(12-04-2020, 05:19 PM)Mitic Пише: ЈВУО је био искрен, хвала на овој објави.
Нема на чему Митке, то је била емотивна експлозија.
А моја патња долази из патње других људи а не из сопствене.Она крпа од човека је покушала да представи како сам се изнервирао због Вука Драшковића.

Тај исти не зна да ја живим у кући,у ширем центру града и да ми је двориште веће него његово имање.Ниједном нисам изашао да седнем у то двориште јер сам окружен зградама. Нећу да они људи из бетонских кавеза гледају у мене и тако себи стварају још већу психичку патњу. То тај морални пигмеј не може да схвати.Јер сељачину не одређује место на коме живи него се ваљда такав роди или васпитава,откуд знам.Зато том психопати, који је после почео да ме хвали, фали емпатије ако зна шта је то уопште.Ако дунстераћ не зна,то је најквалитетнија особина српског народа која се најбоље показивала и истицала у ПСР.
Него да се вратимо теми,приметио сам лажне коронисте! Разбољевају се и опорављају невероватном брзином.Поменућу их троје које основано сумњичим :
-Ђорђе Давид,патолошки лажов.Почетком века један момак из Самарџићеве
new wave генерације,који се зове Дејан Папић и ликовни је уметник из Београда испричао је причу у некој емисији о групи ЕКВ или у серијалу
Роковник,нисам сигуран, о свом сусрету са неким циашем у једној београдској дискотеци 1981. године, причао је како су дували траву заједно и како му је циаш испричао да све диктатуре споро падају па се он нашао ту..бла бла...наравно Папић није имао појма шта овај прича.Схватио је 10 година касније. Прошле године у емисији Балкан инфо,лажовчина Ђорђе Давид прича ту исту причу као да се десила њему и још је допуњава и карикира.Такође,почетком века тај исти Давид је хвалио Динкића и помињао у неком емисији како му је овај омогућио да купи неку опрему која му је требала бла бла бла...да би у истом овом Балкан инфу индиректно Динкића назвао малим дебелим дебилом коме су сви лупали ћушке у школи.Поштовани Ђорђе,мени је жао што ја као твој крагујевчанин морам ово да пишем! Знам ја одлично да ти ниси за Вучића и у граду Крагујевцу ћеш увек бити добродошао,али брате мој,није ово ситуација за зајебавање и личну промоцију.Ја ти зло не мислим и жао ми је што ниси човек са мало више скрупула.Ти си одличан музичар и велики шмекер али твоји морални квалитети су врло упитни.
-Биљана Србљановић Кутлачић,жена која очигледно мисли да када се пренапуниш дрогом и одлепиш од исте да се то зове корона.Јок бре Кутлачићка, то се зове
оверавање.У целу причу је увукла и гранатирање Сарајева.Само човек који нема трунку знања из војне области може да тврди да је артиљеријом сарајевско романијског корпуса командовао неко ко се разуме у свој посао.Није,командовао је неки буздован твог калибра.Све то нема никакве везе са тренутном ситуацијом.Грађани Сарајева јесу бежали од снајпера и граната али их ни у тој кланици нико није бацао у изолацију.Теби бар не замерамо много јер знамо да ти мозак ради као код птице колибри а да ти је памћење на нивоу златне рибице. За тебе је сваки тренутак нови моменат препун нових открића и нових спознаја.Тој жени толико не ради мозак да кад би је неко срео у Београду и упитао
"Извините госпођо,где се налази Француска улица?",она би га самоуверено послала негде у Земун или у Миријево.
-Славиша Кокеза,некадашњи становник Зенице.Шта о њему рећи...као неки велики звездаш а Делије пребациле на њега ону песму коју су некада певали комуњари Караџићу из Суботице, а она гласи
"Не треба нам плаћена титула,држава цела зна да је лоповчина Славиша Кокеза".
И онда долазимо до једног озбиљног болесника, који не фолира а зове се Александар Вучић.Два највећа субверзивна деловања која сам у своме
вакту видео догодила су се у само седам дана.Прво фарбање Београда у боје швапске заставе а онда и неки Вучићев интервју од синоћ који нисам гледао али моја мајка јесте па ми је препричала после шта је било.У том интервјуу,овај је ваљда одговарао на нека питања грађана, а ти грађани су нека фантомска категорија као онај "струка" што га Ного тражи.Да би понизио овај напаћени народ још више,највећи број питања се односио на
"Када ће оних 100 евра".Да ли ти црњане црни знаш да смо ми маргиналци у свим наукама,изузев у једној, безбедносној.Ту нам сви одају признања али ти то не знаш.Трудиш се свим силама да угрозиш безбедност грађана,али ти никако не успева и неће ни да ти успе.Кад год се појавиш изгледаш као дете које се укењало па таји од родитеља,ако има трунке људскости у теби, не појављуј се нигде више никада јер ће неког да издају живци и стрпљење и онда ћемо ми остали испаштати због твог лудила и твоје манијачке потребе да будеш политичар,правник,лекар,спасилац,диверзант и медијски аналитичар у исто време. Хајде укидај ова срања и иди у те Чипуљиће,одмори мало,поведи неку рибу или Драгана Ј. Вучићевића да те јаше к'о Талични Том Џолија.Пусти нас бре да живимо,нисмо корњаче па да таљигамо по 300 година. Овај живот прође час а ти си нашао и то да нам ускратиш.И нека ти на памети буде увек да је овде једном био један Слободан Милошевић који је имао и присталице и полицију и шта све не па је слетео с власти к'о пијани Миле с трећег степеника.Ово моје писаније је вероватно најискренији и најдобронамернији савет који си добио икада!Све остало је на теби.Спортски поздрав.