Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2020
#43

(26-05-2020, 11:06 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-05-2020, 07:43 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Никола Алексић носи фотографију свог претка Лекса Саичића!

Лепо је што носи фотографију претка,такође је битно да није заборавио ни петокраку на сакоу.

(27-05-2020, 02:34 AM)Јеремија Пише:  Погубили се па не знају где ударају. На грудима петокрака а прича ки бајаги србска... ко да им верује?

(27-05-2020, 03:07 PM)Александар Динчић Пише:  
(26-05-2020, 06:15 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Да сам којим случајем неки водитељ...и да ми у госте дође овај Никола Алексић...прво бих га питао "Је ли буразеру,што ти све то лепо ниси рекао комунистима док си био знатно млађи а и њихов кадар?"

Изузимајући псовке, за ово од мене имаш књигу!

Пај'сад ово....све челик-Србин до Србина а нико да прокоментарише његову ПОРУКУ која је РАЗЛИЧИТА од баљезга свих галамџија, нарочито на некој псеудо-десници ђе СВИ, СВИ, СВИ....позивају на УЛИЧНЕ ПРОТЕСТЕ, НЕРЕДЕ, ШТО СВЕ ВОДИ ДИРЕКТНО У КРВАВ ГРАЂАНСКИ РАТ!

ПА ТРЕБА ЛИ НАМ ЈОШ И ГРАЂАНСКИ РАТ САД К'О ДА НАМ ЈЕ СВЕ ПОТАМАН?!


Ми се не слажемо са Николом кад се ради о његовој старачкој пргавости (не ваља овај-не ваља онај...само Никола ваља) али...ОН ЈЕДИНИ ПОЗИВА НА МИРНО РЕШЕЊЕ, ОНО ШТО И МИ ПРОМУКОСМО ВИЧУЋИ ПО ПУСТИЊИ, А ТО ЈЕ БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР СА ХАПШЕЊЕМ СВИХ ГАЛАМЏИЈА И ВАШКИ-ОБАШКИ!

Друго, сви се у'ватили за ту неку чудну разнобојну петокраку на сакоу Николином!

Хммм...нагледали смо се различитих петокрака којих највише има баш на Гњилежном Западу, али такву у дугиним бојама први пут видимо а Никола баш не личи на неког топлог брата!

Рецимо Коста може да потврди ако је посетио Музеј Легије Части у Паризу, јер тамо су на последњим спратовима изложена сва одликовања из ДСР па лепо може да се види да има више различитих петокрака у војскама Гњилежног Запада него са руске стране! Међу саааавезницима изузетак чине једино одликовања КЈВуО (а не ушкопљено ЈВуО) и пољски Крстови ако се добро сећамо!

ПА ЗАР НИСУ БАШ ТИ ЕНГЛЕЗИ, КАО УОСТАЛОМ И САВ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД УОПШТЕ, НА НАЈГНУСНИЈИ НАЧИН ИЗДАЛИ И ПРОДАЛИ ЧЕТНИКЕ, КРАЉА И ВЛАДУ У ЛОНДОНУ, ПА ПОТОМ "ОДЛИКОВАЛИ" ПОСМРТНО ПАЛОГ ЂЕНЕРАЛА СА ОРДЕНОМ ПРЕПУНИМ МАСОМ ПЕТОКРАКА-ЗВЕЗДА ОКРЕНУТИХ НАОПАКО, БАШ КАО ШТО ЈЕ ОКРЕНУТА И ОВА НИКОЛИНА, ПА РЕК'О ДА НИЈЕ НЕКО ОДЛИЧЈЕ БАШ СА ГЊИЛЕЖНОГ?!

Међутим!

Ми себи дајемо слободу говора и деликт мишљења да изјавимо да је баш та Николина петокрака окренута наопако, ама баш као и она са одликовања које смо видели читајући ПОГЛЕДЕ од првог броја па смо туна могли лепо на слици да избројимо СВЕ, СВЕ, СВЕ...сатанистичке пентаграме на оредну КОЈИМ ЈЕ ТРУМАН, УЗ ТРУМАНОВА ЈАЈА У ПРАХУ, ПОСТХУМНО ДОДЕЛИО МУЧЕНИКУ СРБСКОМ ДРАГОЉУБУ!

Међутим!

Тај орден даклем САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ

Н А О П А К О

КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!


[Слика: Dra%C5%BEaLegion_of_Merit.jpg]

[Слика: satanic-pentagram-vinyl-sticker-5006.png]

Тај орден је по нашем скромном деликту мишљења, врхунац цинизма Гњилежног Запада према Мученику кога су издали и прстом нису мрднули да га спасу но су његовог убицу примали на највишем нивоу и црвени тепих му простирали од Енглеске Краљице до Черчила, Идна, Никсона, Кенедија....

Зато ми деликтно мислимо да би најзад требало да им се тај орден бачи у сатанско лице кад за то дође време, баш као што је учинио јуначки унук Јунака Ђенерала Милана Недића, који је бацио своје медаље хероја вијетнамског рата у лице Клинтону кад је овај започео бомбардовање СРБИЈЕ, (а не Милошевића, као што тврди рукољубац чифут-бабе Одврајт Вук Драшковић, и данас хермафродит Дарко Трифуновић)!

Тагата је србска поголема!

Међутим!

Што се тиче коментара Кизе Војводођоша и Шумадрипца ми смо на њихова прос*еравања одговорили једном и више пута, па немо'сад да понављамо неспорне чињенице да је огромна већина људског материјала тамо који је сад као шатро ултра-гадљив на петокраку, а сличног реченим Војводођошу и Шумадрипцу, њиховим родитељима, рођацима, комшијама и скоро свих познаницима и пријатељима (част изузецима од којих сам први ЈА):

1.
ВОЛЕЛА ТИТА,ПЕТОКРАКУ И СФР ШУГОСЛАВИЈУ ТОПЛОМ ЉУБАВЉУ.

2.
ПЕВАЛА МУ ПИОНИРСКЕ ПЕСМИЦЕ И СЛУЖИЛА УЊЕГА ЈАЊИЧАРСКУ ВОЈСКУ.

3.
БИЛА ЊЕГОВ ВЕРНИ САМОУПРАВЉАЧ ПЕВАЈУЋИ "САМОУПРАВЉАЧ НИЈЕ ОТИРАЧ"!

4.
НАВИЈАЛА ЗА ТУЂМАНОВ "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ПЕТОКРАКУ ЗВЕЗДУ", И ЈОШТ НАВИЈА!

5.
ПИЖДРИЛА ГОРКО СУЗАМА НЕПРЕБОЛНИМ КАД ЈЕ ТРБАТИ СРБОЖДЕР ЛИП'СО!
....

....а сад та иста сорта малтретира овај форум са бесконачним копи-пастовањем сличица а све у складу са "мејнстримом"! Рецимо јуче оба речена лика хвалила Др. Кона (Куна, Коена) и претило да бије и убије ко не да се вакцинише, а данас се шлихта (шлихт, шлихт...) Гос'н Бениту и лепо сличице против истог Кона (Куна, Коена)!

ПилотПилотПилот

Куку и леле опет и опет....!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#44

Да ли је истина да је заветницима СНС скупио потписе?..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#45

Како би иначе опскурни ликови попут њих могли скупити 10000 потписа? Да обијају прагове на целом потезу између Келебије и Миратовца не би скупили половину од тих 10000.
Одговори
#46

Јасно сад. Гледам колико се Сереј и ПСГ без помоћи снс-а убијају да скупе потписе. Јако тешко иде скупљање потписа када неко није са снс-ом у дилу.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#47

.

[Слика: tgr(14).jpg]

Никола Алексић носи фотографију свог претка Лекса Саичића!

Он је истакао историјску улогу Лекса Саичића који је сачувао образ Руском цару у Јапанско- руском рату јер Александар Лексо Саичић (Виницка, 5. август 1873 — Цетиње, 7. април 1911) је био васојевићки јунак, Капетан црногорске војске, а упамћен је по невероватном умећу руковања сабљом и по двобоју са јапанским ратником, из кога је изашао као победник.

Пре триста година, тачније 1711-е године у време Владике Данила, почињу дипломатски односи између Црне Горе и Русије.

На позив Петра Великог у заједничку борбу против Турака, Владика Данило је казао Црногорцима: ‘… Ми хоћемо да се Русима, а Руси нама, с Божјом помоћу, приближимо, да не бисмо једни од других били тако далеко. И Руси и ми смо исте крви и истог језика…’ Ускоро је Владика Данило отпутовао у Русију и донио позамашну помоћ Манастирима и сиромашном народу.

Александар Лексо Саичић учествовао је у Руско-јапанском рату. Црногорски одред у том рату је предводио Јован Липовац а Лексо је остао упамћен јер је 1905-е убио јапанског ратника у двобоју пред битку. Због ове победе одликован је руским ордењем.

Честитке на добијеном двобоју добио је од Адмирала руске флоте Роженственског (Рожественский, Зиновий Петрович) и Адмирала јапанске флоте Тогоа. Руска влада му је одредила четрдесет наполеона у злату годишње до краја живота. У Манџурији је унапређен у чин Капетана и до краја рата командовао је коњичким ескадроном Амурског Змајског пука. Сабља којом је савладао јапанског ратника данас се чува у Војном музеју у Москви.

Носио је следеће ордење:

Орден Свете Ане и Светог Станислава II реда са мачевима,
Светог Владимира III реда са мачевима,
Свете Ане и Светог Станислава III реда са мачевима,
Руску Рањеничку медаљу,
Орден италијанске круне IV реда,
Орден Данила Првог IV степена,
Сребрна медаља за храброст и споменица 50. године владавине Краља Николе.

Од тада па све до данашњих дана односи правих Срба- Црногораца и Руса су братски. Братска љубав два народа, једнокрвна и једноверна, ужегнута пре три века, никада се није гасила. Велики део наших предака се школовао у Русији. Многи су се из Црне Горе одселили у Русију.

У Руској Војсци било је 30 Генерала и Адмирала, досељеника из Црне Горе. Међу њима је био Руски Генерал белогардејац Андрија Бакић који из нашег краја из Забрђа код Андријевице, као и Капетан Александар Лексо Саичић, предак Николе Алексића.

Руски Пуковник је био и Кнез Холмије Никола Васојевић, који је завршио високе школе у Русији. Тако да су везе овог краја са Русијом обостране, рецимо мост на Мурини који бомбардован у НАТО агресији, пројектовао је Рус Иван Јегорович Сукаренко.

Непосредно после јудео-бољшевичког преврата, тзв. "Октобарске револуције", велики број руских емиграната обрео се у ондашњој Краљевини Југославији а око 70 000 њих се искрацало у Зеленики, међу њима и 70 Генерала и Адмирала Руске Царске Војске. Многи су отишли даље, широм Краљевине, али део њих је остао.

Црна Гора је тако добила лекаре, инжењере, стручњаке у свим областима који су радили и као професори у беранској гимназији, али и граничаре који су чували нашу Отаџбину. Њих 26 су служили као граничари до погибије на караули Језерце на Проклетијама, где су убијени од стране шиптарских качака 1924-е године а многима су кости похрањене у Црној Гори.

У својој дугој историји Црна Гора је била увек захвална Русији за помоћ. Никада Црна Гора није припадала неком војно-политичком савезу који је био непријатељски расположен према Русији јер не би било Црне Горе без помоћи братске Русије.

Зато ћемо се држати аманета Светог Петра Цетињског: ‘Моли се Богу и држи се Русије’- тог се нећемо одрећи.Ко то данас, која сила може да се одупре поплави зла овога света? Русија! И само Русија, само – Владимир Владимирович Путин, као што је оно 1380-е године Димитрије Донски на Куликовом пољу стао пред Златном хордом а Свети Кнез Лазар 1389-е пред Муратом!

СЛАВА БОГУ НАЈЗАД СВЕ ВЕЋИ БРОЈ СРБА СХВАТА ДА СИСТЕМ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС НЕ МОЖЕ НИШТА ПРОМЕНИТИ!

ТРАЖИ СЕ ЂЕНЕРАЛ, ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!!!


Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

СЛАВА РОССИИ !

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !


Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!

Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:

СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

http://www.youtube.com/watch?v=h-DJc1RRcJc

Воскресение Христово видјевше, поклонимся Святому Господу Иисусу, единому безгрешному!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#48

Дај бре који ти је курац више да нам сваку тему разјбеш непрегледним копи пејст тупавим ретардираним текстовима.
....

Ово је тема о изборима не о јебеном матором Николи Алексићу и његовим прецима Капираш ли ишта лудаку шта у којој теми пишеш. . Отвори тему о њему па удри...

Пусти бре нас нормално да полемишемо, одјеби више..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#49

КидањеКидањеКидањеКидање
Пушћај га Кизо, ви'ш да Љотари подржавају маторе комунце, јер су и веома слични.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#50

Данас приликом прикупљања потписа у центру Београда, нападнут је лидер покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић

https://www.blic.rs/vesti/politika/serge...da/qmsw51j


Oпозициони лидери из Савеза за Србију данас су на калинић пијаци одржали конференцију за штампу

http://rs.n1info.com/Vesti/a605151/Jerem...orima.html

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#51

(31-05-2020, 04:25 PM)Mekenzi Пише:  Данас приликом прикупљања потписа у центру Београда, нападнут је лидер покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић

Чека', чека'....јел'ти то плачеш са Сергијем ил'се радујеш?

Мож'да бидне да су га баш ТВОЈИ пребили јербо се ономанде замерио Крмнаду Чварку (из партизанске породице)!

А?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#52

(31-05-2020, 04:25 PM)Mekenzi Пише:  Данас приликом прикупљања потписа у центру Београда, нападнут је лидер покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић

https://www.blic.rs/vesti/politika/serge...da/qmsw51j


Oпозициони лидери из Савеза за Србију данас су на калинић пијаци одржали конференцију за штампу

http://rs.n1info.com/Vesti/a605151/Jerem...orima.html

Циркузант у боји...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#53

У Србији једно време било је око 10-ак рускх и проруских странака.

Сада нема ни једне. Где су нестале?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#54

Može neko da objasni ko su Pokret obnove Kraljevine? Vidim da im je akademik Bećkoviš dao podršku, međutim tu vidim odsta članova bivših SPO. Jesu oni Vučićevi?
Одговори
#55

(03-06-2020, 10:23 PM)Капетан Пише:  Može neko da objasni ko su Pokret obnove Kraljevine? Vidim da im je akademik Bećkoviš dao podršku, međutim tu vidim odsta članova bivših SPO. Jesu oni Vučićevi?

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-pokre...ine-srbije
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#56

(04-06-2020, 09:22 AM)Шумадинац Пише:  
(03-06-2020, 10:23 PM)Капетан Пише:  Može neko da objasni ko su Pokret obnove Kraljevine? Vidim da im je akademik Bećkoviš dao podršku, međutim tu vidim odsta članova bivših SPO. Jesu oni Vučićevi?

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-pokre...ine-srbije
.

Хокус-покус....ПОКС!

Кидање

Ама у свему је најбитније да им је Шумадрипац отворио тему.

Настави тако Шумадрипче, немо' случајно активности неког од њих да ти промакну!

Ако те се на дан безбедности сете,сете се, ако не, то је била твоја дужност*.

КидањеКидањеКидање

кх...кх....из'ињавамо се...ово није за наше године...кх....од овога мож'да се рикне...Шумадрипац и Монархија....кх.....праштајте....

Кидање

------------------------------
*Позајмљен коментар ал'вреди...кх...кх....чооовече....Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним