Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2020

(12-06-2020, 09:29 PM)Mekenzi Пише:  Кладионице кажу 50.5-51.00% излазност.

Или кладионице кажу шта им неко каже да кажу или ми живимо у неким паралелним световима.Овде где сам ја ни Слободана Милошевића нису мрзели оволико,још је он имао и искрене присталице. Данас сретнеш пријатеља или познаника на улици,после срдачног поздрава почиње ређање ОД ДО оном изгубљеном случају.Такође,не заборави да су те исте кладиоце 2012. године ставиле квоту на Тадића 1.20 а на гробара 4.30,па ЕУ хоштаплерај,у пола пет после подне, прогласи некадашњег шефа набавке предузећа Градска гробља Крагујевац за председника.
Одговори

http://www.nspm.rs/hronika/princ-aleksan...azovi.html
Одговори

Шта брате рећи а остати пристојан...Малопре рекох да овај неће да буде краљ,сад кажем да неће ни престолонаследник.Претворио се у гласоношу/месинџера једне партије.Изгледа да је ПОКС осмишљен да неког другог доведе за краља. Кидање
Одговори

Mislim da će Pokret živim za Srbiju biti iznenađenje izbora blizu cu cenzusa.
Otkazuju im gostovanja na TV, seku govore, medijski ih šikaniraju, nikome ne odgovaraju.
Videćemo.
Одговори

(12-06-2020, 08:51 PM)ОРЈУНА Пише:  
(10-06-2020, 11:15 PM)Уставобранитељ Пише:  Медијска машинерија највећег зла у савременој историји Србије (после "црвених", наравно) једино води кампању против Дачићевих и СзС-а, који, пак, ни не излазе на изборе.

Шта тачно мислиш?

Мислим на чињеницу да режимски трабанти и таблоиди иду данима у круг са причом да ће Дачић окупити целу опозицију која уђе у парламент и тако срушити бандите с власти.

Такође је кампања социјалиста (бар оно што сам ухватио) базирана на причи "да "унијаћење" долази у обзир само ако Србија то жели, да је Космет заливен српском крвљу и постоји устав који јасно то дефинише."

Да није у питању наследница СКЈ готово бих био преварен. Кез У суштини, кампања им се базира на свим оним темама које ови други ни не помињу (не смеју да помињу).

По изјавама Дачића и Палме рекао бих да озбиљно циљају на увећање броја гласова, самим тим и мандата. Што увек иде на штету највеће странке по Д'Онтовом систему.
Одговори

По мени најгора изборна кампања икада. Победник се зна, ови други онако отаљавају зато што морају, обиђу и по 4-5 града у једном дану...

Ево меридијан је избацио квоте за ове изборе

https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/politika/srbija

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=HbzRnlE8_hI

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Какве су процене:
Излазност?
Ко ће рипити целзијуса?
Одговори

(16-06-2020, 10:41 PM)Бенито Пише:  Какве су процене:
Излазност?
Ко ће рипити целзијуса?

Излазност ће "наместити" на 51-53%
Целзијус прелазе СРС, Шапић, Чеда,Мађари, Санџаклије, и биће једна од назови "десничара".СНС И СПС се не доводе у питање.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Он ће морати да наштелује 50% + 1 глас, па макар изашло само 25 одсто уписаних (његових). Сумњам у натполовичну излазност да би избори имали легитимет али ту се одавно питају само унијатски комесари.

После бандита, очекујем Дачићеве на стабилном месту, као и Шапићеве, који су уложили у онлајн кампању, пре свега, вероватно ће и Шешељ некако напабирчити целзијуса, можда Радуловић.
Одговори

На којој листи је Чеда уопште?
Значи, не цените да ће пустити Трифуновића унутра?
За листу где је Чанак-исто питање?
Има ли Радуловић снаге да уђе у скупштину?
Одговори

Под бројем 20. Накупио је крш неки мањинских странака, "Југословена". Све симболичног назива "Коалиција за мир".

Проблем Чанка, Чеде па и Трифуновића је тај што се интересна група око Вучића пропагира "ухвати све" приступ и усисава све што се може усисати а ту они доста губе и у свом бирачком телу. Довољно је видети да је Вучић убацио у турбо брзину остваривање многих идеја неких мањинских, аутономашких и либералних странака или покрета. Због тога нисам сигуран за њих. Уопште, ово је више проблем парламентаризма и неких очигледних мана нашег парламентаризма које дозвољавају овакве контрадикторне појаве. Али то је више тема за дискусију о "успешним страначким вођама пропалих странака".

Радуловић је велики знак питања пошто је од прошлих избора потпуно променио плочу, програм. Актуелизовао се, назовимо то тако. Мислим да би он замало могао преко целзијуса.

Такође, за ДСС мислим да нема шансе.
Одговори

Опасна се игра врти око тог Милоша Јовановића. То је удбин играч и не би ме чудило да у неком фото финишу рипи целзијуса. Много би било добро за Србију да се тај фолирант не запати, па да не можемо да га истребимо. Сличан случај као Чеда.
Прва и основна ствар је излазност.
Видим да би ови бојкоташи били задовољни да не изађе више од три милиона. Мислим да је то преамбициозно и да сами себи ускачу у стомак. Треба да се понашају као да је успео бојкот колико год буде званично гласова.
Са друге стране, ни Овај не сме да претера са бројем изашлих, јер је онда јако тешко наштеловати ко ће да уђе у парламент, пошто глас на изборима није исто што и лајк на Твитеру.
Готово сам сигуран да је Шешељу, Шапићу и Трифуновићу обећао да ће ући, а могуће и Чанку. Иако је то практично не више од 400 до 450 хиљада гласова укупно, мислим да је то за ове четири листе, у овом тренутку, мисаона именица и да мора да им штелује да уђу.
Радуловић је ту једина истински опозициона листа која има шансе да уђе, али видећемо...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним