28-05-2020, 09:10 AM
(26-05-2020, 11:06 PM)ЈВуО-КГ Пише:(26-05-2020, 07:43 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Никола Алексић носи фотографију свог претка Лекса Саичића!
Лепо је што носи фотографију претка,такође је битно да није заборавио ни петокраку на сакоу.
(27-05-2020, 02:34 AM)Јеремија Пише: Погубили се па не знају где ударају. На грудима петокрака а прича ки бајаги србска... ко да им верује?
(27-05-2020, 03:07 PM)Александар Динчић Пише:(26-05-2020, 06:15 PM)ЈВуО-КГ Пише: Да сам којим случајем неки водитељ...и да ми у госте дође овај Никола Алексић...прво бих га питао "Је ли буразеру,што ти све то лепо ниси рекао комунистима док си био знатно млађи а и њихов кадар?"
Изузимајући псовке, за ово од мене имаш књигу!
Пај'сад ово....све челик-Србин до Србина а нико да прокоментарише његову ПОРУКУ која је РАЗЛИЧИТА од баљезга свих галамџија, нарочито на некој псеудо-десници ђе СВИ, СВИ, СВИ....позивају на УЛИЧНЕ ПРОТЕСТЕ, НЕРЕДЕ, ШТО СВЕ ВОДИ ДИРЕКТНО У КРВАВ ГРАЂАНСКИ РАТ!
ПА ТРЕБА ЛИ НАМ ЈОШ И ГРАЂАНСКИ РАТ САД К'О ДА НАМ ЈЕ СВЕ ПОТАМАН?!
Ми се не слажемо са Николом кад се ради о његовој старачкој пргавости (не ваља овај-не ваља онај...само Никола ваља) али...ОН ЈЕДИНИ ПОЗИВА НА МИРНО РЕШЕЊЕ, ОНО ШТО И МИ ПРОМУКОСМО ВИЧУЋИ ПО ПУСТИЊИ, А ТО ЈЕ БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР СА ХАПШЕЊЕМ СВИХ ГАЛАМЏИЈА И ВАШКИ-ОБАШКИ!
Друго, сви се у'ватили за ту неку чудну разнобојну петокраку на сакоу Николином!
Хммм...нагледали смо се различитих петокрака којих највише има баш на Гњилежном Западу, али такву у дугиним бојама први пут видимо а Никола баш не личи на неког топлог брата!
Рецимо Коста може да потврди ако је посетио Музеј Легије Части у Паризу, јер тамо су на последњим спратовима изложена сва одликовања из ДСР па лепо може да се види да има више различитих петокрака у војскама Гњилежног Запада него са руске стране! Међу саааавезницима изузетак чине једино одликовања КЈВуО (а не ушкопљено ЈВуО) и пољски Крстови ако се добро сећамо!
ПА ЗАР НИСУ БАШ ТИ ЕНГЛЕЗИ, КАО УОСТАЛОМ И САВ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД УОПШТЕ, НА НАЈГНУСНИЈИ НАЧИН ИЗДАЛИ И ПРОДАЛИ ЧЕТНИКЕ, КРАЉА И ВЛАДУ У ЛОНДОНУ, ПА ПОТОМ "ОДЛИКОВАЛИ" ПОСМРТНО ПАЛОГ ЂЕНЕРАЛА СА ОРДЕНОМ ПРЕПУНИМ МАСОМ ПЕТОКРАКА-ЗВЕЗДА ОКРЕНУТИХ НАОПАКО, БАШ КАО ШТО ЈЕ ОКРЕНУТА И ОВА НИКОЛИНА, ПА РЕК'О ДА НИЈЕ НЕКО ОДЛИЧЈЕ БАШ СА ГЊИЛЕЖНОГ?!
Међутим!
Ми себи дајемо слободу говора и деликт мишљења да изјавимо да је баш та Николина петокрака окренута наопако, ама баш као и она са одликовања које смо видели читајући ПОГЛЕДЕ од првог броја па смо туна могли лепо на слици да избројимо СВЕ, СВЕ, СВЕ...сатанистичке пентаграме на оредну КОЈИМ ЈЕ ТРУМАН, УЗ ТРУМАНОВА ЈАЈА У ПРАХУ, ПОСТХУМНО ДОДЕЛИО МУЧЕНИКУ СРБСКОМ ДРАГОЉУБУ!
Међутим!
Тај орден даклем САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ
Н А О П А К О
КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!
Тај орден је по нашем скромном деликту мишљења, врхунац цинизма Гњилежног Запада према Мученику кога су издали и прстом нису мрднули да га спасу но су његовог убицу примали на највишем нивоу и црвени тепих му простирали од Енглеске Краљице до Черчила, Идна, Никсона, Кенедија....
Зато ми деликтно мислимо да би најзад требало да им се тај орден бачи у сатанско лице кад за то дође време, баш као што је учинио јуначки унук Јунака Ђенерала Милана Недића, који је бацио своје медаље хероја вијетнамског рата у лице Клинтону кад је овај започео бомбардовање СРБИЈЕ, (а не Милошевића, као што тврди рукољубац чифут-бабе Одврајт Вук Драшковић, и данас хермафродит Дарко Трифуновић)!
Тагата је србска поголема!
Међутим!
Што се тиче коментара Кизе Војводођоша и Шумадрипца ми смо на њихова прос*еравања одговорили једном и више пута, па немо'сад да понављамо неспорне чињенице да је огромна већина људског материјала тамо који је сад као шатро ултра-гадљив на петокраку, а сличног реченим Војводођошу и Шумадрипцу, њиховим родитељима, рођацима, комшијама и скоро свих познаницима и пријатељима (част изузецима од којих сам први ЈА):
1.
ВОЛЕЛА ТИТА,ПЕТОКРАКУ И СФР ШУГОСЛАВИЈУ ТОПЛОМ ЉУБАВЉУ.
2.
ПЕВАЛА МУ ПИОНИРСКЕ ПЕСМИЦЕ И СЛУЖИЛА УЊЕГА ЈАЊИЧАРСКУ ВОЈСКУ.
3.
БИЛА ЊЕГОВ ВЕРНИ САМОУПРАВЉАЧ ПЕВАЈУЋИ "САМОУПРАВЉАЧ НИЈЕ ОТИРАЧ"!
4.
НАВИЈАЛА ЗА ТУЂМАНОВ "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ПЕТОКРАКУ ЗВЕЗДУ", И ЈОШТ НАВИЈА!
5.
ПИЖДРИЛА ГОРКО СУЗАМА НЕПРЕБОЛНИМ КАД ЈЕ ТРБАТИ СРБОЖДЕР ЛИП'СО!....
....а сад та иста сорта малтретира овај форум са бесконачним копи-пастовањем сличица а све у складу са "мејнстримом"! Рецимо јуче оба речена лика хвалила Др. Кона (Куна, Коена) и претило да бије и убије ко не да се вакцинише, а данас се шлихта (шлихт, шлихт...) Гос'н Бениту и лепо сличице против истог Кона (Куна, Коена)!
Куку и леле опет и опет....!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!