Поруке: 2,473
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
928
Видећемо шта се ваља иза брега. Америчка паничност и руска пасивност указују да се ипак нешто крупно догађа. И Руси имају вирус па су смирени, не дижу тензије. Све ми се чини да се Европа буквално херметички затворила због нечега а што има везе са овим опречним радњама.
Поруке: 12,370
Теме: 266
Придружен: Aug 2013
Углед:
2,219
Ако неко има било какву сувислу информацију о мигрантима нека остави овде.
Што се Русије и америчке војске тиче, то су Путин и Трамп договорили у Хелсинкију, пре две и по године.
Поруке: 973
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
175
Мени је просто невероватно да нико ни да прозбори у јавности како је извршен државни удар у Србији.
Поруке: 12,761
Теме: 321
Придружен: Feb 2015
Углед:
644
(22-03-2020, 01:12 PM)Краљ ће се вратити Пише: Мени је просто невероватно да нико ни да прозбори у јавности како је извршен државни удар у Србији.
Засад само Двери и ДЈБ. Но, који Краљ и ко ће га вратити?
.
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Углед:
2,219
Нисам приметио да је Обрадовић реаговао на државни удар.
Углед:
644
.
"Државни удар" звучи прејако! Пре се ради о противуставном увођењу ванредног стања. Мада, државни удар је само једном био пред крај 2. св. рата, који траје и дан-данас.
.
(22-03-2020, 01:56 PM)Краљ ће се вратити Пише: Време ће га изабрати.
Време не бира, већ људи. Једини истински Краљ је Господ који ће се вратити.
.
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
(Последња измена: 22-03-2020, 02:49 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 973
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
175
Могло би чак бити и у складу са Уставом проглашење ванредног стања али под условом да се Народна скупштина што пре састане и потврди такво стање. Што је још катастрофалније, уведене су и мере одступања од људских и мањинских права које такође подлежу "потврђивању" од стране Народне скупштине о којима се одлучује одвојено.
У погледу обе одлуке важи да, уколико не буду потврђене пред Народном скупштином, престају да важе "по сили Устава".
Председница Народне скупштине се баш некако "згодно" изгубила ових дана, посланика ни на видику, заседања нигде.
Друга је ствар што је епидемиолошка ситуација могла да се стави под какву-такву контролу увођењем ванредне ситуације али овде већ улазимо у питање психопатологије неких личности на функцијама.
Поруке: 7,858
Теме: 215
Придружен: Jul 2013
Углед:
324
Цитат:Шумадинац
Време не бира, већ људи. Једини истински Краљ је Господ који ће се вратити.
.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
644
(22-03-2020, 12:03 PM)Александар Динчић Пише: И Руси имају вирус па су смирени, не дижу тензије.
https://i.postimg.cc/wBJ3cn4S/image1c79f...b3c3-V.jpg
.
Углед:
2,219
Вучић се нешто често сусреће са Орбаном, током ове кризе. Који је разлог, видећемо ускоро. Не треба заборавити да је он одавно допустио да стотинак мађарских полицајаца "помаже" нашој пограничној полицији, на југу Србије. И ово, иначе, ако је био билатерални споразум две владе, мора да ратификује скупштина, а није. Да не говорим да од првог дана од када војне патроле шпартају центром Београда, постоји абер да најмање два војника нису Срби, већ Мађари, и да зато носе маске.
(Последња измена: 23-03-2020, 12:25 AM од
Бенито.)