Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

ПоСве ово што си написао је познато и немам ја ту никаквих примедби. Али, то нема никакве везе са оним што сам писао. Осим, ако Америка не уведе сошијализм, а то се не уводи без револуције. Нит је било, нит ће бити. Е, сад, ако Ти верујеш да у војсци која троши 750 милијарди евра годишње има оних који ће спровести револуцију, онда.... веруј. Smile
Дакле, САД су највећа сила на свету. Корупција политичара, и то чак легална, је честа појава. Неке ухвате, неке и не ухвате.
У комунизму нема корупције, јер је црвена мафија на власти и нема потребе никог да поткупљује. Дођу и отму и готова ствар.
Знаш ли колико Томислава Николића интересује да се бапће са неким тамо комбинацијама. Човек препише државну резиденцију на самог себе и ЋАО.
Ето, ту је разлика, мој пријатељу....
ПС а што се тиче "центра комунизма у Вашингтону", причали и писали више пута о томе. Убацивање комунизма у Русију је једна од најбољих акција неке обавештајне службе у историји света. При томе, ми ни после 100 година нисмо најсигурнији која је ту обавештајна служба била главна- немачка или британска, или можда америчка. Без обзира ко је то био, Американци су тај утицај преузели после Другог светског рата. На то је мислио Милорад Драшковић.
Ако не верујеш, ево ти једноставан рецепт: преброј цркве у Југославији које су срушене или девастиране за време Броза, а са друге стране, преброј цркве које су Срби направили у САД и Канади. Па ти види где влада комунизам.
Одговори

(02-04-2020, 12:37 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(02-04-2020, 12:18 PM)Бенито Пише:  Осим оних првих, који су се школовали у Краљевини Југославији, сви ови касније су ми дробили о катастрофалном Западу, о страшним режиму "где мора да се ради", о корумпираним политичарима и слично.

Ово потписујем јер имам исте такве у родбини и међу пријатељима.Све ово што је написано је тачно.Испаде као да су добровољно отишли да истрпе терор запада и не знам чега још.Имам два примеракоји одударају од ових осталих, један је мој покојни деда ујак који је из Југославије изашао 1957. године држећи се за воз одоздо и тако стигао до Француске.И други пример је моја рођена тетка,емигрирала у Канаду крајем шездесетих.Такође једна од две особе која ми није трубила о пропалом западу са кога се не враћа и која ме чак називала и глупим јер не идем код ње у Канаду да населим трајно.Заборавио сам и стрица из Америке који ме је исто позивао хиљаду пута и који ми није причао о пропалој Америци.Стари републиканац.Значи од стотина,можда и хиљада које познајем на западу,њих троје ми није причало о пропасти истог.

П.С.Код Јеремије нисам приметио да се жали на запад и тај систем,бар онај у Данској,како је сам рекао вратио се "кад му је досадило да гледа пиргаве швабе".Ако грешим нека ме исправи.

Тачно тако. Једино могу додати следеће: Мора се схватити једна "ситница"... без обзира што научиш језик, прилагодиш се култури земље у коју си се населио, понашаш се као и домицилно становништво, остајеш странац. Странци остају и друге генерације (наша деца) ако не промене име, презиме и не асимилују се у потпуности.
Што се тиче живота тамо и овде... велика је то разлика.
У свим државама ЕУ (ту не рачунам бивше земље Варшавског пакта) систем се градио столећима и, једноставно, људи су навикли да све мора функционисати у складу са прописаним нормама. Мислим да сам већ помињао шта је уклесано на згради Суда у Копенхагену, али ево поновићу: "Законом се земља гради".
Наравно да у свим земљама "демократског" Запада има корупције. Али, то је нешто што обичан човек не види, то се ради на разно разним састанцима, маргинама великих самита, па и тада се ради у рукавицама. Када се открије нека афере у коју је умешан, председник, министар или други политичар напросто се подразумева да исти поднесе оставку или буде смењен.

Приче како су "швабе" себичне, робовласници и остале глупости које су учене у комуни једноставно не пију воду. Јер да је тако први економски емигранти би се вратили после годину - две. Једноставно, ти људи су другог менталног склопа, прагматични су и живот сагледају рационално и што је најважније, НЕ СТВАРАЈУ КУЛТ ВОЂЕ!
Одговори

(01-04-2020, 03:39 PM)ЛукаЛоко Пише:  Коста,
Та болница „Val de Grace“, да ли није она из филма Лука Бесона „Lucy“? Она болница где Скарлет Џохансон иде како би откупила ону нову врсту дроге коју мафијаши шверцују са Далеког Истока?
Такву модерну болницу затворили?
Нисам гледао филм, тако да не знам.Тужан
Нисам доживео да имам потребу нити могућност да тамо одем, али споља је стара зграда из 19ог века, унутра је сигурно била модерно опремљена пошто је дуго било резервисано за војнике и "важне личности", Ширак је тамо оперисан док је био председник а читам и да је бивши диктатор из Алжира такође. Ево је овде:
https://it.wikipedia.org/wiki/H%C3%B4pit...Gr%C3%A2ce
Затварају болнице, касарне жандармерије, војске... све на име "смањење државне потрошње" (треба ли да додам: по налогу Брисела), али се успостави да нова организација кошта и више од претходне. Затварају породилишта па они који живе у мале градиће морају често да возе сат времена, замисли како је кад жена треба да се породи. Мада, све то вероватно знаш јер је исто у Италији.

(02-04-2020, 12:18 PM)Бенито Пише:  Нисам хтео да одговарам Луки, да не би оптерећивао тему. Али, када се већ дијаспора сагласила, онда ћемо да прозборимо коју о овом проблему, званом:" Еј, комшија, дабогда Ти цркла крава."
Ако дозволиш и ја да се јавим: какве везе има та изрека са упоређењем конкретним функционисањем држава?
Узгред, Лука је колико се сећам Италијан, а не припадник дијаспоре. Ја јесам. Рођен у Париз 1970-их. Отворићу посебну тему да наставим ту дискусију са цитатима вас који сте после ове поруке одговорили.

Слобода или Смрт!
Одговори

(02-04-2020, 02:17 PM)Бенито Пише:  ПоСве ово што си написао је познато и немам ја ту никаквих примедби. Али, то нема никакве везе са оним што сам писао. Осим, ако Америка не уведе сошијализм, а то се не уводи без револуције. Нит је било, нит ће бити.

Паааа...било је и биће, рецимо у Чилеу је Аљенде изабран на слободним изборима као први Мордекајиста-марксиста у западној хемисфери а ни декларисани Мордекајиста "Газда Живко" није се углавио на Равну Гору путем револуције но га је србска наива прихватила добровољно и поред чињенице да се Војвода Јевђевић противио пуштању змије у њедра јуначка.

Наравно са'ће да скоче неки да шија није исто што и врат ну ИСТИНА је да...јес'исто!

Укратко, начини на које делује Интернационална Лихварска Хидра, која је творац обе материјалистичке сумануте идеје, комуно-сатанизма и демоно-кратије, јесу различити, веома различити, тако да прича да се из једне сумануте идеје прелази у другу "само путем револуције", једноставно не одговара чињеницама у пракси!

Ко би рецимо рекао да речена Хидра држи и Чемерику и Енглеску (биће земљу пролетерску) у својим канџама деценијама па и столећима, а да револуција попут Француске или јудео-бољшевичке није тамо (још) било!

(02-04-2020, 02:17 PM)Бенито Пише:  Е, сад, ако Ти верујеш да у војсци која троши 750 милијарди евра годишње има оних који ће спровести револуцију, онда.... веруј. Smile

Јок Питање је само КО КОНТРОЛИШЕ ТУ ВОЈСКУ?!

Боже дај да Бата Доналд васпостави ПУНУ контролу над истом ну до јуче се није знало, а ни данас се не зна, ко који род те воске уствари контролише!

Ђе "Мад дог", ђе је чича са дрчни бркови, а?

Међутим!

Еве лакмус-папира:

АКО БАТА ДОНАЛД УСПЕ ДА СЕ ОДУПРЕ ХИДРИ И НЕ УЛЕТИ У НЕКИ РАТ ДО ИЗБОРА....ОНДА ЋЕ СЕ ЗНАТИ ДА ТУ ВОЈСКУ КОНТРОЛИШЕ АМЕРИЧКА ДРЖАВА И НАЦИЈА!

Ако пак успеју да га ућерају у рат...ОНДА ДА СВИ ЗНАМО, како је оно рек'о Брана Црнчевић пред смрт....

(02-04-2020, 02:17 PM)Бенито Пише:  Дакле, САД су највећа сила на свету. Корупција политичара, и то чак легална, је честа појава. Неке ухвате, неке и не ухвате.
У комунизму нема корупције, јер је црвена мафија на власти и нема потребе никог да поткупљује. Дођу и отму и готова ствар.
Знаш ли колико Томислава Николића интересује да се бапће са неким тамо комбинацијама. Човек препише државну резиденцију на самог себе и ЋАО.
Ето, ту је разлика, мој пријатељу....

Отимачина јесте карактеристика комуно-сатанизма ама није еккслузива за исте, по разним банана-републикама (А NOVOSRB се нажалост, нажалост, налази у тој категорији), отимачина је такође институционализована иако се те земље номинално декларишу као баштинице демонократије Гњилежног Запада!

Друго, рекосмо, финесе и начини на које делује маштовита Интернационална Лихварска Хидра, која је творац обе материјалистичке сумануте идеје, комуно-сатанизма и демоно-кратије, јесу различити, веома различити, тако да прича да међу конзументима једне сумануте идеје влада "отимачина" а у другој варијанти само Закон, поштење и чедност, Кидање једноставно не одговара чињеницама у пракси!

Рецимо у Канади је неке давне '76-е у Квебеку дошла навлас' сепаратистичка странка француских националиста (Како?) па су СВИ, СВИ, СВИ...Енглези и остали који се праве Енглези, масовно, али масовно, продавали куће будзашто и бежали на запад (гоу Вест јанг мен) а маштовити сународници Хидре покуповаше све за џабака, није им сметао француски фактор!

Међутим!

Све по Закону...кака "отимачина", немо'...!

(02-04-2020, 02:17 PM)Бенито Пише:  ПС а што се тиче "центра комунизма у Вашингтону", причали и писали више пута о томе. Убацивање комунизма у Русију је једна од најбољих акција неке обавештајне службе у историји света. При томе, ми ни после 100 година нисмо најсигурнији која је ту обавештајна служба била главна- немачка или британска, или можда америчка. Без обзира ко је то био, Американци су тај утицај преузели после Другог светског рата. На то је мислио Милорад Драшковић.

Ко то "није најсигурнији"? Који то "ми"! Напротив, МИ који смо и о томе разговарали са покојним СЛОБОДАНОМ (а не Милорадом), знамо која је то "служба" виновник тог злочина!

ТА САЗНАЊА СУ ДЕБЕЛО ПОТКРЕПЉЕНА РЕЛЕВАНТНИМ ДОКУМЕНТИМА НУ ЧИК НЕКА СЕ ТО ЈАВНО ИЗНЕСЕ ИМЕ ЈАКУБА ШИФА И МОРГАН, КУН, ЛОБ БАНКЕ НА НЕКИ "ФЕЈК ЊУЗ" У ЧЕМЕРИЦИ!

Што рек'о Рудолф Ђулијани "Ако неко само помене име Сораоша одма'сви урлају на антисемитизам!"

(02-04-2020, 02:17 PM)Бенито Пише:  Ако не верујеш, ево ти једноставан рецепт: преброј цркве у Југославији које су срушене или девастиране за време Броза, а са друге стране, преброј цркве које су Срби направили у САД и Канади. Па ти види где влада комунизам.

Комуно-сатанизам није једини систем ђе се руше Цркве! По том пелцеру стари Римљани или Турци би били највећи комуно-сатанисти на свету!

После чифута, наравно...

ЗАКЉУЧАК:

Ова дискусија нас води директно у позицију да ми као "бранимо" комуно-сатанизам од Бенита, ну фала на таквој позицији, та улога нами не приличи а и не стоји нам добро!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Браво за закључак. Зато ћемо ову расправу овог тренутка завршити.
Враћамо се на тему.
Одговори

China Concealed Extent of Virus Outbreak, U.S. Intelligence Says
-Updated on April 2, 2020
https://www.bloomberg.com/news/articles/...gence-says
Одговори

(02-04-2020, 10:43 PM)ЈВуО-КГ Пише:  China Concealed Extent of Virus Outbreak, U.S. Intelligence Says
-Updated on April 2, 2020
https://www.bloomberg.com/news/articles/...gence-says

Ко верује званичним цифрама било које од државе о епидемији није свестан колико је наиван.

Слобода или Смрт!
Одговори

Да, само у различитим правцима. У Италији је, готово сигурно, умрло знатно мање људи само од корона вируса.
У Кини је, готово сигурно, обрнуто и тамо је умрло знатно више људи него што је објављено.
Одговори

Него, без шале, појавили се папа на неком званичном скупу откад је Сандуловић рекао да га је "ухапсило"?
Одговори

(03-04-2020, 12:27 AM)Бенито Пише:  Да, само у различитим правцима. У Италији је, готово сигурно, умрло знатно мање људи само од корона вируса.
У Кини је, готово сигурно, обрнуто и тамо је умрло знатно више људи него што је објављено.

Ни то не можемо знати са сигурношћу пошто нема ко објективан да утаначи. Поента колико сам разумео, да већина преминулих од короне су имали неку тежу болест и/или су били старијег доба живота, те се може нагађати јесу ли заиста умрли од короне или је пресудно било оно друго од ега су болели. Забрињавају ме засад ретки случајеви здраве деце за које кажу да су од епидемије преминули, јер у ствари имам утисак да и научници не знају много о тој болест те се само нагађа, упркос томе што се корона назив болести познат одавно.

Слобода или Смрт!
Одговори

(03-04-2020, 12:29 AM)Бенито Пише:  Него, без шале, појавили се папа на неком званичном скупу откад је Сандуловић рекао да га је "ухапсило"?

Голубар Сандуловић?!

Још једна ДИЛЕЈА....па кол'ко их то има бре! Само искачу, дају интервјуе...кукуууу....

Тагата је србска поголема!

Мудрих и јаких људи има ал'ДИЛЕЈЕ затрпаше све, к'о да се Шумадрипац размножава по целој Србији к'о амеба!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(03-04-2020, 12:33 AM)Коста Пише:  
(03-04-2020, 12:27 AM)Бенито Пише:  Да, само у различитим правцима. У Италији је, готово сигурно, умрло знатно мање људи само од корона вируса.
У Кини је, готово сигурно, обрнуто и тамо је умрло знатно више људи него што је објављено.

Ни то не можемо знати са сигурношћу пошто нема ко објективан да утаначи. Поента колико сам разумео, да већина преминулих од короне су имали неку тежу болест и/или су били старијег доба живота, те се може нагађати јесу ли заиста умрли од короне или је пресудно било оно друго од ега су болели. Забрињавају ме засад ретки случајеви здраве деце за које кажу да су од епидемије преминули, јер у ствари имам утисак да и научници не знају много о тој болест те се само нагађа, упркос томе што се корона назив болести познат одавно.
Тачно је да нема, али већ сада подаци показују тако. Има више извора из самог Вухана који говоре да је тамо било знатно више инфицираних, оболелих и умрлих.
Уосталом, није тешко упоредити Вухан и Њујорк, јер се ради о градовима сличне величине. Однос према медијима који имају Њујорчани могу нам бити неки гарант да је тамо најтеже сакрити реалан број оболелих. Са друге стране, Кинези су развили брзо тај спид лајф, поготово што су стара трговачка култура, али због комунизма имају другачију културу информисања. Кинези, очигледно, лажу убедљиво највише. Хоћу да кажем, сви лажу, али Кинези шију све редом. Просто је невероватно колико су они успели да од света сакрију масовне побуне у Вухану, због карантина и очајне медицинске ситуације у том граду на почетку кризе.
Посебна тема су спаљивања лешева, што су усвојили малтене све земље које су јако погођене вирусом корона, осим Ирана. То омогућава да се неограничено манипулише жртвама.
Занимљиво је приметити да не знамо шта се дешава у Северној Кореји или сличном типу држава, које су наслоњене на Кину. Запад, сходно својој култури, али и нечијој агенди, дозвољава да се пише и нешто што се није догодило, чиме руше кредибилитет сопствене државе, што је несхватљиво.
Одговори

(03-04-2020, 08:17 AM)Бенито Пише:  Запад, сходно својој култури, али и нечијој агенди, дозвољава да се пише и нешто што се није догодило, чиме руше кредибилитет сопствене државе, што је несхватљиво.

Какви несхватљиво. Па зар си заборавио Рачак, Маркале, стотине хиљаде силованих муслиманки од Срба и тако даље?

Ја никоме не верујем ако није могуће укрстити изворе информација. А у Њујорку, па да ли си ти способан да избројиш 1.000 људи да се нађеш у некој средини? Ја јок, тако да су манипулације могуће свуда, па и тамо где је (наводна) слобода говора.

Слобода или Смрт!
Одговори

Ниси ме разумео. Несхватљиво ми је да пишу против сопствених интереса. Дакле, увећавају број жртава, на разне начине, а највише због тога што је њима несхватљиво и неприхватљиво да смање слободу говора. Ствара се општа какофонија, која води директно у панику, која одговара само медијима, који увећавају своју добит.
У Кини је потпуно супротан систем. Тамо влада цензура, што омогућава несагледиву манипулацију информацијама. Наравно, у корист Кине и њихових компанија из разних области привреде.
ПС што се тиче Рачка, Маркала и слично, ради се о сасвим другој појави. То је класична обавештајна делатност, коју обично обавља војно-обавештајна служба, најчешће замаскирана кроз цивилни сектор, зарад својих ратних интереса. Нема баш много везе са овом конкретном ситуацијом. Једина би веза била када би се они сада ангажовали да ситуацију у Кини прикажу гором него што јесте. Али, очигледно је да Трамп то неће урадити, јер је створио другачије приоритете америчке спољне политике.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним