Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Влада Србије донела је одлуку да једино Кризни штаб на чијем је челу председница владе Ана Брнабић има право да доноси обавештења и саопштења у вези корона вируса.
Не знам колико је познато, али велики број људи, укључујући и мене, добили су СМС поруку на свом телефону, у којој се упозорава да нас чека застрашујући сценарио итд.... Ту поруку послао је управо Кризни штаб, задужен за корона вирус. Непуних сат времена касније, влада Србије и министарство унутрашњих послова, упозорили су грађане Србије, путем медија, да је неко покушао да обмане грађане Србије да ће влада увести полицијски час у трајању 0-24 часова.
Обашка што то уопште не пише у поруци, поставља се питање да ли је неко хаковао телефонски број или мејл адресу Кризног штаба, па послао дискриминисану поруку. Ако није, онда није јасно кога МУП Србије оптужује за ширење панике.
Другим речима, да ли је влада направила још један од својих гафова, јурећи вештице које не постоје, да би на мала врата увели цензуру на медијском простору у Србији. Јер, дефиниција да "само Кризни штаб може да саопштава и обавештава јавност у вези корона вируса", је заправо обична магла иза које се крије могућност за потпуну цензуру на медијима у Србији.
Одговори

Nikola Sandulović juče doživeo šlog

https://www.instagramijum.com/sandulovic-doziveo-slog/
Одговори

Да ли у Ани Брнабић у овим временима примећујете усташке манире?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-04-2020, 09:21 AM)Mekenzi Пише:  Да ли у Ани Брнабић у овим временима примећујете усташке манире?

Наравно! Нарочито оне попут Крмнада Чварка из партизанске породице и осталих војвођанерских нацоша. Јок
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-04-2020, 09:26 AM)Шумадинац Пише:  
(02-04-2020, 09:21 AM)Mekenzi Пише:  Да ли у Ани Брнабић у овим временима примећујете усташке манире?

Наравно! Нарочито оне попут Крмнада Чварка из партизанске породице и осталих војвођанерских нацоша. Јок
.

Нацисти, Расисти, Скинси, кју кланови, вајт павр живе једино у Канади... Ође нациста нема.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-04-2020, 01:42 PM)Бенито Пише:  Влада Србије донела је одлуку да једино Кризни штаб на чијем је челу председница владе Ана Брнабић има право да доноси обавештења и саопштења у вези корона вируса.
Не знам колико је познато, али велики број људи, укључујући и мене, добили су СМС поруку на свом телефону, у којој се упозорава да нас чека застрашујући сценарио итд.... Ту поруку послао је управо Кризни штаб, задужен за корона вирус. Непуних сат времена касније, влада Србије и министарство унутрашњих послова, упозорили су грађане Србије, путем медија, да је неко покушао да обмане грађане Србије да ће влада увести полицијски час у трајању 0-24 часова.
Обашка што то уопште не пише у поруци, поставља се питање да ли је неко хаковао телефонски број или мејл адресу Кризног штаба, па послао дискриминисану поруку. Ако није, онда није јасно кога МУП Србије оптужује за ширење панике.
Другим речима, да ли је влада направила још један од својих гафова, јурећи вештице које не постоје, да би на мала врата увели цензуру на медијском простору у Србији. Јер, дефиниција да "само Кризни штаб може да саопштава и обавештава јавност у вези корона вируса", је заправо обична магла иза које се крије могућност за потпуну цензуру на медијима у Србији.
Влада Србије повукла је јутрос ову одлуку, али не због очигледног кршења Устава, него "због молбе председника Вучића".
Одговори

https://www.facebook.com/100000367528544...222341997/

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Сад би рекао онај Цуцић:" Из места А у место Б." Јок
Одговори

(01-04-2020, 01:42 PM)Бенито Пише:  Не знам колико је познато, али велики број људи, укључујући и мене, добили су СМС поруку на свом телефону, у којој се упозорава да нас чека застрашујући сценарио итд....

Ја нисам добио ту поруку,али моје кева јесте! Када ми је рекла запитао сам се какав шизофреник руководи(ако уопште неко руководи) овом ситуацијом.Која будалетина плаши народ без трунке основа за изнету тврдњу тј. послату поруку.Ово је класичан облик мрежног рата против једног народа.

Такође,има елеманата ненаоружаног облика агресије,о коме често прича пуковник Радишић,само се та агресија не спроводи само на Србима већ на већем делу света.
Одговори

(02-04-2020, 09:39 AM)Mekenzi Пише:  
(02-04-2020, 09:26 AM)Шумадинац Пише:  

Наравно! Нарочито оне попут Крмнада Чварка (из партизанске породице) и осталих војвођанерских нацоша. Јок
.

Нацисти, Расисти, Скинси, кју кланови, вајт павр живе једино у Канади... Ође нациста нема.

Ја....у AUTONOMOJ Јосипа Фрања и Јосипа Броза живе само ДОЂОШИ, палиоци паркета у швапским кућама-набијачама са кибиц-фенстерима, којино су тамо добауљали кроз онај програм VLAK BEZ VOZNOG RIJEDA, па сад кличу SRIJEM HRVATSKOJ , лепе плакате са поруком (коме?)

VREME JE !

и певају песме панонског гоф*нара у којима на остаке од остатака Срба тамо призивају СИДУ, мало им корона!

Међутим!

Ођекаре у Канади од силних орангутана, горила, шимпанза, бабуна, мандрила и....макака мајмуна на власти, нико не сме ни да писне сем нас ФРИМЕН шаке сиромаха, ну ми мож'да вичемо по пустињи и пошуми-нико то не чује сем вукојебених вукова и буновних међеда.... нити ће!

Тако стоје ствари!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Е сада само да видимо је ли то разлог посете Орбану и Орбаново "преузимање" свих уставних овлашћења пре неки дан.
Одговори

Населили су поред манастира Дивљане код Беле Паланке.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(02-04-2020, 01:37 PM)херцеговац Пише:  Населили су поред манастира Дивљане код Беле Паланке.
Чекај, јесу ли то ови што их враћају из Немачке?
Одговори

Ко зна.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним