Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Када ће Србија обновити капитализам?

(23-11-2019, 07:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(23-11-2019, 03:35 PM)Громовник Пише:  Како онда злату никако не пада вредност, док је новац подложан инфлацији, скоку/паду курса итд.? 5+5

Пааа...кад би се банкари који владају Чемериком јаду досетили да штампају долар на бољем папиру да'иш како би му скочила вредност!

Људи врше нужду одкако је света и века тако да би овај изум стабилизовао долар сто посто!

[Слика: 81yL5NTvSPL._SL1500_.jpg]

Znam da i vi u Kanadi bas mrzite dolar, mada imate isti naziv za svoju valutu, koja je bas nesto vrednije od USD.Smile

Znas ko je los covek? Onaj koji drugom preporucuje da radi suprotno od onoga sto radi za sebe.

Niej lepo ziveti u u Kanadi, koaj je prvi prijatelj Amerike, ciji standard rtvrdo zavisi od Amerike i u isto vrem Srbima u Srbiji preporucivati udaljavanje od oonoga sto TEBI donosi korist.

To je neposteno i pokvareno.

To je licemerno.

Moras da budes posten, a ne da se krijes iza vere i boga STALNO.

------------

Provetaru, prava si slika kompletnog poremecaja morala. PROSVETAR savetuje drugog ono sto ne bi sebi. Zivi pdo americkim standardom i radi za njega a pkljuej na njega.

Prosvetari su nekad vazili za ljude koji su ucili moralu druge, ne samo gradivo skolsko.

Kod tebe sve otislo u aut,. Pogubio si se potpuno u Kanadi. Sa jedne strane ti stanard i opustenost zivota ne da da je napustis, a sa druge osecas da niej posteno da zivis tim zivotom.

I onda DRUGIMA nabijas na nos kako Amerika I kanada nisu postene.

Vrlo pokvareno i bolesno, skoro kao Vucic, mada je on ipak teza kategorija.

Ako hoces da vazis za coveka od autoriteta, onda ili pricaj kako i u skladu gde i kako zivis ili menja mesto zibvota i zadrzi filozofiju. Kapiras? Idi u Srbiju ili Rusiju ili Kinu i zadrzi nacin misljenja. Ili u Kanadi menjaj pricu.

Sve ostalo je POKVARENO.
------------

Ja imam samo jedna problem sa sagovornikom. Da ga uizvucem na cistinu gde zivi. To se obicno desi sto krenem uvek otvoreno sa pricom, isproizvam ga da nema pojma kako je na zapadu, da bi se on otkrio i PONOSNO I SRECNO rekao da je u sustini na Zapadu.

I taklo sam sebe ukopa. Smile Posl emu ja nabijem na nos da jedono rprica a drugo radi. Smile
-------------------

U Srbiji koji jedno pricaju a drugo rade imas na milione.

Imas ljude koji pljuju po kapitalizmu a ne potpisuju se na naucnim radovima, potpuisje se Italijan koji mu za to placa. To on meni prica i time blati Italijana(po njegovoj logici). A u sustini jedno prica drugo radi. Prodao se.

Imas gomilu...to ne zna za moral, uopste. Baraba koja prica u skladu sa onim sto radi je milion puta postenija od coveka koji jedno pruica a drugo radi. Zato ja u Srbiji nikad nisam iamo komunistu z aprijatelja, ali sam imao i imam i sada ljude koji lopovisu opo Zapadu. Oni pricaju u skladu sa onim sto rade. Ja kradem, lopovisem, ako me uhvate...eto, sta cemo...A komunjara: Svi d abudemo jednaki, pravda,...a on ode na Dedinje u neku vilu.
Одговори

(30-12-2019, 09:19 PM)zstoja Пише:  
(23-11-2019, 03:35 PM)Громовник Пише:  Како онда злату никако не пада вредност, док је новац подложан инфлацији, скоку/паду курса итд.? 5+5

Пааа...кад би се банкари који владају Чемериком јаду досетили да штампају долар на бољем папиру да'иш како би му скочила вредност!

Људи врше нужду одкако је света и века тако да би овај изум стабилизовао долар сто посто!

Niej lepo ziveti u u Kanadi, koaj je prvi prijatelj Amerike, ciji standard rtvrdo zavisi od Amerike i u isto vrem Srbima u Srbiji preporucivati udaljavanje od oonoga sto TEBI donosi korist.

Па не само мени оооо заостоја!

Ми сматрамо да би штампање долареса на добром папиру донело корист СВИМА!

Наравно и квалитет фарбе ваља размотрити, неће народ да користи папир од кога ти после употребе ду*пе остане зелено!

Тужан

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(31-12-2019, 12:05 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(30-12-2019, 09:19 PM)zstoja Пише:  

Па не само мени оооо заостоја!

Ми сматрамо да би штампање долареса на добром папиру донело корист СВИМА!

Наравно и квалитет фарбе ваља размотрити, неће народ да користи папир од кога ти после употребе ду*пе остане зелено!

Тужан

Паметном доста!

Pa nisi ti posten covek. jedno radis, a drugo pricas.

Ode na Zapad da zivis i pricas lose o njemu. Dela treba da cine coveka, ne prica.

Cak i da si svesteno lice u kanadi, ima nacin da dobijes premestaj, posto ti tu ne valja.

Evo ti ispricam pricu. Moj dseda j ebio u zarobljenistvu u nemackoj, obican vojnik na odlsuzenju vojnog roka. I radili u toku dana kod gazde, a nocu spavali u lageru. Njemu se taj gazda niej svidjao i trazio do nemaca da ga premeste.

Prevodilac mu kaze: Radivoje,(stvarno s etako zvao), oni za ovo mogu d astreljaju. Pa ako ce da streljaju ja cu da pristanem.

medjutim oni mu daju drugog i nije bilo problema.

Ako to Nemci mogli i pristali, pristace valjda i vasa crkva(posto meni takvi ko ti u crkbvi ne trebaju). Nije to moja crkva. Meni trebaju posteni i cija se dela i reci ne kose.

I lepo trazis: Ja bih u Rusiju, Kubbu, venecuelu i;li Severnu Koreju.

Dace ti valjda nesto od toga.

Ako nisi svesteno lice, tim pre mozesda odes. Al ti neces.Smile

-------------

Da te pitam nesto: Sto ti neces d aides iz Kanade? Jel tamo bas toliko dobro? Izgleda idealno za tebe.

Ja znam da nema nista idealno, ali ....sto si ti u Kanadi kad ona tako ....bez veze drzava, nepostena, osvajacka, poltronska(prema Americi), A i prem aBritaniji poltronska?

Jel ti volis dqa budes poltron?
---------------

Cudi se Miroslav kako to neki mogu d aodu u nemacku i zive i rade, dobro im a nece to u Srbiji.

Pa vuidis da Prosvetar decenijama u kanadi i ne valja mu Kanada. Trpi covek, zatvorili mu granice Kanadjani, nece ga puste i on nema gde. Sedi tamo i trpi. trpi onu ladnocu, zvezde i ne vidja, jer nikad niej toliko mracno. ja zvezde nisma video 3 godin eu Torontu, sve dok nisam dosao na Detroit, pa na jug Amerike sad.

Prosvetra se pati nevidjeno, ali ne moze iz Kanade.

Proisvetar niej dobar covek.

Meni kad niej valjala Kanada ja sma otiso, nisma kukao tako ko ti, samo sam otisao. Odes bre brate? Gde? Gde oces, svud bolje, jel tako? I postenije?

Prosvetar niej dobar covek.
-----------

Slucajno sam video jednu recenicu sad, jer ko da cita sve ono tvoje...nema teorije. Tu opet potenciras da odlicno stojis sa engleskim.

Sto si ti toliko opterecen tim?

Ne mogu d ashvatim, jel ti imas malo komplekse ako ti engleski niej bas...?

Vidi mene, moj engleski...kako kad, kad se iznervoiram, dete kaze d adobro govorim engleski, ali posto obicno nisam ljut kad pricam sa Amerima moj engleski nikakav.

I sad smo bili nekoliko puta po 4, 5 dana van ovohg mesta i dolazi Amer na vrata prekjuce:

Pa de si bre, nema te, nedostajao si mi...

On stvarno kaze d asma mu nedostajao. Dodnosi mi dinje na vrata, lubenice, jo smu ja kazem: Slusaj, ocu tako svake nedelje(jer ne znam kako da ga stopiram). I on me gleda zacudjeno, ja malo razvucem usta, on ukapira da se zezam...i priza ruku....

Vidi prosvetar, jezik uopst eniej bitan za pametne ljude. Ako on vidi da si pametan i iskren, prelazi on preko svega...i lepo mu sa tobom.

Opisti se covece, zaboravi na taj engleski...Smile Jeb... engleski....to svi Ameri i Kanasdjani znaju, ali ostalo...kako ko. Svaka ovca nauci engleski ako hoce.
Одговори

http://fakti.org/sites/default/files/fil...df8a12.jpg

УКУПНИ ДУГОВИ У СВЕТУ ДОСТИГЛИ 246 ТРИЛИОНА ДОЛАРА, А У КИНИ СУ – ПРЕКО 20 ТРИЛИОНА

ПРОШЛО је више од десет година од претходне глобалне финансијске кризе, а економисти звоне на узбуну, тврде да је нова – пред прагом.

Пре непуних 11 година кризи је претходила хипотекарна криза у САД у чијем епицентру се нашла једна од највећих светских банака Lehman Brothers.

Аналитичари Светске банке упозоравају да криза која долази неће личити на претходне, а да ће имати разорније последице.

Узрок: вртоглави раст дугова у свету. Како у пражавном, тако и у приватном сектору.Дугови у свету већ су сумарно достигли 246 трилиона долара.

И, више од три пута су већи од „глаобалног БДП“. Што значи: од вредности свих производа и услуга на планети. Нарочито брзо расту неотплаћени дугови земаља у развоју. Најбржи „релативни раст“ имају Чиле, Јужна Кореја, Бразил, Пакистан...

Светска банка тврди да је Кина током целе протекле деценије „главни генератор нових дугова“. Наводно њени невраћени дугови већ премашују 20 трилиона долара. Експерти Светске банке, заправо, и тврде да ће нова глобална криза „кренути из Кине“ која има највеће корпоративне дугове у свету. Са истом цифром барата и ММФ који већ упозорава да је то „финансијски мехур који је у стању да уруши економију Кине и да покрене финансијску кризу у Азији сличну оној из 1997-ме. И да почне да се „прелива на остатак света“...

Па ти сад види како ће ко да прође....НА ВРЕМЕ!

А НАЈГОРЕ ЋЕ БИТИ ОНОМЕ КО ЈЕ ИМ'О-ПА НЕМ'О!

Ми некако да изгурамо зиму у овој вуко*јебини ама како ће они доле...јербо 2019-те у Сједињеним Државама се догодило 41 масовно убиставо, у просеку – на сваких девет дана по једно ама тих преко 40 масовних убистава је рекордан број за протеклих 50 година.

Ни у једном није било мање од четири убијена, а укупан број жртава је – 210 а у 33 случаја коришћено је ватрено оружје, породични сукоби, наркотици и бандитски напади.....шта ће бити кад ПРАВА криза закуца наврата јер...највише убијених било је у Калифорнији у којој је на снази један од најстрожих закона у САД о оружју.

Бата Доналд је некако успео да се Чемерика мало поврати али....ако Лихварска Хидра успе у импичменту куку и леле мој застоја....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Evo ti malo staistike. U Rusiji imas DUPLO vise ubistava nego u Americi. A u Americi imas najvise oruzja po stanovniku. Zamisli d au Rusiji imas naoruzanj ekao u Americi? Koliko bi ond abilo mrtvih?

VISE negoi duplo ubistava u Rusiji nego u Americi:

http://worldpopulationreview.com/countri...y-country/

Evo ti jedn aprica, posto si isti kao oni u Srbiji, pojam nemaju gde zive i kakav je svet oko njih. Njiam u Srbiji i niej zameriti, ali ovima napolju...to j etuga sto pojam nemaju, iako znaju super engleski kao ti.

Mi smo u Americi u mestu koje gore od 98% mesta u Americi poo kriminalu. Znaci od njega gora samo 2%. Takoreci najgore mesto.

E vidis ovako. Ja odem u BG u banku, uhvatim se za vrata, zakljucano. Pogeldam, ono unutra narod. O cemu se ovde radi?! Oni mi pokazuju na crveno dugme da pritisnem. Ja pritisnem, oni mi otvore.

A znas kako je ovom mesto sa tolikim kriminalom sto se banaka tice? Apsolutno nikakvi dugmici, obicna vrata, ulazis kao u hotel.

Mnogo citas pogresne novine, a malo imas pravih informacija.

Ali ovo sve nije poenta.

Poenta je da je Srbija uredjena unutra kao Amerika ili kao Kanada ti bi sve petama u dupe da se vratis tamo. Tu je poenta. I iz Srbije ne bi izlazio ti ni mrtav. Ovako si pobegao bas tamo gde ti nikako ne valja.Smile

A boli te kad se za Kanadu prica lose? Hahahaha. Vidim ja to, napadas samo Ameriku, a Kanada americki podrepak, nju nikad ne napadas. Smile E koja ti tuga. Smile
Одговори

.
[Слика: large_KGP9F3HBriqP6BED2Qp-tyxG9YOFMDT0AD4Il_59oq8.png]

Ја не знам о чему ти то?

Ка'е Чемерика 37,200 убистава а Русија 4,380!

https://www.weforum.org/agenda/2019/08/g...-homicide/

Негооо...наше упозорење јесте у следећем:

АКО СЕ ОВАКО НАСТАВИ У ЧЕМЕРИЦИ, ТО ЈЕСТ АКО ЛИХВАРСКА ХИДРА УСПЕ ДА У ПОКУШАЈУ "ИМПИЧМЕНТА" ЛЕГАЛНО ИЗАБРАНОГ ПРЕДСЕДНИКА, ИЛИ АКО ГА УБИЈУ КАО КЕНЕДИЈА (ВИДИМО ДА НОСИ ПРСЛУК АЛИ ГЛАВА МУ ЈЕ ИЗЛОЖЕНА СНАЈПЕРУ), НАСТАЋЕ ТАКАВ ХАОС КОЈИ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ И ДО ГРАЂАНСКОГ РАТА ПА И ДО РАСПАДА ЧЕМЕРИКЕ!

АКО СЕ ДАКЛЕ ПОНОВИ СЦЕНАРИО РАСПАДА СССР...КУКУ И ЛЕЛЕ СВИМА КОЈИ ТАМО ЖИВЕ ПА ИМАШ ПОЗИВ ОД НАС ДА УБЈЕЖИШ 'ВАМО, ЈЕС'МАЛО ПРОХЛАДНО АМА НАВИКНЕ СЕ ЧОВЕК!

Ми добронамерно а ти како хоћеш...ама глава у песку ни нојеве не спасава а камо ли људе!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Pa gde nadje samoubuistva? Pa Tu Rusi ubedljivo opet prednjace:

https://www.indexmundi.com/facts/indicat...5/rankings

9.20 na 100K stanovnika, a SAD 5.30 na 100K stanovnika.

Rusi su samoubilacki narod malo kao i mi. Mi dodduse ne idemo na pistolj u celo nego tako kao ti...jedno radim za sebe, a drugo nudim prijatelju.

-------------

Dzaba tebi engleski kad ti ne mozes d aizvuces merodavne podatke sa interneta, nego neki levi sajtovi, slike... gluposti citas.

Kazem ja da jezik nikom ne daje pamet, ostajes budala i kad ga naucis odlicno.

--------------

Znaci Rusija je ubedljivo zemlja sa najgorim kriminalom od tako malo razvijenih. I najgora sa samoubistvima medju takvim zemljama.

Vise nego duplo vise ubistava od Amerike i skoro duplo vise samoubistava.

Oni su isto pomodarci i komleksasi...to je islo dotle da je Medvedev primio Deep Purple u svoju rezidenciju davno. Nisam mogao da verujem kome oni ukazuju cast. A i zasto.

To sve budalast naord.

-----------

Evo ti i ovde o samubistvuima u svetu po drzavama:

https://www.theglobaleconomy.com/ranking...cide_rate/

Ma ima svuda nego si ti potpuno nespsoban da nadjes. A super znas engleski. Hahahahah.

--------------

Ali znaju pametni i u Srbiji kakva je Rusija. Moj komsija molerisao tamo...kaze korupcija i gora nego kod nas.... Sad ide i radi 2, 3 meseca po Nemackoj pa se vrati. Celo leto ga nisam video, reko gde je ovaj covek. I taman nazad za Ameriku on izniknu u dvoristu. Reko gde si ti?? Kaze Nemacka...
--------------

Ali majstori su Ameri. Nadaju dreku kako je mnogo ubistava, samoubistava.... ovi se preneraze po svetu, masa i dalje dolazi i vidi da to mozda jeste tako, ali to ispada manje frka nego recimo kriminal u Srbiji.

Banke se ne zakljucavaju kao u BG, ako te neko pljackka mozes da ubijes, a u Srbiji ako ti neko obija stan i ti ga ubijes, ides na robiju.

Majka u teksasu tocila benzin i otisla da plati, neki crnac poceo da s emuva po kolima, a tu joj dete ostalo, ona doleti, pocne rvanje, izvadi pistolj i ubije ga. Kraj price, nema sudnjea, nema nista. Pa ajde sledeci neka dodje, cekam.Smile Jednostavna stvar. Po Evropi bi napravili sudjenje veka...Smile

I sve kad saberes, statistika jedno, a realnost malo drugacija.Smile
-------------

Evo recimo da pitam ove u Srbiji kako je sa kriminalom u NY, svi ce da kazu katastrofa. I ovaj Prosvetar Lingvista ce isto da kaze. Strucnjak.Smile

A NY je postao jedan od najsigurnijih vecih gradova u Americi. Italijan zavero red.

---------------

Lingvista, posto vidim da si alergican na lose o Kanadi, da bi postao imun na to, malo da ti pomognem.

Sta bi sa onim bogatim Jevrejinom i zenom valjda sto ubijeni(ali su ziveli vrlo skromno), a bio povezan sa farmacetskom industrijom?

Tvrde da se ubili, a deca kazu nema sanse da se oni ubili. I tako ostalo, nisam bas pratio do kraja, ali cini mi se da se tako stvari zavrsile. Niko nit luk jeo nit mirisao.

jel to bese ovaj:

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45995125

Slusaj, moras da budes relana: Kanada i Amerika su ista go.. .sto se spoljne politike tice. Ali su unutra vrlo dobro i posteno uredjeni. Zato si ti tamo a za komisuju na severu ima isto Ameriku kao i na jugu. Hahahahaha. Ko s ejos i na severu i na jugu granici sa istom drzavom??? Samo Kanada.Smile
Одговори

(31-12-2019, 04:18 PM)zstoja Пише:  Pa gde nadje samoubuistva? Pa Tu Rusi ubedljivo opet prednjace:

Озастоја нико ође није нудио податке о самоубиствима, погледајде поново у тај речник!

Негоооо...пушти ти статистике у Чемерици-по њиховим статистикама Хитлери би победила 100 посто 2016-е, кад оно....РЕАЛНОСТ, ЖИВОТ ЈЕ НЕШТО ДРУГО!

Чемерику смо обишли уздуж и попреко једном и више пута за ових 45 година па да не смарамо форум ође....нећу да ти причам о том Џујорку кога је Ђулијани шатро "средио" а оно не смеш наулицу усред Менхетна после 8 увече, нећемо ни о полицајцима који се шетају леђе у леђа....пушти то него види ово, ОВО ЈЕ ЖИВОТ И РЕАЛНОСТ!

БРАТУШКА РУС ФЕДОР БИЈЕ СВЕ АМЕРЕ, НЕ БИРА...ШИМПАНЗЕ, ОРАНГУТАНЕ, БАБУНЕ АЛИ И БЕЛЕ....НИЈЕ РАСИСТА, НЕ ПРАВИ ПИТАЊЕ....

УЛАЗИ У РИНГ СА СРБСКОМ ПЕСМОМ “ХРИСТЕ БОЖЕ”, ЦЕЛИВА КРСТ, РАЗВИЈЕ РУСКУ И СРБСКУ ЗСАТАВУ....

https://www.youtube.com/watch?v=-ZKAcwXXRyk

https://www.youtube.com/watch?v=txIKlxjbHZ0&t=11s

https://www.youtube.com/watch?v=ioEUsK1EYbI

Даклем не да молимо Трампа да ребне Мила, Федор ће то да заврши џаба и са специјалним гуштом!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

"Даклем не да молимо Трампа да ребне Мила, Федор ће то да заврши џаба и са специјалним гуштом!"

Samo ga ti moli. Pljuni ga, pa ga moli. Ti da obraz imas ne bi pisao to sto pises. Prvo nemas obraz da nudis ljudima suprotno od onoga kako zivis i gde zivis.

A drugo molis onoga koga pljujes. Ti si stvarno slucaj.
Одговори

.
Чека'бре Заостоја...немо'сад да врдаш к'о она снаша итд....пушти сад молбе него види се да не'ш да комантаришеш да ми Срби и Руси нијесмо расисти кад се ради о томе да се Амер жестоко удара и бије!

ВИЂУ БРАТУШКА РУС ФЕДОР БИЈЕ СВЕ АМЕРЕ, НЕ БИРА...ШИМПАНЗЕ, ОРАНГУТАНЕ, БАБУНЕ,МАНДРИЛЕ, ГОРИЛЕ БРЕ, АЛИ...И БЕЛЕ....НИЈЕ РАСИСТА, НЕ ПРАВИ ПИТАЊЕ....

УЛАЗИ У РИНГ СА СРБСКОМ ПЕСМОМ “ХРИСТЕ БОЖЕ”, ЦЕЛИВА КРСТ, РАЗВИЈЕ РУСКУ И СРБСКУ ЗСАТАВУ ПА УДРИ....

Човече...какав угођај!

Ми кримо-католичку Нову наравно не славимо, ама овај угођај нам улепша овај сиви зимски дана у овој вуко*јебини ође!

Хармоника Хармоника Хармоника

Заостоја признај да си и ти волео ово да видиш или нијеси Србин но обичан угузљуб напукле Чемерике!

Погледај се у огледало и....ПРИЗНАЈ, не замајавај народ ође!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-01-2020, 05:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Чека'бре Заостоја...немо'сад да врдаш к'о она снаша итд....пушти сад молбе него види се да не'ш да комантаришеш да ми Срби и Руси нијесмо расисти кад се ради о томе да се Амер жестоко удара и бије!

ВИЂУ БРАТУШКА РУС ФЕДОР БИЈЕ СВЕ АМЕРЕ, НЕ БИРА...ШИМПАНЗЕ, ОРАНГУТАНЕ, БАБУНЕ,МАНДРИЛЕ, ГОРИЛЕ БРЕ, АЛИ...И БЕЛЕ....НИЈЕ РАСИСТА, НЕ ПРАВИ ПИТАЊЕ....

УЛАЗИ У РИНГ СА СРБСКОМ ПЕСМОМ “ХРИСТЕ БОЖЕ”, ЦЕЛИВА КРСТ, РАЗВИЈЕ РУСКУ И СРБСКУ ЗСАТАВУ ПА УДРИ....

Човече...какав угођај!

Ми кримо-католичку Нову наравно не славимо, ама овај угођај нам улепша овај сиви зимски дана у овој вуко*јебини ође!

Заостоја признај да си и ти волео ово да видиш или нијеси Србин но обичан угузљуб напукле Чемерике!

Погледај се у огледало и....ПРИЗНАЈ, не замајавај народ ође!

Јок

Ma super su Rusi iz Kanade kad ih gledas.
Jes da je ona tako dobra i lepa, ali ja Kanadu ne napustam.Smile

Ne vredi sta pises, samo te pitaju gde zivis.Smile

"Ми кримо-католичку Нову наравно не славимо, ама овај угођај нам улепша овај сиви зимски дана у овој вуко*јебини ође!"

Kakav li je Rusija kad si ti izabrao da trpis tu vukojebinu i neces u Rusiju.Smile

Niej mi samo jasno sto sma stavio smesak na posednjoj recenici....stvar je stvarno ozbiljan. Kanada JESET vukojebina. Ali nece u Rusiju iz nje. To mnogo vise govori o Ruiji nego o kanadi.

----------

17 stepeni, vedro, sunce, zeleno svuda oko mene.

Oxces da ti opisem Kanadu? Nebo sivo, pada ksia, ako ne pada sneg, bljuzgavica, ali je dobro sto imaju podzemne prodavncie pa kad bude -20 sa vetrom stetate pod zemljom, kao krtice.

Al i to je MNOGO bolje od RTusije, inace bi ti kod bacuske.Smile

------------------

Eee, zaboravio sam te pitam

Znas engleski super.

A jel znas ruski isto tako?

Pa nemoj me razocaras: Volis Rusiju, zivis u Kanadi, znas super engleski, ali slabo ruski.

Ti si unikat...

-----------------

Od mene uvek dobijes decje pirtanje?

Zasto ti meni savetujes to kad ti radis suprotno?

Kad hoces d avaspitas dete najosnovniej je licni primer. Ako ti kazes detetu da jede voce jer je zdravo, a ti jedes meso, ono ce da te pita sto ti ne jedes voce jer je zdravo.

I ti si kod deteta izgubio svaki kredibilitet.

Evo ti primer kako sam se ja zeznuo. Dete bilo malo i mi u pricamo kako je upornost bitna, mnoge stvari preko toga mogu da se rese, sve moze....

I posle 2 dana mi uvrcemo jezik po duzni, igramo se. Ja i dete mozemo po duzinu d auvrnemo jezik, ali majka ne moze.

I znas sta kaze dete mami: Mamam vezbaj, budi uporna.

Znaci tata se zeznuo i prizao gresku, posto je covek.

Pocrvenis ti nekad, a da nije ladno u Kanadi?

==================

Jel znas sta je gore od masovnih ubistava u Americi?

Nema?

Ima.

Vidis, onaj ovde dodje, udje u skolu, crkvu, pumpu i pobije narod kome JESTE do zivota.

A vidi u Rusiji, po samoubistvima su skoro prvi u svetu. Oni sami sebe ubijaju.

Ko je tu manje normalan? Pa ovaj sto ubija oikolo, on brate jeste bolestan, ali sebi ne zeli lose.

Ali ovaj sto ubija sebe, e taj je VRH(dalje nema).

-------------

Kod tebe je u pitanju moralni prblem. Nist avise.

Evo pogledaj. Ovi sto zive u Srbiji, neki tvrde super je Rusija, hocemo da s eorganizujemo kao ona....
Tu nema nista lose. Kod njega ne postoji moralni problem. Mozemo mi da pricamo dali mu je zelja glup i neosnovana, ali kdo njega moralni problem ne postoji.

On jednostavno ostao u Srbiji, nece nigde, sedi tu i misli daje Rusija super. To je sve u redu.

E sad vidi tebe. Ti si resio da odes. Kad si vec resio d aodes mogao si da biras, a mozes i sada, nisi pucnanikom vezan za Kanadu. kad si otisao iz Srbije mozes i iz Kanade.
I ti si birao Kanadu, a mogao si u Ruisju. Pa sto nisi? I sto neces sad? I sto pricas da je ona super?

Tu je vec problem moralnog tipa kod tebe.

Da ne pricam sto iam budaletina po KANADI koje nose majice Putinove....
Jel ti dobar Rusija? Pa idi tamo.
Recimo Hemigvej otisao na Kubu i tamo ziveo. Covek niti ljuvao AMeriku, niti Kubu, spakovao se i otisao. Bolej mu tamo, lepo mu da zivi i radi. Sve u redu.

A vi sto nosiet Putinove i Ceove majice sa Kube kad odete na letovanje?

Pa brate odi na Kubu i zivi kad je Ce tako posten i dobar. Hemingvej niej nosio Ceovu majcu....nego otisao na Kubu.

Moral je problem problem...Jedno pricama drugo radim.

--------------

Ti si najslicniji komunistima.

Evo kako. Komunisti su isto pricali jedno a radili drugo. On prica jednakos za sve a nabije se na Dedinje.
Ti isto pricas pravda, nabio si se u Kanadu.

Kad god zaskripi malo vise, komunisti se pozivaju na Marksa, Internacionalu....ti isto. Kad god zaskripi ti se krijes iza boga i religije.

Vrlo ste slicni. U stvari vi ste isti.
Одговори

.
http://fakti.org/sites/default/files/dee...1_orig.jpg

ОДЛУЧИ СЕ ЂЕ СИ, ОООО ЗАОСТОЈА!

НЕМА ВИШЕ ЗАОСТАЈАЊА И СЕДЕЊА НА ДВЕ СТОЛИЦЕ, ЂУЛИЈАНИ РЕШИО ДА ПОСЛЕ ЏУЈОРКА ОЧИСТИ И ИСУШИ МОЧВАРУ У ВАШИНГТОНУ!

Чемерика МОРА ДА БИРА између ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ ЛИХВАРСКЕ И ПАРАЗИТСКЕ ХИДРЕ ('Deep State') и здравог америчког капитализма!

У Чемерици је у току процедура импичмента а Меланија је открила Трампу да је на славјанским језицима импичмент 'dirty word', па то Трамп стално подвлачи. Демонократи су практично без шанси да заврше истеривањем Трампа из Беле куће. Штавише, демонократе су му озбиљно повећале шансе да 2020-те освоји други мандат.

Упркос томе, међусобно политичко крљање у Вашингтону не јењава. Актуелни домаћин Беле куће не носи се толико са идеолошким опонентима, колико са `дубоком државом` (Deep State).

Тај судар је за савремени Гњилежни Запад од принципијелног значаја. Ту се решава и шта је важније: принципи демократије или „систем“?

`Дубока држава` и председник-разоритељ Интернационалне Лихварске Хидре, не могу заједно унутар истог политикума. Једна од страна ће морати да изађе као победник.

Бивши градоначелник Џујорка и екс-заменик државног тужиоца САД Рудолф Ђулијани – изјавио је да је спреман да пред сенаторима одговори на сва питања која их буду интересовала.

Ђулијани је на крају изразио увереност да против Трампових политичких противника, који све чине да га одстране од власти, могу бити „подигнуте оптужнице“.

Нагласио је да се ради о утицајним појединцима, групама и структурама које прогоне и оптужују легитимно изабраног председника САД ал', ка'е "не да помињем Сороша, одма'ће да скоче на мене због антисемтизма".

ДАКЛЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЛИХВАРСКА ХИДРА ЈЕ НАЈПРИСУТНИЈИ ЧИНИЛАЦ (ЧИЈЕ СЕ ИМЕ НЕ СПОМИЊЕ) У БОРБИ БАТА ДОНАЛДА И ЗДРАВЕ АМЕРИКЕ ЗА...ЖИВОТ!!!

ОЈ ДОНАЛДЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО,
КРИШОМ НОСИШ ЧЕТНИЧКО ОДИЈЕЛО!

БАТА ДОНАЛД ИМА ПОДРШКУ СВИХ, СВИХ, СВИХ....АМЕРИЧКИХ СРБА!

Хау ебаут озастоја?

А?

Пилот

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Republikanci su uvek bili na stendbaju sa Srbijom i Kosovom, a okrenuti Bliskom istoku. Podelili su svet ko gde sta radi. Demokrate obicno drze Kosovo i na njemu rade a na stendbaju im je Bliski istok. Oni vise vrsljaju oko Evrope i u Evropi. Ako se secas Ukrajina, Libija...Srbija...sve je to delo demokrata. A ono ostalo republikanci.

Znaci, nema tu nista posebno. Jedni te ne biju, ali ti ne pomazu, a drugi te biju. Doduse lepse kad te ne biju, ali na kraju ti je ishod isti.

Nego ti da budes posten malo i da usaglasis svoje radnje sa onim sto pricas.
Одговори

(02-01-2020, 05:38 PM)zstoja Пише:  Znaci, nema tu nista posebno. Jedni te ne biju, ali ti ne pomazu, a drugi te biju. Doduse lepse kad te ne biju, ali na kraju ti je ishod isti.

Па да'иш и није "исход исти"...нами лепше кад не бију!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним