Поруке: 539
Теме: 17
Придружен: Aug 2013
Углед:
60
Mislim da će Pokret živim za Srbiju biti iznenađenje izbora blizu cu cenzusa.
Otkazuju im gostovanja na TV, seku govore, medijski ih šikaniraju, nikome ne odgovaraju.
Videćemo.
Поруке: 8,150
Теме: 221
Придружен: Jul 2013
Углед:
343
По мени најгора изборна кампања икада. Победник се зна, ови други онако отаљавају зато што морају, обиђу и по 4-5 града у једном дану...
Ево меридијан је избацио квоте за ове изборе
https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/politika/srbija
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,143
Теме: 39
Углед:
167
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 12,982
Теме: 325
Придружен: Feb 2015
Углед:
682
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 12,779
Теме: 271
Углед:
2,313
Какве су процене:
Излазност?
Ко ће рипити целзијуса?
Поруке: 5,776
Теме: 64
Углед:
362
(16-06-2020, 10:41 PM)Бенито Пише: Какве су процене:
Излазност?
Ко ће рипити целзијуса?
Излазност ће "наместити" на 51-53%
Целзијус прелазе СРС, Шапић, Чеда,Мађари, Санџаклије, и биће једна од назови "десничара".СНС И СПС се не доводе у питање.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,036
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
205
Он ће морати да наштелује 50% + 1 глас, па макар изашло само 25 одсто уписаних (његових). Сумњам у натполовичну излазност да би избори имали легитимет али ту се одавно питају само унијатски комесари.
После бандита, очекујем Дачићеве на стабилном месту, као и Шапићеве, који су уложили у онлајн кампању, пре свега, вероватно ће и Шешељ некако напабирчити целзијуса, можда Радуловић.
Углед:
2,313
На којој листи је Чеда уопште?
Значи, не цените да ће пустити Трифуновића унутра?
За листу где је Чанак-исто питање?
Има ли Радуловић снаге да уђе у скупштину?
Поруке: 1,036
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
205
Под бројем 20. Накупио је крш неки мањинских странака, "Југословена". Све симболичног назива "Коалиција за мир".
Проблем Чанка, Чеде па и Трифуновића је тај што се интересна група око Вучића пропагира "ухвати све" приступ и усисава све што се може усисати а ту они доста губе и у свом бирачком телу. Довољно је видети да је Вучић убацио у турбо брзину остваривање многих идеја неких мањинских, аутономашких и либералних странака или покрета. Због тога нисам сигуран за њих. Уопште, ово је више проблем парламентаризма и неких очигледних мана нашег парламентаризма које дозвољавају овакве контрадикторне појаве. Али то је више тема за дискусију о "успешним страначким вођама пропалих странака".
Радуловић је велики знак питања пошто је од прошлих избора потпуно променио плочу, програм. Актуелизовао се, назовимо то тако. Мислим да би он замало могао преко целзијуса.
Такође, за ДСС мислим да нема шансе.
(Последња измена: 17-06-2020, 12:26 AM од
Ђорђе.)
Углед:
2,313
Опасна се игра врти око тог Милоша Јовановића. То је удбин играч и не би ме чудило да у неком фото финишу рипи целзијуса. Много би било добро за Србију да се тај фолирант не запати, па да не можемо да га истребимо. Сличан случај као Чеда.
Прва и основна ствар је излазност.
Видим да би ови бојкоташи били задовољни да не изађе више од три милиона. Мислим да је то преамбициозно и да сами себи ускачу у стомак. Треба да се понашају као да је успео бојкот колико год буде званично гласова.
Са друге стране, ни Овај не сме да претера са бројем изашлих, јер је онда јако тешко наштеловати ко ће да уђе у парламент, пошто глас на изборима није исто што и лајк на Твитеру.
Готово сам сигуран да је Шешељу, Шапићу и Трифуновићу обећао да ће ући, а могуће и Чанку. Иако је то практично не више од 400 до 450 хиљада гласова укупно, мислим да је то за ове четири листе, у овом тренутку, мисаона именица и да мора да им штелује да уђу.
Радуловић је ту једина истински опозициона листа која има шансе да уђе, али видећемо...
(Последња измена: 17-06-2020, 12:53 AM од
Бенито.)