО СВЕ ДА СВЕТ МИСЛИ ДА ЈЕ ФРАНЦУСКА ЈОШ УВАК ЖИВА АЛИ....ЈА САМ ЗНАО ДА ЈЕ ОНА ВЕЋ ОДАВНО МРТВА!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

https://www.in4s.net/vulin-rezim-mila-dj...ski-sukob/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним