Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?
#99

Ништа Те нисам разумео.
Одговори

Овде сам поставио један сјајни руски документарац:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-pravi...e-i-rusije
Одговори

(13-04-2020, 09:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  Овде сам поставио један сјајни руски документарац:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-pravi...e-i-rusije

(13-04-2020, 09:14 PM)Милослав Самарџић Пише:  Видели смо да Москва не гледа најбоље на зближавање Кине и Србије. У теорији, то зближавање је почело још током Другог светског рата, када су комунисти, на примедбе да угрожавају опстанак Срба, одговарали: ''Населићемо Кинезе! Важно је да се успостави комнуизам''.
У пракси, почело је у време Мирјане Марковић и по њеној иницијативи. Последично, прво је уништена српска текстилна индустрија и преко 100.000 људи остало је без посла.
Кулминацију видимо данас.
Комунисти из Србије сматрају да је Русија и даље комунистичка, као и Кина. Они траже комунисте широм света и мисле да су аутоматски нашли себи равне. Али, греше. Кина и Русија су велики супарници, чак је недавно било и ртаних сукоба. То ћете све видети у овом руском филму (има титл). Не може се истовремено бити близак и Кини и Русији.
Другим речима, ови љубитељи Кине требало би мало да смање доживљај. Нама је Русија и рођак и природни савезник. Кина је, пак, са својим тоталитарним системом природни савезник западних глобалиста. Они су одушевљени савременим техникама контроле Кинеза од стране Комунистичке партије Кине и имају велику жељу да то примене на цели свет, па и на нас. У том смислу, шире и користе панику око коронавируса, претварајући овај вирус, који изазива прехладу, тј. који је слабији од грипа, у вирус раван колери.
Ево филма:

Нјазад и ми да похвалимо један текст Гос'н Самарџића, па ка'е:

Цитат:Другим речима, ови љубитељи Кине требало би мало да смање доживљај. Нама је Русија и рођак и природни савезник. Кина је, пак, са својим тоталитарним системом природни савезник западних глобалиста. Они су одушевљени савременим техникама контроле Кинеза од стране Комунистичке партије Кине и имају велику жељу да то примене на цели свет, па и на нас. У том смислу, шире и користе панику око коронавируса, претварајући овај вирус, који изазива прехладу, тј. који је слабији од грипа, у вирус раван колери.

Ми смо викали по пустињи ођекаре још од раних 80-их кад су пекинези масовно шпартали овуден са фото-апаратима, а шта су радили скривено од очију јавности то се тек данас види, ал'...КАСНО МАРКО СТИЖЕ НА КОСОВО!

Међутим!

Бата Доналд је тоже викао по пустињи једном и више пута и у свакој кампањи одприлике ово:

Цитат:ЈА НЕ КРИВИМ КИНУ, ОНА ГЛЕДА СВОЈЕ ИНТЕРЕСЕ, НЕГО ПРЕТХОДНУ АДМИНИСТРАЦИЈУ ШТО ИМ ЈЕ СВЕ ОВО ДОЗВОЛИЛА!

Сад је касно за СИНОФОБИЈУ него ваља гледати како ће бели човек да запоседне своје, све што је тако олако дао матори чива Кисинџер на поклон пекинезима оних раних 70-их... ако је то сад икако могуће!

ТО ЈЕ ДАКЛЕ ПИТАЊЕ КУЛТУРЕ И РАСЕ И НЕМА НИКВЕ ВЕЗЕ СА ДОГМОМ МОМАКА ИЗ ПРОШЛОГА РАТА, БИВА КОМУНО-САТАНИЗАМ ПРОТИВ ДЕМОНО-КРАТИЈЕ!

Такође....Цар Путин би испао највећи пацер ако би у овој шахматној игри прихватио шаргарепу Чемерике да се окане савезништва са пекинезима!

ВАЉА ПРВО ВИДЕТИ ДА ЈЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЛИХВАРСКА ХИДРА ТОТАЛНО ПОРАЖЕНА И ДА ЈЕ ТРАМП ЧВСТО ЗАСЕО НА ВЛАСТ, ПА ТЕК ОНДА ДА СЕ ВИДИ КАКО ЋЕМО ДИЈЕЛИТИ ЦАРСТВО!

Паметном доста!

ПС

Са'ће Гос'н Самарџић да се забрине где је погрешио кад ми хвалимо његова писанија!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-04-2020, 10:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПС

Са'ће Гос'н Самарџић да се забрине где је погрешио кад ми хвалимо његова писанија!

Тужан

Неће.Само ти Просветару мораш да схватиш да овде превелика већина сматра да су Кина и Русија у комбинацији против запада и слично. Кез

Што би рекао Оливер Мандић "Смејем се, смејем се а плакао бих".
Одговори

(13-04-2020, 10:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(13-04-2020, 10:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПС

Са'ће Гос'н Самарџић да се забрине где је погрешио кад ми хвалимо његова писанија!

Тужан

Неће.Само ти Просветару мораш да схватиш да овде превелика већина сматра да су Кина и Русија у комбинацији против запада и слично. Кез

Што би рекао Оливер Мандић "Смејем се, смејем се а плакао бих".

https://www.youtube.com/watch?v=tyRhFZEKyvk

ИСТИНА ИЗБИЈА НА ВИДЕЛО, ТРАМП РУШИ ЦЕЛУ АГЕНДУ АМЕРИЧКИХ ТРОЦКИСТА И БАНКАРА КОЈИ ФИНАНСИРАЈУ ПЕКИНЕЗА!

Памтном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Polovina smrtnih slučajeva od posledica korone u domovima za negu starih

https://www.danas.rs/svet/polovina-smrtn...gu-starih/
Одговори

Србија у доба короне
Власти, после овога, чека одговор на питање: зашто је у Италији просечна старост преминулих током пандемије 80 година, а у Србији 62 године? То је кључно питање. Јер, вируси су долазили сваке године, обично у новембру и марту, пре и после мразева, и долазиће убудуће. Само је питање како их ми дочекујемо: слабог или снажног имунитета? Према томе, држава мора да поведе кампању у том правцу: да нам се побољша кондиција и да нам се побољша исхрана. Услов овоме је да нам се побољша стандард. Већина запослених у Србији прима око 300, а већина пензионера око 200 евра месечно. Уз таква примања, тешко је очувати здравље. И тако се, на жалост, свака прича завршава политиком. Социјалистичке земље, каква је Србија и даље, јер је 57 посто капитала у рукама државе, тј. владајућих партија, још нигде нису успеле да подигну животни стандард макар приближан ономе у капиталистичким земљама
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
http://www.pogledi.rs/%d1%81%d1%80%d0%b1...%bd%d0%b5/
Одговори

Одличан текст гдина Милослава. Издвојио бих део о томе како нам месец дана уназад причају да је свака недеља критична.

И да је смањена незапосленост у Србији тако што је 400.000 наших грађана отишло у иностранство на привремени рад. Исто као у доба Броза током 60-их година прошлог века када су људи отишли у Немачку. Тај период исељавања из 60-их година може се осетити и на филму. Ко је гледао "Луде године", зна да је хер Жика дошао из Немачке и донео марке у кућу тако што је радио као мајстор
Одговори

(14-04-2020, 08:32 PM)Милослав Самарџић Пише:  Србија у доба короне
Власти, после овога, чека одговор на питање: зашто је у Италији просечна старост преминулих током пандемије 80 година, а у Србији 62 године? То је кључно питање.

Кључно питање је: Зашто се Европа херметички затворила?
Одговори

Сад пошто су им увалили јежа у гаће ово затварање им неће много помоћи.
Одговори

Одговори

Цитат:Милослав Самарџић
Србија у доба короне
Власти, после овога, чека одговор на питање: зашто је у Италији просечна старост преминулих током пандемије 80 година, а у Србији 62 године?

Зато што на западу баке и деке скијају, џогирају, тренирају и вежвају, активни су.

У Србији када имаш 60+ одмах те стављају на бенседине, бромазепане и осталу пуну шаку лекова за смирење, притисак... Погледај коју количину лекова људи вуку из апотека у оним јефтиним кесама.


Хемофарм ради у три смене и не може да произведе бромазепана колико се попије дневно у Србији.

Наше некадашње баке и деке пре комуниста су живели дуговечно јер су физучки били активни, занимали се гуслама, штрикањем, еазним здравим стварима, имали чопор деце и дубоке старости дочекали, данас у Србији ако дочекаш 65 год пуна капа.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Има један научни чланак о коронавирусима из 2007. године који изгледа да има добру моћ предвиђања. То се може видети у последњој реченици закључка у овом чланку:

"Присуство великог резервоара вируса сличних САРС-ЦоВ код слепих мишева, заједно са културом једења егзотичних сисара на југу Кине, темпирана је бомба. Не сме се занемарити могућност поновног појављивања САРС-а и других нових вируса из животиња или лабораторија, а самим тим и потреба за спремношћу."

"Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus as an Agent of Emerging and Reemerging Infection", CLINICAL MICROBIOLOGY REVIEWS, Oct. 2007, Vol. 20, No. 4, стр. 683

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article...023-07.pdf
Одговори

Трамп наредио обуставу финансирања СЗО од стране САД-а.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним