Поруке: 14,448
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(29-03-2020, 11:07 PM)Капетан Пише: (29-03-2020, 06:49 PM)Шумадинац Пише: .
Највећа напредна гласачка машинерија су пензионери. Током овог АВредног стања у свему следе наредбе и упутства из својих коцкастих бучука, од свог Вође. Још и по 4 'иљаде динџи сад у априлу и ..... "мирна Бачка"!
Срб је Вучков и радује се пропасти.
.
Polako sine, polako, bićeš i ti penzioner, za sve krivi penzioneri ma šta kažeš, ma vi mladi ništa ne radite sem što piskarate po sajtovima i igrate se četnika i partizana, da ti doživiš lepe godine, da imaš deci i unuke da dočekaš starost. Penzioneri nisu problem.
Ne zaboravi da mi penzioneri izdržavao svoje proodice, decu koja su nezaposlena a ta nezaposlena deca imaju decau koja su nezaposlena. Ne razumeš ti to.
Najbolje da streljate sve penzionere i rešili ste problem.
Умољавамо вас пензионере да током следећих избора останете у својим кућама. Да би сачували животе млађих.

.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(29-03-2020, 10:08 PM)Јеремија Пише: Уапсило Николу Сандуловића. Кажу ширио лажне вести, дезинформације и страшио народ. Еј бре, апсе Сандуловића, лика који је са водећим човеком ЦИА на "јеби се матер"...
Излупао се на Јутубе каналу, ал баш озбиљно, све у бројку и име ко се апси и порад чега... 
Ц, ц, ц....докле је спала ова валс'кад је и
ДИЛЕЈЕ почело да 'апси, па то ни Амброзије није радио!
Сећамо се беше неки "луди Пера" што је увек галамио по ГСП, носио неки балон са водом из Топчидера, 'сово влас'и поливао том водом себе и путнике...ама није га 'апсило!
Негоооо...бринемо за
Шумадрипца, он јес'
ДИЛЕЈА ама наш
ДИЛЕЈА, што'но рече Амер ономад!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 14,530
Теме: 307
Углед:
3,067
Интересантан сам знати шта је то
"ХЕЛИКОПТЕР МАНИ"?
Да ли је мајка још рађала овакве будале к'о што је ова наша будала?
Углед:
3,067
Није, чак, ни битно да ли је сарадник неке обавештајне службе.
Већ сам податак да има двојно држављанство њу искључује из опције да врши било какву важну и високу функцију у оквиру српске државе, а камоли да буде председник владе. То је БИА наравно знала и затајила. Не пред Вучићем, јер је и он то знао, него пред јавношћу.
Са овим што је рекао да је деда Ане Брнабић имао усташку легитимацију, само спинује јавност. Наиме, тачно је да је био усташа. Али, је тачно и да је дошао, у јесен 1944, у Србију да је "ослобађа". После тога је остао као припадник милиције да је "ослобађа" од мајора Милоша Марковића, потпоручника Ивка Јовановића и сличних.... Том приликом, загледао се у једну ђевојку у селу Горобиље код Пожеге и призетио се. Зато је Ана Брнабић на почетку мандата говорила да је пореклом из Пожеге, не објашњавајући откуд јој у имовинској карти пише да је сувласник куће на Крку коју је добила у наследство.
Другим речима, Ного прећуткује када год треба да се помену комунисти у негативном смислу, што значи да му је бекраунд комунистички, баш као код Ане Брнабић. Уосталом, то ретуширање фотографија и пеглање биографија су специјалитет комунистичке службе. Тако да би вам препоручио да са резервом узимате оно што говори Ного и људи слични њему.
ПС за потписивање писма-петиције Маји Гојковић, које је потписало само 8 посланика, а између осталих и Ного, свака част. За разлику од оних посланика, а међу њима је и Бошко Обрадовић, који нису то писмо потписали, а који би због тога требало и кривично да одговарају, јер су тиме показали да су саучесници у тешком кривичном делу које је починила Маја Гојковић, када је писмено обавестила председника да "скупштина није у могућности да се састане".
Поруке: 9,137
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Ja му неверујем
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
3,067
[quote='Јеремија' pid='126732' dateline='1585590851']
[quote]Александар Вучић изјавио је:
- Ако уведемо тај целодневни час, биће ригорозан. То значи да не може нико на улицу. Не иде се на улицу, крај. Како не иду пензионери у продавницу, тако и остали. Како ће то да изгледа? Не знам, први пут сам у оваквој ситуацији - рекао је он.
- Полицијски час на 14 дана, нико од глади не може да умре...
[/quote]
Сад се ја питам: Има ли шансе да човек преживи ако му се ускрате најосновније намирнице?
Или ће бити да се рачуна како 14 дневно гладовање неће никоме шкодити?
Још би питао: Важи ли то за све, али баш све, без изузетка?
[/quote
Чича, Мило увео полицијски час од суботе у 15 до понедељка у 5. Радним данима од 19 до ујутру у 5.
Тек да постоји већа будала.
И да нема уопште недељне Литургије.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
Ми смо за то да ми запјевамо паштабуде, а о болештинама ћемо сјутра, не да побегне!
Паметном
ОЈСААА!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!